mamusie wrześniowo - październikowe 2009! - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-25, 08:28   #4561
Tysiak7
Wtajemniczenie

Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
...Myślicie, że to był dzidziuś??????
kochana ja myśle że to byl napewno dzidzius A pomysl ze to dopiero początek, ja pamietam przy pierwszej ciazy to mala całą d... wypinala tak że mój brzuch zyl walsnym zyciem Teraz jakoś mniej ruchliwe malenstwo mi sie trafilo nawet na USG machnelo tylko lapką i spala a starsza to skakala tam jak pimpong ja narazie nie czuje jeszcze ruchów ale jak to opisalas to juz ci zazdroszcze
W i N -córeczki mamusi
Tysiak7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 08:43   #4562
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

pacierpq, ja Cię wypatruję na "planujemy...." a Ty tutaj sobie siedzisz
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 08:43   #4563
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość
kochana ja myśle że to byl napewno dzidzius A pomysl ze to dopiero początek, ja pamietam przy pierwszej ciazy to mala całą d... wypinala tak że mój brzuch zyl walsnym zyciem Teraz jakoś mniej ruchliwe malenstwo mi sie trafilo nawet na USG machnelo tylko lapką i spala a starsza to skakala tam jak pimpong ja narazie nie czuje jeszcze ruchów ale jak to opisalas to juz ci zazdroszcze
aaaaa czyli jak czulam ruchy od początku kwietnia to było to TO
moje strasznie ruchliwe jest na USG nie daje wogóle się pomierzyć

Edytowane przez sweetpinky
Czas edycji: 2009-04-25 o 08:44
sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 09:31   #4564
nimitz
Raczkowanie

Cytat:
och, jak ja ci zazdroszcze!!!! Juz czulas na poczatku kwietnia?? to w ktorym tygodniu bylas jak poczulas TO pierwszy raz?
...przez moja oponke tluszczu to pewnie tak szybko dzidzia sie nie przebije
Stary 2009-04-25, 09:43   #4565
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nimitz Pokaż wiadomość
och, jak ja ci zazdroszcze!!!! Juz czulas na poczatku kwietnia?? to w ktorym tygodniu bylas jak poczulas TO pierwszy raz?
na początku 14 tygodnia, to było takie lekkie pukanie w dole brzucha
ale rzadko to się zdarza tak na jakiś czas, najbardziej czuję jak jestem zgięta do przodu jak np się schylam.
I ja mam dużą oponkę tłuszczu nie jestem szczupła

Stary 2009-04-25, 09:49   #4566
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez karamari Pokaż wiadomość
Ja byłam w poniedziałek, więc na świeżo pamiętam - w 19 tc bebik kręcił się nieco, zmieniał pozycję i tak śmiesznie zaciskał piąstki Ale też odwrócił się do mnie do wewnątrz i nam twarzyczki nie chciał pokazać Więc ciesz się, że mogliście go sobie dokładnie obejrzeć na spokojnie i niczym się nie przejmuj!
Ohhh.... jak slodko....

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam tych ruchliwych dzieciaczków. Moje na USG nigdy się nie rusza, w brzuszku też nie tydzień temu poczułam pierwsze ruchy, ale to się zdarza raz na 2-3 dni... Aż się martwię że tak mało
To tak jakbym slyszala moja mame....ze ja to sie prawie w ogole nie ruszalam, a ze w tamtych czasach usg to nie bylo to mama moja tylko pukala w brzuszek i mowila "No mala, kopnij mamusie w zeberka chociaz raz..."...

Cytat:

Oh suuuper....nie moge sie doczekac...

Ja mam od wczoraj potworny bol glowy...taki migrenowy , na ktory pomaga tylko taka jedna tabletka, ktorej teraz oczywiscie nie moge brac wec...umieram...

Milej soboty dziewczynki!!

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 10:15   #4567
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

No wiec nici z bejbez tym cyklu dostałam @..
ale mam pytanko teraz mam brac od 5 dnia cyklu clostilbegyt.. któas brała.. pomogło?

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 10:16   #4568
aniago25
Zadomowienie

Hej mamusie a ja sprzątam od rana i juz się zmęczyłam oglądam fajny program na 2 jak kobieta jest w ciąży z trojaczkami, włąśnie robia jej cesarkę
Stary 2009-04-25, 10:24   #4569
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Czyli uważasz, że jak się taka twarda gula robi w jakimś miejscu i po chwili przechodzi to jest to dzidziuś. O żesz, a ja miałam obawy że to skurcze hehe własnego dziecka się wystraszyłam

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Hej mamusie a ja sprzątam od rana i juz się zmęczyłam oglądam fajny program na 2 jak kobieta jest w ciąży z trojaczkami, włąśnie robia jej cesarkę
Mnie wszyscy mówią, że wyglądam jak bym z bliźniakami chodziła... istnieje jakaś szansa, że lekarz się pomylił?

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez nimitz Pokaż wiadomość
No ja też mam oponkę i myślałam, że nie ma co liczyć na to, że szybko poczuję... bardzo się zdziwiłam w 16 tc jak ktoś tam buszować zaczął
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 10:36   #4570
aniago25
Zadomowienie

martusia jak by były bliźniaki to by lekarz na usg widział ja też sie obawiałam bliźniąt dlatego przy pierwszym usg zapytałam od razu ile jest dzieci.
A mi się dzisiaj śniło ze czułam przez brzuch nóżki dziecka, to jest prawda że jak dziewczyna była szczupła przed ciążą to czuje szybciej, moja szwagierka była bardzo szczypla i już od16 tygodnia czuje maleństwo a ja troszke oponke miałam wiec tak szybko nie bedzie i coś mi sie przypomina że lekarz mi mówił że mam łożysko z przodu więc poczekam troszkę na ruchy dziecka, ale teraz dopiero widze jak z każdym dniem się brzuszek powiększa i widać tą różnice
Stary 2009-04-25, 10:44   #4571
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
martusia jak by były bliźniaki to by lekarz na usg widział ja też sie obawiałam bliźniąt dlatego przy pierwszym usg zapytałam od razu ile jest dzieci.
A mi się dzisiaj śniło ze czułam przez brzuch nóżki dziecka, to jest prawda że jak dziewczyna była szczupła przed ciążą to czuje szybciej, moja szwagierka była bardzo szczypla i już od16 tygodnia czuje maleństwo a ja troszke oponke miałam wiec tak szybko nie bedzie i coś mi sie przypomina że lekarz mi mówił że mam łożysko z przodu więc poczekam troszkę na ruchy dziecka, ale teraz dopiero widze jak z każdym dniem się brzuszek powiększa i widać tą różnice
No bo jak by się pomylił to niezły młyn by mnie czekał...

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

A nóżki w nocy budzą mnie regularnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 10:46   #4572
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
też oglądałam super
za każdym razem jak pokazywali poród to się wzruszałam

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
Czyli uważasz, że jak się taka twarda gula robi w jakimś miejscu i po chwili przechodzi to jest to dzidziuś. O żesz, a ja miałam obawy że to skurcze hehe własnego dziecka się wystraszyłam

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Mnie wszyscy mówią, że wyglądam jak bym z bliźniakami chodziła... istnieje jakaś szansa, że lekarz się pomylił?

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

No ja też mam oponkę i myślałam, że nie ma co liczyć na to, że szybko poczuję... bardzo się zdziwiłam w 16 tc jak ktoś tam buszować zaczął
ale ja też się wystraszyłam

Wiecie co? od paru dni budzę się równo o 3:10 bo chce mi się siku ehhh wkurza mnie to bo dziś do po 4 się telepałam na łóżku, dopiero jak mąż wstał do pracy to jakoś usnęłam, bo owinęłam się w całą kołdrę i rozwaliłam się na całym łóżku

Stary 2009-04-25, 10:50   #4573
aniago25
Zadomowienie

sweetpinky szczerze ci powiem że mi łezki poleciały jak wyciągali te malutkie bezbronne dzieciaczki, aj wrażliwa się zrobiłam w ciąży
Zrobiłam zdjęcie pierwszej zabawki naszego maluszka, najlepsze jest to że wczoraj to mój mąż usiadła sobie na dywanie i jeździł tym traktorkiem cieszył się jak dziecko
Ja tez tak miałam ze wstawałam o 4.00 na siku a mój mąż za każdym razem czy coś się dzieje , ale mi przeszło teraz sikam przed samym snem i rano jak się obudzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg traktorek.jpg (55,5 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez aniago25
Czas edycji: 2009-04-25 o 12:32
aniago25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 10:50   #4574
nimitz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Oh suuuper....nie moge sie doczekac...

Ja mam od wczoraj potworny bol glowy...taki migrenowy , na ktory pomaga tylko taka jedna tabletka, ktorej teraz oczywiscie nie moge brac wec...umieram...

Milej soboty dziewczynki!!
Strasznie ci wspolczuje Cierpie na migrene od kilkunastu lat i wiem cos o tym :/ Mnie troche pomaga zasloniecie okien i odpoczynek w takim ciemnym miejscu... oby przeszlo Ci jak najszybciej!
Stary 2009-04-25, 10:57   #4575
aniago25
Zadomowienie

karenina ja też wiem co to migrena i znam ten ból, odziedziczyłam to po mamie .
Mam wtedy światłowstret musi byc ciemno, cicho i śpie pół dnia, kiedys mi pani doktor przepisala jakies leki ale nic nie pomagało, odpukac jak narazie od momentu zajścia w ciążę migreny nie miałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 11:00   #4576
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
sweetpinky szczerze ci powiem że mi łezki poleciały jak wyciągali te malutkie bezbronne dzieciaczki, aj wrażliwa się zrobiłam w ciąży
Zrobiłam zdjęcie pierwszej zabawki naszego maluszka, najlepsze jest to że wczoraj to mój mąż usiadła sobie na dywanie i jeździł tym traktorkiem cieszył się jak dziecko
Ja tez tak miałam ze wstawałam o 4.00 na siku a mój mąż za każdym razem czy coś się dzieje , ale mi przeszło teraz sikam przed samym snem i rano jak się obudzę.
Ja wstaję zwykle dwa razy w nocy, ale zawsze tak miałam, nauczyłam się i łażę jak lunatyk... Teraz na pierwsze sikanie budzi mnie maleństwo około 2 a na drugie wstaję koło 6. Wczoraj jak dzidzia mnie nie obudziła to obudził mnie za to bolący pęcherz o 5... Mnie nic nie daje załatwianie potrzeb przed snem i tak w nocy muszę wstać. pewnie jak bym spożycie płynów ograniczyła to było by lepiej...
Stary 2009-04-25, 11:13   #4577
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Wiecie co? od paru dni budzę się równo o 3:10 bo chce mi się siku ehhh wkurza mnie to bo dziś do po 4 się telepałam na łóżku, dopiero jak mąż wstał do pracy to jakoś usnęłam, bo owinęłam się w całą kołdrę i rozwaliłam się na całym łóżku
U mnie to standard, że 3:10 lub 3:15 wstaję do toalety

A ja sobie smaka narobiłam, bo jutro będzie grill i właśnie mięso wrzuciłam w marynatę - będzie karczek i szaszłyki i kiełbaski
Chyba muszę pójść coś zjeść

Pomyślałam sobie o Nice, że już za kilka godzin będzie oglądała swoje maleństwo Pewnie żyje dziś tylko tym

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2009-04-25 o 11:16
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 11:20   #4578
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
Ja dzisiaj uskuteczniałam popatrzcie na jamniczka (jaki to ma tytuł ?!)

hym, nawet nie wiem jak to leci

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość

Miałam wysokie ciśnienie od paru lat, brałam różne leki, przez ostatnie dwa lata obniżyło mi się po bromergonie. Teraz w ciąży przestałam brać bromek no i znowu wzrosło, ale utrzymuje się na granicy przyzwoitości dochodzi do 140/90. Kontroluję je codziennie, ale na razie nie dostałam żadnych środków na jego obniżenie (oprócz zwolnienia -po powrocie z pracy ciśnienie zwykle mi rosło...)
moje ciśnienie za to jest strasznie niskie . mierze je 3 razy dziennie. dziś miałam 84/60, czy to normalne nic dziwnego, że sama z sobą walczę by wstać z łóżka

Cytat:
Hej!
wiecie co? miałam coś dziwnego wczoraj wieczorem. Położyliśmy się z mężem do łóżkai jeszcze oglądaliśmy TV i nagle w dole brzucha wyskoczyła mi twarda gula, jak ją uciskałam lekko to było takie dziwne uczucie od środka i pokazałam mężowi, jak położył rękę na tym to się przemieściło bliżej środka i nagle się wchłonęło.
Myślicie, że to był dzidziuś??????
ale fajnie

rozmawiałaś ze swoim?
my wczoraj mieliśmy bardzo miłą rozmowę. wiele się dowiedziałam o tym co myśli, czego się boi przyszły tatuś.
przyznał, że dopiero teraz jak zobaczył mój rosnący brzuszek i posłuchał jak śpiewam kołysanki zdał sobie sprawę co tak naprawdę się dzieje.
nie był jeszcze ze mną na usg - bał się ale teraz pójdziemy razem, jest na to gotowy

moja dewiza brzmi jak tytuł jednego z programów: warto rozmawiać

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
No wiec nici z bejbez tym cyklu dostałam @..
ale mam pytanko teraz mam brac od 5 dnia cyklu clostilbegyt.. któas brała.. pomogło?
nie brałam ale trzymam by pomogło

Cytat:

od jakiegoś czasu zaprzestałam nocnych maratonów do wc ale zaczynam budzić się nad rane ok. 5, 6.

dziś na 18 idziemy na 10-lecie ślubu znajomych. już ślinka mi cieknie na te smakowitości
powoli trzeba się z łóżka zwlec i zacząć ślimacze przygotowywania

Edytowane przez sorejna
Czas edycji: 2009-04-25 o 11:23
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 11:23   #4579
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak miałam ze wstawałam o 4.00 na siku a mój mąż za każdym razem czy coś się dzieje , ale mi przeszło teraz sikam przed samym snem i rano jak się obudzę.
mi też mąż się już przyzwyczaił, że wstaję sikawka jestem straszna odkąd jestem w ciąży
Cytat:
Ja wstaję zwykle dwa razy w nocy, ale zawsze tak miałam, nauczyłam się i łażę jak lunatyk... Teraz na pierwsze sikanie budzi mnie maleństwo około 2 a na drugie wstaję koło 6. Wczoraj jak dzidzia mnie nie obudziła to obudził mnie za to bolący pęcherz o 5... Mnie nic nie daje załatwianie potrzeb przed snem i tak w nocy muszę wstać. pewnie jak bym spożycie płynów ograniczyła to było by lepiej...
mnie też nic nie daje i jak trochę przeczekam to też mnie boli bardzo pęcherz
Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
U mnie to standard, że 3:10 lub 3:15 wstaję do toalety

A ja sobie smaka narobiłam, bo jutro będzie grill i właśnie mięso wrzuciłam w marynatę - będzie karczek i szaszłyki i kiełbaski
Chyba muszę pójść coś zjeść

Pomyślałam sobie o Nice, że już za kilka godzin będzie oglądała swoje maleństwo Pewnie żyje dziś tylko tym
pewnie to Ty mnie budzisz telepatycznie "chodź sweet chodź ja też idę"

edit: Sorejna nie rozmawiałam bo wczoraj byliśmy na rocznicy moich rodziców a dziś od 5 rano jest w pracy

Edytowane przez sweetpinky
Czas edycji: 2009-04-25 o 11:25

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 11:43   #4580
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

dziewczyny tu są kołysanki, jakby któraś z Was była zainteresowana

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/isiula/ko*c5*82ys...niemowl*c4*85t
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 12:35   #4581
aniago25
Zadomowienie

sorejna jakie ładne te kołysanki już dodałam do ulubionych
Miss.hot zazdroszcze ci tego grila ja dopiero za tydzień zrobię jak pojadę do mamy ale mam dzisiaj lenia, ugotowałam obiad i prasuję na raty :/
Stary 2009-04-25, 13:14   #4582
Shine01
Raczkowanie

ahhh, taka ladna pogoda, a ja nie mam z kim dzis isc na spacer
Shine01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 13:41   #4583
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
pewnie to Ty mnie budzisz telepatycznie "chodź sweet chodź ja też idę"
Hmmm może i tak jest
Ale nie nic mi małż nie wspominał, że z kimś gadam w nocy

Cytat:
Miss.hot zazdroszcze ci tego grila ja dopiero za tydzień zrobię jak pojadę do mamy ale mam dzisiaj lenia, ugotowałam obiad i prasuję na raty :/
Ja na szczęście mogę codziennie grillować w ogródku

A teraz czeka mnie porcja lodów czekoladowych

Stary 2009-04-25, 13:54   #4584
aniago25
Zadomowienie

Ja to w bloku nie pogriluje, a ja własnie zajadam się lodami truskawkowymi
Stary 2009-04-25, 14:57   #4585
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Witam weekendowo

Cytat:
Też oglądaliśmy.

Cytat:
też oglądałam super
za każdym razem jak pokazywali poród to się wzruszałam
[...]

Ja się też wzruszyłam, ale najbardziej na początku, jak pokazali dziecko w łonie matki w 16 tc, bo tak wygląda na pewno nasz brzdąc.

Ja regularnie wstaję o 4 rano. Ale to nie siku mnie budzi, ale kot, który domaga się jedzenia. Jednak od dwóch dni mewy robią mu konkurencję, bo przylatują o tej porze na balkon i parapety i stukają dziobem w okno

A my dziś byliśmy w hurtowni artykułów dla dzieci. Wózków Bebetto w ogóle nie prowadzą, V-maxa z Baby Smile jeszcze nie mają, Atlantic waży prawie 20 kg, więc odpada, X-Lander ma faktycznie małą gondolę, więc niestety też odpada (a szkoda, bo jest ładny i niedrogi), Bolder ma niewiele większą, więc też skreśliłam go z listy. Obejrzeliśmy też łóżeczka. Radek VII z Klupsia wygląda naprawdę ładnie i jest solidny, ale zamówimy go przez Allegro. Za cenę łóżeczka z szufladą w sklepie będziemy mieli łóżeczko+szuflada+materac gryczano-kokosowy.

PS. Nie zauważyłam, że mój mąż przywiózł z Warszawy Gazetę Wyborczą, a tam w stołecznym dodatku były 4 strony ze zdjęciami urodzonych dzieciaczków. Wśród imion żeńskich dominowały Maja i Lena. No i qrcze teraz najlepiej by było, gdyby urodził się nam syn, bo jestem w kropce z imieniem dla dziewczynki.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Zastanawiając się nad imionami dla dziecka, zajrzyjcie tutaj: http://rjp.pan.pl/index.php?option=c...d=177&Itemid=0

Edytowane przez malin30
Czas edycji: 2009-04-25 o 14:48
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 15:37   #4586
Tysiak7
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystko przed tobą, nami po porodzie strasznie tej wielkiej bliskosc bardzo brakuje niby na sie dzidzie przy sobie ale kopniaki sa niezapomniane Ja nagrywalm aparatem ja pierwsza corcia kopala nawet jeden wyszedl dosc wyjątkowo wielka latająca kulka po moim brzuchu, ktoras to wklejala linka z jakimś filmem... ja mam własny

A wlaśnie Martuś , ty mieszkasz gdzies za Jagielonczykami czy mi sie tylko wydawalo, po tej twojej fotce blokowiska, az tak dobrze Czwy nie znam
W i N -córeczki mamusi

Edytowane przez Tysiak7
Czas edycji: 2009-04-30 o 10:18
Tysiak7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 15:52   #4587
aaaaniusia
Raczkowanie

sweetpinky, miss.hot ale mnie rozbawiłyscie tymi nocnymi rozmowami, siedze i sie smieje sama do siebie.
sorejna super ta stronka, dzieki. dodałam do ulubionych i sobie teraz słucham i spiewam, a maz przez to meczu nie moze ogladac w spokoju.
ja dzis miałam rano usg i juz raczej na 100% bedzie chlopak Dzidzia akurat spała, bo to jej pora na sen była. Nogi miał założone na głowie, cały zwiniety w kłębuszek jak kotek. Ja chciałam sie spytac lekarza gdzie dzidzia ma głowe, a gdzie nogi, zeby wiedziec czym mnie ostatnio kopał, a tu dzidzia mnie przechytrzyła i wszystko ma w tym samym miejscu.
aaaaniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 16:45   #4588
aniago25
Zadomowienie

Tysiak jaką śliczną masz córeczke a ogródek miodzio
aaaniusia no to gratuluje synka.

A ja własnie wróciłam ze spaceru z mężem i zajadam się winogronem, wcześniej była u mnie szwagierka i mnie wkurzyła, bo pokazałam jej body co kupiłam z napisem " kocham mojego tatę " a ona stwierdziła że nie powinnam nic kupować bo za wczesnie, ja już jej nie wspominałam że mama mi kupiła fotelik samochodowy bo nie wiem jak by wtedy zareagowała, ona jest w 5 miesiący i wyprawkę bedzie kupowac w 7, żeby nie zapeszyc. Jak mnie takie podejscie denerwuje, nerwa mi ruszyła ;( powiedziałam do męża że koniec, nic już jej nie pokaże jak coś kupie wcześniej.
Stary 2009-04-25, 16:48   #4589
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Wszelkie zmiany na liście proszę zgłaszać tylko na PW, bo z postów nie zawsze wyłapię szczegóły
Jeśli kogoś nie ma poniżej proszę też pisać - uzupełnię

wrześniowe pole fasolkowe

moniniteczka ......................... .. 1.09.2009
Serdel
......................... ............. 2.09.2009
Bibu77, Magda
....................... 2.09.2009 Julia (Wiktoria)/?
mlynara
......................... ........... 4.09.2009
paul08
......................... ............. 4.09.2009
LimetkaBebe
......................... .. 4.09.2009
humant
......................... .......... 10.09.2009
DDosiek
......................... ........ 12.09.2009
evuncia
......................... .......... 12.09.2009
aaaaniusia, Ania, 26l.
......... 12/13.09.2009 Kacper/Wiktoria
Foka29, Ania ......................... .. 14.09.2009
19martusia86 ......................... ... 14.09.2009 Alan/Lena
doda22 ......................... .............. 14.09.2009
utrapienie
......................... ........ 15.09.2009
meszsares
impertinence
......................... .... 15.09.2009
katarzinka
dessertt ......................... ............ 17.09.2009
joannah
......................... ............. 18.09.2009
daglo
......................... ................. 19.09.2009
Olga, 22l .
......................... .......... 20.09.2009 Marta/Jakub
Orzeszek.1, Kasia, 27l.
............. 20.09.2009 Maja Patrycja/Dominik Jakub
karamari ......................... ........... 20.09.2009
margolcia1006, Gosia, 27 l. ...... 22.09.2009 Antoś/ Michalina
precious_81, Justyna, 27l.......... 23.09.2009 ?/?
misia21k7
......................... ..... 22/23.09.2009
Fasoleczk4, 19l.
......................... . 24.09.2009 Tymoteusz/Karolina
Tequillla, 28l.
......................... ..... 25.09.2009 Basia/Staś
Biedroneczkaolga, 26l. .............. 25.09.2009 Dominik Stanisław
joko1
......................... .................. 27.09.2009
klaudiaaa86, 23l. ......................... 27.09.2009
justyna-viola, Justyna
................ 30.09.2009 ?/?

październikowe pole fasolkowe

Mati80
......................... ................. 1.10.2009 ?/?
arząc
......................... ..................... 1.10.2009
Madzialinda, 24l.
......................... .. 2.10.2009
edytte ......................... .................... 2.10.2009 Staś/Martyna
bea83, Beata, 25l. ......................... . 5.10.2009 Natalia/?
Milibili, Magda, 22l.
...................... 6.10.2009
malin30. Magda, 32 l. .................... 7.10.2009 Jan/?
evela_20, 24l. ......................... ........ 8.10.2009
Nika1980 Dominika, 28l.
............. 10.10.2009 Lena lub Maja/ Nataniel lub Nikolas
Myrolinka, Paulina, 32l. ............... 11.10.2009
sweetpinky, Martyna, 25l.
............ 12.10.2009
narzeczonaa, 30l.
......................... ... 12.10.2009
shine01, Agnieszka, 19l.
................. 13.10.2009 Agatka/Marcin
zartownis ......................... ................. 15.10.2009
ja88, Ania, 20l.
......................... ........ 16.10.2009 Milenka/Adrianek
Tysiak7
......................... ..................... 18.10.2009
nimitz
......................... ........................ 20.10.2009
aniago25
......................... ................... 20.10.2009 Julia/Wiktor
miss.hot Monia, 27l.
......................... . 22.10.2009
sorejna, Joaśka, 28 l. ........................ 23.10.2009 Witold/Kalina
beata 76
......................... .................... 25.10.2009

Karenina, Kamila 25 l. ....................... 5.11.2009

Aliisanka ......................... .................... 15.12.2009

Pontellier, 32l.
......................... ........... ?
abes ......................... ......................... ... ?

Vcelka, 25l. ......................... ........... 4.10.2009 Aniołek [*]
angkorcz, Angela, 25l.................. 29.09.2009 Aniołek [*]

Na liście występuje też kolor biały....

Stary 2009-04-25, 17:08   #4590
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
wszystko przed tobą, nami po porodzie strasznie tej wielkiej bliskosc bardzo brakuje niby na sie dzidzie przy sobie ale kopniaki sa niezapomniane Ja nagrywalm aparatem ja pierwsza corcia kopala nawet jeden wyszedl dosc wyjątkowo wielka latająca kulka po moim brzuchu, ktoras to wklejala linka z jakimś filmem... ja mam własny

A wlaśnie Martuś , ty mieszkasz gdzies za Jagielonczykami czy mi sie tylko wydawalo, po tej twojej fotce blokowiska, az tak dobrze Czwy nie znam
To ja wam wkleje troche maszej wiosny z moją córcią
Kurcze, ależ ona wygląda na 3 latka, a ma tyle samo co moja Gabunia. Śliczna panienka!!!

A my wpadliśmy na szalony pomysł by jutro pojechać do mojego domu rodzinnego na tydzień, oczywiście TZ jutro wraca do Wawki a my zostajemy i będziemy się byczyć ile wlezie W końcu nie ma jak NA WŁASNYM PODWÓRKU a nie pod blokiem

Kochane, będę do Was caały czas zaglądać - TAK ŁATWO SIĘ MNIE NIE POZBĘDZIECIE HIHIHI.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości