Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-23, 16:15   #2641
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość
Sweet_Jelly - a to mieszkanko to w Toruniu??

My jestesmy na etapie wybadania kredytów. Chcemy w tym roku jeszcze kupic mieszkanko, ale dopiero pod koniec, bo lepsze warunki otrzymamy po slubie niż teraz Tez już sie nie moge doczekac bo powiem szczerze ze to "ptrzejściowe" zaczyna mnie denerwować :/
nie..
Mieszkam obecnie u teściów w miejscowości pod toruniem...tak z 50 km dalej a przeprowadzamy się do domku- bliźniaka w tej samej miejscowości (Cały parter nasz! ) A piętro szwagra i szwagierki.

w Toruniu mieszkałam za ta przed ślubem..tak mają mieszkanie moi rodzice. I np. Do Kompletnego remontu mieszkanie 45 m2 z 2pokojami kosztuje 180 tys. Musisz się dobrze porozglądać!
A może kupisz mieszkanie też w miejscowości pod torunium?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 16:25   #2642
malami82
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
Nie było mnie chwilkę, ale już nadrobiłam zaległości
Ja w tym cyklu oprócz metforminu zajęłam się mierzeniem temp. i ogólnie obserwuję swój organizm.
Zobaczymy czy te obserwacje mi pomogą. Przyznam szczerze, że dotychczas jeszcze nie robiłam "takich" rzeczy, więc krążę trochę poomacku ....
No ale.... Dziś jest 7dc ... Staram się nie myśleć zbytnio o tym czy w końcu owulka będzie czy też nie, ale ciężko tak ....
Przytulanki dzisiaj już były, żeby na wszelki wypadek nie przeoczyć .
Niestety w ten weekend mam zjazd więc kolejne przytulanki dopiero w niedzielę, no chyba że mój mężuś nabierze ochoty jeszcze jutro rano
malami82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 16:27   #2643
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
nie..
Mieszkam obecnie u teściów w miejscowości pod toruniem...tak z 50 km dalej a przeprowadzamy się do domku- bliźniaka w tej samej miejscowości (Cały parter nasz! ) A piętro szwagra i szwagierki.

w Toruniu mieszkałam za ta przed ślubem..tak mają mieszkanie moi rodzice. I np. Do Kompletnego remontu mieszkanie 45 m2 z 2pokojami kosztuje 180 tys. Musisz się dobrze porozglądać!
A może kupisz mieszkanie też w miejscowości pod torunium?

49 m2 - 3 pokoje mieszkanie odświezone 180tyś Juz sie rozgladalismy i takie własnie chcemy na osiedlu tysiąclecia wzglednie koniuchy lub mokre Te okolice uwielbiam i wiem ze tu mieszkania nie sa drogie Kredyt dostaniemy na ok 200 tyś wiec no problem Ale nas interesuje tylko Toruń. Mój jeszcze-nie-mąz jest z okolic Chełmna i w sumie mielibyśmy tam mozliwość zamieszkania, ale wolimy Toruń - tu jest praca i moja rodzina
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 16:36   #2644
malami82
Rozeznanie

Celka i Ankamb bardzo mi przykro... w tej chwili przesyłam Wam moc pozytywnej energii .....

Patka bardzo się cieszę, że możesz zacząć staranka!!! Życzę, bu już pierwszy cykl zakończył się sukcesem

U mnie dziś 7 dc ... Biorę leki, mierzę temperaturę i staram się nie myśleć za dużo o tym czy tym razem będzie owulacja czy nie .... Chociaż strasznie to trudne ...
Dziś rano przytulanki już były, ale niestety w ten weekend mam zjazd i na kolejne poczekać trzeba będzie do niedzieli ...

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
malami82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 16:56   #2645
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
49 m2 - 3 pokoje mieszkanie odświezone 180tyś Juz sie rozgladalismy i takie własnie chcemy na osiedlu tysiąclecia wzglednie koniuchy lub mokre Te okolice uwielbiam i wiem ze tu mieszkania nie sa drogie Kredyt dostaniemy na ok 200 tyś wiec no problem Ale nas interesuje tylko Toruń. Mój jeszcze-nie-mąz jest z okolic Chełmna i w sumie mielibyśmy tam mozliwość zamieszkania, ale wolimy Toruń - tu jest praca i moja rodzina
ja z rodzicami mieszkałam na początku na osiedlu gagarina potem na 1 rubinkowie ale znam toruń jak własną kieszeń i mieszkanie na koniuchach to dobre rozwiązanie... Przyjedna okolica i dużo autobusów.
A skoro macie już upatrzone mieszkanko to ekstra ! Dobra okazja 3 pokoje za 180 tys.

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 17:03   #2646
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
ja z rodzicami mieszkałam na początku na osiedlu gagarina potem na 1 rubinkowie ale znam toruń jak własną kieszeń i mieszkanie na koniuchach to dobre rozwiązanie... Przyjedna okolica i dużo autobusów.
A skoro macie już upatrzone mieszkanko to ekstra ! Dobra okazja 3 pokoje za 180 tys.
Nie zupełnie upatrzone niestety... Ale juz od roku przegladam oferty z tej okolicy i ceny wahają sie 170 - 200 tys za 3 pokoje w bloku. na powaznie zaczniemy szukać pod koniec wrzesnia, ale mam nadzieję że bedzię dobrze. Prawda jest taka ze na os.tysiacelecia mieszka sporo starszych ludzi i po ich smierci lokal jest z regóły sprzedawany...

Jutro bedzie 26dc i tak sobie pomyslałam ze chyba zrobię ten test... Choc wiem ze za wczesnie, ale ja jakoś czuję potrzebę i po prostu MUSZE i juz... jak wyjdzie negatywny to sie nie załamię i pewnie i tak powtórze za jakis czas ale zrobie... Tak sobie myslę czy jesli miesiaczka bedzie ale skapa to warto robić test ponownie po?? Bo przeciez są dziewczyny które miesiaczkuja i do 6 miesiaca... tak wiem to zadko spotykane i po co sobie robic nadzieje, ale tak sie pytam co Wy o tym myslicie...
Stary 2009-04-23, 17:27   #2647
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Nie zupełnie upatrzone niestety... Ale juz od roku przegladam oferty z tej okolicy i ceny wahają sie 170 - 200 tys za 3 pokoje w bloku. na powaznie zaczniemy szukać pod koniec wrzesnia, ale mam nadzieję że bedzię dobrze. Prawda jest taka ze na os.tysiacelecia mieszka sporo starszych ludzi i po ich smierci lokal jest z regóły sprzedawany...

Jutro bedzie 26dc i tak sobie pomyslałam ze chyba zrobię ten test... Choc wiem ze za wczesnie, ale ja jakoś czuję potrzebę i po prostu MUSZE i juz... jak wyjdzie negatywny to sie nie załamię i pewnie i tak powtórze za jakis czas ale zrobie... Tak sobie myslę czy jesli miesiaczka bedzie ale skapa to warto robić test ponownie po?? Bo przeciez są dziewczyny które miesiaczkuja i do 6 miesiaca... tak wiem to zadko spotykane i po co sobie robic nadzieje, ale tak sie pytam co Wy o tym myslicie...
mysle ze to za wczesnie i nie ma sensu testowac ja bym poczekala do 30 dc ale tez kazda z nas wie ze ciekawosc zrzera czlowieka
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 17:46   #2648
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
mysle ze to za wczesnie i nie ma sensu testowac ja bym poczekala do 30 dc ale tez kazda z nas wie ze ciekawosc zrzera czlowieka
To nie zupełnie jest ciekawość... Cos sie ze mna dzieje, a ponieważ PCO nie jest moją jedyna przypadłością chce wiedziec czy to efekty ciąży czy nie. Stawy mnie ciagle bolą, choc juz nie tak bardzo, ale jednak wystraczajaco zeby mi uprzykrzyć zycie... Powinnam wziąc leki, ale sa one wszkodliwe w ciązy wiec się na razie "męczę"... Wynik negatywny teraz a powtórzony za 7-10 dni ( a w międzyczasie wizyta u lekarza) da mi pewnośc że mogę zastosowac kurację 4dniową i w przyszłym cyklu znów sie postarac... jak sie okaże że jestem to spełni sie gorszy ze scenariuszy, czyli ze ciąża i rozchwiana przez nią gospodarka hormonalna powoduje bóle stawów, co oznacza niełatwą ciąże i byc moze zagrożoną... Dla tego chce wiedziec jak najszybciej i skłonna jestem robic testy codziennie od 25dc (tak jak pisza na ulotkach, gdy chce sie poznac dokłady dzien zapłodnienia) bo w moim przypadku wiele to zmienia...

U mnie nic nie jest proste wiem :P

Nie mam przy sobie kasy - tylko kartę, ale mam nadzieję że bede mogłą test kupic w aptece

Eh jeszcze min 2h w pracy :/
Stary 2009-04-23, 18:18   #2649
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
To nie zupełnie jest ciekawość... Cos sie ze mna dzieje, a ponieważ PCO nie jest moją jedyna przypadłością chce wiedziec czy to efekty ciąży czy nie. Stawy mnie ciagle bolą, choc juz nie tak bardzo, ale jednak wystraczajaco zeby mi uprzykrzyć zycie... Powinnam wziąc leki, ale sa one wszkodliwe w ciązy wiec się na razie "męczę"... Wynik negatywny teraz a powtórzony za 7-10 dni ( a w międzyczasie wizyta u lekarza) da mi pewnośc że mogę zastosowac kurację 4dniową i w przyszłym cyklu znów sie postarac... jak sie okaże że jestem to spełni sie gorszy ze scenariuszy, czyli ze ciąża i rozchwiana przez nią gospodarka hormonalna powoduje bóle stawów, co oznacza niełatwą ciąże i byc moze zagrożoną... Dla tego chce wiedziec jak najszybciej i skłonna jestem robic testy codziennie od 25dc (tak jak pisza na ulotkach, gdy chce sie poznac dokłady dzien zapłodnienia) bo w moim przypadku wiele to zmienia...

U mnie nic nie jest proste wiem :P

Nie mam przy sobie kasy - tylko kartę, ale mam nadzieję że bede mogłą test kupic w aptece

Eh jeszcze min 2h w pracy :/
a to chyba ze tak...ja juz do domciu lece....milego wieczorka laseczki moje kochane
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 19:13   #2650
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Ja pracuje w telefonii komórkowej w centrum handlowym...

Pokażę wam coś

WIELBŁĄDY

Na tym filmiku to oczywiście ja
ale super wielbłądy a ten co mele gębą jest świetny
zazdroszcze Ci wakacji, mnie by się przydał chociaż 3 dniowy wypad żeby się odstresować i zapomnieć , ale jak narazie to jest niemożliwe puki firma nie jest rozkręcona trzeba poczekać i ją rozkręcać
Cytat:
Siebie samą zawiodę!
A wiecie co sobie myślę? Że może u mnie będzie tak jak u tej koleżanki jednej z Was. Starała się i nic...A potem okazało się że miała 1 hormonu za dużo.Uregulowali to tabletkami i hop..już po 1 cyklu zaszła!

Jak teraz nie będę w ciąży to idę na badanie hormonów!
jak pojade do ginki to pokaże jej moje wykresy i też napewno zaczniemy od badań hormonów ,
z początku się bałam badań , teraz też trzoszkę strachu jest ale jednak cieszę się bo moze szybciej uda nam się pod okiem ginki

Sweet wiem ze to trudn ale staraj się nie myśleć
Cytat:
A ...zapomniałabym się podzielić wspaniałą wiadomością...Być może przeprowadzimy się do własnego M już duuzo wcześniej.

Wstępnie przeprowadzka miała być na poczatku lipca (bo lokatorzy mają czas do końca czerwca na wyprowadzkę) ale podobno już mają jakieś inne lokum..i chwalili się szwagrowi (będzie mieszkał w tym samym domu ale na piętrze) że wyprowadzają się w maju!!

Kurcze...żebym tylko wiedziała czy to "w maju" oznacza na początku ..przed 1 maja czy pod koniec?

Bardzo chciałabym się już przeprowadzić! Mieszkać na swoim

A jutro przyjadą nasze mebelki! Dębowe! 3,4 metra! Już je zobaczę....ale się cieszę!
super wiadomość

Memka
Pyziulka trzymam kciuki za test, ale pamiętaj że może być za wcześnie

chyba ciśnienie spada bo mnie zaczeła głowa boleć

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 19:38   #2651
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
Pyziulka trzymam kciuki za test, ale pamiętaj że może być za wcześnie

chyba ciśnienie spada bo mnie zaczeła głowa boleć
Wiem wiem, i pewnie jak wynik bedzie negatywny to i tak nie wezme leku, ale kto wie... We wtorek mam termin do reumatologa i zobaczymy co ona powie, niezaleznie od wyniku... Tak w ogóle to boje sie troszkę, bo jak bedzie negatywny to bedzie pewnie lekkie rozczarowanie ale tez dalsza nadzieja... Tylko czuję wewnetrzny przymus zrobienia testu... Sama nie wiem co mam zrobić i tak źle i tak nie dobrze :P

dziewczyny ja nie wiemco sie ze mna dzieje. Nie świrowałam tak nawet wtedy gdy zamiast miesiaczki miałam jednodniowe plamienie!! na bete poszłam wtedy dla swietego spokoju bo wiedziałam ze to nie ciążą... A teraz... teraz świruje i nie moge sie pozbierac... Przeciez to juz 8 cykl, przeciez juz się nauczyłam że trzeba cierpliwie, przeciez wiem ze to moze byc za wczesnie.... A mimo to... Masakra...

Znów mi jest niedobrze...
Stary 2009-04-23, 19:59   #2652
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Ja wreszcie odpoczywam w domku, dziś pracowałam od 8 do 18, jutro to samo... Mam nadzieję, że ten wredny katar wreszcie da mi spokój, dzis nie było za ciekawie...

Patka super filmiki, na pewno mieliście cudowne wakacje

Dra nie każdy psycholog narzuca swoje zdanie innym Wiem po sobie

Pyziulka doskonale rozumiem Twoją niecierpliwość. Nie masz łatwo... Ale tak jak pisały dziewczyny, co Ci da test już teraz, jeśli jest jeszcze za wcześnie? Ja bym poczekała do niedzieli czy poniedziałku, zawsze to parę dni, a przed wizytą u reumatologa... Oczywiście trzymam mocno za 2 kreski

Miłego wieczorku dziewczynki!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 20:00   #2653
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Wiem wiem, i pewnie jak wynik bedzie negatywny to i tak nie wezme leku, ale kto wie... We wtorek mam termin do reumatologa i zobaczymy co ona powie, niezaleznie od wyniku... Tak w ogóle to boje sie troszkę, bo jak bedzie negatywny to bedzie pewnie lekkie rozczarowanie ale tez dalsza nadzieja... Tylko czuję wewnetrzny przymus zrobienia testu... Sama nie wiem co mam zrobić i tak źle i tak nie dobrze :P

dziewczyny ja nie wiemco sie ze mna dzieje. Nie świrowałam tak nawet wtedy gdy zamiast miesiaczki miałam jednodniowe plamienie!! na bete poszłam wtedy dla swietego spokoju bo wiedziałam ze to nie ciążą... A teraz... teraz świruje i nie moge sie pozbierac... Przeciez to juz 8 cykl, przeciez juz się nauczyłam że trzeba cierpliwie, przeciez wiem ze to moze byc za wczesnie.... A mimo to... Masakra...

z całego serducha życzę Ci żeby wynik był pozytywny

ja teraz zaczełam 7 cykl staranek , u mni czym dłużej tym gorzej to znoszę , nawet mój mąż już daje oznaki smutku , jak @ przyszła to razem płakaliśmy
bardzo mnie zabolało że płakał z mojego powodu

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-04-23, 20:22   #2654
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Jak masz cykle 28 dniowe to zrób jak juz nie wytrzymasz Chociaż ja bym poczekała

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 20:31   #2655
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
z całego serducha życzę Ci żeby wynik był pozytywny

ja teraz zaczełam 7 cykl staranek , u mni czym dłużej tym gorzej to znoszę , nawet mój mąż już daje oznaki smutku , jak @ przyszła to razem płakaliśmy
bardzo mnie zabolało że płakał z mojego powodu
kochanie, przywołuję do porządku!! płakał nie z Twojego powodu tylko płakał z Tobą, bo pewnie wiedział, że cierpisz i ci przykro...

będzie dobrze!

Pyziulka, jak masz sie tak stresowac i doprowadzac sibie sama do szalu to rob ten test- a moze intuicja cie tym razem nie zawodzi...? u mnie intuicja nie zawiodla... POWODZENIA!

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png

Edytowane przez Nika1980
Czas edycji: 2009-04-23 o 20:34
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 20:33   #2656
dra
Zakorzenienie

Cytat:

jak nie wytrzymasz do zrób,ale ja radze abyś poczekała
wiesz niby dlugo sie staramy,ale przed 2 nieraz przychodzi myslenie i swirowanie,ja tez tak mialam,ja to wszytskie objawy mialam i co nic,w koncu w glowe sobie wbilam,ze tak nie moze byc musze wrzucic na luz i tak zrobilam

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
J
Dra nie każdy psycholog narzuca swoje zdanie innym Wiem po sobie
no pewnie nie każdy,ja poraz pierwszy mialam stycznośc z psychologami na tym kursie i akurat oni narzucają,ale wiadomo nie każdy taki jest sam...

dziewczyny jak chcecie być na liście to:
1.trzeba być aktywnym na watku
2.i pisac na pw jakies zmiany,bo czasem nie doczytam czegoś
Stary 2009-04-23, 20:34   #2657
gooha3
Zadomowienie

Witam dziewczynki nie było mnie dwa dni a tu tyyyyyllllle do nadrobienia.

Ankamb trudno co kolwiek napisac w takiej sytuacji. Strasznie przykro.

-----------------------------------------------------------------------
bylam na uczelni, ale tak jak myslalam nie jest za ciekawie. Dwa miesiace do obrony a p...... promotor kazał mi od poczatku prace dyplomową tworzyc. Jestem wkurzona. JAk bym przez te pol roku nic nie robila to moglabym sie z tym pogodzic, a ja zrobiłam tysiace projektow i siedziałam całymi dniami nad tym. Wszystko po to zeby obronic sie jeszcze w czerwcu, a tu d......

troszke sie podłamałam bo nie wyobrazam sobie zrobienia pracy w 1,5 miesiaca

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 20:58   #2658
edi25
Raczkowanie

jak fajnie różyczko że pamiętasz o mnie ja mam chyba 21 dc nie licze nic zobaczymy pozostaje mi tylko trzymać za nas kciuki a może weekend majowy będzie cudowny
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:03   #2659
youyou
Zakorzenienie

mi dni płodne wypadają w weekend majowy także mam nadzieję że wolny czas będzie sprzyjał przyjemnościom
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:05   #2660
gooha3
Zadomowienie

U mnie dzis 27dc. Prosze o trzymanie kciuków Testów jak planowałam w najblizszym czasie nie robie. Dopiero za jakis tyd. lub dwa jesli bedzie potrzeba. Mam nadzieje ze wytrwam.

W weekend majowy wypada nasza rocznica slubu. Moze jakis prezencik nam los sprawi

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012

Edytowane przez gooha3
Czas edycji: 2009-04-23 o 21:07
Stary 2009-04-23, 21:11   #2661
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
U mnie dzis 27dc. Prosze o trzymanie kciuków Testów jak planowałam w najblizszym czasie nie robie. Dopiero za jakis tyd. lub dwa jesli bedzie potrzeba. Mam nadzieje ze wytrwam.

W weekend majowy wypada nasza rocznica slubu. Moze jakis prezencik nam los sprawi
życzę ci dwóch kreseczek z całego serca

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:

jak masz się lepiej czuć to zrób ja robiłam też 3 dni przed małpą i była jedna krecha a za trzy dni małpa
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:11   #2662
achaia
Raczkowanie

Witam dziewczyny

ledwo nadążam z czytaniem co tu mówić o włączaniu się w dyskusje. Ale Dra woła żeby się odzywać to pisze

Patka - to musiały być cudowne wakacje zazdroszczę, wielbłądy rewelka

Pyziulka - trzymam kciuki za test może rozważ bete?

Gooha - nie dziwię się że jestes zdenerwowana skoro cała praca idzie na marne!! ale czemu taka decyzja?? przecież pewnie ja czytał i akceptował poszczególne rozdziały a teraz mu się odwidziało?? ja bym z nim jeszcze pogadała może zmieni zdanie?

U mnie wciąż przeziębienie trzyma a tu niebawem czas rozpocząć staranka.. do tego nie wiem tak naprawdę ile dni bedzie miał mój cykl bo nigdy nie mialam regularnych a od kiedy zdiagnozowali mi PCO byłam na antykach

Pozdrawiam
(gdzie idę Ty idziesz ze mną;
cokolwiek robię samotnie
jest twoim dziełem, kochanie)"

Patrycja

[']

achaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:14   #2663
dra
Zakorzenienie

Cytat:

to zaciskam mocno kciuki

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez achaia Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

ledwo nadążam z czytaniem co tu mówić o włączaniu się w dyskusje. Ale Dra woła żeby się odzywać to pisze
ale dobrze,że się odzywasz włączaj sie w rozmowy,a wiekszośc to sie ukrywa
Stary 2009-04-23, 21:19   #2664
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
kochanie, przywołuję do porządku!! płakał nie z Twojego powodu tylko płakał z Tobą, bo pewnie wiedział, że cierpisz i ci przykro...

będzie dobrze!
dzięki, doprowadziłaś mnie do porządku
ale chociaż nie znam wyników badań bo ich jeszcze nie miałam to przeczuwam ze po mojej stronie leży wina
Cytat:

trzymam mocno i nie puszczam: kciuki:

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-04-23, 21:19   #2665
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez achaia Pokaż wiadomość

Gooha - nie dziwię się że jestes zdenerwowana skoro cała praca idzie na marne!! ale czemu taka decyzja?? przecież pewnie ja czytał i akceptował poszczególne rozdziały a teraz mu się odwidziało?? ja bym z nim jeszcze pogadała może zmieni zdanie?
ja jestem na artystycznych studiach. Robie dwa dyplomy jeden teoretyczny i na szczescie koncze. Druga praca jest artystyczna. Jestem na kieruku projektowanie graficzne. Zrobiłam strasznie duzo porojektow. Do tej pory bylo wszystko ok i podobalo sie promotorowi, a dzis normalnie stwierdzil ze to jednak nie to zebym zapomniała o tym co robilam i zeby zaczac od nowa

Jak mu mowie ze juz malo czasu na zmiany to on do mnie zebym sobie odpoczela bo moze zeczywiscie za duzo juz nad tym siedze. a jak tu mozna odpoczac jak obrona na karku a ja nie mam nic.

Nie wiem co mam robic. Nie chce narazie myslec o tym juz nawet nie mam sily sie denerwowac.......... bylby to juz miec za soba bo juz mam dosc tych studiow....

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-04-23, 21:20   #2666
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Eh, ja wiem ze dziewczyny macie rację... Ja mam cykle 28-29 dni a jutro jest 26dc... Zobaczymy czy wytrzymam te kilka dni - test kupiłam jakby co :P

Pewnie myslicie że wariatka ze mnie, ale ja mam tak pierwszy raz... I tu nie chodzi o to ze ja bym bardzo chciala zeby już... Bardziej o to, że wszyscy dookoła mi mówią że chyba w ciąży jestem, nawet moja mama...

Minie mi i wróce do was juz normalna :P Do tej pory zawsze "wrzucałam" na luz... Moze to takie przełomowe... :P

Dobranoc dziewczynki i dziekuję za wszysko!!!
Stary 2009-04-23, 21:36   #2667
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

przybyłam z dobrymi wieściami
dzidziuś ma się dobrze akcja serduszka jest sama widziałam ma całe 3 mm
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:42   #2668
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
super wiadomość
kurcze ale Ci zzdroszcze, ale to jest pozytywna zazdrość

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-04-23, 22:05   #2669
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Hej dziewczynki
Dawno mnie tutaj nie było i chyba nie uda mi się już nadrobić w czytaniu

Dra każe się odzywać to robię to
Ja od poniedziałku byłam w szpitalu na badaniach i miałam robioną hysteroskopie i na szczęście wszystko o.k !!! ale mam jeszcze wrócić w sobotę na badania bo chcą mi je zrobić w 10 d.c a we wtorek mam się zgłosić do lekarza i w tedy podejmie decyzję o dalszym leczeniu a ostatnio coś wspominał o mocniejszej stymulacji zastrzykami
Słyszałam,że te zastrzyki są cholernie drogie
Jeszcze do wtorku jestem w Polsce a w środę lecę do mężusia robić dzidziusia

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo i myślę o Was cały czas i mocno 3mam
Dobranoc
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 22:12   #2670
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
super cieszę się razem z tobą

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Dawno mnie tutaj nie było i chyba nie uda mi się już nadrobić w czytaniu

Dra każe się odzywać to robię to
Ja od poniedziałku byłam w szpitalu na badaniach i miałam robioną hysteroskopie i na szczęście wszystko o.k !!! ale mam jeszcze wrócić w sobotę na badania bo chcą mi je zrobić w 10 d.c a we wtorek mam się zgłosić do lekarza i w tedy podejmie decyzję o dalszym leczeniu a ostatnio coś wspominał o mocniejszej stymulacji zastrzykami
Słyszałam,że te zastrzyki są cholernie drogie
Jeszcze do wtorku jestem w Polsce a w środę lecę do mężusia robić dzidziusia
tow kooncu działasz i trzymam kciuki,aby w koncu sie udało

a ja obmyslałam plan ide do gina na nfz wyciągać od niego,aby mi dał na wszystkie badania hormonów i nie wyjde do póki mi nie da,a kasy nie mam teraz za bardzo,wiec trzeba jakos se radzić...

ja na dziś uciekam do jutra dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości