|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
![]() A w temacie milszym: mnie powala połączenie chłopięcej twarzy, długich włosów, tatuaży i symetrycznie umięśnionego ciała I bardzo lubię jak mężczyzna ma umięśnione uda Brzuch se może być normalny, nie mam żadnych wymagań nawet co do minimalnego kaloryferka (oczywiście mięsień piwny nie jest wskazany). Uda, pośladki, ramiona Ech, M. ma to wszystko poza tymi nieszczęsnymi włosami (i tatuażami, ale to nadrobic można ) Z dłuższymi wygląda naprawdę niebałdzo Się rozmarzyłam Edit: Danaido, nie znasz jeszcze upodobań Madzika w tym względzie? Zaiste, osobliwy ma gust dziewczyna ![]() Edit2: Od kilkunastu minut mam intensywny omam węchowy. Czuję w powietrzu Gustawa Idę sie wykąpać i go użyję, koniecznie.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-04-22 o 22:06 |
|
|
|
|
#2342 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kiedyś na koloni konnej w kioseczku kupiłam jednego loda i łańcuszek wygranych ciagnął się za mną na 7 takich lodów!! ![]() ![]() Cytat:
jeżeli istnieje reinkarnacja to jestem pewna że Krzysiu był kiedyś wilkiem![]() Cytat:
![]() Teraz mam jakąs dziwną jazde na łysych... ale to dlatego że zaczęłam punka słuchaćCytat:
ma półdługie włosy i tatuaże i umięśniony jest bo przez kupe lat trenował break dance'a![]() o matko... a ja ciągle o tym Dyziu... Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-22 o 22:09 |
||||
|
|
|
#2343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrz---> moje avki. Pojawiali się w nich Tim Roth, Vincent Gallo, obecnie Michael Wincott. Mężczyni o tzw. trudnej urodzie, może przystojni czasem, ale to nie jest piękno "łatwe". Cytat:
![]() Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|||
|
|
|
#2344 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Agnysko-ja od rana pachnę Gustawem
Czyżby ode mnie tak woniało
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznaj się, ile psików użyłaś?
![]() Macie też czasem takie omamy węchowe? Mi się zdarza kolejny raz
|
#2346 | |||
|
Wiedźma
|
Mnie pieniądze.
Ale jej ciuchów nie ubrałabym nawet za jej pieniądze. No, chyba, że za wszystkie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj, dziś to chyba sobie chlapnę. Muszę zasnąć, muszę przespać noc, muszę no... No brawo. Oby Wasze zejście bylo tak samo skuteczne i szczęśliwe, jak moje zejście z Królewną.... Kiedyś tam... ![]() Cytat:
![]() A Królewna obciął. Nota bene wczoraj piórzasty... khe... kolega zapraszał mnie na koncert, ale kapela nie bałdzo, więc pójdzie sobie sam. Albo znajdzie inne towarzystwo. Nie będzie miał z tym problemu, jak sądzę.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-04-22 o 22:24 |
|||
|
|
|
#2347 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 | |||||
|
BAN stały
|
Świat pełen jest niesprawiedliwości
![]() Normalne, no name. Tylko najdroższe z możliwych ![]() A mi wystarczyłaby całościowo ![]() Cytat:
Zdradzisz coś więcej? ![]() Cytat:
![]() Łączę się w bólu z Panem L. ![]() "Komputerowo-językoznawcze modelowanie niemieckiej struktury zdaniowej (składni)" ![]() Cytat:
![]() Dziwna to wiadomość Cytat:
Banda oszustów i dywersantów ![]() Uważaj, bo noce jeszcze chłodne Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2349 |
|
Konto usunięte
|
Gryxio jak zwykle 100 cytatów na raz
![]() Co to za niesprawiedliwości tego świata? Czyżbyś miał wcześniej sesję? |
|
|
|
#2350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2351 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I z czego się śmiejesz?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-23 o 00:51 |
|
|
|
#2353 |
|
BAN stały
|
Feliz oberwał za mnie
![]() Madzik, z tych "niszowych mężczyzn", fajne określenie |
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zamykam spać![]() A określenie - ekstra
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2355 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oj ja tez lubie Landrynkowe uda... i mega sexowne plecy... i ramiona... i brzuszek i zazdroszcze Ci ze do swoich ud masz dostep o kazdej porze nocy bo ja do Landrynkowych tylko czasem ![]() O ile moj slownik nie klamie, to to sie milosc nazywa ![]() Cytat:
![]() Zdradze. Fotki po postem D&G oslawione przez Dode, sa boskie. Dior jeszcze bardziej, tylko, ze kosztuje ponad 4 tysiakiJestem kobieta delikatna i na twarzy stosuje enzymatyczny albo pudrowy Bardzo rzadko ten typowo granulkowy, chyba, ze mam przetestowany i wiem, ze nie jest za bardzo szorujacu. Za to na reszte ciala stosuje jak najsilniej drapiace![]() Tak, ja wiem Strasznie duzo wymagam z tym goleniem Poprostu to tak jakby Ciebie dziewczyna caly czas przypadkiem drapala paznokciami, to tez boli. Choc drapanie po pleckach juz tak specjalnie jest fajne
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2009-04-23 o 02:26 |
||||
|
|
|
#2356 |
|
Konto usunięte
|
Tak patrząc po moim byłym... To kręcą mnie starsi panowie z półdługimi, kręconymi włosami, w dobrych fajnych okularach (oj to taaaaak
), starannie dobierający strój, super pachnący, rozbijający się boską furą, w kręgu rozlicznych znajomych, wszędzie rozpoznawalni i NADĘCI JAK BALONY no ale co ja mogę na moje wypaczone gusta?
|
|
|
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ou, tak mi się coś kołatało, że przy jakimś zaburzeniu psychicznym to występowało
![]() Moja mama mówi na takie zjawisko: "dla koneserów", co na jedno z niszowością wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To niech Landrynek zarośnięty nie całuje Cię po twarzy Ale wczoraj poszalałam Wierzcie albo nie, ale byłam trzeźwa jak niemowlę Dziś miło mi się dzień zaczął: wysiadłam z autobusu dwa przystanki wcześniej, szłam sobie o pięknym rześkim poranku słuchając trójki i wdychając Gustawa To lubię
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia! Zdjęcia!
Albo sama go wpadnę "pooglądać"![]() Cytat:
|
|
|
|
#2359 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Agnysko-dzisiaj nie używam Gustawa,więc to ja nie szłam za Tobą
Tym razem to Ty sama tak woniałaś Ja dzisiaj zlana jestem waniliowo.Princesko-też się grzecznie spytam,cóż to za peeling pudrowy ![]() Ja enzymatyczny używam,a raz na 2 tygodnie taką chusteczkę
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2361 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No ten pomysl na pewno mu sie spodoba ![]() Nie ma sprawy, wpadaj kiedy chcesz Mam jedynie nadzieje, ze jego 19 lat Ci nie przeszkadza![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jeszcze dla wszystkiego sprawdze czt to na pewno w Oriflame jest typowo pudrowy peeling i zaraz sie odezwePudrowy peeling tak na 100% ma w swojej ofercie tez Kanebo, ale nie stosowalam nigdy wiec nie powiem czy jest dobry ![]() Tak nie pomylilam sie z serii Optimals Radiance w Oriflame jest peeling pudrowy.
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2009-04-23 o 12:35 |
|||
|
|
|
#2362 |
|
Zadomowienie
|
Zahaczę jeszcze o temat długowłosych... i w ogóle, męski
![]() Mnie jakoś nigdy nie zapaliło się czerwone swiatełko na widok gościa glaco-krótkowłosego. No nie dało rady i już. Czasem facet śliczny i słodki, ale fryzura nie do przeskoczenia, a z tego co zdążyłam się zorientować, na ogół niezbyt entuzjastycznie przyjmują alzuje na temat pożądanej zmiany Obecnie preferuję włosy półdługie, mogą być z grzywką, wystrzępione (lokujące się końcówki, czemu nie ![]() Uwielbiam typy delikatne, dziewczęce, jasnowłose Oj, ale wymogi spadły na samczyków ![]()
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się popołudniową porą w SB
![]() Oznajmiam wszem i wobec, że olej kokosowy z BU to jest cudo! Włosy mam po nim niesamowite. No chyba, że mam owulację i dlatego mam dziś taki boski fryz Tylko po co mi taki wabik, jak żadnych niszowych samców w okolicy niet
|
|
|
#2364 |
|
Konto usunięte
|
A w jakiej okolicy dokładnie jesteś?
![]() ![]() ![]() Bo jo tyż ze Ślunska!
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Do Katowic mam jakieś 2 godziny
|
|
|
#2366 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Konto usunięte
|
Madziczka - ja 1,5 godziny
![]() ale teraz to mieszkam tutaj ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- dzięki Ci Panie Boże za owoce - są Twoim kunsztem!!!!!!!!! ![]() Pycha pomarańcza, jeszcze pyszniejszy winogron!!!!!!!!! ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam się dziś na wizytę u fryzjera. Miałam czas, miałam chęci, miałam wenę, miałam dobry humor. Wszystko ok, tylko nie sprawdziłam wcześniej, czy fryzjerka jest. To se poszalałam
|
#2369 |
|
Konto usunięte
|
Ano
Ja idę we wtorek... obawiam się, że sobie POSZALEJĘ ![]() ![]()
|
|
|
|
#2370 |
|
BAN stały
|
Cholera, tak sentymentalnie się u mnie robi, że kto by pomyślał.
Już dziś mi się łezka w oku zakręciła, jak usłyszałam "to napiszcie kiedyś, gdzie wylądowaliście i jak wam idzie w życiu". Zabawa się chyba skończyła. Idę się czymś zająć, bo chyba za wcześnie ryczeć. Tak, pakowaniem się zajmę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Kręcą mnie też zamknięci w sobie, informatycy. Ogólnie informatycy - fetysz chyba jakiś

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tom się odkryła teraz 

Albo sama go wpadnę "pooglądać"