|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
Dobranoc;*
![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
seclusion jestem na nie. Nie pisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Dzien przed matura to chyba lepiej zniknac. A co jak cos sie wydarzy, czego nie przewidzialas, rozsypie Cie to totalnie, a na 2 dzien matura? Nie nie wyobrazam sobie tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;12011104]Uuuu... Widzę, że nie ja jedna mam tutaj kłopoty we wzrokiem :P Ja noszę soczewki, czasem po domu okulary. Bez nich słaaabo widzę (wada: L -2.25 P -2.50).[/quote] Ty z Dziunia przy mnie za***isty wzrok macie. Ja mam na obydwa oczy -5 ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Też mam wadę wzroku -2,25 na oba oka
![]() ![]() ![]() Nie-ex sie obraził, bo po 4 miesiącach siedzenia w domu przez egz itp wychodze na imprezę. Foch straszny, pretensje itp... A ostatnio jak się upił to było tak niemiło... Ostarżył mnie o romans z jego kolegą itp itd... niby przeprosił,ale... jakos nie moge zapomnieć... dziwna jestem?
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no i koniec liceum ![]()
![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
hmm tak was czytam i czytam... i wprawdzie za dużo czasu teraz nie mam bo o 17 sie umówiłam z koleżanką ale pomyślałam że się dołączę
![]() starorozstaniowa bo kolejny miesiąc minął..jakoś żyję raz lepiej raz gorzej.. dziś doszłam do wniosku że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..a może to tylko to dzisiejsze piwo tak działa.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
witam was babiszony po przerwie prawie tygodniowej. Zainstalowali mi w domu wreszcie internet
![]() ja tez chce was wszystkie zobaczyc, poki co widzialam tylko Pieluchojamajtkę ![]() ![]() a tu widze zawierucha przedmaturowa u wiekszosci!!
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, ja już po zakończeniu roku szkolnego
![]() ![]() Zaraz uciekam na piwo. Trzymajcie się ryjki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() AgataAgataka co podgladasz a nic nie napiszesz:P?
Niezależność radość życia brak obsesji. Dobry kontakt zdrowy dystans garść perspektyw. Edytowane przez seclusion Czas edycji: 2009-04-24 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
a juz pisze bo weszlam wtedy tylko na chwile a teraz witam na dluzej
![]() u mnie lipa ale juz chyba do tego sie przyzwyczailam kolejny foch bo krolewiec inaczej sobie wszystko zaplanowal a ja osmielilam sie miec inne plany nie zwiazane z jego osoba, kurde chyba czas rozwodu naprawde zbliza sie ogromnymi krokami stasku ja tez chce cie poogladac ![]() tylko nie biczujcie a te matury to kiedy dokladnie sa w tym roku? ciekawe czy wam kasztany zdaza zakwitnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Agata, kurcze pamietam jak sie na ta rozprawe rozwodowa wybieralas.
ja nie mam naszej klasy, moge jakies zdjecie na PW podeslac swoje, jak ktos chce. u mnie po staremu z tym, ze moj ex to ciut z głową ma chyba. Ogólnie to się chyba mu uwidziało, że teraz jestem jego sex przyjaciółką, chyba muszę z nim porozmawiać na ten temat, bo on się do rozmowy nie garnie. W ogóle to jest taki facet, że nigdy nic nie powie i nie wiadomo o co mu chodzi. ja też nie wiem kiedy są matury ![]() ![]()
![]() |
#433 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
łeee, to do 4tego maja macie czasu, a czasu jeszcze, co tam panikujecie
![]() szukam właśnie zdjęcia żeby wysłać i wiecie, nie mam ani jednego zdjęcia (z wyjątkiem tych z dzieciństwa), na którym trzeźwa jestem ![]() ![]() wyślę Ci soulone takie jedno ![]() ![]() Agata, też Ci podeśle. zalinkowałam się na serwer właśnie ![]()
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-04-24 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
ja tez chce czekam na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
Agata, a Ty się nie obijaj tylko ślij swoje!!!
póki co 3 osoby widziałam tylko. Ale wiecie, ładne jesteśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a oni to ślepi i głupi byli...
![]() |
#437 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Pieluch! Chce Twoje fotooooo! Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja juz kiedys dawno temu mowilam, ze on jest nienormalny.. Na ksiezyc bym go wyslala najlepiej.. Trzymaj sie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez chce zdjecie! Ja tez! Odesle zwrotnym jakies me ludzkie zdjecie ![]() ![]() Matura.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana, ja mam pytanie. Na czym glownie sie z his skupiasz? Masz jakies przeczucie co do wypracowania? Kuzwa spedza mi to sen z powiek..... PS. Dobrej zabawy! ![]() Cytat:
Ja mam: 4, 5, 6, 12 < pisemne 15, 18 < ustne ![]() Apel! 12 maja mocno ale to bardzo mocno trzymac kciuki od 9.00 xD Cytat:
![]() ![]() Ja od pazdziernika powtarzalam, ze kazda z Nas jest piekna, madra i w ogole! No to wracam do nauki..... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
eeee, nie no dajcie spokój z tą nauką
![]() dziunia zaraz Ci PW poślę, fajnie tak się was ogląda ![]()
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
ni ejestes dziwna zielona87 jestes po prostu kobieta
![]() ![]() koniec liceum seclusion i wakacje zazdroszcze;pno matura po drodze ale co to jest, wiecej czekania na wyniki niz matury;p// pojawila sie Alicja ![]() hej Stasiek wrocila^^masz nk?albo zdjecie?to slij^^// Soulone a jak ciebie?;>tez kiedys trenowalam a teraz nie umimem grac^^wlasciwie to nigdy dobrze nie gralam ale teraz juz tragediaXD// Agata ja tez nie wiedzialam, po maturze czlowiek wpada w inna czasoprzestrzen ![]() tydzien jeszcze trwa ale już można uznac go za udany, choc malo tu wpadalam, i wydalam cala ostatnia wyplate ![]() ![]() Trzymam kciuki za matury ![]() ![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
studentka podczytuje was dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
dziunia wiesz co wbrew pozorom to nie jest tak zle. a z ta walka to jest tak ze ja juz nie mam o co walczyc teraz to on powinien walczyc o mnie to nie ja zrobilam z naszej milosci malzenstwa wielkie G...... a do niego to chyba troche nie dociera mysli ze agatka bedzie na kazde skinienie i jeszcze to ja bede zabiegac i sie prosic. poza tym nie wiem jak wam i jakie macie do tego podejscie ale ja uwazam ze facet powinien kobiecie imponowac, powodowac ze chce sie stawac lepsza....a moj maz chyba jzu nie jest w stanie mi zaimponowac, bo niby czym on jest taki troche niebieski ptak, neorotyczny egocentryczny- studia nieskonczone jest o rok starszy ode mnie zaczynal studia3razy zadnych nie skonczyl, ma przekonanie ze wiecznie wszyscy na niego dybia zazdroszcza mu zle mu zycza itp, pracy nie ma bo przez kogos tam musial odejsc(juz3firma) sprecyzowanych planow tez nie bardzo , poza tym napady agresji frustracji i pretensji. NO a jak go czasami slucham to jest tak ze z jednej strony to chce sie miec inteligentna obrotna kobiete przy sobie ale z drugiej to go to przerasta. momentami to mam wrazenie ze ja jestem jego wyrzutem sumienia- bo2 kierunki studiow skonczone z ocena bdb, zaczelam trzecie podyplomowe, praca sama do mnie przyszla i z calkiem dobrymi zarobkami, potem zmienilam ja na lepsza tez tak samoczynnie a teraz jeszce dostalam dokladnie w zawodzie i to w radomiu gdzie pracy podobno nie da sie znalezc, no i jak to moze byc ze mi tak idzie.
ale sie rozpisalam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
w ogóle jak słyszę takie: walka o związek, to samo powinno jakoś przychodzić i ułatwiać życie, a nie żeby jeszcze kolejny problem mieć na karku w postaci TZ. To już lepiej być samej
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-04-25 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynuszki
![]() Biedna Wasza soul chyba jakiegoś uczulenia dostała, bo dekolt jej swędzi... Odechciało mi się tego ogniska z klasą, ale zobaczymy jak będzie. Chyba posiedzę kilka godzin i wrócę do domu. Dziuniuu co do matury z historii. Nie mam żadnych przeczuć, bo nigdy w klimatach tych się nie obracałam... Bardziej mogę się domyślać na podstawie przerobionych testów, co może być na geografii, a czego nie będzie. Z historii skupiam się bardziej na odrodzeniu Polski po zaborach, kształtowaniu granic, I w ś, dwudziestolecie międzywojenne i II w ś. Chyba po prostu to jest dla mnie najłatwiejsze i lubię się o tym uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Soulone warto isc nawet jak sie nie czujesz
![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wczoraj byłam na imprezie w akademiku do 6 rano ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
dziewczyny! co tu tak cicho:P?
![]() sluchajcie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
raz na jakiś czas wolny weekend jest wskazany. w biegu(spaaaać;p) między zmywaniem krwi z nogi(kto postawił tam tą ławke o 23?o 22;45 jak szłam tam odnieść latarkę to jeszcze jej tam nie było, na pewno;p), a pozbywaniem się zapachu ogniska z włosów napisze ci jeszcze a propo ognisk że warto iść bo z reguły(jak nie ma tam exów czy osób których nie lubisz) impreza okazuje się o wiele lepsza niż się zakłada nawet jak czasem tematy na kameralnych zakrapianych urodzinach się co jakiś czas kończą
![]() Edytowane przez Alicja z Krainy Czarow Czas edycji: 2009-04-26 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
Taco tak czytam i tu jakies ciacho tu impreza w akademiku, niezle niezle jak na singla;pdaj znac co sie z tego iskrzenia wykluje, trzymam kciuki^^
seclusion spojrz na to z innej strony, na mature duzo osob bierze aparat(na ustna w kazdym badz razie;p) wiec masz motywacje do kurowania(zycze powodzenia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ja dopiero wróciłam do domu. megamegamega koncert zaliczyłam, mega po koncercie. no po prostu...achhh ; )
dobranoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
ona2008 - żaden ze mnie singiel
![]() A mój były - z którym w zasadzie nie mam kontaktu znowu mnie zadziwia. Pisałam już kiedyś w wątku Rozstaniowym, o tym, że ma często w statusie (na gg) kawałki piosenek. Wasze opinie na ten temat były różne. Potem przez pewien czas te opisy znikły, a teraz... Znowu są. Najpierw kawałek "Wiosny" ZMŻ, a teraz: Lifehouse - Blind (kawałek opisu przetłumaczony na polski) : Tu macie tłumaczenie dla prześledzenia: http://www.tekstowo.pl/index.php/tlu...ifehouse/Blind (kliknijcie "tłumaczenie piosenki" obok tekstu oryginalnego) I co ja mam o tym myśleć ? Dodam, że pierwszą piosenkę znamy oboje, tą drugą słyszę po raz pierwszy, a sama zapoznałam exa z Lifehousem... Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2009-04-26 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.