|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
wątpliwa sprawa
Cytat:
ale z tego,że kosiłeś do 22? Duży ten trawnik chociaż? Cytat:
PRZYZNAĆ SIĘ PROSZĘ KTO MI TO WYSŁAŁ? :"W społeczeństwie nigeryjskim, kobieta ub mężczyzna z diastemą są odbierani jako niezwykle atrakcyjni (zwłaszcza w zachodnich rejonach) i wiele osób udaje się do stomatologów kosmetycznych na zabieg utworzenia szpary między zębami. We Francji na diastemę mówi się dents du bonheur (zęby szczęścia) i odbiera się ją jako atut." to by w sumie wyjaśniało co ci Francuzi we mnie widzieli, jak tam mieszkałam jakiś czas Do tej pory było to dla mnie zagadką. Przeca koleżanki ładniejsze, a oni lecieli na mnie przyłączam się do polecających Etiaxil. Z tańszych, ale też niestety w kulce bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Soraya. Zapach jest, ale bardzo delikatny, szybko wysycha i nie zostawia śladów.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-25 o 08:52 |
||
|
|
|
#2523 |
|
Konto usunięte
|
Zabawne, co silne przeżycia robią z człowiekiem
![]() Śniła mi się ta Bestia... Obejmował na przyjęciu jakąś laskę w ciąży zaawansowanej która z nim była! ![]() I wierzcie mi, że gdyby nie ta ciąża, to bym ją zmasakrowała w tym śnie, bo pamiętam że miałam nieodpartą ochotę wydrapać jej oczy! ![]() ![]() Eh, miłość czyni z człowieka wrak...
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w takim razie idę szukać pilinika
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2525 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co Pani sprzedająca legginsy mi napisała? Że skoro jestem doświadczona w sprzedaży rzeczy używanej to ma mi do zaoferowania noszone legginsy... a potem dopisała "Żart
))" ![]() Matko, co za chamoty niektóre siedzą na allegro ![]() ![]() ![]() ehhh cała nadzieja w mojej krawcowej, tak mi żal, bo wczoraj i Okupnikową w nich na EMA widziałam i jakieś tam gwiazdki zagraniczne i te tancerki... A ja w swoich nie mam co wychodzić |
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze,że nie zaoferowała używanych majtek...
|
#2527 |
|
Konto usunięte
|
kurde... moja kumpela ze studiów ma zleconą kolonoskopię...
prawie zasłabła jak usłyszała biedna o tym...
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Ahahahahahaha
Cytat:
Lubię lato, uwielbiam, ale pocenie się na całym ciele nie jest fajne ![]() Kaszlę jak stary gruźlik, cała rura mnie od tego boli, a sprzątać mi się nie chce nic a nic. A nie ma kto za mnie tego zrobić, bo M. w pracy do wieczora. I jeszcze czekają mnie zmagania z piecem CO, coby była ciepła woda do kąpieli. Ech, nie ma to jak własny domek
|
|
#2529 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no właśnie...i którędy one wychodzą i w jakiej postaci? ![]() witam, niedawno się zlekłam z wyra
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, współczuję choróbska
ale tak mi się kosmato skojarzyło...Też mnie wkurza pocenie twarzy w lecie. Szczególnie nad górną wargą. Już nie wiem jak się malować, żeby nie spłynęło w 15 minut
|
|
|
#2531 | |
|
BAN stały
|
Kumpel twierdzi, że mały, ale ja wiem swoje
Cała godzina mi zeszła ![]() Cytat:
W przeciwnym razie, gdy już dotrę na uczelnię (pieszo chodzę), pierwsze kroki kieruję do palarni, żeby się wysuszyć (jest na zewnątrz budynku) Najbardziej wkurza mnie mokre czoło i plecy
|
|
|
|
|
#2532 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A moje dziecko znowu chore,siedzimy we dwójkę w domu,w lodówce mam żubrówkę,bo miałam dzisiaj w planach imprezę u koleżanki i pozostaje mi picie do lustra
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madzik znowu o jednym
![]() Cytat:
Cytat:
I na co to komu? I nie znoszę w lecie nosić spódniczek i sukienek, bo mi się uda zlepiają ze sobą (jakkolwiek to brzmi )
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, to o tę rurę chodzi...
![]()
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ma Agnyska jakąś inną?
|
|
#2536 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny słyszałam że na zlepiające się uda (mam to samo) wystarczy natrzeć je talkiem przed wyjściem...
|
|
|
|
#2537 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje ![]() To tak zupelnym przypadkiem wyszlo ![]() Cytat:
Vasenko a moze zle Ci te hormony dobrali? Bo ja juz okolo 2 lat tez biore, ale na wage nie maja zupelnego wplywu, w zasadzie, to malo co sie po nich w moim organizmie zmienilo. dziekuje Oczywiscie, ze nie Niewinna jestem jak niemowle---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
Princesko, jaka praca? Ja jestem studentką! A to wyjaśnia wszystko
![]() Mnie po prostu nie stać na wakacje... |
|
|
|
#2539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
No, ma się różne rury
Z wodą zimną, ciepłą, kanalizacyjne Cytat:
(i z karmelowymi udami Tak w ogóle to już mnie tu nie ma. Chciałam sobie spokojnie opuścić neta, ale musiałam napisac coś Madzik na gg i się zaczęło. Potem napisał Teza, potem musiałam rzucić okiem na forum, potem jeszcze PW dostałam i tak się wydostać nie mogę
|
|
#2541 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Vesenko-w maju bedziemy robić badania pod kątem astmy oskrzelowej.Na szczęście mam pediatrę,która nie daje mu za każdym razem antybiotyków,tylko wziewne leki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najlepsza jest zasypka dla niemowląt, jakkolwiek to brzmi ![]() Dziewczyny, ależ z Was ślicznoty Polly, masz niesamowicie subtelną urodę a piegi tylko Ci dodają uroku |
|
|
|
|
#2543 | |
|
Konto usunięte
|
Podobno tak...
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Już teraz nie ma nigdzie, a to w Katowicach! Nie wspomnę o tym że jak chciałam iść do Ryłko do sklepu to pani kierownik zaczęła kręcić nosem że wolne mam tylko popołudniami. No sorry, ale dla niej nie zrezygnuję z zajęć na uczelni! A w Jaworznie już w ogóle pracy brak... kompletny! Stara gwardia siedzi w odzieżowych i ani myślą przyjąć kogo nowego, tym bardziej na 2 miesiące. Niby odpoczywam nad zalewem z koleżanką czy tam w parku ale naprawdę tęskni mi się za plażą taką z prawdziwego zdarzenia no ![]() I tylko mi nie mówcie jak czasem niektórzy hipokryci że "dla chcącego nic trudnego z pracą". JEST TRUDNO! widzę kolosalną różnicę między tym sezonem a poprzednim! Chodzę po Silesii City Center i ani jednej kartki że kogoś szukają, a w tamtym roku na wiosnę, to w co drugim sklepie była oferta pracy na zlecenie! Jest kryzys, zwalniają ludzi z doświadczeniem i wieloletnim dorobkiem, więc z jakiej racji mieliby przyjmować "zieloną" studentkę na 2 miesiące bo chce sobie dorobić na swoje wydatki? ![]() |
|
|
|
|
#2544 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak wogóle to prosimy o zdjęcia tych,którzy jeszcze się nie ujawnili
ja czekam,czekam
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() im szybciej tym lepiej.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-25 o 13:28 |
||
|
|
|
#2546 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie widziałam Polly_
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często dla pracowników sezonowych noclegi i wyżywienie załatwia pracodawca. Płacą podobno całkiem uczciwie. Jeśli w lipcu masz praktyki możesz próbować na sierpień się załapać. Najlepiej wyjechać z koleżanką do takiej pracy. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 |
|
Konto usunięte
|
No cóż, obracam się w "zajętym" gronie
same pary, więc jeżdżą z TŻetami...A mam dość restrykcyjnych rodziców i w życiu nie puścili by mnie do pracy nad morze, a tym bardziej za granicę. I w sumie dobrze - nasłuchałam się dość mrożących krew w żyłach historii o tych wyjazdach.. ![]() Póki co mam te paręset złotych na miesiąc bo jak nie korepetycje, to jakieś małe zleconko czy hostessowanie. Ale to starcza na to by kupić ciuch, bucik czy kosmetyk, czy czasem loda/picie zimne... Poza tym - tak jak mówiłam, nie ma z kim wyjechać. Z jedną chciałam w tamtym roku nad morzem to mi wypaliła że ona woli Last Minute na Majorkę bo dopłaci się 1000 i ma full wypas A tak o tym 1000 mówiła jakby to miała być dopłata 100 złotych ![]()
|
|
|
|
#2549 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
może faktycznie sie zastanowię ![]() polly_ jest dalej w tym samym miejscu post nr-2403
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-25 o 14:12 |
|
|
|
|
#2550 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie jaki kolorek pasuje?
Ja b.lubię zieleń,wszelkie odcienie fioletu i brązy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

prawie zasłabła jak usłyszała biedna o tym...

Cała godzina mi zeszła 

i kurcze, wziąć trza się za siebie
...