|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol.2
Aż mi ręce opadają. Pewnie chwal się wszem i wobec, że nielegalnie rozpowszechniasz program komputerowy. Gratuluję pomysłowości i ogromnego majątku. Przypominam, że w sieci nie jesteś anonimowa. Każdy, kto chce używać lewego programu, bez problemu znajdzie go w necie, wystarczy zapytać wujka Googla i gotowe. Radzę Ci po przyjacielsku, nie złośliwie, żebyś takich rzeczy na forach nie pisała. Rozumiem, że chcesz być pomocna i podzielić się tym co masz, ale musisz zdawać sobie sprawę z konsekwencji. Mój kolega bardzo się zdziwił jak mu policja do domu zapukała.......
|
|
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
class="inlineimg" />, jeśli ktoś potrzebuje, to moge udostepnic na swoim chomiku
[/quote]Coś mi się zdaje, że znów czeka nas przegląd jeśli nie kasacja folderów z haftami
|
|
|
|
#3183 |
|
Rozeznanie
|
malelka czyja tez moge proić o te wzorki
justynn.kupis@gmail.com |
|
|
|
#3184 |
|
Raczkowanie
|
Sądzę, że 50 zł za program w ktrórym bez ograniczeń można robić wzory to dla maniaków haftowania jest pryszcz.Lepsze to niż gazetka z 5 oklepanymi wzorami za 10 zł co m-c.
|
|
|
|
#3185 | ||
|
Rozeznanie
|
[quote=xxxx1321;11988991]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3186 |
|
Rozeznanie
|
To nie do końca tak. Spróbuj to haftować, a wkrótce sie przekonasz, ile jest wart dobry projekt renomowanego projektanta. To, że obrazek będzie dobrze wyglądał na monitorze, nie swiadczy o niczym.
Edytowane przez KrystynaO Czas edycji: 2009-04-22 o 20:53 |
|
|
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
Wyhaftowałam już 3 zdjęcia i jeden krajobraz z widokówki i jest ok.Osobiści nie widzę różnicy między wzorami z gazet wcześniej kupowanych.
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
22Karolina22 też to przeczuwam
![]() buziaczka3 jeszcze lepsze jest chińskie forum , ale nie przeczę programik całkiem do rzeczy, trzeba tylko czasem posiedzieć nad edycją...
|
|
|
|
#3189 | |
|
Raczkowanie
|
Szukam wzoru HAED Jade. Macie może? Jest tu: http://www.heavenandearthdesigns.com...oducts_id=3162
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Jakby ktoś chciał, to śmiało...
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Rozeznanie
|
ola212121, magda1513, ewka2207, justyna27 - wysłałam
urwanyguzik - mam nadzieję, że poradziłaś sobie już z rozpakowaniem wzorów |
|
|
|
#3191 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Wtajemniczenie
|
malelka dostałam
dziękuję bardzo |
|
|
|
#3193 |
|
Raczkowanie
|
malelka bardzo bardzo bardzo dziekuje
skad ty masz tyle wzorów!? pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[/quote]Zgadzam się z Tobą,że po takich wypowiedziach może być problem na chomiku.Jak ktoś ma takie programy to może koleżance przerobić zdjęcie a nie pisać że wyśle program.Program jest płatny i obowiązują prawa autorskie.
|
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
Teraz trochę "z innej beczki".
W sieci spotkałam się z takim oto ogłoszeniem: "Witam. Witam serdecznie wszystkie pasjonatki haftów krzyżykowych i gobelinowych z Jarosławia i okolic. Pilnie poszukuję osób chętnych do stworzenia większej grupy z naszego miasta. Mam na myśli stworzenie czegoś w rodzaju grupy "Kanwa" z Lublina. Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu ze mną ..." Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać do mnie PW albo na malelka@buziaczek.pl a podam numer telefonu. Sama rozmawiałam już z Panią Joanną i niestety propozycja nie spotkała się z większym zainteresowaniem. A mi marzy się taki klub, bo miałabym gdzie wyjść z domu i spotkać się z ludźmi, którzy mają takie same zainteresowania jak ja Tak więc pozwoliłam sobie na wklejenie tu tego ogłoszenia. Mam nadzieję, że mi się za to nie dostanie, a jeśli znajdzie się jeszcze ktoś chętny to będzie super ![]() Edytowane przez malelka Czas edycji: 2009-04-23 o 14:13 |
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny pomysł
|
|
|
|
#3198 |
|
Przyczajenie
|
Kochane!!!!!!!!!!!
Pomogłyście mi w zdobyciu wzoru pięknych Fioletowych kotów... Dziś mam jeszcze jedną prośbę do mistrzów. kilka dni temu dowiedziałam się, że zostanę BABCIĄ!!!! wiem że wcześniej było tego całe mnóstwo, część skopiowałam, ale z powodu nadciągającej sesji, mam mało czasu na wertowanie forum,ptaszki@poczta.onet.pl |
|
|
|
#3199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Integra, Iskra dziękuję za wzorki |
|
|
|
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
jasia40 sprawdź proszę pocztę
|
|
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
Może ktoś z Was posiada w swoich zbiorach te wzory?
Edytowane przez Blondasek26 Czas edycji: 2009-04-24 o 08:41 |
|
|
|
#3203 |
|
Rozeznanie
|
Na pewno mam trzeci, ale pozaglądam jeszcze czy coś się znajdzie.
A ten pierwszy jakiego jest autora? Byłoby mi łatwiej szukać ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- A tu znalazłam drugi: http://dump.ru/file/599985 http://dump.ru/file/648467 jest w dwóch częściach bo to nie pdf, tylko poszczególne strony w jpg. No ale i jakość nie najlepsza :-( Edytowane przez malelka Czas edycji: 2009-04-24 o 15:09 |
|
|
|
#3204 |
|
Przyczajenie
|
Madziu!!!!(Przepraszam, że nie "PANIUJĘ" ale z uwagi na moją "rangę" -przyszłej babci wybaczysz!) Baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję za wzorki
skrzynkę mam dosyć pojemną. Bardziej martwi mnie czy czasu mi starczy oby choć 50% wykrzyżykować.jeszcze raz dziękuję. |
|
|
|
#3205 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
Malelka jesteś WIELKA
jak możesz to prześlij mi ten wzorek na katarzyna.keat@wp.pl. Jeśli chodzi o ten pierwszy to jest AlexandryDawe.Wielkie dzięki
|
|
|
|
#3207 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny właśnie są zapisy na drugą edycje chotto motto
jeżeli któraś była by chętna to zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306250&p age=6
|
|
|
|
#3208 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny poszukuję wzorów z pierrotami... Widziałam gdzieś taki słodki wzorek z klaunem w beżowych kolorach, tylko nosek miał czerwony i zachorowałam na niego. Pomocy...
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Może coś na maila Babydi@poczta.onet.pl |
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Kochane moje
Poszukuję wzorków Aniołka na chrzest.Mój adres patusan@op.pl. Dziękuję za pomoc |
|
|
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny... poszukuję wzorków misiów zwanych Lickle Ted lub Tompoli - niestety większość linków, które znalazłam w sieci już nie działa
Dlatego zwracam się z prośbą do Was Chodzi mi głównie o tego zamieszczonego poniżej, chociaż inne też z chęcią przygarnę Z góry bardzo dziękuję ! ![]() ta5ha@interia.pl Edytowane przez Ta5ha Czas edycji: 2009-04-25 o 15:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

, jeśli ktoś potrzebuje, to moge udostepnic na swoim chomiku 

, ale nie przeczę programik całkiem do rzeczy, trzeba tylko czasem posiedzieć nad edycją...

Tak więc pozwoliłam sobie na wklejenie tu tego ogłoszenia. Mam nadzieję, że mi się za to nie dostanie, a jeśli znajdzie się jeszcze ktoś chętny to będzie super