Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-27, 19:44   #691
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
dziekuję

Oj, Madzia, to prawdziwe szczęście w nieszczęściu .

Jeszcze jedna informacja mi umknęła:
dostaliśmy tydzień temu zaproszenie na slub i wesele 2 maja... To, że tak późno, to jeszcze nie jest takie bulwersujące... Za zaproszeniu widnieję tam jako "osoba towarzysząca"... To kolega TŻa, który mnie zna, wie jak mam na imię. Przy dobrych chęciach dowiedziałby się jak mam na nazwisko... Normalnie brak taktu, wyczucia i dobrego wychowania. W zeszłym roku od córki znajomych rodziców TŻa, którzy tez nie wiedzieli jak mam na naziwsko, dostaliśmy zaproszenie na ślub, na którym było napisane, że zapraszają Michała M. z narzeczoną Magdaleną. Świetnie wybrnęli, a i ja czułam się świetnie, jak to przeczytałam
2 tyg przed slubem was zaprosili?? i co idziecie??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 19:46   #692
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Musze się pochwalić !! Od przyszłego tygodnia startuje ze stażem bardzo się cieszę, że w końcu wyjdę z domu obawiam się trochę szkoły, bo najgorsze zaliczenia przede mną ale staram się być dobrej myśli.

O jejku, kogo ja widzę a i właśnie znalazłam Cię na nk i zaprosiłam oczywiście...
Dobrze, że zmieniłeś ginekologa... Ja już zbieram się i zbieram, ale strasznie się boję, bo mam iść na badania do szpitala narazie w czwartek idę na cytologię i chyba w końcu mu się przypomnę.
Zdrówka i częściej, częściej zaglądaj, stęskniłyśmy się...
Bądź dobrej myśli, bo na pewno wszystko świetnie sie uda Gratuluje i trzymam kciuki

Miło mi, kochana Nie mam czasu na nic, ale ciesze sie, bo wszystko idzie w dobrą stronę
W miarę możliwości zaglądam, ale nie zawsze uda mi sie cos napisać I tęsknie ogromnie! Ciężko tak bez Wizażu Dziś juz musiałam, bo stwierdziłam, że mi wszystkie Wasze śluby przelecą między palcami

Madzia, idziemy . gdybym ja miała podjąć decyzje, nie zgodziłabym się... Poza tym to odbywa się daleko od nas, musimy jechac kilka godzin na miejsce. Nocleg mamy zapewniony.

Monarika, a mojemu TŻowi głupio było zwrócic uwagę... I bał sie mi te zaproszenie pokazac, bo wiedział, że będe wściekła...

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-04-27 o 19:48
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 20:02   #693
kasiaher
Wtajemniczenie

aguś fajnie że sie wszystko udało, a zawsze jakas mała wpadka dodaje uroku całej ceremoni, czekamy równiez na fotki

rybulka brak taktu z ich strony, ja jak napsiałam zaproszenie dla brata ciotecznego to najpierw napisalam z os. towarzyszącą ale potem dokupilam zaproszenie i napisałam z p. X bo wiem jak bym sie ja czuła dostając takie zaproszenie , dlatego wolałam dokupić i napisac od nowa to zaproszenie.
madzia lepiej póxniej niz wcale, dobrze że skończyło sie tylko na tym, kurcze ja tez musze iść do gina bo nie byłam chyba z 4 lata , może jakies badania chociaż kontrolne
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:10   #694
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziewczyny, mamy z TZ problem. Chyba zrezygnujemy calkiem z wesela. Problem stwarzaja rodzice TZ. Sa po rozwodzie. Niby powoli sobie zycie z nowymi osobami ukladaja, ale... MAtka TZ powiedziala, ze na slub przyjdzie (i tak cod, ze dala sie naklonic, bo wczesniej mowila, ze wogole nie przyjdzie), pod jednym tylko warunkiem, ze ojciec TZ przyjdzie sam, bez kochanki. Ona jej nie znosi. Nie dziwie sie jej, bo to przez nia cale ich malzenstwo sie rozpadlo. My natomiast nie chcemy zadnych ekscesow na NASZYM weselu. Dzis TZ rozmawial o tym z ojcem, a ten, ze on na wesele i tak przyjdzie ze swoja kobieta. A jak matka TZ bedzie robic sceny to ja wygoni. Zapomnial chyba, ze to nasze wesele i tego dnia to RODZICE a nie jego kochanka sa najwazniejsi. Predzej to ja ta Mirunie za kudly z wesela wyciagne niz pozwole by matke TZ wyprowadzili. I co my mamy zrobic?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:15   #695
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mamy z TZ problem. Chyba zrezygnujemy calkiem z wesela. Problem stwarzaja rodzice TZ. Sa po rozwodzie. Niby powoli sobie zycie z nowymi osobami ukladaja, ale... MAtka TZ powiedziala, ze na slub przyjdzie (i tak cod, ze dala sie naklonic, bo wczesniej mowila, ze wogole nie przyjdzie), pod jednym tylko warunkiem, ze ojciec TZ przyjdzie sam, bez kochanki. Ona jej nie znosi. Nie dziwie sie jej, bo to przez nia cale ich malzenstwo sie rozpadlo. My natomiast nie chcemy zadnych ekscesow na NASZYM weselu. Dzis TZ rozmawial o tym z ojcem, a ten, ze on na wesele i tak przyjdzie ze swoja kobieta. A jak matka TZ bedzie robic sceny to ja wygoni. Zapomnial chyba, ze to nasze wesele i tego dnia to RODZICE a nie jego kochanka sa najwazniejsi. Predzej to ja ta Mirunie za kudly z wesela wyciagne niz pozwole by matke TZ wyprowadzili. I co my mamy zrobic?
Widać, że ojciec Twojego TŻ się z Wami w ogóle nie liczy nie rozumie, że to Wasze wesele i chcecie, żeby to był cudowny dzień, a nie żeby jakaś kobieta Wam je zepsuła. Powinien odpuścić w ten 1 dzień i przyjść samemu na wesele to dziecko powinno być dla niego najważniejsze ehh też nie wiedziałabym co zrobić w takiej sytuacji
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:22   #696
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Widać, że ojciec Twojego TŻ się z Wami w ogóle nie liczy nie rozumie, że to Wasze wesele i chcecie, żeby to był cudowny dzień, a nie żeby jakaś kobieta Wam je zepsuła. Powinien odpuścić w ten 1 dzień i przyjść samemu na wesele to dziecko powinno być dla niego najważniejsze ehh też nie wiedziałabym co zrobić w takiej sytuacji
dokładnie. Niech TZ dobrze z nim pogada. Bo to bez sensu. To was slub i na ten jeden dzien moze sobie odpuscic. a moze ta kobieta sama nie bedzie chciała przyjsc co??

Stary 2009-04-27, 21:27   #697
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dokładnie. Niech TZ dobrze z nim pogada. Bo to bez sensu. To was slub i na ten jeden dzien moze sobie odpuscic. a moze ta kobieta sama nie bedzie chciała przyjsc co??
ja zaluje, ze mnie przzy tej rozmowie nie bylo, bo ja bym mu juz dala do sluchu a ona... raz mowila, ze nie przyjdzie innym ze przyjdzie i ze trzeba jeszcze jej rodzine zaprosic...

AV by jaga_2001
Stary 2009-04-27, 21:29   #698
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja zaluje, ze mnie przzy tej rozmowie nie bylo, bo ja bym mu juz dala do sluchu a ona...raz mowila, ze nie przyjdzie innym ze przyjdzie i ze trzeba jeszcze jej rodzine zaprosic...
a to niby czemu??

Stary 2009-04-27, 21:31   #699
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewuszki

Po pierwsze pragne serdecznie pogratulowac kobietkom, które slubowały w ostatnim czasie: Aguś, Rosette, Popscene, Jupiku, Izuś, wszystkim Wam zyczę wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia Kochajcie się i cieszcie mężulkami

U mnie:
- zamówiliśmy z TŻem kuchnię, meble do sypialni i pokoju dziennego, materac do łózka i lodówkę. Lodówka właśnie dzis już przyszła
- umowę o pracę mam przedłużoną i od lipca mam obiecany cały etat
- jesteśmy w trakcie zapraszania gości, ale jeszczu wielu czeka na swoją kolej
- byłam u dobrego specjalisty ginekologa i okazało sie, że mam włókniaka... I to w takim miejscu, że teraz jeszcze muszę iść na konsultacje do chirurga, żeby mozna było podjąć decyzję, czy usuwac to chirurgicznie, czy ginekologicznie... To lity guz, obawiałam się nowotworu, ale lekarz wykluczył to dzięki Bogu. Pradopodobnie poczekam z tym wycięciem do ślubu... Najgorsze jest to, że ginekolog, do którego chodziłam regularnie twierdził, że to gruczoł Bartholina. Gdyby nie bóle brzucha, które miałam po Wielkanocy, nie wiem kiedy zdecydowałabym się na wizytę u innego ginekologa... Być może w tym czasie rozwinęłoby się z tego cos złego...
cześć jak miło Cię widzieć super, że dostaniesz etat, gratuluje
Ale mnie przestraszyłaś tym ginem, ja tez bym musiała wybrac się na badania, bo dawno nie byłam, nioby wszystko ok, ale kontrolowac się trzeba.

Cytat:
Musze się pochwalić !! Od przyszłego tygodnia startuje ze stażem bardzo się cieszę, że w końcu wyjdę z domu obawiam się trochę szkoły, bo najgorsze zaliczenia przede mną ale staram się być dobrej myśli.
gratuluje stażu co będziesz robiła jeśli moge wiedziec

Cytat:
ojej tak wam współczuje i nie wiem co poradzić. Dałabym chyba kopa ojcu za takie zachowanie, jak tak można, on nie patrzy na dobro syna tylko na to żeby jemu było dobrze, żal... nie wiem naprawde co powiedzieć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:36   #700
kupka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
W strone Kielc. wesele mam w restauracji staropolska w suchedniowie, bo stamtad oboje pochodzimy. Co do fryzjera zapisalam się wstępnie do fryzjera w Kielcach, bo od jakiegoś czasu z TZ tu mieszkamy. Co do samochodu to jeszcze nie wiemu, tez myslimy o jakims znajomym.
Ja mam wesele w hotelu Oleńka w Baraku
kupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:37   #701
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
a to niby czemu??
bo ona juz "prawie" w rodzinie. A jak w rodzinie to i jej rodzina to juz i niby dla nas "prawie" rodzina. Tylko, ze te "prawie" robi wieeelka roznice... A TZ nie chce miec z nia nic wspolnego.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ojej tak wam współczuje i nie wiem co poradzić. Dałabym chyba kopa ojcu za takie zachowanie, jak tak można, on nie patrzy na dobro syna tylko na to żeby jemu było dobrze, żal... nie wiem naprawde co powiedzieć
jak TZ mi to powiedzial to az sie rozplakalam. To teraz jestem tak roztrzesiona, ze cala "chodze". Rece mi sie trzesa.

AV by jaga_2001
Stary 2009-04-27, 21:37   #702
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zaluje, ze mnie przzy tej rozmowie nie bylo, bo ja bym mu juz dala do sluchu a ona... raz mowila, ze nie przyjdzie innym ze przyjdzie i ze trzeba jeszcze jej rodzine zaprosic...
A niby czemu masz zapraszać jej rodzinę? Nawet gdyby miała ślub z ojcem Twojego TŻ to on nie miałby nic wspólnego z jej rodziną. Ja też np. nie zapraszam rodziny męża mojej siostry, bo to nie jest moja rodzina, a zapraszamy tylko najbliższych.
Stary 2009-04-27, 21:39   #703
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
suknie mam białą i dlatego tż ma białą kamizelke o musznik.
a jak ty masz ecru to mmoże kamizelka niecg bedzie ecru a darnitur grafitowy bedzie pasował
dzieki Aniu ,
wlasnie tak by bylo najlepiej jak piszesz, ale boje sie, ze ten ecri z ciemnym grafitem nie bardzo bedzie wygladal. no nic... trzeba zmierzyc

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:40   #704
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Dziewczyny!
Poratujcie tytułami utworów zagranicznych, do których można zatańczyć walca angielskiego.
Z góry dziękuję!
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:43   #705
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
bo ona juz "prawie" w rodzinie. A jak w rodzinie to i jej rodzina to juz i niby dla nas "prawie" rodzina. Tylko, ze te "prawie" robi wieeelka roznice... A TZ nie chce miec z nia nic wspolnego.

jak TZ mi to powiedzial to az sie rozplakalam. To teraz jestem tak roztrzesiona, ze cala "chodze". Rece mi sie trzesa.
co za małpa z niej
jagus mam nadzieje, ze TZ jednak go przekona

Stary 2009-04-27, 21:44   #706
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
przecież przez takie wieści to choroby się nabawić można, już widzę jakim jesteś kłębkiem nerwów
jeszcze do tego dojdzie, że będą kazali wam wybierać kogo z nich na wesele zaprosic macie
Stary 2009-04-27, 21:49   #707
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
przecież przez takie wieści to choroby się nabawić można, już widzę jakim jesteś kłębkiem nerwów
jeszcze do tego dojdzie, że będą kazali wam wybierać kogo z nich na wesele zaprosic macie
baja, w zasadzie to juz teraz zostalismy po trocu postawieni w takiej sytuacji. Bo jak ojca zaprosimy a ten przyjdzie z kochanka to mama TZ nie przyjdzie...

AV by jaga_2001
Stary 2009-04-27, 21:51   #708
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie przestraszyłaś tym ginem, ja tez bym musiała wybrac się na badania, bo dawno nie byłam, nioby wszystko ok, ale kontrolowac się trzeba.

gratuluje stażu co będziesz robiła jeśli moge wiedziec
...
Basiu idę na 6-miesięczny staż do punktu opłat jako kasjer bankowy cóż może to nie jest moim marzeniem, ale chyba lepsze to niż praca w sklepie... pani powiedziała, że szuka pracownika na stałe i później chciałaby mnie zatrudnić, ale najgorsze jest to, że na umowe zlecenie tuż to nawet urlop nie przysługuje... no i mówi, że taka umowa jakbym pracowała to do 25r. życia w moim wypadku, czyli 5 lat!

Sama nie wiem, narazie się tego chwytam, może znajdzie się coś lepszego... albo się z nią dogadam, choćby w przypadku urlopu na ślub (bo dwa dni okolicznościowego to za mało).
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:51   #709
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
baja, w zasadzie to juz teraz zostalismy po trocu postawieni w takiej sytuacji. Bo jak ojca zaprosimy a ten przyjdzie z kochanka to mama TZ nie przyjdzie...
a moze pogadajcie z ta kochanką . ale tak na spokojnie.

Stary 2009-04-27, 21:52   #710
Ana***
Zakorzenienie

jaga_2001 chyba pozostaje Wam postawić ojca przed taki dylematem! -albo przychodzi sam, albo wcale....
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:56   #711
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
a moze pogadajcie z ta kochanką . ale tak na spokojnie.
najpierw jeszcze raz musimy porozmawiac z mama TZ> Jak dalej bedzie obstawac przy swoim to wreczymy zaproszenie ojcu TZ przy jego kochance, ale powiemy, ze na zaproszeniu widnieje sam... Wytlumaczymy jej dlaczego zapraszamy tak a nie inaczej i albo sie do tego ustosunkuje albo okaze sie totalnym glabem...

AV by jaga_2001
Stary 2009-04-27, 21:58   #712
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
jaga_2001 chyba pozostaje Wam postawić ojca przed taki dylematem! -albo przychodzi sam, albo wcale....
No dokładnie może to jest jedyne rozwiązanie Wiem, że na pewno TŻ wolałby miec obojga rodziców na swoim ślubie, ale skoro jego ojciec tak stawia sprawę to wy też mu postawcie ultimatum.
Stary 2009-04-27, 22:00   #713
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
O Chryste, u Was to zawsze problemy
Rodzice są niepoważni- moim zdaniem i matka i ojciec. Oboje są egoistami, w ogóle nie myślą o Was...

Cytat:
Ale mnie przestraszyłaś tym ginem, ja tez bym musiała wybrac się na badania, bo dawno nie byłam, nioby wszystko ok, ale kontrolowac się trzeba.(...)
Dziękuję
Widzisz, ja regularnie chodziłam, tyle że do niekompetentnego... Az strach pomyśleć, jakbym w ciąży poszła do kogoś innego i on by mi o włókniaku... Chyba podnoszę statystykę- w ciągu tygodniu odwiedziłam juz dwóch różnych ginekologów
Stary 2009-04-27, 22:01   #714
azzis
Zakorzenienie

jaga_2001 a czemu od razu macie rezygnować z wesela??? Ciężka sprawa. Sama nie wiem co bym zrobiła... Ale chyba zostawiłabym to do przemyślenia TŻ'towi. W końcu to on musi zdecydować, czy jest w stanie przeżyć ślub i wesele bez ojca, lub też ewentualnie z jakąś awanturą... Chociaż myślę, że w tym dniu rodzice darują sobie jakieś kłótnie i burdy.
Mój TŻ np. nie zaprosił w ogóle swojego ojca. Odkąd pamięta ojciec się nimi nie zajmował, pił i sprzedawał rzeczy z domu na melinę... itp. historie. Ale tą decyzję podjął sam, chociaż mówiłam mu, że to przecież jego ojciec i może w tym dniu powinien być z nim... ale powiedział NIE...
Pozwól Tż towi porozmawiać z rodzicami (lub ewentualnie kochanką ojca) i samemu zdecydować co dalej. Ale nic Wam nie da, że odwołacie wesele... i tak jak będziecie je chcieli zrobić w innym terminie, to problem powróci.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 22:02   #715
baja_86
Zakorzenienie

jaga ja nie wiem czy z tej sytuacji jest jakiekolwiek dobre wyjście dla wszystkich stron, raczej nie, jedyne co zostaje to modlić się żeby teść poszedł po rozum do głowy...

Cytat:
Basiu idę na 6-miesięczny staż do punktu opłat jako kasjer bankowy cóż może to nie jest moim marzeniem, ale chyba lepsze to niż praca w sklepie... pani powiedziała, że szuka pracownika na stałe i później chciałaby mnie zatrudnić, ale najgorsze jest to, że na umowe zlecenie tuż to nawet urlop nie przysługuje... no i mówi, że taka umowa jakbym pracowała to do 25r. życia w moim wypadku, czyli 5 lat!

Sama nie wiem, narazie się tego chwytam, może znajdzie się coś lepszego... albo się z nią dogadam, choćby w przypadku urlopu na ślub (bo dwa dni okolicznościowego to za mało).
Aniu zawsze to cos i jakaś kasa będzie. Nikt nie zabroni Ci będąc na stażu szukac czegoś nowego. trzymam kciuki by ta praca ci się spodobała, a może potem jak się sprawdzisz, okażesz się niezastąpiona i będzie chciała Cię zatrudnić wspólnie pomyślicie nad lepsza umowa niż na zlecenie, nigdy nic nie wiadomo. Ja poczatkowo tez nie maiłam być długo w przedszkolu i co okazuje się, że skończe rok z moją grupą, no i może coś na mnie będzie później czekać , ale narazie ciii....
Stary 2009-04-27, 22:05   #716
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
moim zdaniem do ecru czekolada, brazy i klasyczna czern;
grafity, szarośic, srebrzystosci, granaty, czernie do bialych
widzialm kilka czarnych na targach ktore maja tylko taka srebran poswiate moze taki
tez tak mysle

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
bylo cudownie ogólnie masakra, ze to juz jest po
nie obylo sie bez wpadek oczywiscie
- w domu jak sie juz ubralam to stalamw pokoju, ogolnie to suknia mi troche zjezdzala tak z nerwow schudlam
- zaczelam sapac i tak dychac, ze myslalam, ze zemdleje
- moj maz w kosciele pomylil obrqaczki i chcial mi zakladac swoja hehe, organista moil nie ta nie ta, i ksiadz tez i ja tez hehe pocalowal ja, ale w koncu zamienikl ta obraczke, ale ja za to zapomnialam pocalowac tak mnie nerwy zzarly

pogoda byla cudoooowna, zero chmur, troszke wialo, ale ogolnie masakra bym sie nie spodziewala!!!

ogolnie nie mam teraz czasu wam opisywac, wieczorem maz mi udzieli laptopa i bede opisywac
na wesele dostalismy sama kase, zero prezentow, na poprawiny 3 kartoiny recznikow hehe ale pieknych
ogolnie wesele skonczylo sie o 5.30
nasza panna mloda superr a powiedz pisaliscie wierszyk o kase czy tak sami przyniesli bo to naprawde fajna sprawa teraz bynajmniej kupicie sobie wszytko co bedziecie chcieli sami
jeszcze raz wszytkiego najlepszego

Cytat:
agus, super, ze sie udalo wszystksko, za wyjatkiem malych wpadek.

No w koncu jedna napisala cos.

A ja czekajac na relacje utowrzylam nowy watek na "juz po"
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=12063421 #post12063421
super watek po slubie sie tam odezwe ale relacje napisze tez tu;D

Cytat:
Witajcie dziewuszki

Po pierwsze pragne serdecznie pogratulowac kobietkom, które slubowały w ostatnim czasie: Aguś, Rosette, Popscene, Jupiku, Izuś, wszystkim Wam zyczę wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia Kochajcie się i cieszcie mężulkami

U mnie:
- zamówiliśmy z TŻem kuchnię, meble do sypialni i pokoju dziennego, materac do łózka i lodówkę. Lodówka właśnie dzis już przyszła
- umowę o pracę mam przedłużoną i od lipca mam obiecany cały etat
- jesteśmy w trakcie zapraszania gości, ale jeszczu wielu czeka na swoją kolej
- byłam u dobrego specjalisty ginekologa i okazało sie, że mam włókniaka... I to w takim miejscu, że teraz jeszcze muszę iść na konsultacje do chirurga, żeby mozna było podjąć decyzję, czy usuwac to chirurgicznie, czy ginekologicznie... To lity guz, obawiałam się nowotworu, ale lekarz wykluczył to dzięki Bogu. Pradopodobnie poczekam z tym wycięciem do ślubu... Najgorsze jest to, że ginekolog, do którego chodziłam regularnie twierdził, że to gruczoł Bartholina. Gdyby nie bóle brzucha, które miałam po Wielkanocy, nie wiem kiedy zdecydowałabym się na wizytę u innego ginekologa... Być może w tym czasie rozwinęłoby się z tego cos złego...
witaj super ze zamowiliscie juz kuchnie i sypialnie
i dobrze ze mienilam ginekologa... trzymam kciuki zeby sie wsyztko dobrze skonczylo

Cytat:
ehss ja bym na zaproszeniu dla taty napisala tylko go bez osoby towarzyszacej.. a i jeszcze raz z im pogadala ze ma byc sam..

Cytat:
dokladnie
Stary 2009-04-27, 22:06   #717
kupka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
My też po ślubie będziemy tymczasowo mieszkac u moich rodziców. Tyle, że ja mam mieszkanie dwupokojowe, ale jeden pokój będziemy mieć dla siebie A w ttrakcie będziemy szukać jakiegoś mieszkania z przydziału lub do wynajęcia. Nam też marzy się domek taka mała parterówka, ale póki co nie da rady, bo ja nie pracuje, a z jednej pensji może nasze prawnuki sie doczekają tego domku. Zresztą raczej wyjedziemy zagranice jeżeli będziemy chcieli uzbierać na dom z polskich zarobków na pewno nie da rady.
My też po ślubie zamieszkamy razem u moich rodziców Jest to domek 3 pokoje i tylko moi rodzice mieszkają ,więc my zajmiemy jeden pokój.Zobaczymy jak będzie nam sie mieszkac i jak bedzie i na co nas stac będzie....
kupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 22:07   #718
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś
Dostałaś moją wiadomość?
Stary 2009-04-27, 22:10   #719
martucha84
Zakorzenienie

odkrylam zdjecia ze slubu naszej aguski jak wejdziecie na nk na jej profil to jest tam prezent od Łukasza jej meza a on juz u siebie ma fotki wlasnie ogladam WYGLADALA REWELACYJNIE

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

dostalam Rybulko ale pisze opinie do przedskzola dla dzieci tzn do poradni i nie mam jak odpisac a podczytywalam was czy jest juz relacja.. juto odpisze
Stary 2009-04-27, 22:11   #720
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
odkrylam zdjecia ze slubu naszej aguski jak wejdziecie na nk na jej profil to jest tam prezent od Łukasza jej meza a on juz u siebie ma fotki wlasnie ogladam WYGLADALA REWELACYJNIE

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

dostalam Rybulko ale pisze opinie do przedskzola dla dzieci tzn do poradni i nie mam jak odpisac a podczytywalam was czy jest juz relacja.. juto odpisze
Wy tu wszystkie macie swoje namiary na nk a ja nie mam nikogo z Was
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości