|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
śliczne
też takie chce ![]() Cytat:
<pocieszacz> jak Rozunia bd to powiedz jej żeby nastraszyła tą niedobrą panią wilkołakami ![]() Cytat:
![]() wrocilam do domu po 18 jak ja uwielbiam poniedziałki.... ale poprawialam dzis spr z matmy... w srode sie dowiem na jaka ocene ![]() a z PP dostalam 3 ![]() <jupi>Mam dylemat... spędzić jutro fajny dzień z Piotrkiem (tym tym wlasnie xD) idąc z nim na waksy, czy isc do sql i siedziec i sie nudzic... w sumie to mam juz tyle godzin opuszczone ze masakra.. uciekam robic lekcje
|
|
#3422 |
|
Zadomowienie
|
Dorotko, sprawa jest prosta
iść na wagarki z Piotrkiem szkoął to nie wszystko, co nie ? ![]() mmmm.. jakieś ciasteczko9 mnie podglądało na nk
|
#3423 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Róża będzie musiała pożyczyć całe stadko ![]() idz na waksy ![]() szkoda nerwów na szkołe. moja mamcia jutro idzie do szkoły bo musi mi usprawiedliwić pare godzin i dni ![]() ale pełen luz ona nigdy sie mnie nie czepia. a nieusprawiedliwionych to mam hoho i troche ![]() ale dopiero po 120 wyrzucaja więc pełen luzik ![]() ide się uczyć. bye
|
|
#3424 |
|
BAN stały
|
Dorotko nad czym tu sie wgl zastanawiac ?:P
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Ej kolega R. czyli Marcin. To on mi nagadał ze R. pojechał na impreze i wgl. i nagadał mi ze R. na mnie w du.pie i wgl. Treaz sie kwurzył ze sie z R. dalej spotykam napisał mi przedchwilka "i co wystarczy tylko blondynke przeleciec i juz jest wszystko okej". Ale sie wkurzyłam :/ ehh . |
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakie Wy jednomyślne sprowadzacie mnie na złą drogę xDDale chyba pojde z nim na te waksy bardzo tego chce.. musze z nim kilka spr omówić.. ![]() Co za kretyn z Tego Marcina... no żal.... nie przejmuj sie Sandru$$ zazdrośnik jeden ;/
|
|
#3427 | |
|
BAN stały
|
Ehhh :/ ale mi sie przykro zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Treaz mi opowiada jak to mnie niby R. zdradza ![]() buuu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się wiesz są ludzie i parapety, stołki i taborety, a ten to zwykły przykład KLAMKI !
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze specjalnie tak gada albo porozmawiaj o tym z R.
|
|
|
#3430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no, np. na temat R. ot co! to tak jak ja !!!<3 zaprosiłam M. na nk do znajomych Cytat:
łaaaa!!! oj bo on ma ładne oczka i ładnie się ubiera, ma fajny styl, i ma ładną karnację i włosy zawsze świeże i wgl jest fajny, a i się na mnie patrzy jakby chciał coś powiedzieć
|
||
|
|
|
#3431 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ale to boli jak ktos takie cos opowiada :/ |
||
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Dobra ja dziewczynki mykam bo jutro na wycieczke =D* ![]() ![]() ![]() Do Piątku ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Są ludzie i nie ludzie i jednen kretyn co wkur**** naszą calineczkę !!
a więc moje drogie, jutro jadę z Panem P do Gdyni
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkie gdzieś jadą, idą jutro, zwiewają z lekcji, a ja ... a ja [...] a ja nieeee!
(jakbyście słyszały jak to się mówi u mnie w kl. )
|
|
|
|
#3435 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Ja ide normalnie na lekcje :P |
|
|
|
|
#3436 | |
|
Raczkowanie
|
Calineczko, kochana moja ja Ci coś powiem. Pie.przyć dziada.
Cytat:
To się bez słów rozumie. K. też ma takie ładne oczka i w sumie to mam to w nosie, że część jego znajomych to focia.pl, takie słodkie pokemonki I tak go lubię. Bo tak sobie ze mnie żartuje uroczo, a ja z niego i w ogóle No i też się patrzy jakby chciał coś powiedzieć. Ja mam pomysł Bierz sprawy w swoje ręce i do niego zagadaj!Już go na nk zaprosiłaś, a co! ![]() <ziewa> po ataku dziennej głupawki teraz dla odmiany chce mi się spać i minie mi to ok. 12, jak już spać powinnam się kłaść. Kocham was wszyyyyyyystkie (dalej mi odbija )Ej. Ja też jutro do szkoły idę! Mam non stop koło K. Haha.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
ja non stop nie mam, ale na przerwach wychodzi na schody przed szkołę, a ja czasem tam z koleżankami chodzę, albo inaczej to po szkole się włócze. ważne, że ma w tym budynku co ja
![]() kee czyli mówisz, żeby GO GO POWER RANGERS!!! ? :d ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- haaah! kapselek mi powiedział: Do zakochania jeden krok
|
|
|
|
#3438 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak.
ti ti ri ti ti ti Zordon dzwoni!!! ok ja spadam. rano muszę wstać i z polaka zrobić (jak zwykle, leń ze mnie dobranoc <3 Calineczka z Tobą jeszcze sobie pogadam
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Już tu wcześniej byłam, zaczęłam pisać wiadomość i do mnie przyjaciółka przyszła i wyciągnęła na pogaduchy ![]() Coś mi się wydaje, że taki jeden nowy pan (a w sumie to nawet dwóch, ale tego drugiego nie liczę ) się pojawił na horyzoncie.. I chyba poczekam na jego ruch, bo pewności 100% nie ma Ale tak mi się od kilku dni przygląda, a ja znam ten wzrok ![]() Z kolei inny pan-ch.am mnie wkurza i mnie odwiedza bez sensu na nk Babiarz jeden! ![]() Dobranoc dacia
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
taaa.... chcialabym kapselek: do odkochania jeden krok...
albo od razu z 8 takich bo ja strasznie kochliwa jestem xD
|
#3442 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu wszystkie trafimy na tego jedynego
Nie ma innej opcji ![]() Jak mawia moja babcia "Pierwsze śliwki robaczywki" |
|
|
|
#3444 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale co prawda to prawda, zawsze lepiej czegoś spróbować, niż potem żałować i zadręczać się, że "przecież mogłam zrobić tak, a nie inaczej.."
|
|
|
|
|
#3446 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
I tego trzeba się trzymać
![]() Jeżeli kogoś dobija czasem mój optymizm, to przepraszam Ten typ (w sensie, że ja ) tak ma
|
|
|
|
#3448 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bedzie mnie miał kto wspierac ![]() ![]() A mi własnie R. napisał ze jestem dla niego najwazniejza ze dobrze mu ze mna i ze jest o mnie zazdrosny
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
nooo i wróciłam. zmarzłam jak nigdy . brrrrr.
![]() jestem wykończona. - masakra . a Wam jak dziewczynki wieczór mija?
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
No i dobrze
![]() A ten Marcin to jakiś zazdrosny kre.tyn ![]() Wyobraź sobie, że niedawno miałam podobną sytuację: Kumpluję się z takim jednym fajnym kolesiem P, ale nie zależy mi na niczym więcej i powiedziałam mu o tym, ale on mówi, że narazie mu wystarcza, że się przyjaźnimy. No i wszystko fajnie, ale ostatnio poznałam jego kuzyna i on się we mnie bujnął. Gadałam z nim chwilę na gadu, ale też oczywiście na początku mu powiedziałam, że nie jestem zainteresowana, jak tylko rozmowa zaczęła schodzić na ten temat. I on chyba pomyślał, że ja chodzę z tym P, bo zaczął mi mówić, że on mnie zdradza, co chwilę ma jakąś nową laskę itd.. Wniosek jest jeden: niektórzy faceci są w stanie daleko się posunąć, żeby osiągnąć cel.. ehh..Bogu dzięki nie jestem desperatką i nie muszę mieć faceta, żeby się czymś zająć ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- nieliczymwcalesie a gdzie byłaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

Witajcie 

jestem z siebie dumna, że odważyłam się wykonania tego czynu 

Babiarz jeden! 

Ten typ (w sensie, że ja