|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
no szczerze to nie wiem co bede robic..zawsze mi sie blond marzyl wiec chyba prawie napewno bede schodzic pasemkami do blondu..zobacze co mi fryzjerka poradzi a fryzurka napewno sie pochwale
|
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, myślę, że warto najpierw wypróbować olejek. Ja nie miałam rozdwajających się pazurków, ale teraz mam mocniejsze i błyszczące. Widzę efekty po około 2 tygodniachProsimy o zdjęcia przed i po
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala takie tylko blond ![]() Ale Kim wcale nie ma super wlosow, jak na mtv leca Kardashianowie to raz miala wlosy spiete w kitke i miala ja strasznie cienka! wiec to kwestia doczepianych albo fryzury ze wyglada jakby ich duzo miala |
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
no to podobne ceny
![]() wiesz co zyskowa...ja to w sumie jak juz z moim TŻ nie jestem to postanowiłam ze nie bede płakać i mysleć o tym ... ze bede ze soba robic wszystko zeby zobaczył jaka miał super dziewczyne ... i od tego czasu wiele w moim zyciu sie zmieniło ... jakos inaczej zaczełam patrzec na to wszystko ... poznałam sporo fajnych ludzi i z nimi teraz spedzam troche czasu ... postanowiłam sie wypieknic i zapelnic sobie czas tak, zeby o tym nie myslec teraz moge isc na solarium, moge spotykac sie ze znajomymi ... wczesniej cały dzien przy nim a solarium to najwieksze zło... w ogole czuje sie jakas piekniejsza... moge swobodnie decydowac o tym co bede robic ... ... kiedys myslałam zezrobie wszystko zeby z nim byc ... teraz wiem ze to nie ja na niego nie zasługiwałam tylko on na mnie ... i jest pieknie ... weź ze mnie przykład singielki moga byc o wiele szczesliwsze niż te dziewczyny ktore sa w zwiazku (bez urazy )3maj sie ![]() Renatka89 nie martw sie czas szybko leci ![]() a tak pozatym to sie dowiedziałam dzisiaj ze w blondzie było mi lepiej i ze jakbym miała bond włosy o bym miała branie ... mhmmm ... przemkneły mi jakies czarnemysli przez głowe ... ale kocham brązy
Edytowane przez YeM Czas edycji: 2009-04-22 o 21:55 |
|
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dbam tak o nie, błyszczą, ale nie potrafię nic zrobić by je zagęścić. Widziałam ostatnio bardzo skuteczny "zagęszczacz" tylko zagęszczanie polegało na rozchylaniu łusek włosa, więc włosy były gęste, ale za pięknie to nie wyglądało![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Znowu mnie przekonujecie do clipów, nie wiem co robić
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeszcze troche fotek dziewczyn w bikini bo lato sie zbliza mala motywacja ![]() przy okazji przypomnialo mi sie zeby zrobic 8min abs
|
|
|
|
|
#879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia z biologią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekujęęę
|
|||
|
|
|
#880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rany julek ale miałam do nadrabiania
Dzisiaj zobaczyłam w gazetce nową reklamę gerniera. Jak zobaczyłam tą pupe to łohohoho, więc poszłam ćwiczyć z Tamilką. A tu co? DOŁA DOSTAŁAM PO ĆWICZENIACH Bo co? Bo po jej programach czułam, że to nie to, że moje ciało chce więcej... Stały się dla mnie takie łatwe, takie nic Więc po Tamilce jeszcze godzinę się rozciągałam. No troszkę lepiej się poczułam ale i tak do teraz jeszcze bym coś zrobiła z tyłkiem ![]() No teraz to będzie trzeba dokupić hantle do Tamilki -------------------------- Bardzo podoba mi się ta fryzurka, jak będzie jakieś duże wyjście to taką zrobię Tylko włoski proste a nie podkręcone https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1240413024Cytat:
To idź i przedłuż one tak mają na 100% ![]() Cytat:
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-22 o 22:06 |
||
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta pupcia
![]() Co do kucyków, to żałuję, że te najpiękniejsze są dla włosów długich
|
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
uff.. Nadrobiłam
u tż'ta podczytywalamale i tak jak wrócilam do domku to mam zaległosci ![]() widze ze temat włosow.. ja to namietnie od kilku lat pasemka.. ehh.. chcialabym jakis brazik albo cos.. ale boje sie panicznie
|
|
|
|
#883 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oglądała może któraś z was film Vicky Cristina Barcelona?? bo widziałam zwiastun i wydaje mi się, że może być ciekawy, zwłaszcza, że gra tam Scarlett Johanson i Penelopa Cruz. właśnie sobie go ściągam
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-22 o 22:20 |
||
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo niech ktoś kto potrafi dopasuje Ci brąz w photoshopie i zobaczysz jak byś wyglądała
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wypeelingowałam całe ciało, nabalsamowałam się, peeling buzi, nałożyłam maseczke.. siedze z taką biało niebieską skorupą na twarzy haha
![]() Chciałam jeszcze zadbać dziś o paznokietki, ale nie mam zmywacza, więc to jutro Będę się jeszcze brązowić na ciele, oraz na buźce nową zdobyczą, którą tequllka dobrze oceniła, to nie mam stresa ![]() i tequllko, zgadzam się, włosy piękne, choć uwierz, że my przy ich funduszach i specjalistach miałybyśmy lepsze ![]()
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
z tą maseczką jeszcze nie do końca, mogę teraz straszyc:P
ale jak zmyję ją, to na pewno poczuję się dużo lepiej ![]() Coś czuję,że pójdę dziś szybko spać.. ucichłyście |
|
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja ostatnio lenia złapałam i nie cwicze ;/ jutro zaczn obiecuje! |
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
co do livii, to moim też
|
|
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta na 14str to Ty jestes na zdjeciu tak ??
bo tak probowalam cos pokombinowac z tym brazem i nie wiem czy wstawiac tutaj czy gdzie tam chcesz
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
nie-ee.. wtedy mi chodzilo o buty
tej dziewuszki poszukuje takich..a moje foto zaraz wstawie do albumu. |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
nehetsza a nie ćwiczysz tamilki z ciężarkami? Ja od paru dni zaczęłam, że ich nie mam napielniłam butelki wodą
![]() planuje kupic nowe, ale musze budżet podreperować... livia śliczna jesteś daje kilka fotek z serii różne
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
pościągałam kilka fajnych zdjęć
Także dobranoc dziewczyny
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
Rozeznanie
|
kochane doradzicie mi co mam zrobic? bo jest w necie ogłoszenie że zatrudnia barmanki w clubie... i jest podany tylko telefon. i ze na cały etet. i nie wiem czy moge zapytać ile płaca na godzine?? i że interesuje mnie praca ale tylko na jeden miesiac?
nigdy nie dzwonilam i nie pytalam ws pracy
|
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1240433334
U HU HU HU HUUUUUUU ![]() ![]() ![]() Kto tu do nas zawital Zyskowa i Renatka-powariowalyscie Do idealu to mi daleko,naprawde![]() Red dziekuje
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
ehh ale sie wkurzylam ;/ zadzwonilam do tż'ta
nie dosc ze odebrał po 10 sygnałach to jeszcze 'co?' pffff '(...)to sie obraz' pssss no nie moge palantmoze siedzi w ta pieprzona fruzia i cwaniakuje . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

, myślę, że warto najpierw wypróbować olejek. Ja nie miałam rozdwajających się pazurków, ale teraz mam mocniejsze i błyszczące. Widzę efekty po około 2 tygodniach
singielki moga byc o wiele szczesliwsze niż te dziewczyny ktore sa w zwiazku (bez urazy

Dzisiaj zobaczyłam w gazetce nową reklamę gerniera. Jak zobaczyłam tą pupe to łohohoho, więc poszłam ćwiczyć z Tamilką. A tu co? DOŁA DOSTAŁAM PO ĆWICZENIACH