|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Poszlam spac na 4 godzinki wstaje i co? kolejne 0,3kg w dół
![]() ciekawe co bedzie jutro???
#1772 |
Rozeznanie
|
He he he Kaktulek widze ze ważenie staje się po przebudzeniu takim samym nawykiem jak mycie zębów ale moje szczere gratulacje....
A ja dziś zrobiłam coś innego otworzyłam karton z ubraniami jakie nosiłam jakieś 5 lat temu no i masakra teraz to ja spódnice mogę sobie na jedną nogę założyć ale co sie dziwić jak sie ważyło 55 kg przy wzroscie 158 . Ale mój mąż sie uśmiał bo jak mnie poznał to juz do tych najszczuplejszych nienależałam i jutro jedziemy na wycieczkę żeby troche po lesie pospacerować... |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
kaktulek gratulacje!!! ehh a u mnie stoi.. na szczęście wróciło przedświąteczne 63,500, ale dziś dałam się uwieść kromce chlebka z masłem
![]() ![]()
#1774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę że wszystkie jakieś podłamane jesteśmy- mi też jakoś waga nie bardzo spada ![]() ![]() ![]() ![]() ale będe walczyć postanowiłam że do 25,05 w/g tej ankiety dukana (miałam mieć 58kg) ale ile spadne tyle będzie i zaczynam 3 faze i już udanej soboty kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1776 |
Raczkowanie
|
Tymena dzieki za podtrzymanie na duchu
![]() ![]() Mam ochote zastosowac II faze 3/3, dziewczyny myslicie ze bedzie dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
pewnie, że tak
![]()
#1778 |
Raczkowanie
|
Witam proteinki
![]() Wiecie upiekłam dzisaj chlebek normalnie w piecu ale mni nie wyrósł ![]()
#1779 |
Raczkowanie
|
Gosiiaczek mi się wydaje, ze jak na pół szklanki otrębów to za dużo płynnych produktów i może za mokro było i dlatego nie wyrósł???musisz kombinować z proporcjami aż trafisz na tą właściwą. ja z serka zrezygnowalam na rzecz jogurtu i od razu jakiś lepszy ten chleb
![]() po wczorajszym szoku wagowym i postanowieniu poprawy (choć zjadłam wieczorem dwie kromki razowca z tuńczykiem) dziś rano waga pokazała o 0.4kg mniej ![]() ![]() pozdrawiam weekandowo i buziakowo ![]()
![]() |
#1780 |
Przyczajenie
|
Czesc kochani! ja po 5dniach 1fazy -1,5kg od dzis zaczynam faze 2, diete trzymam ze wzgledu na mojego meza, bo sama go namowilam, bo niestety
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Gosiiaczek -mi tez chlebek nie wyszedl,ale zaraz ide piec buleczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zadomowienie
|
hej moaj poprzednia waga po proteinkach to 106,5 kg
wczoraj wieczorem sie zwarzyłam po trzecim dniu P+W waga 105,6 Dzis rano jak tylko wstałam waga pokazywała 104,6 kg a po zjedzxeniu śniadania i wypiciu ziółek znowu 105.6 ![]()
#1782 |
Zakorzenienie
|
Znowu na proteinacha ale waga stoi na magiczny 72,5 i ani drgnie. Zeby chociaz troche, niechby juz do tych 71,99 spadlo. Ale sie nie poddaje, nie tak latwo ze mna wygrac. Slonko swieci wiec pakuje rolki, bagmingtona i hula hop i do parku ide.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja potrzebuje takiego mocnego kopa w tyłek;( Od świąt nie było dnia bez grzechu... tragedia. Chyba musze poszukać jakiejś motywacji ![]() ![]() Jestem na siebie wściekła bo już dawno bym była na utrwalaniu. Mam tylko 2 miesiące na wciśnięcie się w sukienkę. ![]() Zaraz poszukam jakiś fajnych, motywujących zdjęć ![]()
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-04-25 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Przyczajenie
|
No to stoimy dalej
![]() ![]() Ja już po planowanym sobotnim grillu - sałateczka, chlebek Dukana i pierś z kurczaka oraz chudziutki schabik pieczone w folii z przyprawami... Niby wszystko dozwolone, ale objadłam się jak dzikie, różowe prosiątko, do tego jeszcze zaczęłam dziś warzywa i goni mnie @, bo czuję to już po moich obolałych piersiach... więc PANICZNIE boję się wejść na wagę, bo na pewno będzie wyższa... ![]() ale że od wagi jestem uzależniona, to nie wiem, czy dam radę się jutro powstrzymać i może być dół ![]() ![]() A do tego jutro te chrzciny... No i muszę się przyznać do czegoś - zgrzeszyłam dziś - liznęłam masę, jak piekłam dziś ciasta na chrzciny - liczę, że mnie porządnie okrzyczycie, żeby się to już nie powtórzyło... ![]() Postanowiłam, że po powrocie do Warszawy zrobię 5 dni czystych protein, tak dla oczyszczenia zarówno fizycznego, jak i przede wszystkim psychicznego... |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Dzis zaszalalam z bieganiem i treningiem. Biegalam na silowni wiec po skonczonym treningu stanelam sobie na tamtejsza wage, w butach, z masywnym zegarkiem i po wypiciu pol litra wody. I niespodzianka, tamta waga pokazywala 71,5. I nie wazne czy mnie oszukala bo szalenie mi motywacje podniosla. Dzis na jajeczkach i zrazikach wolowych. Mniam
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Rozeznanie
|
Widze że dziś każdy miał się ochotę poruszać bo szkoda takiej pogody ja rówinież dziś spacerek po górkach w lesie połączony z bieganiem no może truchcikiem choć było przyjemnie to jak wróciłam do domu to staszny mnie apetyt dopadł bo organizm pobiera energię z białka i mięśni więc zjadłam jajeczka zawijane w szyneczce i szybko zajełam się sprzątaniem choć dopiero po 1,5 l wody wypitej chęć na jedzonko poszła sobie no powiem że było kryzysowo ale mam nadzieję że jak jutro się zważe to będzie nagroda choć dziś waga wskazała dokładnie taki sam wynik jak wczoraj czyli 84,8 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj niespodzianka - 5 z przodu sie pokazala
![]() ![]() Tak ze nie zalamujcie sie - mi dlugo waga stala a teraz mi wszystko nagradza. Z wami tez tak bedzie - wytrwalosci
#1789 |
Zadomowienie
|
Ja zaczynam od poniedziałku
![]() ![]()
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
wstaje rano, patrze a wage a ona mi pokazuje 71,7, czyli mniej o 0,9 od wczoraj
![]() Milej niedzielki wszystkim odchudzaczkom zycze
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym się dowiedzieć, co kryje się pod nazwą "produkty skrobiowe" w 3 fazie? Po prawie 3 miesiącach osiągnęłam upragnioną wagę i za 2 dni chcę przejść na 3 etap diety. Będę mogła zjeść wreszcie mój ulubiony groszek? I wytęsknioną czerwoną fasolę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
Widzę, że nie tylko ja poddalam sie pokusom. Dzisiaj na sniadanie zjadlam dwa nalesniki z konfitura
![]() ![]() Dziewczyny mialyscie kiedys cos takiego ze po przebudzeniu bylyscie strasznie oslabione, trzesly sie wam rece?Mi sie to dzisiaj przydazyło, jak tylko wstalam z łożka odrazu oblaly mnie zimne poty i bylam strasznie oslbiona, chyba mi cukier spadl bo jak tylko zjadlam dwa kawalki czekolady odrazu poczulam sie lepiej. Zastanawiam sie czy to przez ta diete jest za malo cukru w organizmie.Jak myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo się czułam na początku diety ![]() ![]()
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Cześć Proteinki
![]() Doznałam szoku na wadze. Nie ważyłam się przez 3 dni, bo myślałam, że nie chudnę na warzywach a tu niespodzianka - mam kolejne 2 kg na minusie ![]() Już 5 kg na boku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zauwazylam tez ze mam lepsze paznokcie i wlosy chyba mi juz tak nie wypadaja a obawialam sie ze bedzie gorzej, kazda dieta to brak witamin itp.
![]() |
#1797 |
Przyczajenie
|
Jak ja nienawidzę @@@@!!!
![]() Na chrzcinach i owszem obeszło się bez grzechów, nie licząc surówki doprawianej majonezem, ale za to dziś przeszłam samą siebie!!!! Wstałam taka jakaś osłabiona, w takim złym nastroju, obolała i napuchnięta, waga oczywiście wskutek zatrzymania wody pokazała za dużo i co? i zjadłam chrzcinowe CIASTO!!! Boję się, że dziś na tym może się nie skończyć, bo naprawdę czuję się jak wrak człowieka, a w takich chwilach jedyne o czym marzę, to normalne, tłuste i słodkie jedzenie... ![]() RATUNKUUUU!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Przyczajenie
|
Witajcie Ja po 5 dniach fazy I schudłam 3 kg, dziś jestem 3 dzień na fazie II, narazie na tej fazie mniej- o,5 kg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale macie super wyniki!
a mnie chyba adenowirus rozbiera, dziecko chorowało a teraz coś mi brzuch szwankuje. nic dzisiaj proteinki ![]()
#1800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i serio jadłaś ile chcesz? <ttych składników z I fazy?>
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.