Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-25, 19:10   #451
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Mysle ze ten czas rozlaki jak bedzicie juz w Polsce dobrze Wam zrobi! Zateskni chlopak i przyjdzie do Ciebie na kolanach !!
Czasem fajnie jest potesknic troche do siebie i jakies urozmaicenie do zwiazku dodac. Bo kiedys przeczytalam rzecz ktora wydala mi sie madra-monotonia moze zabic najwieksza milosc !! wiec trzeba triche urozmaicac zycie. A jak wy przebywacie teraz duzo z soba, nie liczac pewnie godzin w pracy to potesknicie i bedzie OK
dokładnie, a ja sie starac za 2 osoby nie będę
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
niefajnie.. dlatego mowie z ejak niezareaguje przez kilka dni na to ze odzuywasz sie mniej to aczelabymsie martwic poki co..
nie strasz

dziewczyny myslicie ze sam fakt, ze bede sie mnie odzywała (teraz tylko odpowiadam na jego pytania, a u mnie to dziwne, bo ja gadam non stop) zero czułosci wystarczy?? czy cos jeszcze?? generalnie jestem rozbita i jakos cięzko mi sie mysli

super kolor ten wrzossss a w lazience bedzie takie lustro:?
ej napisałam i nie wiem gdzie to znikło :/
nie odzywam sie do niego, odpowadam tylko na jego pytania, co jest cudem, bo ja gadam non stop. zero czułosci z mojej strony. Myslicie ze to wystraczy?? czy jeszcze cos powinnam dodac??
jestem rozbita i jakos cięzko mi sie mysli

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-04-25 o 19:12
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 19:12   #452
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

Tak w lazience w tej ramie z dekoracyjunych plytek z zlotymi kwiatami bedzie wklejone lustro tylko jeszcze jedna plytke trzeba dokleic bo sie wczesniej potrzaskala
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 19:14   #453
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w lazience w tej ramie z dekoracyjunych plytek z zlotymi kwiatami bedzie wklejone lustro tylko jeszcze jedna plytke trzeba dokleic bo sie wczesniej potrzaskala
tak myslalam super bedzie wygladac

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dokładnie, a ja sie starac za 2 osoby nie będę

ej napisałam i nie wiem gdzie to znikło :/
nie odzywam sie do niego, odpowadam tylko na jego pytania, co jest cudem, bo ja gadam non stop. zero czułosci z mojej strony. Myslicie ze to wystraczy?? czy jeszcze cos powinnam dodac??
jestem rozbita i jakos cięzko mi sie mysli
sama musisz zdecydowac czy to wystarczy ja niemoge ci pisac co robisz bo niebylam w takiej sytuacji i jak to mowia "dobrze to sie gada..." musisz sama cos zdecydowac..
Stary 2009-04-25, 19:16   #454
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

sama musisz zdecydowac czy to wystarczy ja niemoge ci pisac co robisz bo niebylam w takiej sytuacji i jak to mowia "dobrze to sie gada..." musisz sama cos zdecydowac..

Stary 2009-04-25, 19:26   #455
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Ciesze sie ze podoba sie Wam moja praca architekta w mieszkanku hiii dziekuje za mile opinie
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 19:32   #456
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Katunia piekna ta wasza wrzosowa sciana

a ja dzis wygrzewalam sie na dzialeczce i zazdroscilam dziewczynkom ze to juz dzis ich dzien pogoda jak marzenie...

Dziewczynki powiedzcie jakie bolerka bedziecie mialy z dlugim czy krotkim rekawkiem?? bo sie glowie i glowie i nie moge sie zdecydowac hehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 19:38   #457
baja_86
Zakorzenienie

Katunia śliczne macie gniazdko

Samba ja będę mieć z krótkim, koleżanka ślubująca w październiku też miała z krótkim, trafiła na cudną pogodę, było bardzo ciepło. Chociaż w razie "w" miała uszykowaną futerkową etolę.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 19:44   #458
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego kochane.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Ja płacę 300 zł trasa około 60-70 km razem wszystko
A skąd wynajmowałaś autobus, bo z tego co kojarze jesteś ze skarżyska?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 21:25   #459
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Jestem w szoku, że mamy już kolejną część wątku
Ostatnio niestety mam mało czasu na wizaż, ze względu na nawał pracy w domu w związku ze ślubem. Dzisiaj z tż odwaliliśmy kawał roboty wokół domu, ale to jeszcze i tak nawet nie połowa, a czasu ubywa.
Zostały mi 3 tygodnie do ślubu I prawdę mówiąc w ogóle tego nie odczuwam, zupełny relaks Zobaczymy jak długo jeszcze...

Generalnie jak chodzi o przygotowania, to dużo udało nam się znowu załatwić. Otóż:
- ustaliliśmy z zespołem kwestię pierwszego tańca, piosenki dla rodziców
- zakończyliśmy kurs tańca (idzie nam całkiem nieźle, ale i tak musimy jeszcze przećwiczyć w domu, żebym mogła założyć przynajmniej halkę i sprawdzić, czy tż mnie nie podepcze)
- zrobiłam zawieszki na wódkę
- wybrałam ciasto
- kupiliśmy cukierki na podziękowania dla gości i słodycze do koszyków dla rodziców
- kupiliśmy szampany i likiery dla rodziców

Uff... sporo tego wyszło

Ciekawe jak tam nasze dzisiejsze Panny Młode. Mam nadzieję, Kochane, że wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłyście i życzę Wam, aby w małżeństwie każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego!!!!
Stary 2009-04-25, 21:42   #460
kupka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A skąd wynajmowałaś autobus, bo z tego co kojarze jesteś ze skarżyska?
W skarżysku facet nazywa sie chyba Hernik jak znajde numer to ci podam.Woził on już weselników u mojego brata 2 lata temu.Nam powiedział 300-350 zł
kupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 23:01   #461
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Musze podzwonić za tymi busami. Ale najpierw się popytam kto jak ma zamiar wracać, bo może uda się tak wykombinować, ze ktoś po kogoś przyjedzie i może zabrać jeszcze kogos. Cóż jeszcze troche czasu pomysli sie. Z tym, ze bus kosciół - sala musi być
No właśnie, ja wyszłam po długich moich biciach się z myślami, że to dopiero będę załatwiać jak mi potwierdzą goście obecość. Bo i po co teraz zajmować się busikami jak nie wiem ile, gdzie i kiedy przewieźć sztuk Wszystko w swoim czasie
Cytat:
aSSR TZ twierdzi, ze mnie kocha, ze jest ze mną szczesliwy (tak wczoraj mówił jak sie go pytałam)ale mi jednak czegos brakuje.. nie czuje sie zbyt doobrze czuje jakby TZ traktowal mnie w stylu: jest moja, wiec po co sie starac??wiesz co mam na mysli??teraz pojechał z samochodem na myjnie, potem mamy jakis obiad robic
Madzialenka, a ja nie twierdzę, że nie kocha Kocha i to bardzo Moja rada to przeczekać, wiem coś o tym
Cytat:
Kochana bo mezczyzni jak mysliwi - upoluja zdobycz i juz mysla ze jest ich na zawsze! i jak raz powiedza kocham to mysla ze to na cale zycie starczy ! Kidys moj Tz sie smial "przeciez powiedzialem ze cie kocham, i to jest caly czas aktualne, jakby sie cos zmienilo to powiem " glupie ale obrazuje myslenie mezczyz. Pogadaj szczerze z TZtem i powiedz czego ci brakuje, czegos bys chciala w zwiazku z zaznaczeniem ze Ty mu to wszystko oferujesz - bo wiadomo obie strony musza aby zadowolone !
Z tym niestety muszę się zgodzić Zawsze cieszy to co nie dostępne, na co się poluje, a jak to już masz to ci wisi. Ale głowa do góry, nie ma tego złego co......... no przynajmniej w moim przypadku
Cytat:
eZrobilam sobie teraz spacerek, przeszlam sie do mieszkanka zobaczyc jak tam efekty naszego malowania wczorajszego porobilam kilka fotek, musze je zgrac do mojego katalogu remont czyli przed i po
Dałam buziaki TZtowi bo pojechal do pracy i zpostalam teraz sama...
Nie mam sie z kim kawy napic... Może która reflektuje, stawiam wode w czajniku
Ja kawy nie piję, ale chętnie się podelektuję tą białą czekoladą na ścianach

Cytat:
Martucha i taka własnie sie stałam. zobaczymy jak bedzie dalej. Zostały nam ostatnie 3 tygodnie w Holandii- 21 dni wspólnego mieszkania a potem koniec. ja u siebie, on u siebie. ciesze sie bardzo.. moze wtedy cos zrozumie. ja nie mówie, ze on jest zły. Bo nie jest. ale ile kobieta moze wytrzymac bez adoracji?? No ile?? Nie pamietam kiedy mnie pocałował tak czule nawet z przytulanie jest róznie. Tyle razy mu mówilam, ze chciałabym cos romantycznego, nawet dokąłdnie przykłady mu podałam i co?> on wraca z pracy, siada przed konsolą i ja kąłde sie spac ok 23 on dalej gra, idzie spac gdzies miedzy 24-1 w nocy (o 5.30 wstaje do pracy), I tak sobie pomyslałam, co jesli tak bedzie zawsze??
Nie martw się, ja kiedyś miałam manię pytania co 5 minut czy TŻ mnie kocha? Pewnie, że kochał ale to było bardzo męczące dla niego i pewnie niewygodne,a dla mnie w tamtych czasach te słowa "kocham cię" stanowiły azyl spokoju. W końcu się wkurzył i była mega wielka kłótnia z wyrzucaiem wszystkich brudów. Wtedy zaprzysięgłam sobie, że nigdy się go już nie spytam czy mnie kocha i to trwało tak koło 1-1,5 roku. Wytrzymałam z trudem nie okazując mu uczuć, zaczął rozumieć, może spojrzał inaczej na to wszystko. Ale efekt jes taki, że teraz ja w kółko odpowiadm na jego pytanie czy go kocham i czy chcę spędzić resztę życia przy nim Choć też nie raz sie wkurzam, że się o to pyta, to jednak to jest takie podłechtanie mojego ego. Fajnie, że ktoś o mnie zabiega. Wszystko przychodzi z czasem. Będzie dobrze Madzialenka trzyma, kciuki
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a ja dzis wygrzewalam sie na dzialeczce i zazdroscilam dziewczynkom ze to juz dzis ich dzien pogoda jak marzenie...

Dziewczynki powiedzcie jakie bolerka bedziecie mialy z dlugim czy krotkim rekawkiem?? bo sie glowie i glowie i nie moge sie zdecydowac hehe
A ja dziś byłam 7 godzin na słonku i teraz nawet mi okłady z maślanki i jogurtu nie pomagają. Auuuuuuu apacz czerwona twarz wita
Ja w październiku ślubuję, więc bolerko na pewno z długim rękawem, tylko ie wiem czy koronka czy satyna/atłas
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Samba ja będę mieć z krótkim, koleżanka ślubująca w październiku też miała z krótkim, trafiła na cudną pogodę, było bardzo ciepło. Chociaż w razie "w" miała uszykowaną futerkową etolę.
Koleżanka odważna z krótkim rękawkiem, ale wszystko zależy od pogody.
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Otóż:
- ustaliliśmy z zespołem kwestię pierwszego tańca, piosenki dla rodziców
- zakończyliśmy kurs tańca (idzie nam całkiem nieźle, ale i tak musimy jeszcze przećwiczyć w domu, żebym mogła założyć przynajmniej halkę i sprawdzić, czy tż mnie nie podepcze)
- zrobiłam zawieszki na wódkę
- wybrałam ciasto
- kupiliśmy cukierki na podziękowania dla gości i słodycze do koszyków dla rodziców
- kupiliśmy szampany i likiery dla rodziców
Ktosia co macie na 1 taniec i jakie piosenki dla rodziców?
Jakie ciasto?
Co za cukierki? I w ogóle pochwal się

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 23:09   #462
motley
Zadomowienie

Madzialenka a ja mam pytanie z innej beczki... po co napełnia się hula-hop ryżem? Żeby grzechotało czy jak? Nie śmiejcie się ale na serio nie wiem bo nigdy się tym za bardzo nie bawiłam

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 23:11   #463
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

cześć dziewczyny Ale wy duzo piszecie dopiero dzisiaj znalazłam wątek a tu tyle stron
dzisiejsze PM -mam nadzieje ze wszystko poszło super a w zasadzie idzie super bo weselicha trwają ja juz sie doczekac nie moge. ostatnio juz praktycznie wybralismy zaproszenia, zawieszki i podziekowania... teraz jezdzimy i szukamy takich samych tylo tanszych... no i obraczki juz upatrzylismy- u zwklego jubilera o POLOWE tansze niz w aparcie a identyczne... i grawer tez gratis...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 00:52   #464
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
niefajnie.. dlatego mowie z ejak niezareaguje przez kilka dni na to ze odzuywasz sie mniej to aczelabymsie martwic poki co..

Katunia, przepiękne kolory!!!

agus87, Rosette, jupik, popscene Wszystkiego dobrego! Żebyście zawsze były szczęśliwe!!!

Ale mnie Tż wkurza... Nie mogę go znieś już dziś...
Na dodatek właśnie się okazało, że nie ma świadectw z liceum i że w ogóle nawet nie jest pewien czy w 3 i 4 klasie liceum chodził na relgię. Ciekawe co teraz jest?

Stary 2009-04-26, 08:27   #465
aloy
Raczkowanie

pierwsza dzisiaj!!! dzien dobry wszystkim jutro rano mam fryzurę próbną, wiecie trochę się boję...

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 08:57   #466
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny sa juz zonami

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 09:13   #467
ewelinkia
Raczkowanie

jeszcze ja chciałam się dopisać jako Panna Młoda A.D. 2009...

czy są tu jakieś Panny Młode z Białegostoku, które mogą polecić dobrą kwiaciarnię, która zrobi mi bukiet ślubny...
ewelinkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 10:00   #468
kliwia
Zakorzenienie

Haj girls!

Agus87,Rosette,Jupik,Pops cene

Dziewczynki, chciałam wam życzyć życia w zgodzie z mężami, cudnowynych chwil, nawet tych codziennych, pełnego zrozumienia i miłości!!!

Buziaczki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 10:16   #469
zielony_motylek
Rozeznanie

Katunia bardzo ładne mieszkanko, ten wrzosowy kolor jest boski
Ja też chętnie bym wpadła na kawe ale jej nie pije hihi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Ja będe miała z krótkim rękawkiem, ale to koniec czerwca więc nawet jakby lało (tfu tfu tfu) to i tak pewnie będzie ciepło

Ciekawe jak tam dziewczyny po nocy poślubnej
Stary 2009-04-26, 11:48   #470
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
(...)
Ktosia co macie na 1 taniec i jakie piosenki dla rodziców?
Jakie ciasto?
Co za cukierki? I w ogóle pochwal się
Na pierwszy taniec wybraliśmy piosenkę Wilków "Niech mówi serce". Tańczymy do tego zwyczajne 2 na 1, ale biorąc pod uwagę mojego kompletnie nietańczącego tż uważam to i tak za mega wyczyn. Muszę przyznać, że i tak nie spodziewałam się takich efektów po dwóch lekcjach z instruktorką. Musimy jeszcze trochę poćwiczyć w domu i powinno być ok.

Dla rodziców postanowiliśmy zrobić taki mix piosenek (już kiedys któraś z dziewczyn o tym wspominała). Będzie "Cudownych rodziców mam", "A ja wolę moją mamę" i "Co powie tata". Postanowiliśmy zrobić to trochę z przymrużeniem oka, dlatego, żeby uniknąć mojego płaczu. Niestety już taki mój urok, że szybko się wzruszam i potem jakoś nie mogę się opanować

Ciasta zamówiliśmy 10 blach, w tym 2 serniki, jabłecznik, orzechowiec, bananowiec, serowo-makowe, toffi, z delicjami, pijak i ambasador.

Jak chodzi o cukierki to kupiliśmy rózne ale większość jest czekoladowych. Zapakujemy po 5-6 sztuk w woreczki z flizeliny i postawimy przy talerzu każdego z gości.
Stary 2009-04-26, 12:02   #471
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny czy któras z Was ma taka sukienkę?
http://www.lisaferrera.pl/product_in...d0921a0f7ac91c

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 12:20   #472
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
W skarżysku facet nazywa sie chyba Hernik jak znajde numer to ci podam.Woził on już weselników u mojego brata 2 lata temu.Nam powiedział 300-350 zł
Dzieki ja mieszkam 10 km od skar. mam tez kilka dodatkowych () pytań z tej okazji:
1. Gdzie zamawiałaś auto ( o ile w ogóle)
2. Gdzie się czeszesz i robisz maku-up?
Wielkie dzieki z góry za odpowiedzi

P.S. Ciekawa jak tam dziewczyny po ślubach

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 13:01   #473
atomufka
Zakorzenienie

Witam dziewczyny!Nie wiem czy mnie ktos jeszcze pamietaAle wrocilam po tygodniowej bieganinie w Polsce.Nie wiem jak nam sie to udalo ,ale zalatwilismy wiekszosc rzeczy!Tak wiec:
-bylsimy u ksiedza-poszlo szybko ,myslalam ze bedzie gorzej;
-zalatwilismy sprawy w USC-trwalo to doslownie pol h;
-bylismy u przymiarki obraczek-wyszly pieknie,teraz oddane do -grawerowania ,wiec jeszcze ich nie mam
-bylam u dwoch fryzur probnych ,ale zadna mi sie nie podoba,pozniej wkleje zdjecia
-ustalilismy menu w restauarcji.Jestem mega zadowolona,bo w sumie znalezlismy ja przez internetNo i beda tance bo cala rodzina sie zbuntowała

SPOZNIONE ZYCZENIA DLA WSZYSTKICH WCZORAJSZYCH PANIEN MŁODYCH!!!!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-04-26 o 13:03 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 13:17   #474
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam.
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Madzialenka a ja mam pytanie z innej beczki... po co napełnia się hula-hop ryżem? Żeby grzechotało czy jak? Nie śmiejcie się ale na serio nie wiem bo nigdy się tym za bardzo nie bawiłam
aby było cięższe. podobno takie zwykłe plastikowe nic nie daje. a przy cięzszym dodatkowo bardziej boli. ja zamawiam sobie jeszcze to hula hop http://www.allegro.pl/item613215678_...e.html#gallery aż strach sie bac.

Stary 2009-04-26, 13:34   #475
motley
Zadomowienie

Cytat:
witam.

aby było cięższe. podobno takie zwykłe plastikowe nic nie daje. a przy cięzszym dodatkowo bardziej boli. ja zamawiam sobie jeszcze to hula hop http://www.allegro.pl/item613215678_...e.html#gallery aż strach sie bac.

a hehe dzięki, no tak cięższe... mogłam się domyśleć
A to z linku to wygląda trochę jak jakieś narzędzie tortur

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 13:36   #476
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
a hehe dzięki, no tak cięższe... mogłam się domyśleć
A to z linku to wygląda trochę jak jakieś narzędzie tortur
za 3 tygodnie bede w POlsce, bedzie juz na mnie czekało i zobaczymy . opisze wrażenia po nim.

Stary 2009-04-26, 14:11   #477
baja_86
Zakorzenienie

Witam serdecznie
Ciekawe jak się dziewcznom udały weseliska Mam nadzieję, że jutro tu zajrzą i zdadzą relacje.

Atomufko super, że tyle spraw zdążyliście załatwić. Czekam na fotki fryzur. Okazuje się, że kolejna PM nie chcąca przyjęcia z tańcami zmieniła zdanie Super to naprawadę świetna okazja żeby zabalowac. Co więcej znam osoby, które wesel nie cierpią, a na swoim wybawiły się na maxa i są zadowoleni w pełni.
Mam nadzieję, że relacja Rosette, która początkowo też nie chciała wesela, będzie taka, że jeszcze bardziej upewnisz się w przekonaniu, że dobrze zrobiłaś decydując się na tańce
Stary 2009-04-26, 14:21   #478
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie
Ciekawe jak się dziewcznom udały weseliska Mam nadzieję, że jutro tu zajrzą i zdadzą relacje.

Atomufko super, że tyle spraw zdążyliście załatwić. Czekam na fotki fryzur. Okazuje się, że kolejna PM nie chcąca przyjęcia z tańcami zmieniła zdanie Super to naprawadę świetna okazja żeby zabalowac. Co więcej znam osoby, które wesel nie cierpią, a na swoim wybawiły się na maxa i są zadowoleni w pełni.
Mam nadzieję, że relacja Rosette, która początkowo też nie chciała wesela, będzie taka, że jeszcze bardziej upewnisz się w przekonaniu, że dobrze zrobiłaś decydując się na tańce
No zobaczymyOkazalo sie ze jest tam sporo miejsca do tanczenia,wiec czemu nie
Oto fryzury.Dziewczyny prosze o szczere opinie3 pierwsze zdjecia to fryzura nr 1 ,a nastepne to nr 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02591.jpg (133,1 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02593.jpg (121,3 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02594.jpg (135,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02632.jpg (127,5 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02634.jpg (139,7 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02637.jpg (134,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02636.jpg (137,9 KB, 66 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-04-26 o 14:22 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 14:26   #479
azzis
Zakorzenienie

Witajcie

Wszystkim dziewczynom, które wczoraj ślubowały składam spóźnioneżyczenia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Abyście były do końca życia tak szczęśliwe jak tego dnia

A z moich przygotowań: załamana jestem po wczorajszej wizycie u fryzjera Miała mi zafarbować włosy na brąz, tak żeby odrosty nie odznaczały mi się od reszty... i co? Wyszłam z włosami brąz... ale w słońcu były rude! Po prostu tragedia...w pomieszczeniu jakoś by to można było znieść, ale w słońcu (na plenerze) byłyby strasznie rude. I kupiłam inną farbę i teraz wyszły mi praktycznie czarne Masakra jakaś!
Dzisiaj się okazalo, że nie wzięliśmy z sobą papierków do USC i TŻ musiał teraz jechać specjalnie po nie.
Mam nadzieję, że już więcej niespodzianek nie będzie. Aż nie chcę myśleć co jeszcze może się wydarzyć w tym tygodniu.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 14:37   #480
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No zobaczymyOkazalo sie ze jest tam sporo miejsca do tanczenia,wiec czemu nie
Oto fryzury.Dziewczyny prosze o szczere opinie3 pierwsze zdjecia to fryzura nr 1 ,a nastepne to nr 2
co ci nie pasuje w tej drugiej fryzurze? Jak dla mnie bardzo ładna, oryginalna i pasuje do ciebie. Pierwsza rzeczywiście mało efektowna, ten kwiat właściwie wszystko przysłonił, ale druga dla mnie bomba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości