|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
helollll
jak tam panno mloda niedlugo :![]() wogole wszystkim slubujacy jutro duzooo usmiechu slonca i niezapomnianych wrazen
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martucha super, ze choc ciebie TZ rozpieszcza. a jak tam samba?? dopiero poczatki czy juz jakis ukłąd zaczynacie?? |
|
|
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sambe juz znamy bo chodzimy rowolegle na kurs tanca ogolnie, i teraz zaczelismy chodzic tylko na nasz taniec wiec mamy w jednym tygodniu ogolny a w drugim sambe ![]() kroki podstawowe znalismy a teraz uczymy sie jakis roznych figur, 3 zajecia beda tylko na nauke roznych figur a potem ju bedziemy tworzyc uklady
|
|
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
Ja musze sie za zaproszeniami rozejżeć koniecznie
jak już oczywiscie będe miała tą godz ślubu fajnie że jutro tyle dziewczyn będzięjuż żonkami WSZYSTKIEGONAJLEPSZEGO DLA NICH ABY TEN DZIEŃ BYŁ WYJATKOWY I TAKI JAKI SOBIE WYMARZYŁYŚCIE !!!!!!!!!! !!!
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój TZ mnie bardzo często zaskakuje, tym, ze nic nie robi czasami nachodzą mnie takie dni (jak dzis) ze sie zastanawiam co ja tu robię?? ze moze z kims innym byłabym szczęsliwsza. ale zaraz swiadamiam sobie, ze przeciez go kocham i nie chce innego. ale nie wiem czy te obawy są normalne
|
|
|
|
|
#367 | ||
|
Rozeznanie
|
Jutrzejsze PM'ki ja też życze Wam super pogody, tego, zebyście jak najdokładniej zapamiętały ten wyjątkowy dzień, no i oczywiście wspaniałego, szczęśliwego życia małżeńskiego
No i oczywiście czekam na relacje ![]() Cytat:
) A do otrzepin napewno wytrzymają ![]() Cytat:
A ja właśnie wróciłam z siłowni
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-04-24 o 20:51 |
||
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
16 - 17 msza, do tego dodaj godzine zyczenia od gosci i do tego dodac przejazd na sale (nie wiem jak daleko masz od sali do kosciola), do tego przywitanie i pierwszy toast, takze ok 19 zasiedlibyscie dopiero do pierwszego dania
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super ja od rzyszlego tygodnia bede chodzic na areobik we wtorki i w czwartki a co
|
|
|
#371 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że w niektórych regionach wesela są naprawdę bardzo wcześnie, nawet o 12 00 ale u mnie godz 17 00 - 18 00 jest najlepsza a 16 00 to dla nas wcześno
dziwne ale tak już jest wiem że wszystkim się niedogodzi , ale podziwiam wyszykować sie na godz 12 00 na ślub ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- mój ksiądz to tak 16 40 to już po mszy bedze do tego życzenie od ok 100osób ile moga trwać tak 40 min to mam 17 20 i tak 20 min na sale i juz jestesmy o 17 45 |
|
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mamy to gdzies bynajmniej z wrazenia nie zobacza jesli sie pomyslimy ![]() Cytat:
![]() ale i zazdrosze aprawde... az chcialabym widziec mine tz jak zobaczy cie w nowych wlosach ![]() a sprawdzalas czy welon bedzie pasowal czy cos innego? Cytat:
a tak bynajniej raz dwa i uroczystosc
|
|
|
#375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas też norma to 17 - 18 no ale powiedział nam, że albo 15 albo żadna więc cóż było zrobić zapisaliśmy na 15 a przed nami ma jeszcze jedna para na 14 to już całkiem wcześnie
|
||
|
|
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
milosne_31.gifRossette, Agus, Jupiku, Popscenehochz_0015.gif
Gdy Was Bog na niebie zblizyl juz do siebie ,niech przy was zostanie szczescie i kochanie!!Co tylko piekne,szlachetne wspaniale,niechaj otoczy sciany Waszej chaty.Przyjazn i milosc tak czyste jak lilie biale.Niech co najmilsze,najdrozsze w swiecie W jeden sie wieniec jutro dla Was splecie Wszystko co tylko w pomyslnosc wrozy,niech bedzie sloncem w zyciu podrozy. Od smutku niech strzeze milosc Wasza i zgoda .My wszystkie PM wolamy:"zyj nam paro mloda!!!"autko.gif P.S-Dzień ślubu się zbliża. Chwila to będzie niezapomniana, bo pary z Was kochane. Życzę Wam szczęścia i radości i jak to mówią: na weselu dużo gości.oiseau.gif |
|
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nadal niemam fryzjera chodze szukam dzwonie i nic !!lepiej chyba w malym miescie mieszkac
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#379 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
bedziemy myslały o Was wszystkich! Ale macie piękną pogodę, tylko pozazdrościć
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
u nas trwa max 40 minut
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę, jeśli podajecie mi swoją datę ślubu to proszę precyzujecie o który kalendarz Wam chodzi:
1) "Powiedzą tak" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127037 2) Nowy "Kalendarz ślubny' (możliwość samodzielnego wpisu) http://www.wizaz.pl/forum/calendar.php?c=2 3) Lista w pierwszym poście tego wątku Bardzo dziękuje
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę, na pewno
O pozostałych PM też Powodzenia dziewczyny
|
|
|
|
#385 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja pije piwko dla relaksu, wykapalam sie, balony nadymane tiul przywiazany, zrelaksowana, nerwow mniej, wszyscy ida spac, ja jeszcze spale pare fajek i bedzie git hehehe 3majcie jutro kciuki miedzy 17-17.30 bo na pierwszym tancu moga byc jaja, chociaz dasiaj tanczylismy go 4 razy i zero pomylki po poludniu bylam tak zdenerwowana, ze cala sie trzeslam, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, ze damy rade!! dziekuje za tak mile slowa, i za piekne zyczenia calusyyy do napisania - juz jako mezatka ;] wroce w poniedzialek kochaniutkie muaa |
|||||||||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia jutrzejsze Panny Młode!!!
I szczęścia i wymarzonej pogody!![]()
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Jutrzejszym Panną Młodym życze wszytkiego dobrgo na nowej drodze życia. Udanego ślubu, a potem wystrzałowego weselicha
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Duzo szczęscia, wspaniałej pogody i wymarzonego wesela dla naszych dzisiejszych męzatek
![]() ![]() ![]() ![]() NO... wstałam. TZ na 8 pojechał do pracy, ja ide na 9.30, wiec jeszcze mam troche czasu. wczoraj zamknełam się w łazience, wypłakałam. czy my lepiej?? nie Wczoraj starałam sie pogadac z TZ, powiedziec co jest nie tak. ale on wiecej milczał niz mówił i w dodatku w tym samym czasie był na necie i cos tam czytał. poczułam sie ignorowana powiedziałam mu to, na co on, ze w koncu ma czas na net (bo tak pracuje długo na codzien). ja do niego, ze ok. ale ja z nim gadam na powazne tematy a nie o pierdołach. Na co TZ stwierdził, ze ja zawsze gadam i nie ma chwili abym nie gadała o czymś tam. Nic nie powiedziałam... poszłam spac. Dzis jak wychodził, nie przytulił mnie, nie pocałował jak zwykle, pogłaskał mnie po głowie zapytałam sie czy teraz bedzie sie tak żegnac jak idziemy do pracy. Na co TZ stwierdził, ze jak chce to moze mnie pocałowac. Odpowiedziałam "nie, nie chce abys sie zmuszał do czegokolwiek"... wyszedł Moze powinnam sie zamknąć w sobie. Nie mówić nic, odpowiadac pół słówkami na jego pytania. Siedziec cicho i czekac... ale czy to ma sens?? Od jakiegos czasu jestem rozbita. Nie moge się odnaleźć ![]() |
|
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
mialam ostatnio duzo zdjec i robilam kurs w kurii zeby miec oficjalen pozwolnie na fotografowanie w kosciolach
- i dostalam ;pa ty jak juz cie lapies stres przedslubny cyz poki zagranica nie odczuwasz? |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam, ze trzeba przechodzic takie kursy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

jak tam panno mloda niedlugo

jak już oczywiscie będe miała tą godz ślubu

16 - 17 msza, do tego dodaj godzine zyczenia od gosci i do tego dodac przejazd na sale (nie wiem jak daleko masz od sali do kosciola), do tego przywitanie i pierwszy toast, takze ok 19 zasiedlibyscie dopiero do pierwszego dania 

mi się wydaje że pasuje ale nie jestem specjalistką