|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
koleżanka z grupy była i mówi, że większość osób z 4 i 5 roku byłoCytat:
u mnie jakiś czas temu tutaj w Krakowie była strzelanina na osiedlu na którym mieszkam
|
||
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
o matko! A dlaczego strzelali?
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Black, Angellka, Maua i inne dziołszki już o nas pozapominały
...
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
I stalo sie cos powaznego?
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Lele: Oj jak ja dobrze Cię rozumiem, tam gdzie teraz mieszkam żeby dojść do domu musze przejść przejściem pod skm, później obok osiedla jednorodzinnego i niedaleko są garaże, sama boję się iść, niby mam ze sobą gaz, ale jednak...
Dzisiaj robie sobie dzień z konstytutem, a wieczorem będzie u mnie koleżanka ![]() Jakie plany macie na majówke? U mnie bedą znajomi i już się nie mogę doczekać kiedy przyjadą |
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczego i czy się coś stało, ale akurat w tym czasie wracałą do domu z przystanku autobusowego moja wspłlokatorka
![]() Cytat:
ale próbuję namówić TŻ żeby pojechał ze mną do Kielc i wtedy może pojedziemy do przyjaciółki na grilla
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz idę do dentysty
A co do jazd - Gliwice to tragedia nad tragediami, na szczęście likwidują już tamten ośrodek i następne egzaminy będę mieć w Rybniku ![]() Jutro jeszcze godzinka na placyku, a na egzamin mam zamiar iść kompletnie się nie stresując, bo wynik jest raczej przesądzony. A na więcej h jazd nie mam pieniędzy na razie.
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
ja na majówkę jadę z Tż na wieś
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
no to zaczyna sie pieknie. coz czuje, ze do konca sesji bedzie malo spokoju. zaraz znow siadam do karnego... czasu mniej i mniej
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam już weekend, więc mam zamiar od jutra za coś się zabrać, nie mówię o nauce, bo no cóż, nie czarujmy się, ja się zacznę uczyć tydzień wcześniej. Muszę ogarnąć te wszystkie notatki, zobaczyć, czy nie mam luk albo co.
Poprawiłam łacinę na 5, teraz się muszę uczyć tych jej dystychów i innych - wściekła się, 3 strony A4 Na szczęście umiałam już wcześniej Pater noster, ale cała reszta... Ja nie potrafię uczyć się na pamięć!Odebrałam wyniki z tego wycinanego pieprzyka, na szczęście wszystko w porządku. |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
zwolniona z zaliczeniowego egzaminu z wykladow z wspolczesnych systemow politycznych
mam juz pewna 4, moge sie starac o 5 jejejeje ![]() w ogole wlasnie uharatalam swoje wlosy o 5 cm... zniszczone byly :| odrosna
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkie gratulacje, Vill
![]() Słucham nowej płyty Emmanuela Moire. Zawsze boję się odsłuchiwać drugiej płyty bardzo lubianego wykonawcy, gdy jego pierwsza była świetna. Mam nadzieję, że się do tej przekonam. Chociaż mam jednego faworyta na płycie, piosenka bardzo Emmanuelowa
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczylo po prostu chodzic na wyklady
![]() to nie jest nawet taki prawdziwy egzamin w sesji u nas niestety zaliczamy i wyklady i cwiczenia na ocene ;] od tego roku chyba wprowadzili, wczesnie bylo tylko zaliczone i niezaliczone
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-04-22 o 18:15 |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czy inaczej, ocena piękna jest i już do przodu. I jaka satysfakcja
![]() Trzeba się ruszyć i zejść z komputera, bo uzależnienie coraz bliżej. Pewnie jeszcze wieczorem wrócę. |
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my wszystkie cwiczenia mamy na ocene, sa takze fakultety ktore sa na obecnosci i one sa na zaliczenie. u nas wymyslili tez zaliczenia na ocene, niby nie egzamin, ale tak czy siak masa roboty, chociaz material na dwa egzaminy sa rozdzielone, jednkaze po doswiadczeniach z poprzedniej sesji, wiemy ze to i tak pic na wode, bo oceny sie biora z pupci :P |
||
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też nie, niestety, jednak ja tego nie rozumiem i się biorę za naukę siedem dni wcześniej i wtedy sobie uświadamiam, jaka ja jestem głupia i mam tydzień wyjęty z życiorysu. Nawet nie przez naukę, bo nigdy nie poświęcałam całego dnia i nocy, żeby kuć, ale przez nerwy, które stracę.
Człowiek jest głupi, synapsy mu trzeszczą, więc cóż zrobić. |
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Vill gratuluje
![]() U mnie tez sa wszystkie cwiczenia i zaliczenia na ocene ![]() Wczoraj mialam straszny dzien, od 8 do 21 na wydziale, ale zaliczenie i zerowka za mna ![]() Dzis bylam po wpisy do indeksu i mam juz 2 sliczne piateczki z cwiczen No ale za to dzis sie lenie, jutro juz bedzie gorzej ale dzis pozwalam sobie na odpoczynek
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję Wam, dziewczyny
Ale zdolniachy z Was Myślę nad wyjazdem do Niemiec do pracy, tylko chcę ustalić z wujkiem, czy w razie problemów mogę na nich liczyć
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje sukcesow
ja probuje sie uczyc niemieckiego, ale kompletnie mi nie idzie...ville mozesz mi wytlumaczyc reflexivpronommen kiedy jest dativ a kiedy akusativ??
|
#1761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a myslalam, ze tylko ja mam po 2 oceny z kazdego przedmiotu ![]() i 2 egzaminozaliczenia ![]() no moze nie z kazdego bo czasami oceniaja na z cwiczen, a z wykladow daja ocene na podstawie czegos innego ![]() ale np z polityki spolecznej bede miec zaliczenie i z cwiczen i z wykladow na ocene i zupelnie rozny material ![]() w tamtym semestrze bylo smiesznie jak bylo kolkwium zaliczeniowe z cwiczen i kolokwium zaliczeniowe z wykladow u jednego goscia a jednak material inny troche ![]() ja myslalam ze to u nas tak tylko dziwnie ze oceniaja wyklady od 2-5 ![]() czyli mam "egzaminy" : z cwiczen z wykladow, zwykle egzaminy sesyjne ![]() ![]() damy rade
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-04-22 o 19:26 |
||
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Vill to Ty chyba masz cos inaczej? ja mam wykłady- egzaminy w sesji(teoretycznie, bo w praktyce beda wczesniej), cwiczenia- przed sesja( tez z tych przemdiotow co wyklady), no i zaliczenia na ocene, i zaliczenia na samo zaliczenie z fakultetow
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
> wyklady mam z kazdego przedmiotu - nie ze wszystkich sa egzaminy w sesji, ale z reszty wlasciwie tez mam egzaminy nieoficjalne [teraz mam takich 2]> ćwiczenia no to normalnie jak zaliczane cwiczenie.. aktywnosc, kolokwia, prace zaliczeniowe [prace mam 2;p] > laboratoria kolokwium zaliczeniowe z calego roku, tylko z mikro ![]() ale z mikro mam tez kolokwium zaliczeniowe z calego roku z cwiczen [inne zadania] i egzamin w sesji z wykladow z inna w ogole osoba ![]() >egzaminy teraz mam takie 3 normalne w sesji, niby z wykladow bo wiadomo ze cwiczenia trzeba zaliczyc wczesniej i takwiec podsumowujac, zaliczam na ocene wszystkie cwiczenia/laboratoria, zaliczam na ocene wszystkie wyklady [oprocz tych, ktore koncza sie egzaminem ;p], i dopiero wtedy jestem dopuszczona do sesji
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-04-22 o 19:36 |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też wszystko jest na ocene (no przepraszam, wf jest na zal ;D)
![]() u mnie kiszka, zaczyna się panika na roku, wczoraj kobitka z ćwiczeń z Finansów wyrzuciła 3osoby z sali, i oni już nie mogą nawet przyjść na zaliczenie z ćwiczeń, więc jest to jednoznaczne z tym, że we wrześniu będą pisać zbója i będą mieć tylko jeden wrześniowy termin na egzamin ja w tym semestrze będę mieć mniej ocen niż w poprzednim, ale za to przedmioty o wiele gorsze. zaliczenie ćwiczeń na ocenę - makro, finanse, rachunkowość, angielski egzamin z oceną - makro, finanse, rachunkowość, angielski, geo ekonomiczna. no nic, wracam do nauki, bo do końca tygodnia mam jeszcze dwie imprezy i mini maraton filmowy ![]() ![]()
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja oczywiście wróciłam, a jakże. Nie mogę żyć bez internetu, jeżeli mam go pod ręką. Zastanawiam się nad przyjazdem jutro do Krk, żeby wesprzeć duchowo koleżankę, ale nie wiem, czy to będzie konieczne, bo trochę jej się humor poprawił. No i nie wiem, jak z powrotem, bo praktycznie po południu i wieczorem nie kursują autobusy już, co za kretynizm. |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wyklady, ktore nie koncza sie egzaminem (ale pisze sie zaliczenie w formie egzaminu, czyli normalnie ma sie z tego ocene) - cwiczenia zakonczone kolokwium - wyklady, konczace sie egzaminem Dobrze rozumiem? jezeli tak to ja mam tak samo W tym semestrze wykladow ktore nie koncza sie egzaminem ale trzeba je zaliczyc "egzaminowo" na ocene mam 3 a wykladow konczacych sie normalnym egzaminem 5
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Vill ja mam czasami po 3 albo nawet po 4 oceny z danego przedmiotu
-ocena z wykłądów - ocena z ćwiczeń - ocena z laborek - ocena końcowa z przedmiotu napisałam kolosa z programowania chyba całego dobrze większosci wyszły takie wyniki jak mnie i to jest podobno dobrze ![]() a jutro kolos z geodezji masakra jakaś, włąśnie robię sobię kawę i mam colę i pluszza i mam zamiar się uczyć pół nocy bo inaczej nei dam rady tego zaliczyć
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tka samo jak u Was wszystko jest na ocenę. ( Nawet wf
). No i niestety powoli się zacyzna - zapowiadanie kolokwiów /zaliczeń /egzaminów. Masakra, bo oczywiście wcale nie uczyłam się podczas semestru i teraz będzie bardzo ciężko. Dobrze,że już jutro od 10 mam weekend więc mogę ostro wziąć się do pracy żeby nie zostało nic na wrzesień do poprawy, albo żeby zostało max jedno. życzę dobrej nocy i śmigam pod kołderkę z książką od ekonomii
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, fajnie tu wjesc i zobaczyc, ze u was tez juz szal cial przed sesja :P
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę do Krakowa. Na jeden dzień, wracam wieczorem do Opatowa, bo nie będę już zaprzątać koleżance głowy w piątek, niech się uczy.
Dziewczęta krakowskie, jakże mi szkoda, że nie wiedziałam o tym wczoraj, ech. Pora beznadziejna, ale mam od 11 do 13 czas wolny, więc chętnie bym się z którąś z Was spotkała, ale cóż, pewnie będziecie na zajęciach. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

oby dziewczyny chciały iść, bo mam ochotę
koleżanka z grupy była i mówi, że większość osób z 4 i 5 roku było

...

Na szczęście umiałam już wcześniej Pater noster, ale cała reszta... Ja nie potrafię uczyć się na pamięć!

jezeli tak to ja mam tak samo
masakra jakaś, włąśnie robię sobię kawę i mam colę i pluszza i mam zamiar się uczyć pół nocy bo inaczej nei dam rady tego zaliczyć