|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Cytat:
nie odzywam sie do niego, odpowadam tylko na jego pytania, co jest cudem, bo ja gadam non stop. zero czułosci z mojej strony. Myslicie ze to wystraczy?? czy jeszcze cos powinnam dodac?? jestem rozbita i jakos cięzko mi sie mysli
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-25 o 19:12 |
||
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w lazience w tej ramie z dekoracyjunych plytek z zlotymi kwiatami bedzie wklejone lustro
tylko jeszcze jedna plytke trzeba dokleic bo sie wczesniej potrzaskala
|
|
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze sie ze podoba sie Wam moja praca architekta w mieszkanku
hiii dziekuje za mile opinie
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia piekna ta wasza wrzosowa sciana
a ja dzis wygrzewalam sie na dzialeczce i zazdroscilam dziewczynkom ze to juz dzis ich dzien pogoda jak marzenie... ![]() Dziewczynki powiedzcie jakie bolerka bedziecie mialy z dlugim czy krotkim rekawkiem?? bo sie glowie i glowie i nie moge sie zdecydowac hehe
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia śliczne macie gniazdko
Samba ja będę mieć z krótkim, koleżanka ślubująca w październiku też miała z krótkim, trafiła na cudną pogodę, było bardzo ciepło. Chociaż w razie "w" miała uszykowaną futerkową etolę. |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd wynajmowałaś autobus, bo z tego co kojarze jesteś ze skarżyska?
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Jestem w szoku, że mamy już kolejną część wątku ![]() Ostatnio niestety mam mało czasu na wizaż, ze względu na nawał pracy w domu w związku ze ślubem. Dzisiaj z tż odwaliliśmy kawał roboty wokół domu, ale to jeszcze i tak nawet nie połowa, a czasu ubywa. Zostały mi 3 tygodnie do ślubu Zobaczymy jak długo jeszcze... ![]() Generalnie jak chodzi o przygotowania, to dużo udało nam się znowu załatwić. Otóż: - ustaliliśmy z zespołem kwestię pierwszego tańca, piosenki dla rodziców - zakończyliśmy kurs tańca (idzie nam całkiem nieźle, ale i tak musimy jeszcze przećwiczyć w domu, żebym mogła założyć przynajmniej halkę i sprawdzić, czy tż mnie nie podepcze) - zrobiłam zawieszki na wódkę - wybrałam ciasto - kupiliśmy cukierki na podziękowania dla gości i słodycze do koszyków dla rodziców - kupiliśmy szampany i likiery dla rodziców Uff... sporo tego wyszło ![]() Ciekawe jak tam nasze dzisiejsze Panny Młode. Mam nadzieję, Kochane, że wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłyście i życzę Wam, aby w małżeństwie każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego!!!! |
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#461 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko w swoim czasie![]() Cytat:
Kocha i to bardzo Moja rada to przeczekać, wiem coś o tym![]() Cytat:
Zawsze cieszy to co nie dostępne, na co się poluje, a jak to już masz to ci wisi. Ale głowa do góry, nie ma tego złego co......... no przynajmniej w moim przypadkuCytat:
![]() ![]() Cytat:
Choć też nie raz sie wkurzam, że się o to pyta, to jednak to jest takie podłechtanie mojego ego. Fajnie, że ktoś o mnie zabiega. Wszystko przychodzi z czasem. Będzie dobrze Madzialenka trzyma, kciukiCytat:
![]() Ja w październiku ślubuję, więc bolerko na pewno z długim rękawem, tylko ie wiem czy koronka czy satyna/atłas ![]() Cytat:
Cytat:
Jakie ciasto? Co za cukierki? I w ogóle pochwal się
|
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
Madzialenka a ja mam pytanie z innej beczki... po co napełnia się hula-hop ryżem? Żeby grzechotało czy jak? Nie śmiejcie się ale na serio nie wiem bo nigdy się tym za bardzo nie bawiłam
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Ale wy duzo piszecie dopiero dzisiaj znalazłam wątek a tu tyle stron ![]() dzisiejsze PM -mam nadzieje ze wszystko poszło super a w zasadzie idzie super bo weselicha trwają ja juz sie doczekac nie moge. ostatnio juz praktycznie wybralismy zaproszenia, zawieszki i podziekowania... teraz jezdzimy i szukamy takich samych tylo tanszych... no i obraczki juz upatrzylismy- u zwklego jubilera o POLOWE tansze niz w aparcie a identyczne... i grawer tez gratis...
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agus87, Rosette, jupik, popscene Wszystkiego dobrego! Żebyście zawsze były szczęśliwe!!! Ale mnie Tż wkurza... Nie mogę go znieś już dziś... Na dodatek właśnie się okazało, że nie ma świadectw z liceum i że w ogóle nawet nie jest pewien czy w 3 i 4 klasie liceum chodził na relgię. Ciekawe co teraz jest? ![]()
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
pierwsza dzisiaj!!! dzien dobry wszystkim
jutro rano mam fryzurę próbną, wiecie trochę się boję...
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny sa juz zonami
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze ja chciałam się dopisać jako Panna Młoda A.D. 2009...
![]() czy są tu jakieś Panny Młode z Białegostoku, które mogą polecić dobrą kwiaciarnię, która zrobi mi bukiet ślubny... |
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Haj girls!
Agus87,Rosette,Jupik,Pops cene Dziewczynki, chciałam wam życzyć życia w zgodzie z mężami, cudnowynych chwil, nawet tych codziennych, pełnego zrozumienia i miłości!!! Buziaczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#469 | |
|
Rozeznanie
|
Katunia bardzo ładne mieszkanko, ten wrzosowy kolor jest boski
![]() Ja też chętnie bym wpadła na kawe ale jej nie pije hihi ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam dziewczyny po nocy poślubnej ![]()
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla rodziców postanowiliśmy zrobić taki mix piosenek (już kiedys któraś z dziewczyn o tym wspominała). Będzie "Cudownych rodziców mam", "A ja wolę moją mamę" i "Co powie tata". Postanowiliśmy zrobić to trochę z przymrużeniem oka, dlatego, żeby uniknąć mojego płaczu. Niestety już taki mój urok, że szybko się wzruszam i potem jakoś nie mogę się opanować Ciasta zamówiliśmy 10 blach, w tym 2 serniki, jabłecznik, orzechowiec, bananowiec, serowo-makowe, toffi, z delicjami, pijak i ambasador. Jak chodzi o cukierki to kupiliśmy rózne ale większość jest czekoladowych. Zapakujemy po 5-6 sztuk w woreczki z flizeliny i postawimy przy talerzu każdego z gości. |
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któras z Was ma taka sukienkę?
http://www.lisaferrera.pl/product_in...d0921a0f7ac91c
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) pytań z tej okazji:1. Gdzie zamawiałaś auto ( o ile w ogóle) 2. Gdzie się czeszesz i robisz maku-up? Wielkie dzieki z góry za odpowiedzi ![]() P.S. Ciekawa jak tam dziewczyny po ślubach
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny!Nie wiem czy mnie ktos jeszcze pamieta
Ale wrocilam po tygodniowej bieganinie w Polsce.Nie wiem jak nam sie to udalo ,ale zalatwilismy wiekszosc rzeczy!Tak wiec: -bylsimy u ksiedza-poszlo szybko ,myslalam ze bedzie gorzej; -zalatwilismy sprawy w USC-trwalo to doslownie pol h; -bylismy u przymiarki obraczek-wyszly pieknie,teraz oddane do -grawerowania ,wiec jeszcze ich nie mam -bylam u dwoch fryzur probnych ,ale zadna mi sie nie podoba,pozniej wkleje zdjecia ![]() -ustalilismy menu w restauarcji.Jestem mega zadowolona,bo w sumie znalezlismy ja przez internet No i beda tance bo cala rodzina sie zbuntowała![]() SPOZNIONE ZYCZENIA DLA WSZYSTKICH WCZORAJSZYCH PANIEN MŁODYCH!!!! Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-26 o 13:03 Powód: dopisek |
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
witam.
Cytat:
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a hehe dzięki, no tak cięższe... mogłam się domyśleć ![]() A to z linku to wygląda trochę jak jakieś narzędzie tortur
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
za 3 tygodnie bede w POlsce, bedzie juz na mnie czekało i zobaczymy . opisze wrażenia po nim.
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
Ciekawe jak się dziewcznom udały weseliska Mam nadzieję, że jutro tu zajrzą i zdadzą relacje.Atomufko super, że tyle spraw zdążyliście załatwić. Czekam na fotki fryzur. Okazuje się, że kolejna PM nie chcąca przyjęcia z tańcami zmieniła zdanie SuperMam nadzieję, że relacja Rosette, która początkowo też nie chciała wesela, będzie taka, że jeszcze bardziej upewnisz się w przekonaniu, że dobrze zrobiłaś decydując się na tańce
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazalo sie ze jest tam sporo miejsca do tanczenia,wiec czemu nie![]() Oto fryzury.Dziewczyny prosze o szczere opinie 3 pierwsze zdjecia to fryzura nr 1 ,a nastepne to nr 2
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-26 o 14:22 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wszystkim dziewczynom, które wczoraj ślubowały składam spóźnioneżyczenia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Abyście były do końca życia tak szczęśliwe jak tego dnia A z moich przygotowań: załamana jestem po wczorajszej wizycie u fryzjera Masakra jakaś! Dzisiaj się okazalo, że nie wzięliśmy z sobą papierków do USC i TŻ musiał teraz jechać specjalnie po nie. Mam nadzieję, że już więcej niespodzianek nie będzie. Aż nie chcę myśleć co jeszcze może się wydarzyć w tym tygodniu.
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
co ci nie pasuje w tej drugiej fryzurze? Jak dla mnie bardzo ładna, oryginalna i pasuje do ciebie. Pierwsza rzeczywiście mało efektowna, ten kwiat właściwie wszystko przysłonił, ale druga dla mnie bomba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

tylko jeszcze jedna plytke trzeba dokleic bo sie wczesniej potrzaskala

) pytań z tej okazji: