Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-23, 19:27   #2761
Benek23
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość
Benek, a Ty się znasz mocno na pudrach? Co sądzisz o tych mineralnych z l'oreala (true match czy jakoś tak)? Bo takie normalne są wybitnie nie dla mnie, ale korci mnie ostatnio żeby dać szansę jakiemuś mineralnemu, bo podobno świetne są.
Aż tak mocno to sie nie znam Ale maluję sie praktycznie codziennie i troche różniastych kosmetyków do makijażu przetestowałam. Więc to co znam, używałam, lubiłam - mogę polecać.
Co do "mineralnego" pudru L'Oreal - nie miałam go, więc nie powiem Ci czy jest fajny czy nie. Z tym że to jest puder pseudomineraly. Zawiera jakiś tam dodatek minerałów i tyle.
Te całkowicie mineralne to też słyszałam, że sa świetne, ale i ... drogie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 19:56   #2762
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Ja sobie kiedyś na studiach wymyśliłam wzór I, na szczęście, dobrze Ale to jakiś prosty wzór był, na opór elektryczny bodajże

Z fizyki pamiętam, że "nie ma akcji bez reakcji" - obstawiam, że to III zasada dynamiki Newtona, ale mogę się mylić

Klaudiczka, to może być przesilenie wiosenne Mnie też włosy lecą ostatnio, aż mnie to przeraża
Chyba jednak nie bo te "przesilenie wiosenne"trwa u mnie już jakieś 2 miesiące...liczyłam że może samo przejdzie ale niestety..więc postanowiłam działac...vichy spray dercos zakupiłam i łykam tabletki..poczekamy i zobaczymy..no i używam tego orgazmatora...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 20:39   #2763
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Miała któras z was próbkę Schaumy mit Sheabutter & kokos Extrakt. Bo kupiłam próbkę, jest napisane ze na rozdwajające końce. I ciekawa jestem czy działa
Miałam odżywkę, moja recenzja jest w KWC

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja też właśnie zrobiłam sobie teścik i sprawdzałam rozwiązania. Jeśli chodzi o zamknięte, to nie wiedziałam tego o fali dźwiękowej i reakcji zobojętniania (tego jeszcze nie miałam w szkole). Z otwartych nie potrafiłam zrobić tego o jakimś wapnie gaszonym. Dziwne były też te zadania o amylazie ślinowej.
A co do tego zadania z fizyki to chodzi o to o mocy mięśni zawodnika? Przyjemne zadanko (ale mną proszę się nie przejmować, ja lubię zadania z fizyki, o ile nie są zbyt skomplikowane). Nie wiedziałam, że nawet wzory podają
Tego o fali też nie wiedziałam(a dokładniej wahałam się między tymi 50 000, a 2 ) i chyba źle zaznaczyłam z pH(zadanie z amylazą)
Zobojętnianie, jak i całe sole są w 3 klasie, a przynajmniej ja miałam
Fizyka to zuo Mam nauczyciela, który nie potrafi za Chiny ludowe nauczyć, ale uwielbiam go za charakter I wygląd

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 20:43   #2764
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Aż tak mocno to sie nie znam Ale maluję sie praktycznie codziennie i troche różniastych kosmetyków do makijażu przetestowałam. Więc to co znam, używałam, lubiłam - mogę polecać.
Co do "mineralnego" pudru L'Oreal - nie miałam go, więc nie powiem Ci czy jest fajny czy nie. Z tym że to jest puder pseudomineraly. Zawiera jakiś tam dodatek minerałów i tyle.
Te całkowicie mineralne to też słyszałam, że sa świetne, ale i ... drogie
Szkoda , ale dzięki. Na KWC są tak skrajne opinie na temat tego pudru, że sama nie wiem czy go kupować.
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 20:56   #2765
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Tego o fali też nie wiedziałam(a dokładniej wahałam się między tymi 50 000, a 2 ) i chyba źle zaznaczyłam z pH(zadanie z amylazą)
Zobojętnianie, jak i całe sole są w 3 klasie, a przynajmniej ja miałam
Fizyka to zuo Mam nauczyciela, który nie potrafi za Chiny ludowe nauczyć, ale uwielbiam go za charakter I wygląd

Mnie przy tym zadaniu z amylazą pomógł napis nad wykresem (aktywność amylazy w zależności od odczynu środowiska). Stwierdziłam, że brzmi podobnie jak odpowiedź wpływ odczynu roztworu na działanie amylazy . Ale w tym drugim strzelałam. Pomyślałam, że na biologii przy trawieniu nie było mowy o żadnych związkach chemicznych, więc zaznaczyłam, że w czwartej probówce.
Moja nauczycielka też nie potrafi za bardzo tłumaczyć i do większości rzeczy muszę dochodzić sama.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:02   #2766
cat_on_de_road
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A ja pająki... lubię
Tzn. nie w bezpośrednim kontakcie, ale uwielbiam je obserować i robić im zdjęcia
Na jesieni wręcz obsesyjnie szukam stanowisk i oglądam sobie wszystkie krzaczki, na których rozpięte są pajęczyny i wiszą opasłe krzyżaki

Uwaga - fotki tylko dla osób o mocych nerwach
bleee... ja tez mam arachnofobie. ale - o dziwo - boję sie panicznie i brzydze tylko duzych, wlochatych pajaków, od krzyżaków po wieksze, ble ble ble fuj :/
a te z długimi nóżkami i takie tyci-tyci maleńskie to nawet fajne są

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Drogie Panie, od jutra w SP wszystkie WAXy za 14,99zł ;P
dzięki za info!

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość

W sumie za młoda jestem aby odnieść się do moich rodziców, ale opowiem wam anegnotkę dot. mojego brata z tego roku (kończy w sierpniu 17 lat). Miał dziewczynę, którą nazywał pernamentnie 'koleżanką', bo słowa dziewczyna przy mamie się wstydził, no ale do rzeczy... Siedzimy takie dwie, ja i mama, nogi na stole pomiędzy masą szklanek i reklamówek z supermarketów i oglądamy Bones na Polsacie w cudną niedziele. przychodzi mój brat 'mamo może ze mną koleżanka spac?'. Matka na niego, jak na kretyna i stuka palcem w czoło, no ale zagadalam z mama, że on niedawno wierzył, że łechtaczka to taka szorstka skóra na łokciu, niech zostawią otwarte drzwi i niech śpi na materacu i niech sobie siedzą w nocy będzie miala ich pod kontrolą, daję rękę że nie chodziło o nich złego, romantyczna noc filmów z dziewczyną, bla bla.. przegadałam ja. Niech chłopak ma frajde 'spałem z dziewczyną', ale nagle jak przyszedl 'a kolega też moze z nami spać', zwątpiłam ze moj brat douczył się w sprawie łechtaczki i dziewczyn.
Tyś się naprodukowała a tu taki zonk

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
W ogole jak ktos szuka czepka to są w Rossmanie takie niebieskie - dorwałam ostatnio i są ok
motylku a w jakiej cenie? i czy sa one wytrzymale?
dziewczyny mam ptanie... taki eczepki pod prysznic... czy mozna je nalozyc na noc, do spania, na wlosy z maseczką? nie spadną czy cuś?

Cytat:
Napisane przez CzerwonyKolczyk Pokaż wiadomość
Miałam dziś szczęście , byłam w Katowicach, weszłam do Skarbka, a tam Gloria poszłam do rossmanna, ostatnia sztuka kremu liliputz, reszta seria dla księżniczek
już wczesniej pytalam, ale albo zostało przemilczane, albo nie zauważyłam odpowiedzi:
Co się dzieje z seria Liliputz? jest wycofywana czy co, ze tak ją wykupujecie?

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Aż ciężko uwierzyć, że te trolle są takie bezczelne
fakt

co do włosków... korci mnie żeby je ściąć :P nie chcą się tak ładnie układac, 2 maja wesele, nie mam pomysłu na moje krecone wlsoy z odrostami... cos czuje ze skonczy sie na fryzjerze
a moze jakis pomysl na fryzure któraś ma, zeby 'toto' ujarzmić?

P.S. Nie bądź trollem!

Edytowane przez cat_on_de_road
Czas edycji: 2009-04-23 o 21:05 Powód: literówki :cool:
cat_on_de_road jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:06   #2767
Klaudiczka997
Rozeznanie

OOO cholera ale jestem wściekła głupie baby w aptece wcisneły mi Vichy dercos spray mówiąc że na opakowaniu nie ma napisane dla jakiej płci jest spray i że dla kobiet też bedzie ok!Otwieram opakowanie a tak zapach męskich perfum...po 2 facet jest narysowany na opakowaniu którego na początku nie widziałam i zaznaczone ma zakola!!Czyli jawnie to dla facetów.Wydałam 130 zł na spray dla facetów.Głupie baby może dogadam sie z TŻ to odkupi ode mnie.....i bede mogła kupić ampułki dla kobiet

Posiadam na wymianę:
wax zagraniczny
tigi melko i miód,
Cece-med maska

Edytowane przez Klaudiczka997
Czas edycji: 2009-04-23 o 21:08
Stary 2009-04-23, 21:08   #2768
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cat_on_de_road Pokaż wiadomość
już wczesniej pytalam, ale albo zostało przemilczane, albo nie zauważyłam odpowiedzi:
Co się dzieje z seria Liliputz? jest wycofywana czy co, ze tak ją wykupujecie?
Tak. Znikają z rynku: krem truskawkowy (zastąpiony ma być kremem księżniczkowym, o zmienionym składzie i połowie mniejszej pojemności za podobną cenę ), a spray malinowy ma mieć zmieniony skład (alkohol denat ).
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:08   #2769
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
OOO cholera ale jestem wściekła głupie baby w aptece wcisneły mi Vichy dercos spray mówiąc że na opakowaniu nie ma napisane dla jakiej płci jest spray i że dla kobiet też bedzie ok!Otwieram opakowanie a tak zapach męskich perfum...po 2 facet jest narysowany na opakowaniu którego na początku nie widziałam i zaznaczone ma zakola!!Czyli jawnie to dla facetów.Wydałam 130 zł na spray dla facetów.Głupie baby może dogadam sie z TŻ to odkupi ode mnie.....i bede mogła kupić ampułki dla kobiet
Wróć i powiedz że sprzedały Ci męski, i chcesz wymienić

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:31   #2770
Modraszka
Zadomowienie

Na szczęście półki ze spray'ami Lilliputz wciąż są pełne, więc można robić zapasy (ja kupiłam dzisiaj dwa opakowania, ale zamierzam zachomikować więcej). Gorzej z kremem truskawkowym, którego nie mogę znaleźć w żadnym Rossmanie. Wszędzie albo księżniczkowe kremy, albo nic

Poza tym, kupiłam jeszcze odżywkę Garnier Nutri Gładki. Spojrzałam na skład (choć nie znam się na tym zbyt dobrze), zobaczyłam niacynamid na czwartym miejscu, sporo ekstraktów, a z silikonów jedynie amodimethicone i wzięłam Jeżeli dobrze pamiętam, Narek ją polecała.

Edit:
Melduję jeszcze, że balsam Petrole z chlorofilem czyni cuda z moimi włosami Kocham go!

Edytowane przez Modraszka
Czas edycji: 2009-04-23 o 21:34
Modraszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:32   #2771
cat_on_de_road
Raczkowanie

Cytat:
Tak. Znikają z rynku: krem truskawkowy (zastąpiony ma być kremem księżniczkowym, o zmienionym składzie i połowie mniejszej pojemności za podobną cenę ), a spray malinowy ma mieć zmieniony skład (alkohol denat ).
aaaa o nie!
to jutro lecę je nabyc
a myslicie ze ten sprawy malinowy poprawi mi tez skręt loków w ciagu dnia? przydaloby się, bo juz dosc mam spryskiwacza do kwiatków

P.S. Nie bądź trollem!
cat_on_de_road jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 21:33   #2772
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
No co?

Cytat:
Mnie przy tym zadaniu z amylazą pomógł napis nad wykresem (aktywność amylazy w zależności od odczynu środowiska). Stwierdziłam, że brzmi podobnie jak odpowiedź wpływ odczynu roztworu na działanie amylazy . Ale w tym drugim strzelałam. Pomyślałam, że na biologii przy trawieniu nie było mowy o żadnych związkach chemicznych, więc zaznaczyłam, że w czwartej probówce.
Moja nauczycielka też nie potrafi za bardzo tłumaczyć i do większości rzeczy muszę dochodzić sama.
To, że odczyn ma wpływ na aktywność amylazy, to dobrze zaznaczyłam, ale zastanawiałam się, którą probówkę wybrać, czy tę ze stężonym kwasem czy zasadą. I wybrałam tę z kwasem

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 22:09   #2773
Magdzia94
Zakorzenienie

Narek sprawdziłam sobie, dzięki U mnie w rossmanie Liliputza jest dużo. Może wkońcu doczeka się kupna przeze mnie. Szczerze mówiąz tyo zgapiłam się z kupnem w saszetce tej Schaumy, bo chciałam cos na końcówki bez spłukiwania, a tu jest napisane że nalezy spłukac. Ehh trudno Siedzę sobie z rycyną, dobrze ze piszą teraz 3kl. bo mogę sobie pospac z rycyną, a moje końcówki bardzo to polubiły. Jutro druge podejście do Kallosa.

Edytowane przez Magdzia94
Czas edycji: 2009-04-24 o 08:42
Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 22:21   #2774
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Wróć i powiedz że sprzedały Ci męski, i chcesz wymienić
Nie da rady bo ja do tej apteki mam jakieś 10km a jutro by mi zwrotu juz pewnie nie przyjeli..no trudno TŻ oddam

Posiadam na wymianę:
wax zagraniczny
tigi melko i miód,
Cece-med maska

Stary 2009-04-23, 22:22   #2775
Magdzia94
Zakorzenienie

Szkoda , bo rzecywiście dużo wydałaś. A nie możesz komuś sprzedac?

Stary 2009-04-23, 22:41   #2776
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Nie da rady bo ja do tej apteki mam jakieś 10km a jutro by mi zwrotu juz pewnie nie przyjeli..no trudno TŻ oddam
Jesli masz rachunek , a zawartość nie jest napoczęta to czemu mieliby nie przyjąć ?
Stary 2009-04-23, 23:13   #2777
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda , ale dzięki. Na KWC są tak skrajne opinie na temat tego pudru, że sama nie wiem czy go kupować.
Ja osobiście nie przepadam za L'oreal'em. Tzn kosmetyki do makijażu nie są jakies fatalne, ale mam wrażenie, że jak na ich cenę, to jednak są słabe jakieś... Testowałam różne podkłady/fluidy oraz pudry i tusze tej firmy i jakoś mi nie przypasowały. Bardziej skłaniałabym sie ku Max Factor

Dziewczyny, jak ja bym chciała mieć już dłuuuugie włosy....

Stary 2009-04-23, 23:46   #2778
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja osobiście nie przepadam za L'oreal'em. Tzn kosmetyki do makijażu nie są jakies fatalne, ale mam wrażenie, że jak na ich cenę, to jednak są słabe jakieś... Testowałam różne podkłady/fluidy oraz pudry i tusze tej firmy i jakoś mi nie przypasowały. Bardziej skłaniałabym sie ku Max Factor

Dziewczyny, jak ja bym chciała mieć już dłuuuugie włosy....
Zgadzam się w 100%, szczególnie, jeśli chodzi o podkłądy. Ja w ogóle uważam, że podkłady Max Factora są jednymi z najlepszych, jakie testowałam
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 23:50   #2779
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
To, że odczyn ma wpływ na aktywność amylazy, to dobrze zaznaczyłam, ale zastanawiałam się, którą probówkę wybrać, czy tę ze stężonym kwasem czy zasadą. I wybrałam tę z kwasem
Narku, gdybyś zaznaczyła, że z zasadą to też by było źle, więc nie masz co się złościć Przeca trawienie skrobi pod wpływem amylazy zachodzi w jamie ustnej, a tam jest odczyn obojętny (zresztą było to nawet w tekście - że ślina ma odczyn obojętny ), stąd probówka ostatnia, bez kwasu i zasady - w niej będzie zachodził proces rozkładu skrobi, podobny do trawienia skrobi w jamie ustnej

Aaa, w aptece nie przyjmują zwrotów. Przynajmniej leków. Ale nie wiem, jak z kosmetykami W każdym razie ja bym nie była taka pewna, że Klaudiczce przyjmą zwrot tego Dercosa

Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2009-04-23 o 23:56
pani-jesień jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 00:00   #2780
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się w 100%, szczególnie, jeśli chodzi o podkłądy. Ja w ogóle uważam, że podkłady Max Factora są jednymi z najlepszych, jakie testowałam
No i ten ich tusz 2000 kalorii

Stary 2009-04-24, 00:21   #2781
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
No i ten ich tusz 2000 kalorii
A, tusze, to z oszczędności, zawsze kupuję Mejbelin To się nie będę wypowiadać.
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 00:28   #2782
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
A, tusze, to z oszczędności, zawsze kupuję Mejbelin To się nie będę wypowiadać.
Też lubię Najbardziej VOLUM Express.

Stary 2009-04-24, 07:57   #2783
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Narek sprawdziłam sobie, dzięki U mnie w rossmanie Liliputza jest dużo. Może wkońcu doczeka się kupna przeze mnie. Szczerze mówiąz tyo zgapiłam się z kupnem w saszetce tej Shaumy, bo chciałam cos na końcówki bez spłukiwania, a tu jest napisane że nalezy spłukac. Ehh trudno Siedzę sobie z rycyną, dobrze ze piszą teraz 3kl. bo mogę sobie pospac z rycyną, a moje końcówki bardzo to polubiły. Jutro druge podejście do Kallosa.
Ja miałam tę saszetkę Schaumy z kokosem. Raz użyłam jej na całe włosy i nie było szału - kiepsko wyglądały. Reszta opakowania wystarczyła mi na miesiąc wcierania w końcówki (bez spłukiwania). Nie pomogło to specjalnie na końcówki, dalej się rozdwajały. Od miesiąca wcieram olej kokosowy i widzę lepsze efekty. Poza niektórymi końcówkami z przodu twarzy (są jaśniejsze, cieńsze i delikatniejsze od reszty) reszta jest cała i zdrowa
Stary 2009-04-24, 08:18   #2784
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Ja mam ten czepek z waxa i narazie się sprawdza, dziewczyny ponoć podgrzewają go suszarką dla lepszego efektu, ale mnie parzy w łeb.
tez mam ten z waxa, ale z biegiem czasu sie rozciagnął mocno (podgrzewam suszarka go i pozniej daje recznik jeszcze), wiec szukalam innego czepka i znalazlam

teraz zamówilam 2 waxy i mam 2 czepki

swoją droga przyszedł wax latte, jutro wypróbuje ale w poniedziałek dam dopiero recenzje

Cytat:
Napisane przez cat_on_de_road Pokaż wiadomość

motylku a w jakiej cenie? i czy sa one wytrzymale?
dziewczyny mam ptanie... taki eczepki pod prysznic... czy mozna je nalozyc na noc, do spania, na wlosy z maseczką? nie spadną czy cuś?
Kosztował 3zł z czyms, taki niebieski jest. Sa grubsze od tych z waxa i maja mocniejszą gumkę.
Na razie uzyłam go raz, wiec nie wiem jak z wytrzymałościa

Mysle ze taki czepek mozesz nałozyc na noc smialo, tylko zeby gumka Ci sie nie odcineła na czole

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 08:44   #2785
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam tę saszetkę Schaumy z kokosem. Raz użyłam jej na całe włosy i nie było szału - kiepsko wyglądały. Reszta opakowania wystarczyła mi na miesiąc wcierania w końcówki (bez spłukiwania). Nie pomogło to specjalnie na końcówki, dalej się rozdwajały. Od miesiąca wcieram olej kokosowy i widzę lepsze efekty. Poza niektórymi końcówkami z przodu twarzy (są jaśniejsze, cieńsze i delikatniejsze od reszty) reszta jest cała i zdrowa
Czyli mogę zostawic bez spłukiwania? Bo na mojej Ziai jest napisane że można, a na tym nie.

Stary 2009-04-24, 09:16   #2786
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli mogę zostawic bez spłukiwania? Bo na mojej Ziai jest napisane że można, a na tym nie.
Jeśli zostawisz na samych końcówkach, to nic się nie stanie.
Stary 2009-04-24, 09:30   #2787
Magdzia94
Zakorzenienie

To dobrze. Nigdy tak nie robiłam bo myślałam że obciąze włosy, ale teraz po 1 tyg robienia tak, zauważyłam że nic mi sie nie dzieje. A zapewne ta Schauma ma więcej syliknów od Ziai. Czyli lepiej dla końcówek.

Stary 2009-04-24, 09:58   #2788
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Chyba jednak nie bo te "przesilenie wiosenne"trwa u mnie już jakieś 2 miesiące...liczyłam że może samo przejdzie ale niestety..więc postanowiłam działac...vichy spray dercos zakupiłam i łykam tabletki..poczekamy i zobaczymy..no i używam tego orgazmatora...
i jak się sprawdza orgazmator?...na skórze głowy

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Narku, gdybyś zaznaczyła, że z zasadą to też by było źle, więc nie masz co się złościć Przeca trawienie skrobi pod wpływem amylazy zachodzi w jamie ustnej, a tam jest odczyn obojętny (zresztą było to nawet w tekście - że ślina ma odczyn obojętny ), stąd probówka ostatnia, bez kwasu i zasady - w niej będzie zachodził proces rozkładu skrobi, podobny do trawienia skrobi w jamie ustnej

Aaa, w aptece nie przyjmują zwrotów. Przynajmniej leków. Ale nie wiem, jak z kosmetykami W każdym razie ja bym nie była taka pewna, że Klaudiczce przyjmą zwrot tego Dercosa
to robią to niezgodnie z prawem i można ich postraszyć prawami konsumenta
Stary 2009-04-24, 10:06   #2789
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
i jak się sprawdza orgazmator?...na skórze głowy
Szczerze mówiąc mi to nie sprwia przyjemności żadnej poprostu takie smyranie po głowie..a o efektach za wczesnie bo dopiero pare razy go użyłam..ale czuć po nim taką ciepłą głowe...

Posiadam na wymianę:
wax zagraniczny
tigi melko i miód,
Cece-med maska

Stary 2009-04-24, 10:15   #2790
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość

to robią to niezgodnie z prawem i można ich postraszyć prawami konsumenta
niestety to jest zgodne z prawem. Mogą ale nie muszą przyjąc. Nie mam pewnosci jak to jest z aptekami i lekami ale np sklepy nie musza przyjmowac zwrotów. MOGĄ ale to indywidualnie konkretny sklep sam ustala. Co innego zwrot, co innego reklamacja...

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości