|
|
#1081 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
tequilla.sunrise weszłam sobie w twój album i ..... jakie ty masz dłuuuuuuugaśne nogi kobietoooo
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
ja lece piuniac rano pobudka o 6, branooc wszystkim
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja idę spać. Dobranoc
![]() PS. TZ ściągnął mi "ślubne wojny", dzisiaj oglądaliśmy... Hehe polecam ![]() PPS. anusiuniaa ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc livia
Agnesta może zamiast białych czarne były by lepsze w tej sytuacji
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
no..w koncu nadrobilam caly dzien..zescie popisaly huhu..cashmere neheszta ile foteczek no no to ja lubie
![]() no jutro fryzjer ciekawe co mi wymysli na glowie ![]() ![]() qrde tak zartowalam ze schudne przez aparat ale chyba tak rzeczywiscie bedzie.. troszke mnie zeby bolaly, chcialam zjesc na miescie no i padlo na tortille bo nic twardego tam nie ma nalesnik zamiast bulki wiec gitara.kupilam i co..twarde dla mnie jak skala..musialam sobie podziubac na mniejsze kawaleczki bo ugryzc normalnie nie moglam i tak troche przez bol..ale jakos po 30 minutach ja dokonczylam hehe Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2009-04-23 o 23:00 |
|
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też idę już śnić
Dobranoc wszystkim kolorowych snów
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zadomowienie
|
kochana trzymaj się mocno
Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam
![]() ide się kompciuchać i wyprać jakaś bluzke na jutrzejszą dżampreskę ![]() różowych snów |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
aj dziewczyny jacy Ci faceci potrafia być okrutni
![]() a ja głupia jeszcze taka łatwowierna
|
|
|
|
#1094 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
ku.wa mać!!! czemu tak jest ze ostatnio zawodze sie na kazdym facecie pokolei.... masakra jakaś
![]() brak mi juz słów... ide spac zeby nie myslec o tym wszystkim:/ dobranoc
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bylo we wczesniejszych stronach.. kto ma miekkie serce powinien miec twarda dupe ;/ niestety.. ja to natomiast nie mam szczescia w dobieraniu sobie przyjaciol ;/ |
|
|
|
|
#1097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie jakoś polskiego i ang nie boje, na polskim pościemniam a angielski jakoś napiszę... ![]() poprawiam paznokcie, bo oczywiście zmywalam naczynia i lakier zszedl od gąbki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
głównie tamilee, biegam 4xtyg wg planu takiego ![]() ćwiczę na twisterze i leg magic kurde jak nie bedzie efektów to sie pochlastam ![]() więc lepiej ćwicz tak porządnie, powiedzmy godzinke czy pół na mięśnie brzucha jeden dzień, drugi na inną partie (chyba że zależy ci tylko na brzuszku )
|
|||
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
umyłam włoski.. lekka mi podeschna i tez
uciekam.. a tymczasem piszcie cos bo nudno sie zaczyna robic powolutku
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Tak było miło ale chyba zbyt długo, na samym końcu przed wyjściem TŻ, czyli 5minut temu, sie posprzeczalismy, nie wiem nawet czemu, ale znowu te kilka słow za duzo..i ide spac w złym nastroju
(dobranoc
|
|
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
oj chyba faktycznie tak jak ostatnio mowilas
ze nad nasza ekipa wisi jakies fatum jezeli chodzi o spory z tż'tami ehh.. buzi kochana ![]() ja tez lece spac.. dobranoc, do jutra . |
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super masz nogi, ba całą figurke Cytat:
![]() ja też mykam zaraz, jutro po 6 wstaje chce sie wyszykować jakoś na to rozdanie całe a potem z klasą na piwko mamy rezerwacje w Galerii już za wczasu ![]() PS boski brzuch... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1240518548 |
||
|
|
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
'organizatorki' byly na tyle wspanialomyslne i cos zarezerwowaly ;] teraz to juz lece naprawde hihih ;* |
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz strzeliłam focha bo mi znowu niby w żartach dociął, a wie że tego nie lubie. Właśnie wychodził i ja obraza ( ) no i pojechał. Za 5min jest z powrotem, bo on sie chce pogodzić bo inaczej cały tydzien bedzie mieć bo bani (widujemy sie tylko w weekendy - odegłość, praca i moja szkoła...)jak ja go... |
|
|
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
aaaj mi dzisiaj troche kiepsko ... nie wyrobiłam sie w czasie ... msle ze bedzie z 27 pkt...
ale fotek nawrzu alyscie ... zakochałam sie ![]() Nice Sprite skad ja cie znam .. ? ładna jestes ![]() tequilla bardzo ladny zakup ![]() anusiuniaa sylvi_86 znam ten bol ja po nastym nakrecaniu sie przyzwyczailam i jadlam juz wszystko ![]() Agnesta i widzisz wszystko ok mysle ze zestaw super ![]() dobranoc
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
ale to moja wina, okres mi się zbliża to i mam humorki jak zwykle, i wszystkiego sie czepiam:/ i sie fochnełam o pierdołe i mu wyjscie z domu mojego przyspieszyłam
tak czy siak humoru nie mam nawet nic mi sie nie chc, przemyłam tylko buzie i klade sie spac ![]() Dobranoc dziewczynki jutro nadrobie |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
tequilla.sunrise a ile masz wzrostu bo ja do tych miniatur nalerze hehe mam cos 160.
|
#1107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez jestem teraz przed okresem i mialam dziś takie doły, depresje i humory że Tz powinien mnie olać razem z tymi humorami. a on, kochany dzielnie przy mnie trwał i to wszystko znosił, nawet jak byliśmy na zakupach i wybrzydzałam i marudziłam przy każdej rzeczy ehhh my kobity
|
|
|
|
|
#1108 | |||
|
Rozeznanie
|
Jej, tak dużo naprodukowałyście, że zanim skończyłam czytać to już wszystkie pouciekałyście spać
Skrobnę parę słów i też spadam, ale pojutrze sobotka to pobęde z Wamię więcej ![]() Moje kochane kobitki powiem Wam, że nie ma to jak uroki kupowania przez neta... Przyszły mi już butki co się pytałam Was o opinie (mega szybko, nie ) problem polega na tym, że one są... troszkę inne niż na fotkach. Nie są złe, ale nie są "diamentowe" więc jeden plus, że nie poodpadają a minus to trochę mi smutno Ładnie wyglądająna nózi no ale nie będe Wam tu opisywać tylko wkleje foty ale to dopiero w sobote bo ja tak mało czasu mam wolnego w tygodniu ![]() Livia, jestem Ale Ciebie nie ma hehe, pewnie najprędzej spotkamy się na forum w weekend bo ja tylko na chwile po południu wpadam i wieczorem kiedy się wszystkie rozchodzą.No a ja mam 173 a chciałabym mniej do szpileczek bo trochę wyoka jestem w nich ale i tak mnie nic nie przeszkodzi w noszeniu ich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tyle mówicie o tych aparatach ze zapragnęłam mieć też ale póki nie wrócę do PL na stałe to moge zapomnieć bo tzreba chodzic nakontrole ![]() Cytat:
Ja mam w ogóle dość feministyczne poglądy na temat mężczyzn ale nie będe ich tu głosić bo jeszcze mnie za wariatkę weźmiecie ![]() Ojj mnie też targa jak widzę takie te cycate laleczki na zdjęciach. Od razu mi się smutno robi jak pomyślę o moich piegach... Ale żeby zrealizować wszystko co chcę+ ewentualna operacja to bym musiała pewnie tu zostać o rok dłużej... Poza tym tak bardzo się boję tego bólu... Dobrze, że nie mam tej gotówki w ręku i mam sporo czasu do tego żeby ją mieć więc też sporo czasu na przemyślenia bo jakbym miała w łapce to jeszcze bym w afekcie poleciała. Chyba, że kupiłabym tańsze autko Dużo muszę nad sobą pracować, żeby nie podejmować pochopnie decyzji bo przychodzi mi to niestety bardzo łatwo a później żałuję.Kurczę szef mnie opierdzielił na 100 funtów z wypłaty :/ To jest portugalczyk i kombinuje jak może żeby okradać, próbuje mi wmówić, że w banki holidaye (takie wolne dni w anglii od pracy akurat te były wielkanocne) nie pracowałam i to za nie mi nie zapłacił Jutro robię rewolucję w robocie i chociażbym miała się z nim sądzić to mnie menda okradać nie będzie bo banki holidaye są normalnie płatne mimo iż się nie pracuje a kto pracuje ma płacone podwójnie nie będzie idiotki ze mnie robił! za 100 funtów ile ciuszków mogłabym mieć
|
|
#1109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rano jestem wyższa dla mnie to taki bardzo średni wzrost, chociaż w starym dowodzie (tak tak miałam stary dowód ) mialam wpisane wzrost: wysoki bo tam wpisywali niski, średni albo wysoki.
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Aby nie pozostać dłużna, wbiłam w album jakies tam fotki, stare troche ale są. Jak bede miala nowe to zamieszcze
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

jutro