|
|
#4351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
dziękuje za pochwały, bo coś mi się tam mignęło gdzieś
![]() Cytat:
nic nie pomoże, jeśli ty nie pomożesz dziś miłości. koledzy vs dziewczyna. kto wygra? you're all I want but not like this. / jesteś wszystkim, czego chcę, ale nie w ten sposób. chyba naprawdę mało cię znam. najgorzej jest, gdy szukając siebie w Jego oczach znajdujesz obojętność. .to wszystko co mam. ![]() ale chyba nie bardzo ![]() ~*~
|
|
#4352 |
|
Konto usunięte
|
Wierzę, że jest takie miejsce
Gdzie zamiast stresów wszystko to co najlepsze Zostawiam tło, biorę to co potrzebne mi Dlaczego tak niewielu tych, co widzą jak inni szydzą Wszystko ma swoją cenę Tak jak dobre jedzenie Nie kupuję uczucia, którego nigdy nie zmienię Na swym koncie mam wiele takich wspomnień Nieudanych prób I zamiaru wymówienia słów Może boli cię to, że ja stoję tam gdzie ty byś chciał Różni są ludzie, naprawdę bardzo Niektórzy patrzą na ciebie z pogardą |
|
|
|
#4353 |
|
Rozeznanie
|
świat jest jak burdel, w którym Ty, bierzesz lub dajesz.
ta co krzyczy, ta co ciągle sobie drwi. jestem winna. zawsze będę winna. Nie mamy wiary, lecz złudy. nie pamiętam czego mi tak brak.. mówię co myślę. myslę co mi się podoba. wystaję za nawias. czas umierać.
|
|
#4354 |
|
Rozeznanie
|
nydee XxValedictionxX
Dziękuję ![]() Oj trzeba do spowiedzi iść.. ![]() Takich kobiet jak ja się nie zdradza.. Zapamiętaj.. Kochałeś kiedyś tak naprawdę..? Tak mocno, aż do bólu? Tak, że nie przespałeś pół nocy, myśląć o niej..? Kochałeś tak..? Wszystko hurtem możesz dać mi teraz.. |
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
^^ ten wyżej boski. Cytat:
Lustereczko w twoją stronę Ten wyżej powalił ![]() __________ tak ciężko patrzeć na Ciebie tylko jak na kolegę. Są chwile gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych które są dla nas zagrożeniem. i nie jest za dobrze..oddalamy się od Siebie. Tak pomiędzy nami powiem Ci, że gdybyśmy mieli zbawiać świat, pewnie zostalibyśmy sami, tak sam na sami.
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
nydee , XxValedictionxX - dziękuję dziewczynki na wyróżnienie, choć trudno mi uwierzyć, że znalazłam się w tak wspaniałym gronie. ^^
Wy również cudowne i też Was Kocham ! <33 ;** ________________ - mam tylko 3 problemy - pierwszy to Ja, drugi Ty, a trzeci My..
i nadal to koCHAM ! jesteś moim ulubionym smakiem konfitur . zgaś płomienie świec - rozpal moje ciało, ugaś me pragnienie. Ty i Ja... i nasz stół. drzwiami i oknami pcha się samotność. singielka - dublerka ruszamy w rejs po naszych snach. Pan i Pani . zaszeptani. gdzie naprawdę są ? - Ona z Nim i On z Nią .. w Twoich ramionach hotel mój. Odsączony z Miłości jesteś. do pralki wrzucić problem wraz z głową. słodko jest nie myśleć o niczym, zgubić się we własnej spódnicy.
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
smaku twego nie znam choć tak często cię mam na końcu języka.
tak często cię widzę choć tak rzadko spotykam. z uśmiechem budzę się, każda chwila jest nowa. kreuję rzeczywistość. wygrała twoja słabość. popatrz w przyszłość, niektórzy mają wszystko. to może sam powiesz mi jak mam powiedzieć to tobie?
|
#4358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
` jestem najważniejsza, ale to ich stawiasz na pierwszym miejscu. ` hej, co się z Tobą do cholery dzieje ? ` jedna z najważniejszych osób w życiu. jedna z ... ` nie lubię zimnej herbaty i niedotrzymywanych obietnic. ` drugie miejsce. i co mam się cieszyć, że na podium jestem ? ` znoszę to. cały czas. ale, cholera ile można !? tylko coś takiego przyszło mi do głowy. może się spodoba : ) ___ nie pieprzę Twojego chłopaka. ta noc należy do nas, prawda ? powiedziałaś, że boję się wyznać A. miłość, ale wyznałam. wyznałam mu wczoraj. nie chce ze mną być. już możesz się uśmiechnąć. - raz się go zapytałam, kogo by chciał mieć przy sobie, gdy spełniają się jego marzenia... powiedział, że Ciebie. - czemu mi to mówisz ? - bo dałabym wszystko, żeby powiedział, że mnie. - kocham Cię. - jesteś taki seksowny, gdy to mówisz. będę Cię miała na oku. wygląda na to, że jednak posiadasz duszę. dziekuję Ci. z całego serca i jak nigdy w życiu. postawiłeś na nogi całe miasto. dla mnie. - to jest dobre, prawda ? my... - jest idealne.
|
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
You make me wanna surrender my soul. - Sprawiasz, że chcę zrzekać się swojej duszy .
|
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
rzadko coś ostatnio się tutaj udzielam nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta. xd Optymiści nie dopuszczają do siebie czarnych myśli. Oni je kolorują, czym? Mają takie optymistyczne kredki: humor, uśmiech. Uczucia rozpalamy. Świadomość wyłączamy. zaśmiała się jak nikt. Tylko jemu tego brakowało. Zawiodłeś na całej linii. Nie ma sprawy,rozumiem..przecież Ty nigdy nie masz czasu .. Zaczaruj noc, najwyższą z gwiazd . rozczarowana dniem, sytuacją, sobą .. nauczyłam się czytać, by ilustrować zdradliwe spojrzenia.. bo są chwile, kiedy boli mnie powietrze, którym oddychasz.. słowa, po których już tylko cisza.. Idealny ? Ty ? pff.. no chyba żartujesz ! I świat nabiera kolorów. <33
|
|
#4361 | |
|
xoxo
|
Cytat:
kradnij kradnij ![]() _________________________ _____ Każdy z nas nosi swoje kredki, którymi rysuje swój świat. Gdy skończą się ciepłe kolory, nasze życie nabiera ponurych barw. Wtedy też czujemy wzmożoną potrzebę ucieczki do innej kolorowanki. spadła kolejna łza bo nie chce kolejnego dnia ale on przyjdzie wyrządzić mi krzywdę sprawi ten ból co zabiera mi tchu co nie daje mi żyć Boże pozwól się zabić wciąż brak mi odwagi..... śpię na środku łóżka,żeby nie zauważyć, że kogoś brak Będziemy razem dzielić radości i kłopoty,Ja wezmę te pierwsze a Ty te drugie - mój Kochany złoty. Kobieta czuje się staro wtedy, kiedy spędza przed lustrem mniej czasu niż jej własna córka. lekka od helu wyobraźni jak balonik na sznurku trzymam się świata poprzez sznurek w twojej dłoni i bukiet polnych kwiatów mi zerwij... Marudzę przy tablicy niewiedzy Szukając w pamięci Wzorów skróconej miłości Twoim przyjacielem jest diler Dobrego samopoczucia.
|
|
#4362 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I postaram się pomóc: 1. Do walizki spakowałam dobry humor i kilo uśmiechu. Starczy na 3 dni ;] 2. Pojechała otulona kocem utkanym z dobrego nastawienia. 3. Trzy dni z zabawą pod pachą. Przepraszam, ale jakoś tak nie potrafię takich ;* Cytat:
2. Rzucasz we mnie piorunami. Nazywają się obojętność, nie konsekwentność i kłamstwo. 3. Niedługo wysiądę na stacji 'Zniecierpliwienie'. Może wtedy zrozumiesz. 4. Może jeszcze nam grafik ustawisz? Koledzy od 15.00-20.00, ja od 20.00-20.30. ___________ 1. Zjadaj czereśnie, a potem je zwymiotuj. Tak się czułam, gdy karmiłeś mnie miłością, a potem kopnąłeś znienacka w tyłek. 2. Bo ze mnie taki kopciuszek, co nawet pantofelka, ku.rwa, zgubi wraz ze skarpetą. 3. Tango z samotnością. A miłość jakoś się nie kwapi by zrobić 'odbijanego'... 4. I nawet, gdy będę płakać, że odchodzisz, skłamię, że to łzy szczęścia. 5. Wytrę z Ciebie chusteczką każdy swój dotyk. Nie zostawię Ci po sobie nawet śladu. 6. A w tłumie słyszę wciąż Twój śmiech. 7. Przez dziurkę od klucza podglądam jak bawi się szczęście. Pije wódkę, pali cygara i śmieje się cynicznie ze wszystkich samotnych. 8. Moje serce dostaje skrzydeł na Twój widok. 9. Z miną pokerzysty powiem, że Cię nie kocham. A potem zagram z diabłem o swe życie. I przegram... 10. -Dzięki. -Za co.? -Za krzyki, kłamstwa i obelgi. Dzięki temu już nic mnie nie zaboli. 11. -Co to nadzieja? -Nadzieja... Nadzieja jest wtedy, gdy szukasz bursztynu w piaskownicy. -Ale w piaskownicy nie ma bursztynów. -No właśnie. Ale mimo wszystko wciąż uparcie szukasz, choć wiesz, że szansa aby jakikolwiek znaleźć jest minimalna. To jest nadzieja... 12. Gdy ktoś zechciał mi Cię zabrać nie zawaham się sięgnąć po broń. 13. Ona już tu jest, czyha pod drzwiami... Przywiązała się do mnie jak pies. Jest już częścią mnie... je.bana samotność... 14. Od dziś biorę jeńców. Wszystkich płci męskiej. Niech pokutują... 15. -Wiec kimże w końcu jesteś? -Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wciąż czyni dobro. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-04-27 o 16:13 |
||
|
|
|
#4363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się, mam nadzieję, że coś Ci się spodoba, chociaż pewnie nie trafiłam ![]() wiem, że dla Ciebie nic nie znaczę, ale Ty jesteś dla mnie wszystkim... bo jesteś dla mnie ważniejszy niż ja sama... lepiej przez pewien czas być samemu niż z kimś kto Cię ma głęboko w d.. dlaczego obcy ludzie są dla Ciebie ważniejsi niż ja... żal, smutek – bo ja dla Ciebie chyba nic nie znaczę... nie lubię jak koledzy są ważniejsi. Ja muszę być najważniejsza. z każdym dniem coraz bardziej oddalasz się ode mnie... chciałabym być dla Ciebie najważniejsza, żebyś myślał tylko o mnie.
Edytowane przez IsThisLove Czas edycji: 2009-04-27 o 16:27 |
|
|
|
|
#4364 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmm a co do prośby to....~nie chce zejść na drugi plan Twojego życia ~mam ochotę znowu z Tobą zwariować, tak jak wtedy, kiedy to uczucie sie rodziło. ~albo oni albo ja, wybór nalezy do Ciebie. ~byłoby pieknie gdybym naprawde była tą najważniejszą ~kochasz mnie, ale oni są ważniejsi. mój drogi chłopcze, bo moja cierpliwość, skarbie, powoli może sie skończyć ~przystopuj, ten sposób może zakończyć się niezbyt miło. _____ Wspomnienia utrwalone o drodze, którą przeszliśmy.
I te wszystkie wydarzenia, które razem przeżyliśmy. myśl przez głowę przeszła , że czekają mnie głowy zawroty intuicja podpowiada , że wpakuję się w kłopoty bez słów w oczy cztery wykreujmy własny świat , w którym nie będzie wad ja wiem , że tak się nie da , ale.. od czego są marzenia D wciąż Cię dotykać , mówić co do Ciebie czuję słuchać co Ty mówisz , wiedz , że tego potrzebuję . kłopoty? zamknąć oczy, zniknąć w nocy
|
|
|
#4365 |
|
Raczkowanie
|
XxValedictionxX , nydee , rebellious , dziękuje ślicznie ; ) . Każda z was również często podkradana jest przeze mnie .
Nie możesz się wypalić, iskra nie jest zastąpiona przez kolejną iskrę. Beznadziejny nie zmienia się całkowicie, jeszcze nie teraz, i nie we wszystkim. Nie pozwól zaniknąć duchowi walki w twej duszy, w samotnym przygnębieniu życia, na jakie zasłużyłeś i będąc nie do osiągnięcia. Świat, jakiego pragniesz jest możliwy do osiągnięcia. On istnieje... Jest prawdziwy... To jest możliwe... i ja . zwykłam wierzyć , zwykłam wierzyć w Ciebie . teraz już nie wiem Jesteś wszystkim czym myślałam,że nigdy nie byłeś . nie chce być tą ze złamanym sercem . nie chce już kochać . szukam siebie . a latem ? latem czuje swoją niezależność i kocham to uczucie ( ; ulalaaaa ! ;D
|
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
nydee - dziękuję myszko za wyróżnienie ♥
XxValedictionxX - również dziękuję ![]() Srebrny wątek snuje noc.. Zamknij oczy, cofnę czas.. Tam, gdzie słońce na tęczy gra.. ..i powracam do tych dni, kiedy się spełniały sny. Dzień już plecie złotą nić.. Tu nie znajdzie mnie, nie zobaczy nikt, tutaj mój cały żal zmyją z oczu łzy..
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
a wiec tak : nieliczylamwcalesie,lilyblack, papergirl,peculiarity, powinnam, truskawkowa1993, nastychick, miluuu, 3martyna3,anyszowska, abunee, carmenkaa, dontlookdown, primadonna, KaMa2704, kamisha, rebellious, TiS, plotkaraaa, paajkaa, rozunia, jednanamilion, jednazwielu, kee, agattee, nydee,
<33! Może to wszystko robię dla Ciebie.. I gdzieś tam jesteś.. i o tym nie wiesz. przy mnie jesteś inny`. `Daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuję.` `boje się, że ktoś inny może zobaczyć w nim to samo co ja. ` Tracisz coś, co kiedyś było najważniejsze. Gdy pojawił się ktoś inny odstawiłaś nas na bok. Cudze błędy jak słowa powtarzasz
|
#4368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miło.~*~ - jaki masz zawód? - miłosny. Zawsze chciałam mieć coś, co niematerialne jest.
|
|
#4369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=nydee;12050648]
3martyna3, lilyblack, carmenkaa, papergirl, lovers2friends, peculiarity, TiS, plotkaraaa, paranienormalnaa, dollrace, caroline060, powinnam, truskawkowa1993, nastychick, miluuu, paulqa94, anyszowska, snowball, kamma1507, neee, little ballerina, abunee, MySmallCornerlnSky, dontlookdown, kastelle, wronsi, ola994, primadonna, defacto, bananowalaska, KaMa2704, kamisha, rebellious, paajkaa, rozunia, nieztejbajki, styrana, jednanamilion, jednazwielu, kee, agattee, nieliczylamwcalesie. <3 Kocham jak cholera mać. (że tak brzydko powiem xd.) [/quote] Cytat:
Cytat:
--------------------------- właśnie kocham więc dłonią obrysowuję każdy nerw wiązanie ze złota właśnie jestem ..i - co z tym zrobisz?.. nakarmijmy się tliwością rozbieganych palców. niewyobrażalny trzepot serca. fragment uśmiechu rozciągniętego niczym prześcieradło na sznurku szeptów .. wspomnienia wetknięte w płytki paznokcia. My - zwykły zlepek słów : czy tak? .. niemamczasu,ej. musli pozwala mi zapomnieć o koszmarnym bólu głowy, nie zwracam nawet uwagi na znielubione rodzynki. jesteś moją Radością, cieszysz się? ja tak, odkąd dane było mi Cię poznać. < 3 |
||
|
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
-Jeśli znasz zaklęcie by cofnąć czas, oddam Ci za nie wszystko co mam... nie nie o wieki, chce cofnąć sie tylko o 2 lata... -Bo nawet patrząc na mnie nie widzisz tego co ja sama widze w lustrze -Myślałeś że bez Ciebie sobie nie poradzi, a to Ty nie poradziłeś sobie bez Niej... -Ty pewnie powiesz ze to sztuczne i takie ulotne, ja Ci na to powiem ze jestem szczęśliwasza niż kiedykolwiek... -pomiędzy zgrzytami i fałszywymi sygnałami, nauczyłam sie odnajdywać szczęscie. Nie, miłość nie jest wszystkim: to nie pokarm, napój, nie sześć godzin snu w nocy i nie dach nad głową, nie koło ratunkowe, którego się łapią tonący, wynurzając się i znowu niknąc. Nie jest tchem zaczerpniętym w duszące się płuca, tlenem dla krwi czy gipsem dla pękniętej kości; A jednak wciąż - w tej chwili także - ktoś się rzuca w objęcia śmierci, woląc ją niż brak miłości. |
|
|
|
#4371 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bez ambicji, grzechów, wstydu i lęku to nie jest dobra pora na przeprosiny - idź przypudrować nos - słucham ? - no, wypierdalaj chodź ze mną do łóżka poczujemy się wzajemnie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-27 o 17:19 |
|||
|
|
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
1. Pokochałam Go.
za mocno, za odważnie.. pokochałam. niebezpiecznie, nieuważnie. 2. Bo widzisz, fajną porządną dziewczynę poznaje się po tym że gdy zostaje u Ciebie na noc, przytula się do Ciebie i po prostu spokojnie zasypia i do niczego miedzy wami nie dochodzi. Nie to, co te wszystkie inne, które zostają tylko po to żeby się z Tobą przespać z jakiegoś powodu ... 3. Gdybyś tylko powiedział słowo ... Miałbyś wszystko. 4. W życiu zachodzą ciągłe zmiany ... 5. Obiecali nowy, lepszy świat, używając pięknych, mądrych słów ... 6. Wylecz mnie z miłości ... Nawet za cenę tego, że już nigdy więcej nikogo nie pokocham ... 7. Mała, właściwie co Ty możesz napisać w tym momencie ? że Ci źle ? To nic nowego ... Ze dobrze ? Skłamiesz ... 8.A Ty pytasz czemu milczę, gdy patrzę na Ciebie 9. Za rękę przed siebie.. 10. Ale proszę, nie obiecuj czegoś czego i tak nie zdołasz dotrzymać ... 11. Będziemy żałować, że nie stało się nic więcej ... 12. Widzisz, Kocie ... wkurzasz mnie coraz bardziej, swoim podejściem do mnie. Wkurzasz mnie swoją arogancją, ignorancją. Nie rozumiem tchórzliwego podejścia do niewyjaśnionych spraw, nie rozumiem tego ciągłego uciekania od życia. Powoli tracę cierpliwość, ale jestem w porządku, jestem miła, udaje spokojną i nie jestem złośliwa ... Mimo, że traktujesz mnie jak śmiecia, Mimo, że nie jesteś w porządku, Mimo, że uciekasz ...
|
|
#4373 |
|
Raczkowanie
|
` ktoś chciał coś o oczach i spojrzeniu więc proszę ; * !
# Otwórz oczy powiedz że widzisz czujesz kochasz też ! # Tylko jak na Ciebie patrze tracę z oczu świat . # najgłębiej patrzą te oczy które najwięcej płakały . # moje oczy są oczami wariatki kiedy spotykają się z Twoimi # Ciągle kocham uśmiech w Twoich oczach . # pokochałam oczy twe i chcę patrzeć tylko w nie . # Twoimi oczami patrze na życie . # To nic że oczy pełne łez jutro nadejdzie nowy dzień ! ____ Nigdy nie będziemy razem ; ( I to mnie tak boli !
Czy ktoś pokocha takie coś jak ja : ( ? Wierzę że jest we wszystkim jakiś sens że samo na świecie nic nie zrobi się. Życie nauczyło mnie kochać szkoda że nie mogę się odkochać
|
|
#4374 |
|
Raczkowanie
|
Cały mój świat w Twojej osobie się streszcza <33
Najpiękniejszym zakątkiem świata sa ramiona mojego mężczyzny.! <3 zle mi, cholernie mi zle. ;< Beznadziejny stan, beznadziejna gra.
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
^^^^^^^^ Nikt nie jest w stanie kochać Cię bardziej '-'Nikt inny nie jest w stanie zająć Twojego miejsca (mojego serca) Przestaje być pośmiewiskiem i popychadłem, zostaje księżniczką. Ciekawe odwrócenie ról.. I to ma być męski wzór do naśladowania? porozmawiajmy o mężczyznach.. a co to takiego? Zacznijmy od tego, że to nie jest jeszcze mężczyzna. To ktoś na progu. Chłopak. Ale być może uznawany przez inne za mężczyznę. To są wesołe godziny odprężenia, którego ja potrzebuję. ^^^^^^^^^^^^^^^^
|
|
|
|
#4376 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wycieczkujemy hasta la' vista baby ![]() jestem grzeczna ; > i wcale się ściany nie trzymam ![]() 3 days and who wanna go with us ? wrócę... CHYBA wrócę a ty uważaj sobie bo możesz za chwilę biec za autobusem ![]() nie mam pomysłu, przepraszam : * Cytat:
hmm... może coś takiego... ciągle serce swe sklejam po naszych spotkaniach, w końcu będzie zbyt dużo warstw zastanów się nad tym, bo kiedyś już nie znajdziesz mojego numeru w swoim spisie telefonów chciałabym przeprowadzić u Ciebie gruntowny remont jak dla mnie ten czas się zatrzymał, ciągle mówisz o tym samym może chciałabym ten pierwiastek wieczności zawiesił się czas w powietrzu, zrób coś zniekształcenia czasoprzestrzenne, dylatacje czasowe 18.18 kiedyś o tej godzinie ktoś mnie kochał czas odjeżdża jak pociąg z peronu, a my go gonimy, przewracając się i potykając o nasze słowa moja wilgoć jest skutkiem alergii na miłość. złammy wskazówkę zegara by nikt nam nie dyktował jak żyć Cytat:
; * < 3 dziękuję słońce a i coś dla Oli94.... o fotografii : mój cały świat zamknięty w obiektywie nawet słońce napotyka lustrzankę my passion nikon , mój przyjaciel wszystko ma rozdzielczość aj. nie wiem _________________________ __________________ ciekną krople podstawiam miseczki, wiaderka, kubeczki, nie sposób złapać je wszystkie
z ustami we krwi zanieczyszczam twój wzrok swoim zakochemikalnieni ucieknij ze mną na księżyc, nie zabiją nas naszą drogę masz jak na dłoni. od nadgarstka po palec serdeczny. ocham cię draniu!
|
|
#4377 |
|
Zadomowienie
|
bananowa - ♥ i z wzajemnością słońce. ♥ Bez Ciebie pujdę dalej i w skońcu się ozłocę i w kwiatach się zaśmieję i w liściach zamigoczę.. Poplątanych spraw kłębek.. Każda nić snuje swój losu wątek.. Z nieba spada puch rozdrobniony w locie gwiazd.. Zanim sen zgasi wzrok, warto spojrzeć..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-27 o 17:58 |
|
|
|
#4378 |
|
Rozeznanie
|
To tak jakbyś tańczył do kilku piosenek jednocześnie.
Nowa moda: dobierać dziewczyny pod kolor koszulki. Uśmiechnij się, życie nie jest Twoim wrogiem ;]] Miłość? Dla nas to zbyt niebezpieczne. … i nawet gwiazdy wydają się inne. Stajesz się wspomnieniem. Wyrazistym, ostrym, twardym wspomnieniem. Byłeś. Tego się nie zapomina. To nie ból osłabł, tylko ja stałam się silniejsza. Kiedy jestem przy Tobie, przestaje ufać samej sobie …
|
#4379 |
|
Raczkowanie
|
gdybyś był kimś innym niż jesteś.
to miasto jakby mnie przytłacza. zejdź mi z oczu, ale tak żeby też z serca. wystarczyło jedno spojrzenie, jedno jedyne. samotność? nie tylko w sieci. rysuję serduszka i myślę o tobie. nie mów do mnie, a najlepiej to idź po wino i nie wracaj. brakuje słońca, słońce to ty. bez ciebie to tylko trochę we mnie pusto.
|
#4380 |
|
Zadomowienie
|
nie rozumiem tego co robię, bowiem nie robię tego czego chcę, tylko to czego nienawidzę... gdy zabrakło Twoich dłoni, moje stały się niczyje. - Przepraszam, wiem że nie powinienem. To zaszło za daleko.
- Chyba trochę za późno na skruchę... - Czy mogę liczyć na Twoją przyjaźń? - Żartujesz sobie?! Wynoś się z mojego życia, daj mi spokój.. Nie chcę Cię znać! - Przepraszam.... Odszedł.. a ona do siebie: - Kocham Cię, nie odchodź... wróć.. najbardziej boli brak Twoich dłoni.. nic tak jak one mnie nie ochroni.. będzie dobrze, byle przetrwać najgorsze, a później będzie dobrze. Możesz zrzucić na mnie tonę swoich kłopotów, bo najważniejsze trzymać się kogoś z boku. Ja chcę dotrzymać kroku Twoim krokom, wiesz ? I choćbyś biegł na ślepo, ja chcę biec za Tobą. Rozpaczliwa sytuacja wymaga rozpaczliwych kroków. po szyję w chmurach, po kolana w oceanach. Na zawsze Ty i ja. <3
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-27 o 19:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

licze na was bardzo
*
<3