|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
witam
![]() musze wam cos napisac ![]() Tamten fotograf mi odpisał, ale juz go nie chce bo chce 20zł za pozę poza tym chciał dokładnie moje zdjęcia biust, biodra, rozpuszczone włosy aby poddac to analizie . i zaznaczył, ze zdjecia z osoba 3 by były. generalnie jak sobie policzyłam 30zdjec to 600zł wiec odpada. ale.... sobie przypomniałam o super gosiu z Łomzy (30km ode mnie). napisała do niego i od razu mi odpisał:Witam serdecznie, oczywiście że wykonuję inne rodzaje zdjęć. Przykłady można zobaczyć na moim Blogu. Poniżej również przedstawię pani kilka galerii które wykonywałem jako prezent dla męża/narzeczonego. Koszt sesji wynosi odpowiednio: 250zł - bez makijażu 300zł - z makijażem W koszt wliczonych jest 15 wywołanych zdjęć w formacie 15x21 cm lub jedno wywołane zdjęcie w formacie 25x38cm. Dodatkowo dołączam płytę DVD z ilością 15-30 fotografii w dużej rozdzielczości. Zdjęcie w formacie 25x38cm z dopłatą 50zł mogę oprawić w p asse-partout . Czas trwania sesji około 2-3 godzin. Proszę minimum 2 dni wcześniej powiadomić mnie o decyzji, wtedy ustalimy dokładną datę i godzinę sesji. Pozdrawiam umówiłam sie z nim na czerwiec napisałam, z ejestem teraz za granicą. i przesłałam mu te zdjecia jakie bym chciała dokładnie zrobic. mysle, ze jego oferta jest super. zdjecia tez ma swietne, bo kiedys chciałam go na mój slub ale był za drogi
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisał mi
![]() "Bardzo się cieszę. Przykłady podane przez panią są naprawdę świetną fotografią i stylem który mi bardzo odpowiada. Myślę że będzie pani zadowolona z efektów sesji. Jeśli to nie problem proszę wysłać mi swoje zdjęcia być może pomoże mi to przygotowaniu jeszcze jakiś pomysłów na sesję. Pozdrawiam i do zobaczenia w czerwcu." zaraz mu cos wysle, co sądzicie?? |
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sesja portretowa od 250 zł Cena zależna od miejsca wykonania i nakładu pracy*, wersja standard to około 10 zdjęć (dwie stylizacje), wykonanych u mnie w mieszkaniu gdzie posiadam profesjonalne oświetlenie. Makijaż i fryzurę model/modelka przygotowuje sam/a, rekwizyty do sesji organizujemy wspólnie wg wymyślonej wcześniej koncepcji. Ubrania zapewnia model/modelka. Zdjęcia przekazuję na płycie CD/DVD w dwóch rozmiarach – dużych do druku oraz małych do Internetu. Sesja portretowa z wizażystą od 500 zł W tej opcji cena również jest zależna od miejsca wykonania i nakładu pracy*, wersja ta to około 30 zdjęć (kilka stylizacji), wykonanych u mnie w mieszkaniu gdzie posiadam profesjonalne oświetlenie. Makijaż i fryzurę przygotowuje polecona przeze mnie wizażystka, rekwizyty do sesji organizujemy wspólnie wg wymyślonej wcześniej koncepcji. Ubrania zapewnia model/modelka. Zdjęcia przekazuję na płycie CD/DVD w dwóch rozmiarach – dużych do druku oraz małych do Internetu. Hmmm... trzeba zaznaczyć, żeby było widać... Nie wiem czemu...
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenaka ten fotograf ma super fotki na plfoto.
I oferta bardzo korzystna ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się cieszę ze sobie zrobisz ihih ![]() ihihjustyna bo masz biale litery
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Justa i co decydujesz sie?? ja sie napaliłam i na bank ide. własnie oglądałam podana przez niego galerię. Facet był na warsztach z aktu. wkleił tam kilka zdjec swoich (tzn modelki) ale jak dla mnie za bardzo odwazne. hehe te moje są spokoje
![]() Generalnie to sie ciesze, bo bedzie full pakiet jak chciałam i to z makijazem )robi go jego zona) a widac ze facet doswiadczony jest w te klocki ![]() edit: same zobaczcie ![]() http://plfoto.com/51686/autor.html Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-23 o 12:51 |
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-04-23 o 12:56 |
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet sie juz nie wstydze, jak zobaczyłam jego podejscie do mnie i jego zdjęcia supppper. kurde juz by mógł ten czerwiec byc![]() ps. a jakie zdjęcia mu wysłac teraz?? całej sylwetki pewnie co?? |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie da sie zmienić koloru... Może to jakieś zabezpiecznie bo to kopiowane ze strony.
Cytat:
|
|
#100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
madzia wysliij kilka zdjec roznych
niekoniecznie pozowanych, z jakieś imprez itp ze spacerów itp Zaby mogl z nich zobaczyc jaka jestes i jaka sesja bedzie do Ciebie pasować. A ten pierwszy fotograf to sobie jakieś kpiny urzadził chyba!! palant |
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Ma nadzieje
![]() Cytat:
![]() Masz racje, tamten strasznie sie cenił. I jeszcze mi napisał, ze normalnie to takich zdjec sie hurtowo nie robi, ze cena to 50zł od sztuki ale moze byc 20zł (jesli zgodze sie by zdjecia były "podobne" a nie identyczne hm... i ta osoba trzecia, i obserwacja biustu, bioder.... nie wiem po co. co mu to za róznica jaki mam biust i biodra i nogi. ech.... |
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Madzia obejrzala zdjecia tego fotografa... super
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym wstyd mi opadł, bo gosc mieszka 30km od mojego miasta hehe ![]() w ogóle, to robi tez sesje ciązowe i inne. wiec na ciązową tez do niego pójde a co
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
1 Rybulka, myszka_maj, Madzialenka12344321, jaga_2001, miiitusia, anialaura
100 DNI!!!
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY kupilam wczoraj kolczyki na slub - juz druga pare , ale nie wiem czy beda pasowac boje sie, zeby nie bylo tego wszystkiego za duzo, ale z drugiej strony kupilam suknie z charakterem i tez nie chce, by przez strach ze moze czegos za duzo wyszlo nijak ![]() OCEŃCIE prosze tu dla przypomnienia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post11988366 post # 4914 i kolczyki (wiem-zdjecia troche niewyrazne, ale nie wychodzily mi lepsze z moim aparatem ):
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet mu nie odpisałam a cena jego mnie powaliła ech.... Kliwia a ty robisz sobie wszytskie fotki czarno-białe?? |
||
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoja droga, wcz po poludniu jeszcze pisałam post w starym wątku, dzisiaj wchodze na Wizaż a tu juz kolejna czesc Idziemy jak burza kochane
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
wymienilismy 5 maili. teraz odezwe sie do niego w czerwcu aby sie juz dokładnie umówic na sesję.
a TZ to juz najchetnioej bym powiedziała, ze bede miała dla niego niespodzianke, ale musze sie powstrzymac przed tym jakos
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem bardzo ciekawa jego rekacji, bo od jakiegoś czasu mówi mi, że chce na urodziny buty, bo mu się spodobały, ale nie ma pieniędzy, bo zbiera na wesele, więc nie wiem jak zareaguje jak ich nie dostanie, ale mam nadzieję, że ten prezent też będzie mu się podobał.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-04-23 o 13:49 |
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam mu je albo rano po nocy poslubnej, albo po poprawinach (rano w łózku) generalnie juz mam cały plan i pomysł na te zdjęcia.
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja powiedziałam tylko mojemu, że już mam pomysł na prezent, próbował wyciągnąć ode mnie jaki, ale mu się nie udało powiedziałam, że to prezent i że jak będzie miał urodziny to go dostanie. W sumie musiałam utrzymac to w tajemnicy przez miesiąc, ale to nie 100 dni. Jednak moim zdaniem najtrudniej bedzie Ci to utrzymac w tajemnicy jak już się będzie zbliżał termin sesji, bo będziesz nią jeszcze bardziej podekscytowana, ale nic nie mów o żadnej niespodzance, bo będzie wiedział, że coś szykujesz, a tak bedzie to całkowite zaskoczenie.
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
maggie sliczne kolczyki
mi tez by pasowały ihihihihmadzia chcialam wiekszosc czarnobialych, ale mam jaskrawe jedne gacie, w kolorze rozowym, wiec fajnie byloby gdyby one byly na kolorowo, no i kupilam sobie tez zielony stanik ![]() w kolorze kroszkowym Więc pewnie będzie kilka kolorowych ![]() Ty masz lepiej bo jesteś szczupła i na więcej pozycji będziesz mogła sobie pozwolić. ech
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-23 o 14:03 |
|
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje.---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
te pierwsze są słabo widoczne
drugie sliczne Widzę, że coraz wiecej z Was planuje zrobić akty. Do mnie jakoś ten pomysł nie przemawia Nie wyobrażam sobie MOJEGO Tż żeby od czasu do czasu siedział i przegladał te zdjęcia. Ale jak napisałam MOJEGO. Pewnie bedzie to pamiatka na całe zycie dla Was dziewczyny, zeby na starosć sobie popatrzeć mam pytanie: idziecie na makijaż próbnny? Sama nie wiem czy to takie potrzebne
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane, włąśnie wróciłam z zakupów
niestety nie były udane, nie znalazłam ani butów ani sukienki.... sukienka jedna była... cudowna... jednak jej cena przekraczała mój budżet . znalazłam za to fajowe buciki takie na codzień do "polatania"... ale zastanawiem sie czy wygospodaruje coś z mojego budżetu i w rezultacie ich nie kupiłam... ale tak mnie kusi że chyba sie skuszęKochane co sądzicie o tych piosenkach ( pod kątem pierwszego tańca )http://krol-macius.wrzuta.pl/audio/9...r_-_kocham_cie http://aparatka73.wrzuta.pl/audio/7G...ustyna_i_piotr |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

poza tym chciał dokładnie moje zdjęcia biust, biodra, rozpuszczone włosy aby poddac to analizie
wiec odpada. ale.... sobie przypomniałam o super gosiu z Łomzy (30km ode mnie). napisała do niego i od razu mi odpisał:

a ciekawa jestem do jakiej sukni zamawiasz ten welon. Jak zamówisz i przyjdzie to daj znać jaki jest 

boje sie, zeby nie bylo tego wszystkiego za duzo, ale z drugiej strony kupilam suknie z charakterem i tez nie chce, by przez strach ze moze czegos za duzo wyszlo nijak 

Idziemy jak burza kochane
mi tez by pasowały ihihihih