Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-04-24, 06:48   #1711
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 529
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez Paulinka675 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja nie wiem co mi sie sta³o z w³osami !!! myje je popo³udniu a na nastepny dzien juz mam t³uste!! jescze 3 tygodnie temu my³am wlosy co 2 dni teraz codziennie, zastanawiam sie czy to nie od tego lotionu seboradin i od waxu, ale jednego i drugiego przesta³am uzywaæ i dalej jest tak samo. zosta³o mi branie belissy i picie pokrzywy :/
Ja obstawia³abym Seboradin (Wax byæ mo¿e te¿, ale nie stosowa³am go na w³asnej skórze i nie wiem jak dzia³a). Mnie te¿ w³osy szybciej przet³uszcza³y siê po lotionie. Teraz mam kuracjê wzmacniaj±c± Joannny i na pocz±tku nie zauwa¿a³am szybszego przetluszczania, ale teraz znów siê nasili³o. Dodam, ¿e wcieram j± od razu po myciu. Kiedy¶ czeka³am do wyschniêcia w³osów i mia³am jeszcze wiêkszy smalec. i
Chyba te wszystkie wcierki nie s± dla mnie. Pozostaje mi picie pokrzywy.
aanika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 07:07   #1712
LadyMakbet18
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 696

Cytat:
Napisane przez aanika Poka¿ wiadomo¶æ
Ja obstawia³abym Seboradin (Wax byæ mo¿e te¿, ale nie stosowa³am go na w³asnej skórze i nie wiem jak dzia³a). Mnie te¿ w³osy szybciej przet³uszcza³y siê po lotionie. Teraz mam kuracjê wzmacniaj±c± Joannny i na pocz±tku nie zauwa¿a³am szybszego przetluszczania, ale teraz znów siê nasili³o. Dodam, ¿e wcieram j± od razu po myciu. Kiedy¶ czeka³am do wyschniêcia w³osów i mia³am jeszcze wiêkszy smalec. i

Mnie te¿ Sebo lekko przet³uszcza³ kuracja joanny w³asnie nie.

Ale ostatnio zazuwa¿y³am, ¿e po maseczce z ¿ó³tka sie przet³uszczaj± i s± takie jakby bardziej obci±¿one, powinnam j± odstawiæ na jaki¶ czas?

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym zwi±zku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 11:10   #1713
Mocny Akcent
Dolce vita

Wiadomo¶ci: 6 409

Stosujê Treatment Wax, pijê herbatê z pokrzywy, nied³ugo zaczne stosowaæ kuracjê tabletkami skrzyp + pokrzywa
Mocny Akcent jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 12:20   #1714
ooodeta
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 898
GG do ooodeta

Ania PlayMate jak tam kuracja keratynowa ?? ja zamowilam tzn mama mi zamowila i potem tu przysle wiec jak dobrze pojdzie dostane za 2tyg ... zauwazylas jakies szczegolne efekty regeneracyjne ??
ooodeta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 12:53   #1715
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 656

Cytat:
Napisane przez aanika Poka¿ wiadomo¶æ
a mnie wlasnie seboradin wysusza troche ( zawsze troche mi na nalozy)

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 13:02   #1716
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 384

a ja stwierdzi³am, ¿e od 3tyg nie mam odrostu! 0.5 cm max : o za³ama³am siê... Ale pocieszam siê, ¿e mniej mi wypadaj± co¶ za co¶...

Zawarto¶æ torebki dzieli siê na czê¶ci: "powinnam" , "mam" i "a sk±d siê to wziê³o?".

ImmortalLover jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 13:42   #1717
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

kreartyna sprawuje siê b.dobrze ! chyba dziêki niej mniej przet³uszczaj± mi siê w³osy i piêknie b³yszcz±, jednak nie pomaga przesuszonym w³osom, skoñczy³ mi siê jaki¶ tydzieñ temu Kallos (fajnie mi nawil¿a w³osy) i ale ju¿ siê w niego zaopatrzy³am bez kallosa mam szorstkie w³osy.
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 15:28   #1718
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
kreartyna sprawuje siê b.dobrze ! chyba dziêki niej mniej przet³uszczaj± mi siê w³osy i piêknie b³yszcz±, jednak nie pomaga przesuszonym w³osom, skoñczy³ mi siê jaki¶ tydzieñ temu Kallos (fajnie mi nawil¿a w³osy) i ale ju¿ siê w niego zaopatrzy³am bez kallosa mam szorstkie w³osy.
ja te¿ jestem zadowolona z kereatyny, w³osy faktycznie piêknie siê b³yszcz±, stosujê j± na zmianê z octem zio³owym.

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:28   #1719
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Poka¿ wiadomo¶æ
a ja stwierdzi³am, ¿e od 3tyg nie mam odrostu! 0.5 cm max : o za³ama³am siê... Ale pocieszam siê, ¿e mniej mi wypadaj± co¶ za co¶...
Wa¿ne, ¿e w ogóle rosn± I lepiej ¿eby mniej ros³y ni¿ ros³y i wypada³y A mo¿e przyspiesz± nied³ugo z okazji pory ciep³ej
Stary 2009-04-24, 17:30   #1720
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 784

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ jestem zadowolona z kereatyny, w³osy faktycznie piêknie siê b³yszcz±, stosujê j± na zmianê z octem zio³owym.
ocet ziolowy? a co to takiego? Dostepne w sklepach czy tylko na mazidlach itp? Ocet kojarzy mi sie z czyms kwasnym , zawsze myslalam ze ocet wysusza wlosy. Fajne efekty?

edit:
znalazlam na pewnym forum wypowiedz pewnej osoby, pozwole sobie ja zacytowac :
''Moze nie jestem ekspertem, ale dam Ci kilka porad, które w moim przypadku da³y bardzo dobre efekty. Do tego stopnia, ¿e znajomi, którzy na codzieñ mnie nie widywali natychmiast zauwa¿ali zmiane. By mieæ gêste w³osy musisz siê postaraæ, by w³osy które wytwarza Twoja skóra by³y grube i zdrowe. Wówczas nie bêd± wypada³y - bêdzie ich wiêcej na g³owie, bêd± bardziej puszyste i l¶ni±ce. Pielêgnajca w³osów jest istotna, ale cokolwiek bêdziesz na nie nak³adaæ nie sprawisz, ¿e pogrubiej± i bêdzie ich wiêcej. Mo¿liwe jest oczywi¶cie ich podreperowanie, by to co jest na Twojej g³owie by³o bardziej puszyste, ale nie s±dze by¶ ¼le dba³a o w³osy.
Moj± recept± na sukces okaza³y siê specjalne zestawy witaminowe. Najlepsze efekty da³ H-Pantoten. Jest to zestaw witamin, którego uzywa³a zwyciê¿czyni konkursu na najpiêkniejszy warkocz, zorganizowany którego¶ lata przez jak±¶ stacjê radiow± - robi³ wra¿enie...! Wcze¶niej uzupe³nia³em diete jakimi¶ prostymi zestawami witamin z dodatkiem skrzypu, cynku, witamin A, E, PP, ale bez istotnej poprawy samych w³osów. Owszem, uwa¿am ¿e to dobra rzecz - szczególnie zestawy dro¿dzy w tabletkach z w/w dodatkami, ale je¿eli na serio zale¿y Ci na gêstych w³osach, to siêgnij po H-Pantoten i te ¶rodki, ale pamiêtaj, ¿e odpowiednie od¿ywienie skóry do produkcji w³osów troszke trwa. Najpierw skóra dostanje wszystko czego potrzebuje do budowy fajnych w³osów, uzupe³nia to czego brakowa³o, a pó¼niej buduje silne w³osy - czyli to co nowo wyrasta ze skóry bêdzie zdrowsze, ale co ju¿ kiedy¶ wyros³o pozostaje takie jakie by³o - cienkie i w±t³e. W moim przypadku (krótkie w³osy) istotn± poprawe zauwa¿y³em po 3 miesi±cach, u mojej kole¿anki która mi ten ¶rodek poleci³a - po roku, ale ona miala d³ugie w³osy (teraz ju¿ ma d³ugie i gêste . Do tego dorzuca³em szklanke soku marchwiowego rano. Czasem zamienia³em go na pomarañczowy lub inny - chodzi o to, by sk ora siê nie zrobi³a zbyt pomarañczowa . Do tego dorzucamy odpowiedni szampon i od¿ywke, ale to ju¿ musisz sobie sama dobraæ. No i wszelkie pielêgnacje typu suszenie, czesanie etc., ale pamiêtaj by nie zwariowaæ na ich punkcie.''

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."

Edytowane przez DagmaraRose2000
Czas edycji: 2009-04-24 o 17:44
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:08   #1721
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Poka¿ wiadomo¶æ
ocet ziolowy? a co to takiego? Dostepne w sklepach czy tylko na mazidlach itp? Ocet kojarzy mi sie z czyms kwasnym , zawsze myslalam ze ocet wysusza wlosy. Fajne efekty?
Jest to ocet, jak sama nazwa wskazuje, oparty na zio³ach.nay³am go na mazidlach, nie wiem czy ten sklepowy jest to ten sam, rozcieñczam go z wod± i sp³ukujê w³osy po umyciu. Ocet ten pobudza kr±¿enie krwi, wzmacnia i od¿ywia cebulki w³o¶ow, pobudza porost w³osów, nadaje im po³ysk oraz dzia³a silnie przeciw³upie¿owo, choæ ³upie¿u nie mam.
Je¶li chodzi o efekty, to nie moge jednoznacznie stwierdziæ czy to keratyna czy ocet,bo stosujê na zmianê, w³osy s± lsni±ce i jakby by³o ich wiêcej, przynajmniej ja mam takie wra¿enie. A skoro pobudza porost, to siê cieszê, a na efekty trzeba poczekaæ jeszcze trochê.

Stary 2009-04-24, 18:23   #1722
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 784

ahhh wiec pewnie sie skusze

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:26   #1723
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Poka¿ wiadomo¶æ
ahhh wiec pewnie sie skusze
Polecam, sam zapach tego octu nie jest z³y, podobny, do jakich¶ zió³ w³oskich, na bazie oregano...

Stary 2009-04-24, 18:30   #1724
Paulinka675
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 234

mam wax zagraniczny ten z czarnymi napisami, ale moze tylko ze dwa razy go uzy³am na cale wlosy.

2014 3
Anne Rice - Pandora

w³osomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie dra¿ni jak brak sk³adów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 20:27   #1725
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 831

Dagmara ale skoro komu¶ ten H-Pantoten tak pomóg³, to jeszcze nie jest powiedziane ¿e nam pomo¿e. Wiêc ja bym siê za bardzo nie podnieca³a No ale spróbowaæ mo¿na..
I ciekawe czy ta jego kole¿anka przez rok to stosowa³a Przecie¿ nie mo¿na tak d³ugo siê suplementowaæ!
lalaith jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-24, 20:50   #1726
cat_on_de_road
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 203

ahh no i tu tez w koñcu wypada³oby siê odezwac od jakiegos czasu Was pogldadam dziewczêta.
Zarzuci³am farbowanie i teraz cierpliwie (choc nie zawsze ) czekam a¿ mój naturalny kolor bedzie d³ugo¶ci pozwalaj±cej ludzko wygl±dac po ¶ciêciu to troche trudne bo jasne odrosty przy ciemnym bronzie wygladaj± naprawdê ¶rednio, szczególnie kiedy jestem w pracy i widze spojrzenia kolegów na mój czubek g³owy

w ka¿dym razie od prawie miesi±ca ³ykam dro¿dze w tabletkach i pijê pokrzywkê ju¿ chyba z 3 czy 4 dzien
czekam na wyp³ate i zaopatrze sie w Petrole z chlorofilem - pytanie: lepsze efekty by³y u Was po szamponie czy po od¿ywce?
i moze tez w wcierkê Jantarow±

ach, ¿eby tak te w³oski szybko odros³y ju¿...

no w³±¶nie a co do tabkletek, to ile powinien trwac optymalny czas suplementacji? wiem, ze czasem jest to podane na opakowaniach, ale wydaje mi sie, ze nie zawsze... stad moje pytanko

P.S. Nie b±d¼ trollem!

Edytowane przez cat_on_de_road
Czas edycji: 2009-04-24 o 20:55
cat_on_de_road jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-25, 00:30   #1727
ooodeta
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 898
GG do ooodeta

Cytat:
Napisane przez cat_on_de_road Poka¿ wiadomo¶æ
ile powinien trwac optymalny czas suplementacji? wiem, ze czasem jest to podane na opakowaniach, ale wydaje mi sie, ze nie zawsze... stad moje pytanko

mmm ..na opakowaniach moich suplementow jest napisane ze nalezy je stosowac PRZYNAJMNIEJ 3 miesiace , wiec to chyba minimalny okres po ktorym powinny dac wlasciwy efekt , ale maksymalny czas: confused: nie mam pojecia .. wydaje mi sie ze nie ma czegos takiego , po prostu bierzesz witaminy aby wspomoc organizm , normalna dawka jeszcze nikomu nie zaszkodzila , no chyba ze ktos przesadza to wiadomo, co nie duzo to niezdrowo ..
ooodeta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-25, 09:32   #1728
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 805

Cytat:
Napisane przez ooodeta Poka¿ wiadomo¶æ
mmm ..na opakowaniach moich suplementow jest napisane ze nalezy je stosowac PRZYNAJMNIEJ 3 miesiace , wiec to chyba minimalny okres po ktorym powinny dac wlasciwy efekt , ale maksymalny czas: confused: nie mam pojecia .. wydaje mi sie ze nie ma czegos takiego , po prostu bierzesz witaminy aby wspomoc organizm , normalna dawka jeszcze nikomu nie zaszkodzila , no chyba ze ktos przesadza to wiadomo, co nie duzo to niezdrowo ..
Suplementy diety zaczynaja na nas dzialac po ok. 4 tygodniach zazywania. Jesli zawieraja w skladzie pokrzywe/skrzyp to po 3 miesiacach powinno sie zrobic przerwe w ich stosowaniu Nie wiem jak to sie ma w przypadku innych 'witamin', ale mysle, ze i tutaj nie warto przesadzac z ich zazywaniem
Stary 2009-04-25, 09:57   #1729
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
Suplementy diety zaczynaja na nas dzialac po ok. 4 tygodniach zazywania. Jesli zawieraja w skladzie pokrzywe/skrzyp to po 3 miesiacach powinno sie zrobic przerwe w ich stosowaniu Nie wiem jak to sie ma w przypadku innych 'witamin', ale mysle, ze i tutaj nie warto przesadzac z ich zazywaniem
W ogóle nie ma co przesadzaæ z suplementami. Stosowane bez wiêkszego powodu mog± bardziej zaszkodziæ ni¿ pomóc.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 14:56   #1730
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 831

Na moim Vitapilu pisze ¿e kuracja trwa 2 miesi±ce. Ostatnio w Twoim Stylu by³ artyku³ nt Manii ³ykania, jak bêdê mieæ czas to napiszê mniej wiêcej o co tam chodzi³o. W skrócie: nie powinno siê przesadzaæ, bo sta³e i nadmierne za¿ywanie suplementów mo¿e byæ dla organizmu bardzo szkodliwe.
lalaith jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-25, 15:47   #1731
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
Napisane przez lalaith Poka¿ wiadomo¶æ
Na moim Vitapilu pisze ¿e kuracja trwa 2 miesi±ce. Ostatnio w Twoim Stylu by³ artyku³ nt Manii ³ykania, jak bêdê mieæ czas to napiszê mniej wiêcej o co tam chodzi³o. W skrócie: nie powinno siê przesadzaæ, bo sta³e i nadmierne za¿ywanie suplementów mo¿e byæ dla organizmu bardzo szkodliwe.
Zawsze suplementy szkodz±, czasem po prostu jednocze¶nie bardzo pomagaj± przez co ¶redni arytmetyczna ich dzia³ania jest dodatnia (;
Setki razy ju¿ pisa³am na Wiza¿u w ró¿nych w±tkach, ¿e wszelkie preparaty witaminowe os³abiaj± zdolno¶æ organizmu do wy³apywania substancji od¿ywczych z pokarmu. Wiadomo, jedna paczka suplementów nie sprawi, ¿e bêdziemy ich wiê¼niami do koñca ¿ycia, ale kto wie co bêdzie po kilkunastu za¿ywanych bez sensu? Ka¿dy organizm inaczej reaguje. Nie ma co siê rzucaæ na te suplementy gdy nie s± potrzebne, bo mog± zrobiæ wiêcej z³ego ni¿ dobrego. Jako ich zamiennik proponujê ¶wie¿e owoce i warzywa. One nie powinny zaszkodziæ
Stary 2009-04-25, 16:37   #1732
spioch7
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 038

A co mozecie polecic na zageszczenie wlosów?£ykam skrzyp pierwszy tydzien no i bêdê bra³a z 3 mies tylko nie wiem jak to zrobic teraz ³ykam po 2 tabletki rano i wieczor za miesiac chce brac po jednej rano i wieczór a w 3 mies jak powinnam je za¿ywac? Czy to zagê¶ci moje w³osy? Ile kosztuje ta maseczka kallos i za ile ml? Gdzie ja mozna kupic? Jeszcze jedno mozecie mi polecic odzywke nawilzajaco regenerujaca stosowana do kazdego mycia?
spioch7 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-25, 17:51   #1733
Chatul
ma zielone pojêcie

¦piochu, a próbowa³a¶ masowaæ g³owê przez kilka minut podczas mycia? My¶lê, ¿e to by mog³o pobudziæ Twoje cebulki do ¿ycia. Wtedy w³osy trochê powinny siê zagê¶ciæ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 18:02   #1734
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 348
GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez spioch7 Poka¿ wiadomo¶æ
A co mozecie polecic na zageszczenie wlosów?£ykam skrzyp pierwszy tydzien no i bêdê bra³a z 3 mies tylko nie wiem jak to zrobic teraz ³ykam po 2 tabletki rano i wieczor za miesiac chce brac po jednej rano i wieczór a w 3 mies jak powinnam je za¿ywac? Czy to zagê¶ci moje w³osy? Ile kosztuje ta maseczka kallos i za ile ml? Gdzie ja mozna kupic? Jeszcze jedno mozecie mi polecic odzywke nawilzajaco regenerujaca stosowana do kazdego mycia?
Mo¿e wypróbuj tonik Garnier Neril - smierdzi jak diabli, ale po pary tygodniach wcierania (w dodatku nieregularnego) widze wyra¼nie nowe, odrastaj±ce w³oski, zw³aszcza tam gdzie wciera³am najstaranniej, czyli nad lini± czola i na tzw. zakolach.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-25, 18:07   #1735
spioch7
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 038

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
¦piochu, a próbowa³a¶ masowaæ g³owê przez kilka minut podczas mycia? My¶lê, ¿e to by mog³o pobudziæ Twoje cebulki do ¿ycia. Wtedy w³osy trochê powinny siê zagê¶ciæ

Masuje- nie dzia³a ale i tak to robie z nawyku a czy ten skrzyp to dobbry pomysl? Moze jakis szampon na porost wlosów?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e wypróbuj tonik Garnier Neril - smierdzi jak diabli, ale po pary tygodniach wcierania (w dodatku nieregularnego) widze wyra¼nie nowe, odrastaj±ce w³oski, zw³aszcza tam gdzie wciera³am najstaranniej, czyli nad lini± czola i na tzw. zakolach.

Czy ten tonik jest konkretnie na porost czy na co innego a ma takie dzia³anie? Ile kosztuje i gdzie go kupic? Przepraszam za post pod postem nie umiem uzywac wielocytowania
spioch7 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-25, 18:32   #1736
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Neril jest na wypadanie i porost w³osów. Kosztuje dwadzie¶cia parê z³otych, dostaniesz go tylko w aptekach. Na Fryzjerskim jest nawet ca³y w±tek o Garnier Neril.

Co do wielocytowania, pomiêdzy CYTUJ a ODPOWIEDZ masz taka ikonkê, klikasz na ni± przy ka¿dym z postów ktory chcesz zacytowaæ.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2009-04-25, 20:34   #1737
belluci2
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 676

Aggie125 mam pytanko
a czy Neril poczatkowo spowodowa³u Ciebie wypadanie?

zosta³o 80 ...70...60 dni intensywnej pracy

belluci2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-25, 21:12   #1738
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez belluci2 Poka¿ wiadomo¶æ
Aggie125 mam pytanko
a czy Neril poczatkowo spowodowa³u Ciebie wypadanie?
Nie zauwa¿ylam Z tym, ¿e ja nie mam problemów z wypadaniem. Oczywi¶cie zostaje trochê w³osow na palcach, kiedy sie wciera tonik w skórê g³owy, ale nadmiernego wypadania niet

Stary 2009-04-25, 21:13   #1739
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie zauwa¿ylam Z tym, ¿e ja nie mam problemów z wypadaniem. Oczywi¶cie zostaje trochê w³osow na palcach, kiedy sie wciera tonik w skórê g³owy, ale nadmiernego wypadania niet
Jak ja Ci zazdroszczê, u mnie zostaje zawsze gar¶æ w³osów, ale chyba wiem od czego mi wypadaj±.

Stary 2009-04-25, 22:28   #1740
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648

Uff... przeczyta³am CA£Y w±tek Podczepiam siê jako, ¿e strasznie têsknie za moimi d³ugimi w³oskami Mia³am w³osy do ³opatek, ale przez jaki¶ czas farbowa³am mój blond na czarno. Zbrzyd³ mi strasznie, wiêc chcia³am siê go pozbyæ ju¿, zaraz, natychmiast... efektem tego jest fryzurka na ch³opaka Ehh...

Stosujê waxa (polskiego), rycynê, mgie³kê wzmacniaj±c± radicala, a przedwczoraj skoñczy³am kuracjê seboradinu (t± w ampu³kach). Do tego biorê Skrzyp Max i.. nic Moje w³oski stoj± w miejscu Jeden plus, ¿e s± miêkkie i ³adnie siê b³yszcz± (ale my¶lê, ¿e to akurat po farbie, któr± malowa³am siê na ¶wiêta). Co jeszcze mogê do tego zestawu do³o¿yæ? I czy w ogóle jest sens co¶ dok³adaæ?

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.