|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochę dobroci;) Lancome, Moschino, Bourjois
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11891890]
Pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści [/quote]Hi.. Jestem zdecydowana |
|
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Za ubrania bardzo dziękuję.
Cytat:
Fajnie...w takim razie wymieniamy się na bronzer czy na perfumsy? Za cień znalazłam pomadkę HR lub maseczkę Biotherm. Ewentualnie czekam na propozycje z Twojej strony
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11919696]
Hello Fajnie...w takim razie wymieniamy się na bronzer czy na perfumsy? Za cień znalazłam pomadkę HR lub maseczkę Biotherm. Ewentualnie czekam na propozycje z Twojej strony [/quote]Zdecydowanie za bronzer ![]() A czy możesz wkleic mi foteczkę jak ten cień wygląda na rączce?? On jest pod granat czy bardziej pod fiolet?? Ta maska Biotherm wcale nie była tania więc za cień by mi się tak średnio opłacało oddawać... moge zaproponowac Ci inne produkty do pielęgnacji dla mieszanych buziek
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-17 o 10:58 |
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
cos za moschino i cien granatowy?
prosze odp u mnie
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W takim razie jakie produkty możesz mi zaproponować? ![]() Aha, cień jest zdecydowanie bardziej granatowy. Jeśli sobie życzysz, mogę się nim dzisiaj maznąć na łapie i wkleić zdjęcie wieczorem... Edytowane przez 542942b10b98aefc608b751431afece5be154cd7_658a178224f65 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:28 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11920774]OK. A mogłabyś mi opisać odrobinę działanie tego bronzera? Jednym okiem widziałam w opisie że daje efekt tzw. mokrego glamu, czy tak, czy coś mi się pokręciło? Poza tym czy ma drobinki?
W takim razie jakie produkty możesz mi zaproponować? ![]() Aha, cień jest zdecydowanie bardziej granatowy. Jeśli sobie życzysz, mogę się nim dzisiaj maznąć na łapie i wkleić zdjęcie wieczorem...[/quote] Jeśli możesz zrobić fotke jak na rączce wygląda to będę wdzięczna Słonik raczej nie ma drobinek, ewentualnie w słońcu pyciutkie świetliki można dostrzec. Pierwsza warstwa jest taka złotawa ale szybciutko znika (3-4użycia i juz jej nie ma). Składa się z 3kolorków które mozesz mieszac wedle uznania, ja na dzień używam samo tło a na wieczorne wyjścia tło + delikatnie pędzlem dotykam czerwonego siedziska dzięki czemu uzyskuje mocniejszy kolorek. To jest limitówka 2008 więc napewno świeży, jest nowy w kartoniku i nie używany
|
|
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Twój opis wygląda bardzo zachęcająco Rozumiem że wyzbywasz się słonika bo masz dwie sztuki i tego nie "przerobisz", a nie dlatego że jest do bani?Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11922138]Jasne, jasne, jak tylko dotrę do domu to od razu coś pstryknę. Postaram się jeszcze dzisiaj umieścić zdjątko cienia, a w najgorszym wypadku (tzn. jak by mi dalej prywatny komp nie działał) to jutro z rana.
Twój opis wygląda bardzo zachęcająco Rozumiem że wyzbywasz się słonika bo masz dwie sztuki i tego nie "przerobisz", a nie dlatego że jest do bani?Pozdrowionka [/quote]Akurat jestem w posiadaniu kilku nowych słoników a jednego sama regularnie używam Nie dam Ci gwarancji że go pokochasz ja jestem zadowolona, choć przyznam szczerze że nie znalazłam jeszcze bronzera KWC, mimo że testowałam już mnóstwo ze średniej i górnej półki. Ostatnio na zajączka zdobyłam niby świetna paletke trzy kolorową Diora a dla mnie ona jest fatalna... jak nie wymieszam kolorków to i tak powstaje pomarańcz Wracając do tematu, pierwsze opakowanie słonia wysłałam do wizażanki, która musze przyznac że go chwali więc nie jestem odosobniona w swoim odczuciu
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za podklad rimmel
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;12018383]a co Kochana proponujesz za to chapsnięcie
bo w wątku to już nie za wiele tych mazideł [/quote]właściwie, to pomyślałam, że może chciałabyś chapsnąć mój bronzer ![]() poza wątkiem nie mam już nic do oddania ten olejek to setka, czy 50 ml?no nie wiem właściwie, a może chciałabyś oddać podkład Diora? chociaż 23 chyba w różowy wpada, nie? no nie wiem, daj znać, czy bronzer w ogóle Ciebie ciekawi. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-04-24 o 13:03 |
|
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kolor 23 wpada bardziej w beż niż w róż...a bronzery mam już dwa, dlatego sama chętnie się jednego pozbędę. Co do olejku to musiałabym sprawdzić w domu...szczerze mówiąc nie pamiętam, bo jak napisałam użyłam go tylko raz czy dwa. Jak byś miała coś z mojej wishlisty to mogę oddać więcej niż jedną rzecz
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;12022173]podkład Diora oddam bardzo chętnie, ale za coś z mojej listy
kolor 23 wpada bardziej w beż niż w róż...a bronzery mam już dwa, dlatego sama chętnie się jednego pozbędę. Co do olejku to musiałabym sprawdzić w domu...szczerze mówiąc nie pamiętam, bo jak napisałam użyłam go tylko raz czy dwa. Jak byś miała coś z mojej wishlisty to mogę oddać więcej niż jedną rzecz [/quote]Twoja wishlista jest zbieżna z moją, dlatego nic nie znajdę gdybyś jednak chciała jakąś kredkę ode mnie wzamian za olejek, daj znać
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Za Moschino oddam ci piękne poczwórne cienie Estee Lauder (limitowane), nr T02 Carmel Truffle.
Kolory to łosoś, jasnobeżowy (różowy?), czekoladowy i złotawy. Ubytek niewielki, jeszcze widać na nich przepiękny złoty wzór. http://mymakeupreviews.blogspot.com/...shadow_26.html Tu masz nawet ciekawy link. |
|
|
|
#82 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzięki i do następnego razu![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;12099281]Zapraszam do dalszych negocjacji
[/quote]coś za podkład lancome? mam 3 i jest trochu przyciemna, więc może 1 byłaby ok... do zaproponowania mam amor klasyczny lub może wypatrzysz coś innego ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330701 |
|
|
|
#85 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mogę odstąpić diora albo MAC...
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
4) Cień szary nr 14 (gris delicat) z Bourjois - bardzo fajny mieniący ciemno srebrny odcień; raz przetestowany, opakowanie i cień wyglądają jak nowe
Coś u mnie? Interesuje mnie też ten drugi cień
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Hi...
![]() Czy interesuje Ciebie coś jeszcze z mojego kramiku? Mi wpadł w oczko podkład Diora i Moschino edt oraz niezmiennie cień ![]() Jak coś to zapraszam Pozdrawiam Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-05-04 o 15:23 |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Znajdziesz cos u mnie za Studio Fixa ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329223 |
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
moze znajdziesz cos u mnie za granatowy cień?
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;12141324]podkład lancome, jak zresztą zaznaczyłam jest już zarezerwowany
mogę odstąpić diora albo MAC...[/quote]a za diora co ewentualnie? musiałabym spr ten kolor czy nie będzie zbyt ciemny;] |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

[/quote]
Jestem zdecydowana 

Rozumiem że wyzbywasz się słonika bo masz dwie sztuki i tego nie "przerobisz", a nie dlatego że jest do bani?
ja jestem zadowolona, choć przyznam szczerze że nie znalazłam jeszcze bronzera KWC, mimo że testowałam już mnóstwo ze średniej i górnej półki. Ostatnio na zajączka zdobyłam niby świetna paletke trzy kolorową Diora a dla mnie ona jest fatalna... jak nie wymieszam kolorków to i tak powstaje pomarańcz
Wracając do tematu, pierwsze opakowanie słonia wysłałam do wizażanki, która musze przyznac że go chwali więc nie jestem odosobniona w swoim odczuciu 

mogę odstąpić diora albo MAC...