|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
mi mamusia dala na buty
kupilabym sobie jeszcze pare rzeczy, ale brak funduszy
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj chcialam sobie buty kupić i nic mi się nie podobało;/
a nie mam zamiaru kupować pierwszych z brzegu bo mam zamiar kupić porządne skórzane więc pewnie ok200zł lub więcej mnie będą kosztować więc chce żeby było śliczne i wygodne ![]() ale jest gorąco! jechałam samochodem i czułam się jak w puszce! |
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam listę z zajęciami ze studiów i rzeczami, które muszę przeczytać albo nauczyć się egzaminu albo kolokwium.
Jestem przerażona. Mam duże zaległości, już źle się czuję na myśl o tym, że muszę to uzupełnić. Nie wiem, za co się zabrać na początku. Pomóżcie! |
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Ville dasz radę!
ledwo żyję, impreza super, noc też niezła ;P ( a właściwie to raczej 3godziny rano a nie noc, bo impreza się skończyła przed 5;P) powinnam odsypiać (ewentualnie uczyć się na dwa koła;x) a zaraz wychodzę ze znajomymi, a potem idę na ognisko ![]() dzisiaj derby - obym znowu nie spotkała się z kibicami ;o
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-04-25 o 17:10 |
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka:Zazdroszcze takiego życia, ja chyba trafiłam na kiepskich ludzi, z grupą integrowaliśmy się raz i to nie ze wszystkimi, a później nie bylo żadnego takiego spotkania.
No ale żeby dalej nie narzekać to mam 2 osoby z którymi jest fajnie i niedługo wychodzimy na wino ( tylko ja nie moge pic )
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko, udanej zabawy
![]() Chyba lepiej pójdę do tych książek, zeszytów, słowników? Choćbym miała je tylko otworzyć, może wtedy wyrzuty sumienia mnie nie zjedzą. Poza tym umieram z tęsknoty, wszystko mi się skręca w środku. |
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w mojej grupie przez 2 miesiące był chłopak z prawa, którego główną motywacją do przyjścia tutaj było to, że na prawie ludzie w ogóle nie imprezują a on chciał się bawić ^^ to może i na administracji tak jest;P chociaż nie wiem czemu by miało tak być;D A na ludzi nie mogę narzekać ![]() Grupę mamy bardzo zgraną i baaardzo często gdzieś wychodzimy, nie da rady się być na wszystkich spotkaniach/imprezach/wyjściach bo trzeba by było chodzić przynajmniej z 3razy w tygodniu ;P I często do takich imprez naszych dołączają się osoby z innych grup, lub 'prywatni' znajomy kogoś (jak to było już kilka razy w moim przypadku;P) W tym miesiącu mamy maraton urodzinowy;P tydzień temu, wczoraj, w przyszłym tygodniu dwa razy i w następnym jeszcze raz i wszystko to całonocne imprezy, a potem na zaliczeniach będziemy płakać ![]() ![]() Ja też nie mogę pić, ale wczoraj jakoś tak nie wiem jak nagle zrobiłam się trochę pijana ;x Ale dzisiaj już nie piję bo byłby mój koniec;P Cytat:
za czym, za kim? ; )
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Za kim, za czym... Nie wiem. Nie wiem, czy to ktoś czy coś, jeszcze się nie samouświadomiłam do końca, w każdym raziem weh, mi, oh, weh, und die Voegel singen nichts mehr...
Oj, bredzę, przepraszam. Co do integracji z grupą: na początku roku integrowałam się: wspólne wyjścia do pubów, do klubów, ale później już nie chciało mi się chodzić z nimi na takie imprezy, bo nie moje klimaty. Mogłabym się bawić, ale w sprawdzonym towarzystwie, a oni bądź co bądź obcy ludzie. No i ileż można chodzić do klubów, wolałabym już wyjść gdzieś czasem, gdzie da się pogadać, a nie tylko tańczyć. Potem z tym towarzystwem się trochę urwał kontakt, bo zakumplowałam się z inną dziewczyną z mojej grupy i obie jakoś się trzymałyśmy. Z tamtymi się rozluźniło. A teraz to już w ogóle rozluźnienie totalne, bo widuję się z nimi tylko na zajęciach, te 60 km to jednak pewna odległość jest
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie wróciłam z działki .. opaliłam się trochę i chciałabym gdzieś wyjść .. .ale Tż protestuje :/
Pretty teraz nie chce mi się robić zdjęcia, ale w ktoryś dzień jak mi się przypomni to wrzucę
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-04-25 o 17:43 |
|
|
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzis w Cubusie 30 % obniżki było w GB ![]() ups przegapiłaś ;p ja pije od 4 dni, ale sie trzymam
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na własne życzenie chyba nie zdam tej sesji.
I jeszcze jutro będę mieć wszystkie części "Seksu.." i kilkanaście filmów, które chciałam obejrzeć (ach, te akademiki AGH....), muszę kazać komuś wprowadzić hasło na moje konto, żebym tak często nie wchodzić. Zaraz się ubiorę i pójdę na spacer, bo potrzebuję powietrza. |
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie kupilam oprocz slicznego pierscionka w orsayu
butow nie bylo, oprocz pieknych w venezii, ale na nie nie mam tyle pieniazkow
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo a czemuz to?
moze jutro tez bedzie Cytat:
Co do "Seksu.." to czekam az Hula mi wysle .. ![]() A co do powietrza to wlasnie wrocilam z TŻtem z tenisa jestem zmeczona ale biore sie dalej do nauki
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idz do optyka jakiegos mlodego (faceta najlepiej, bo baby to tak srednio sie znaja ) i popros o porade Co do zakupow, to czekam na wyplate, kupie spodnie, buty w River Island, bo sobie upatrzylam- takie ladnie sandalki skorzane, a reszta na skrzypce, bo popadam w depresje . . Ale ten nowy komputer smiga Tamten dziad sie wylaczal :P
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z komunii, cięższa o jakieś 10 kg
A jutro jeszcze raz na obiad i ciasto po mszy, zaraz pęknę. Właśnie zaparzyłam sobie jakąś herbatkę od mamy, niby na cholesterol
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Człowiek zawsze chce tego, czego nie ma. Mam trochę dość mieszkania z rodzicami, mam dość, że nie mam okazji wyjść gdzieś wieczorem. Wiem, że gdybym miała powyższe, narzekałabym. Zastanawiam się, czy kiedyś będę zadowolona z tego, co mam. |
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasem sama jestem zła, że np. ludzie z mojej klasy studiują sobie dziennie w różnych drogich miastach, nie muszą pracować, o nic się martwić, a co miesiąc spływa im na konto 1500zł od rodziców. A ja mogę sobie pomarzyć, na więcej niż 300zł/mc na pewno nie będę mogła liczyć. BTW Muszę sobie kupić nową klawiaturę, bo koszmarnie mi się pisze na tej co mam teraz. Spacja już prawie nie działa, męczę się przy wciskaniu literek. Nic dziwnego, skoro regularnie wysypuję z niej tonę śmieci i czasem zaleję herbatą Zaraz będę buszować po All.Aaaaa EDIT - Wcale tak dużo nie zjadłam, tylko na koniec frytek mi się zachciało
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie tak podoba ta bizu co jest w orsayu ... normalnie jest boska
badziewie bo badziewie ale ladne nie wiem co kupic kolezance na urodziny ... dziewczyna ma doslownie wszystko ;/ ... help
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie od razu sie pytaja, czego szukac i czy potrzebuje porady. Ostatnio optyk mierzyl moja glowe, tzn. rozstaw oczu i powiedzial, zebym mu powiedziala, czy widze 2 swiatelka. Ja na to, ze widze tylko jedno ![]() Cytat:
Ja tez miewam czasem takie mysli, ze na pewno latwioej by mi bylo, gdybym dostawala jakies pieniadze od rodzicow. Z drugiej strony, to na pewno szybciej sie naucze szanowac pieniadze, bo bede wiedziala ile sie na nie pracuje.. I nie bede miala wyrzutow sumienia, ze wydalam ciezko zarobione pieniadze taty na torebke.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#1851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Czasem mam takie... uduchowione i romantyczne pomysły ![]() Cytat:
Czasem też mam takie myśli, ale staram się je rozpraszać, bo cóż zrobić. Oczywiście zdarza się, że myślę, jak niektórym jest dobrze, że stać ich na studia dzienne, nie muszą pracować, a mają wszystko, czego chcą. Ale cóż, takie jest życie. |
||
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez by bylo glupio tak duzo ciagnac od rodzicow, wiecej niz potrzebuje na zycie.
DsC wlasnie takie ladne kolorki sa i ciekawe w sumie te kolczyki i pierscionki ![]() a w tych butach sie zakochalam, ale mama mi dala na 2 pary, nie na ledwo jedna...
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie ma to jak wyjść na chwilę a wrócić po 19 godzinach ![]() miałam wrócić na noc do domu ale nie chcieli mnie puścić, no bo derby no to wiadomo co się na ulicach działo ![]() spałam u znajomych, gdzie po 5 przyszedł ich były współlokator bo z imprezy miał bliżej do nich niż do swojego mieszkania (a nie mieszka z nimi już ponad 4 miesiące;P) Oczywiście wybrał sobie 'mój' pokój do spania czyli jest to moja 3 z rzędu noc, w której mój sen nie przekracza 3godzin... a na jutro tyle muszę zrobić
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomyślę nad tym
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza :O
dziewczyny co robicie? ![]() ja wlasnie wrocilam z wyscigow konnych i przegralam 4 zl a teraz musze szybko sie sprezyc, skonczyc prezentacje, potem przyjda dziewczynki ja umowic, a potem chyba przyjdzie M.. taaa.. nic juz z tego nie bedzie ale go lubie czasem i co mi tam ; ) a kto sie za mnie nauczy mikro i polityki spolecznej? hm? ![]() dobra, jutro bede wkuwac;]
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mogę wziąć mikro ^^ ale Ty za mnie makrooo ![]()
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
marzę o tym, żeby pójśc na wyścigi konne po tym jka się naczytałam Chmielewskiej
![]() mam lenia, a jutro koło i kartkówka... czyli norma
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
nie zamieniam sie
![]() teraz mam do nauczenia monopol, a potem wkucie calej ksiazki i cwiczen.. znaczy sie, oczywiscie, przypomnienie ![]() Cytat:
![]() ale ladne koniki
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
włąśnie wróćiłam z kina
byłam z przyjaciółką na "Za jakie grzechy" całkime spoko film, pośmiałam się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

kupilabym sobie jeszcze pare rzeczy, ale brak funduszy

za czym, za kim? ; )

Zaraz będę buszować po All.