Scent Bar VIII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-24, 23:41   #2521
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VIII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Palec mi się omsknął Miało być KOCHANIE
NO!

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 08:45   #2522
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Powiadam ja Ci, owco zbłąkana, jeszcze rok i powrócisz do stada
wątpliwa sprawa

Cytat:
Pamiętam jakiś wywiad z Chylińską (gdy jeszcze O.N.A. na topie był), jak opowiadała o swojej fance, która zrobiła sobie taka przerwę między jedynkami metodą chałupniczą, pilniczkiem. No a teraz Chylińska przerwy już nie ma

Moja sąsiadka też miała, dosyć szeroką. Pewnego razu jej matka patrzy się na nią i pyta: "Jedynki nie masz?", na co ona: "Mamo, przecież mam tak od zawsze" (była wtedy po pięćdziesiątce)

Cytat:
Pierwsze w tym roku koszenie trawy za mną - możecie być ze mnie dumni
ale z tego,że kosiłeś do 22? Duży ten trawnik chociaż?
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Co do przerwy między zębami. Nie wyobrażam sobie Beatrice Dalle bez niej. To nie byłaby Beatrice
http://www.imdb.com/media/rm3413154560/nm0001095
fakt. A jeszcze co do przerwy między jedynkami
PRZYZNAĆ SIĘ PROSZĘ KTO MI TO WYSŁAŁ? :"W społeczeństwie nigeryjskim, kobieta ub mężczyzna z diastemą są odbierani jako niezwykle atrakcyjni (zwłaszcza w zachodnich rejonach) i wiele osób udaje się do stomatologów kosmetycznych na zabieg utworzenia szpary między zębami.
We Francji na diastemę mówi się dents du bonheur (zęby szczęścia) i odbiera się ją jako atut."

to by w sumie wyjaśniało co ci Francuzi we mnie widzieli, jak tam mieszkałam jakiś czas Do tej pory było to dla mnie zagadką. Przeca koleżanki ładniejsze, a oni lecieli na mnie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny! ja tak z innej beczki
polećcie jakiś antyperspirant
taki żeby nie zostawiał białych śladów i najlepiej bezzapachowy- taki pod perfumy żeby był

może jakiś dobry apteczny istnieje?
przyłączam się do polecających Etiaxil. Z tańszych, ale też niestety w kulce bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Soraya. Zapach jest, ale bardzo delikatny, szybko wysycha i nie zostawia śladów.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-04-25 o 08:52
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 09:34   #2523
201608251020
Konto usunięte

Zabawne, co silne przeżycia robią z człowiekiem
Śniła mi się ta Bestia... Obejmował na przyjęciu jakąś laskę w ciąży zaawansowanej która z nim była!
I wierzcie mi, że gdyby nie ta ciąża, to bym ją zmasakrowała w tym śnie, bo pamiętam że miałam nieodpartą ochotę wydrapać jej oczy!

Eh, miłość czyni z człowieka wrak...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 09:38   #2524
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
fakt. A jeszcze co do przerwy między jedynkami
PRZYZNAĆ SIĘ PROSZĘ KTO MI TO WYSŁAŁ? :"W społeczeństwie nigeryjskim, kobieta ub mężczyzna z diastemą są odbierani jako niezwykle atrakcyjni (zwłaszcza w zachodnich rejonach) i wiele osób udaje się do stomatologów kosmetycznych na zabieg utworzenia szpary między zębami.
To nie ja Ale w takim razie idę szukać pilinika

Frank Zappa

Stary 2009-04-25, 09:45   #2525
201608251020
Konto usunięte

Wiecie co Pani sprzedająca legginsy mi napisała? Że skoro jestem doświadczona w sprzedaży rzeczy używanej to ma mi do zaoferowania noszone legginsy... a potem dopisała "Żart))"

Matko, co za chamoty niektóre siedzą na allegro

ehhh cała nadzieja w mojej krawcowej, tak mi żal, bo wczoraj i Okupnikową w nich na EMA widziałam i jakieś tam gwiazdki zagraniczne i te tancerki... A ja w swoich nie mam co wychodzić
Stary 2009-04-25, 10:21   #2526
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Wiecie co Pani sprzedająca legginsy mi napisała? Że skoro jestem doświadczona w sprzedaży rzeczy używanej to ma mi do zaoferowania noszone legginsy... a potem dopisała "Żart))"
dobrze,że nie zaoferowała używanych majtek...

Stary 2009-04-25, 10:34   #2527
201608251020
Konto usunięte

kurde... moja kumpela ze studiów ma zleconą kolonoskopię... prawie zasłabła jak usłyszała biedna o tym...
Stary 2009-04-25, 10:45   #2528
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Winter! a ten krem ..nie mlaszcze pod pachami
Ahahahahahaha

Cytat:
Ciekawe, czy na czoło można stosować? Nie śmiejcie się, ale nic mnie tak nie wkurza, jak pocące się czoło
Mnie też wkurza pocenie się twarzy w lecie. Mojej twarzy. Jak komu innemu się poci to mnie nie denerwuje
Lubię lato, uwielbiam, ale pocenie się na całym ciele nie jest fajne Wyjdzie człowiek w ładnym, lekkim ciuszku, pot po plecach płynie i się ciuszek przylepia - jak zobaczycie kogoś takiego, to mogę być ja

Kaszlę jak stary gruźlik, cała rura mnie od tego boli, a sprzątać mi się nie chce nic a nic. A nie ma kto za mnie tego zrobić, bo M. w pracy do wieczora. I jeszcze czekają mnie zmagania z piecem CO, coby była ciepła woda do kąpieli. Ech, nie ma to jak własny domek (nie powinnam narzekać, zanim się wprowadziliśmy były tu tylko piece kaflowe i piecyk z paleniskiem i bojlerem w łazience)

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 11:08   #2529
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Mi zaufana farmaceutka polecala atyperspirant Vichy. Podobno skuteczny i bezzapachowy.
Ja uzywam takiego mineralnego kamienia - alunu chyba
Starcza to podobno na rok, ja mam juz poltora

Co do bakterii, to slyszalam wypowiedz lekarza dermatologa w tv, na temat bakterii na mydle uzywanym przez kilka osob.
Podobno te podstawowe bakterie gina, pod wplywem wlasciwosci antybakteryjnego mydla... Wiec nie ma sytuacji zarazania siebie nawzajem czy przenoszenia z powrotem na siebie. Tak troche jestem sklonna w to uwierzyc.

Toksyny uwalniane z potem musza ktoredys wydostac sie z organizmu.
Albo skora, albo innymi drogami. Dlatego tez warto raz na jakis czas zrobic sobie kuracje oczyszczajaca.
Jak zablokujesz gruczoly potowe w jedny miejscu to wyjda inna droga...

no właśnie...i którędy one wychodzą i w jakiej postaci?

witam, niedawno się zlekłam z wyra
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 11:44   #2530
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Kaszlę jak stary gruźlik, cała rura mnie od tego boli
Aguś, współczuję choróbska ale tak mi się kosmato skojarzyło...

Też mnie wkurza pocenie twarzy w lecie. Szczególnie nad górną wargą. Już nie wiem jak się malować, żeby nie spłynęło w 15 minut

Frank Zappa

Stary 2009-04-25, 11:57   #2531
gryx82
BAN stały

Cytat:
ale z tego,że kosiłeś do 22? Duży ten trawnik chociaż?
Kumpel twierdzi, że mały, ale ja wiem swoje Cała godzina mi zeszła

Cytat:
Mnie też wkurza pocenie się twarzy w lecie. Mojej twarzy. Jak komu innemu się poci to mnie nie denerwuje
Lubię lato, uwielbiam, ale pocenie się na całym ciele nie jest fajne Wyjdzie człowiek w ładnym, lekkim ciuszku, pot po plecach płynie i się ciuszek przylepia - jak zobaczycie kogoś takiego, to mogę być ja
Wszystko jest w porządku, gdy nie muszę wówczas śmigać po mieście albo jechać na zajęcia W przeciwnym razie, gdy już dotrę na uczelnię (pieszo chodzę), pierwsze kroki kieruję do palarni, żeby się wysuszyć (jest na zewnątrz budynku) Najbardziej wkurza mnie mokre czoło i plecy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 12:04   #2532
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

A moje dziecko znowu chore,siedzimy we dwójkę w domu,w lodówce mam żubrówkę,bo miałam dzisiaj w planach imprezę u koleżanki i pozostaje mi picie do lustra

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 12:05   #2533
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś, współczuję choróbska ale tak mi się kosmato skojarzyło...
Madzik znowu o jednym Masz kosmate myśli na temat mojej krtani czy tchawicy?

Cytat:
Też mnie wkurza pocenie twarzy w lecie. Szczególnie nad górną wargą. Już nie wiem jak się malować, żeby nie spłynęło w 15 minut
Cytat:
Wszystko jest w porządku, gdy nie muszę wówczas śmigać po mieście albo jechać na zajęcia W przeciwnym razie, gdy już dotrę na uczelnię (pieszo chodzę), pierwsze kroki kieruję do palarni, żeby się wysuszyć (jest na zewnątrz budynku) Najbardziej wkurza mnie mokre czoło i plecy
O to to I na co to komu?

I nie znoszę w lecie nosić spódniczek i sukienek, bo mi się uda zlepiają ze sobą (jakkolwiek to brzmi )

Stary 2009-04-25, 12:08   #2534
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Aaaa, to o tę rurę chodzi...

Frank Zappa

Stary 2009-04-25, 12:20   #2535
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

I nie znoszę w lecie nosić spódniczek i sukienek, bo mi się uda zlepiają ze sobą (jakkolwiek to brzmi )
też mam ten problem. Ale u mnie się nawet obetrzeć naskórek potrafi (zawsze w tym samym miejscu), a to utrudnia chodzenie

Cytat:
Aaaa, to o tę rurę chodzi...
a ma Agnyska jakąś inną?

Stary 2009-04-25, 12:38   #2536
201608251020
Konto usunięte

Dziewczyny słyszałam że na zlepiające się uda (mam to samo) wystarczy natrzeć je talkiem przed wyjściem...
Stary 2009-04-25, 12:49   #2537
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
jesteście strasznie kochane ale prawda jest taka że dietetyk wyliczył mi że mam 10 kg do zrzucenia... i kurcze, wziąć trza się za siebie

princes, tyś straszna laska, co takie mało czytelne zdjęcie?
mi tam zawsze wyliczal, ze mam za malo, gdy raz bylam w szpitalu na neurologii, to jakas nawiedzona dietetyczka traktowala mnie jak czlowieka chorego na anorekcje od przynajmniej 3 lat, ktory jest blisko krawedzi. Moja mame wysylala do psychologow, nastraszyla ja ogromnie i to poprostu straszne bylo. Wiesz, oni maja te swoje tabelki waga/wzrost, ale jesli Ty sie ze soba dobrze czujesz, to nie ma co sie za bardzo sugerewac gadkami lekarza w przypadku 10 kg.

dziekuje wiesz, to moje blogoslawienstwo tak na mnie spadlo i stalam sie mniej wyrazna

Cytat:
No właśnie
Co się ukrywasz w promieniach słoneczka?
To tak zupelnym przypadkiem wyszlo

Cytat:

błogosławiona Princesko, ślicznie wyszłaś

Jak już się tak ujawniamy, to jakieś półtora roku temu wyglądałam tak jak widać niżej. Potem miałam wątpliwą przyjemność z hormonami i duuuużo kilogramów w górę Ale do tego stanu mam zamiar wrócić. W zeszłym roku znowu przeszkodziły mi hormony, ale w tym roku już zaczęłam małymi kroczkami dreptać we właściwym kierunku
Dziekuje

Vasenko a moze zle Ci te hormony dobrali? Bo ja juz okolo 2 lat tez biore, ale na wage nie maja zupelnego wplywu, w zasadzie, to malo co sie po nich w moim organizmie zmienilo.

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
Princesko, kolejna ładna dziewczyna na tym forum
dziekuje

Cytat:
Bałem się po prostu o Twoją niewinność. Niepotrzebnie, jak widzę
Oczywiscie, ze nie Niewinna jestem jak niemowle

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Wiecie co? Współlokatorka wypachniła się właśnie perfumami których używałam na wakacjach we Włoszech. Niby takie tam pachnidełko z Avonu - Summer White, ale moja pamięć zapachowa ... podsunęła mi cudowne chwile...
I przypomniało mi się że w te wakacje już 5 rok z rzędu nigdzie nie pojadę ...
To nie jest tylko kaprys... Mnie CHOLERNIE brakuje czasu, gdzie można beztrosko się walnąć na plażę bez konsekwencji że jak zabaluję, to jutro nie wstanę czy coś w tym stylu. To nie jest to samo co wakacje w domu... Brakuje mi tego kilkudniowego oderwania od rzeczywistości i WYPOCZĘCIA ...
Ja w tym roku na prawdzie wakacje, wyjade dopiero we wrzesniu, bo wczesniej nie damy rady. Moze tez zaplanuj cos po sezonei, to chyba nie bedzie takim problemem w pracy? Moze jakos sie uda

Cytat:
Heloł, na pokład SB zawija Madzik Dla mnie jeszcze weekend nie nastał, choć soboty i tak są jakieś bardziej lajtowe
Zamowilam probki na Lumiere

Cytat:
Wymyśliłam sobie dwa zapachy na lato - Eclat d'Arpege albo Couture Moschino. Problem tylko, że ona na mnie nie są zbyt trwałe, niemniej jednak coś ostatnio mnie do nich ciągnie
Eclat D'Arpage ma moja mama, ale sa bardzo trwale przy globalnym noszeniu a do tego slicznie wibruja

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość

Aczkolwiek jeden i drugi przedział wiekowy mają swoje plusy i minusy Nie rozumiem więc o co cały ten ambaras, że się ma już 30
Podobno zycie sexualne kobiety po 30stce jest najlepsze
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 12:57   #2538
201608251020
Konto usunięte

Princesko, jaka praca? Ja jestem studentką! A to wyjaśnia wszystko

Mnie po prostu nie stać na wakacje...
Stary 2009-04-25, 13:06   #2539
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A moje dziecko znowu chore,siedzimy we dwójkę w domu,w lodówce mam żubrówkę,bo miałam dzisiaj w planach imprezę u koleżanki i pozostaje mi picie do lustra
a nie jest to alergia? Ja jak byłam mała wiecznie chorowałam, faszerowali mnie antybiotykami, a potem okazało się,że to alergia i astma oskrzelowa. Właściwe leczenie i da się z tym bezproblemowo żyć

Cytat:
Dziewczyny słyszałam że na zlepiające się uda (mam to samo) wystarczy natrzeć je talkiem przed wyjściem...
działa?

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Princesko, jaka praca? Ja jestem studentką! A to wyjaśnia wszystko
Mnie po prostu nie stać na wakacje...
przecież można sobie dorobić. A wakacje wcale nie muszą być drogie. Odpocząć można nawet całkiem za darmo nad pobliskim jeziorkiem, albo w parku

Stary 2009-04-25, 13:08   #2540
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
a ma Agnyska jakąś inną?
No, ma się różne rury Z wodą zimną, ciepłą, kanalizacyjne i inne.

Cytat:
Ha! Mam taki jadalny puder z drobinkami o zapachu karmelowym. Znalazłaś mi właśnie dla niego nowe zastosowanie. Będę latem słodka i kusząca w mojej nowej sukience (i z karmelowymi udami )

Tak w ogóle to już mnie tu nie ma. Chciałam sobie spokojnie opuścić neta, ale musiałam napisac coś Madzik na gg i się zaczęło. Potem napisał Teza, potem musiałam rzucić okiem na forum, potem jeszcze PW dostałam i tak się wydostać nie mogę

Stary 2009-04-25, 13:09   #2541
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Vesenko-w maju bedziemy robić badania pod kątem astmy oskrzelowej.Na szczęście mam pediatrę,która nie daje mu za każdym razem antybiotyków,tylko wziewne leki.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-04-25, 13:15   #2542
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
działa?[COLOR="Silver"]

:
Działa
Ale najlepsza jest zasypka dla niemowląt, jakkolwiek to brzmi

Dziewczyny, ależ z Was ślicznoty kompleksów się można przy was nabawic niezłych.

Polly, masz niesamowicie subtelną urodę a piegi tylko Ci dodają uroku Jakbyś chciała kiedys poszerzyć swój zestaw kolorystyczny ubrań, to butelkowa zieleń i i kobalt są dla Ciebie stworzone poprostu.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 13:20   #2543
201608251020
Konto usunięte

Cytat:

działa?
Podobno tak...

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
przecież można sobie dorobić. A wakacje wcale nie muszą być drogie. Odpocząć można nawet całkiem za darmo nad pobliskim jeziorkiem, albo w parku
Hmmm.. cały lipiec mam praktyki studenckie więc z dorabiania nici. A pracy teraz coraz mniej i chyba wiesz o tym? Już teraz nie ma nigdzie, a to w Katowicach! Nie wspomnę o tym że jak chciałam iść do Ryłko do sklepu to pani kierownik zaczęła kręcić nosem że wolne mam tylko popołudniami. No sorry, ale dla niej nie zrezygnuję z zajęć na uczelni!
A w Jaworznie już w ogóle pracy brak... kompletny! Stara gwardia siedzi w odzieżowych i ani myślą przyjąć kogo nowego, tym bardziej na 2 miesiące.
Niby odpoczywam nad zalewem z koleżanką czy tam w parku ale naprawdę tęskni mi się za plażą taką z prawdziwego zdarzenia no
I tylko mi nie mówcie jak czasem niektórzy hipokryci że "dla chcącego nic trudnego z pracą". JEST TRUDNO! widzę kolosalną różnicę między tym sezonem a poprzednim! Chodzę po Silesii City Center i ani jednej kartki że kogoś szukają, a w tamtym roku na wiosnę, to w co drugim sklepie była oferta pracy na zlecenie! Jest kryzys, zwalniają ludzi z doświadczeniem i wieloletnim dorobkiem, więc z jakiej racji mieliby przyjmować "zieloną" studentkę na 2 miesiące bo chce sobie dorobić na swoje wydatki?
Stary 2009-04-25, 13:21   #2544
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Tak wogóle to prosimy o zdjęcia tych,którzy jeszcze się nie ujawnili ja czekam,czekam

Stary 2009-04-25, 13:25   #2545
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość

Vasenko a moze zle Ci te hormony dobrali? Bo ja juz okolo 2 lat tez biore, ale na wage nie maja zupelnego wplywu, w zasadzie, to malo co sie po nich w moim organizmie zmienilo.
Ja chyba na wszystkie tabletkowe hormony źle reaguję

Cytat:
No, ma się różne rury Z wodą zimną, ciepłą, kanalizacyjne i inne.
ja jakoś nigdy nie próbowałam kaszleć w rurę kanalizacyjną czas nadrobić zaległości

Cytat:
Ha! Mam taki jadalny puder z drobinkami o zapachu karmelowym. Znalazłaś mi właśnie dla niego nowe zastosowanie. Będę latem słodka i kusząca w mojej nowej sukience (i z karmelowymi udami )
latem możemy iść razem na spacer w sukienkach...ty z karmelowymi udami , ja z miodowymi

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Vesenko-w maju bedziemy robić badania pod kątem astmy oskrzelowej.Na szczęście mam pediatrę,która nie daje mu za każdym razem antybiotyków,tylko wziewne leki.
im szybciej tym lepiej.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-04-25 o 13:28
Stary 2009-04-25, 13:27   #2546
trigonella
Rozeznanie

A ja nie widziałam Polly_

Where is your God
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 13:28   #2547
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno tak...

Hmmm.. cały lipiec mam praktyki studenckie więc z dorabiania nici. A pracy teraz coraz mniej i chyba wiesz o tym? Już teraz nie ma nigdzie, a to w Katowicach! Nie wspomnę o tym że jak chciałam iść do Ryłko do sklepu to pani kierownik zaczęła kręcić nosem że wolne mam tylko popołudniami. No sorry, ale dla niej nie zrezygnuję z zajęć na uczelni!
A w Jaworznie już w ogóle pracy brak... kompletny! Stara gwardia siedzi w odzieżowych i ani myślą przyjąć kogo nowego, tym bardziej na 2 miesiące.
Niby odpoczywam nad zalewem z koleżanką czy tam w parku ale naprawdę tęskni mi się za plażą taką z prawdziwego zdarzenia no
I tylko mi nie mówcie jak czasem niektórzy hipokryci że "dla chcącego nic trudnego z pracą". JEST TRUDNO! widzę kolosalną różnicę między tym sezonem a poprzednim! Chodzę po Silesii City Center i ani jednej kartki że kogoś szukają, a w tamtym roku na wiosnę, to w co drugim sklepie była oferta pracy na zlecenie! Jest kryzys, zwalniają ludzi z doświadczeniem i wieloletnim dorobkiem, więc z jakiej racji mieliby przyjmować "zieloną" studentkę na 2 miesiące bo chce sobie dorobić na swoje wydatki?
A nie szukałaś ofert pracy sezonowej nad morzem. W Polsce i za granicą, można w ten sposób dorobić i wypocząć. Oczywiście najpierw kilka tygodni pracujesz dość ciężko w budkach sezonowych z jedzeniem czy pamiątkami czy w innej formie, ale trafia się czasem wolny dzień. No i można zostać trochę dłużej w ramach wakacyjnego wypoczynku.
Często dla pracowników sezonowych noclegi i wyżywienie załatwia pracodawca. Płacą podobno całkiem uczciwie.
Jeśli w lipcu masz praktyki możesz próbować na sierpień się załapać. Najlepiej wyjechać z koleżanką do takiej pracy.
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 13:33   #2548
201608251020
Konto usunięte

No cóż, obracam się w "zajętym" gronie same pary, więc jeżdżą z TŻetami...
A mam dość restrykcyjnych rodziców i w życiu nie puścili by mnie do pracy nad morze, a tym bardziej za granicę. I w sumie dobrze - nasłuchałam się dość mrożących krew w żyłach historii o tych wyjazdach..

Póki co mam te paręset złotych na miesiąc bo jak nie korepetycje, to jakieś małe zleconko czy hostessowanie. Ale to starcza na to by kupić ciuch, bucik czy kosmetyk, czy czasem loda/picie zimne...
Poza tym - tak jak mówiłam, nie ma z kim wyjechać. Z jedną chciałam w tamtym roku nad morzem to mi wypaliła że ona woli Last Minute na Majorkę bo dopłaci się 1000 i ma full wypas

A tak o tym 1000 mówiła jakby to miała być dopłata 100 złotych
Stary 2009-04-25, 14:09   #2549
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Działa
Ale najlepsza jest zasypka dla niemowląt, jakkolwiek to brzmi

Dziewczyny, ależ z Was ślicznoty kompleksów się można przy was nabawic niezłych.

Polly, masz niesamowicie subtelną urodę a piegi tylko Ci dodają uroku Jakbyś chciała kiedys poszerzyć swój zestaw kolorystyczny ubrań, to butelkowa zieleń i i kobalt są dla Ciebie stworzone poprostu.
kurcze juz drugi raz te kolory padają może faktycznie sie zastanowię

Cytat:
Napisane przez trigonella Pokaż wiadomość
A ja nie widziałam Polly_
polly_ jest dalej w tym samym miejscu- musisz pogrzebac w Scent Barze

post nr-2403

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-04-25 o 14:12
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 14:14   #2550
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

A mnie jaki kolorek pasuje? Ja b.lubię zieleń,wszelkie odcienie fioletu i brązy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości