|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
fajnie że coś nowego się pojawiło
gratuluję Fajnie wygląda ten biały flakon z kokardką Cytat:
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Lynn czasem lepiej mieć 2 flakony ale takie niepowtarzalne .U mnie by to nie przeszło, szybko popadam w "zapachową" nudę i ciągle mnie korcą nowości. Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2009-04-25 o 09:19 Powód: dopiska |
|
|
|
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja pokaże co mam....wywlokłam zapasy z czeluści..pudełka po Heelysach
![]() Zdjęcie193.jpg Zdjęcie212.jpg
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Flowerbomby i Meteorytów. Czy to Prada tam przed Magnetismem? Ładne to to? Fiołkowe? ![]() Jaką AA tam skryłaś..?
|
|
#3276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A AA to Pamplelune czyli jak to się tu na wizażu pięknie nazywa :kocie siuśki
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to Infusion D'Iris?
|
#3278 |
|
Konto usunięte
|
Mam pytanie do was dziewczyny. Nie chce zakładać nowego wątku bez potrzeby więc może tutaj któraś z was mi pomoże. Chciałabym kupić Christian Dior Dolce Vita woda toaletowa atomizer * 50ml.
Czy to oznacza że Dolce Vita ma wymienny wkład? I inne wody z atomizerem też? Bo kupiłam ostatnio CK One i też było napisane atomizer i zanim zaczęłam używać musiałam nakręcić korek ze sprayem. * atomizer - tak określamy naturalny spray (vaporisateur). Naturalny spray to mechaniczna pompka, pojemnik nie zawiera gazu. |
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł czas na mnie
Nazbierało sie tego trochę. Mimo wszystko dalej zbieram, poluję, kupuję...P.S.: Przepraszam za brak zdjęć, niestety zgubiłam aparat ![]() Niebawiem kupię nowy, więc wstawię zdjęcia.-Amour 100ml -Jungle Elephant 30ml -Parfum d'Ete 150ml -Narciso Rodriguez for Her 50ml -Code 50ml -Mania 30ml -Bright Crystal 90ml -Crystal Noir 30ml -CK IN2U 20ml -Ocean Lounge 100ml (moje ukochane...) -Into the Blue 50ml -The One 30ml -Kylie Minogue Sexy Darling 75ml -Mexx Fly High 40ml -Omnia Amethyste 40ml -212 Sexy 2x30ml -Treselle 50ml - Perceive 50ml - Bond Girl 007 50ml -Today 50ml To tyle
blog KOSMETYCZNY : www.independentwoman92.bl ogspot.com blog KSIĄŻKOWY : www.modliszkakulturalnie. blogspot.com ![]() Edytowane przez zafascynowana1 Czas edycji: 2009-04-25 o 14:35 |
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też pozwolę sobie zaprezentować fotki mojego ,, pachnącego nałogu''.Dotychczas podziwiałam tylko inne kolekcje,większośc z zazdrością ,bo niektóre buteleczki chętnie widziałabym u siebie,ale postanowiłam być twarda i nie kusić się na pochopne zakupy.Od ostatniej mojej prezentacji sporo czasu upłynęło,wiele się zmieniło i zostały tylko te zapachy co do których nie mam żadnych zastrzeżeń,są w 100% moje.
Fotka 1: -Malle Musc Ravageur -Fendi Asja -Ford Black Orchid edp -Statkus -Parfumerie Generale Un Crime Exotique -Frapin Passion Boisee -Lalique Le Parfum -Karan Black Cashmere Fotka 2: -L'Artisan Bois Farine -L'Artisan Ananas Fizz -Givenchy Organza Indecence -L'Artisan Safran Troublant -L'Artisan Piment Brulant -Parfums DelRae Bois de Paradis Fotka 3: - YSL Cinema edp -Rochas Alchimie -Keiko Mecheri Loukhoum -Etro Dianthus -V&R Flowerbomb Extreme -Profumum Confetto Fotka 4: -Montale Chocolate Greedy -Montale Sweet Oriental Dream -Anna Sui Night of Fancy -Van Cleef & Arpels Automne -Satellite A la Figue! -Issey Miyake Le Feu Light -Dior Hypnotic Poison Elixir -Guerlain Champs Elysees Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-04-26 o 09:31 |
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
czekamy na zdjęcia kolekcji
Cytat:
|
|
#3284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudowności Łączy nas trochę (Statkus, BC, Flowerbombka, OI) ale chciałabym żeby łączyło więcej - jednym słowem z chęcią zabrałabym Ci Un crime exotique i HP Elixir ![]() Gratuluję świetnej kolekcji. |
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - piękne !!! Pierwsza kolekcja, z której wzięłabym chyba wszystko. Niektórych zapachów nie znam, ale sądząc po pozostałych, spodobałyby mi się ![]() Gratuluję kolekcji! Baaardzo gratuluję!
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Feliz Gratuluję zbiorku, z którego najbliżej sercu są mi Tumulte, ale równie chętnie przygarnęłabym Fruit de Bois
![]() Bulba1 równie gorące gratulacje, tutaj również znalazłam coś dla siebie - śliczną Ninę oraz Belle de Minuit. Hawa ślicznie u ciebie, szczególnie bliskie mojemu sercu są Angel, Nina, Flowerbomb, Słoń, Kyoto, Zagorsk, Molecule 01, Safran Troublant oraz Perles. Estell równie piękna kolekcja, moje ukochane Dune, Angel, HP... MoniaK gratuluję serdecznie, jak zwykle u każdego znajdę coś dla siebie , tak więc u ciebie Perles, Flowerbomb, Słonik, Scent oraz HC, których ciągle nie mam ( )skarbiatko ślioczności masz Gratulacje również dla kisssek, gabipati, studentkiAM oraz zafascynowanej1
|
#3287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o HP Elixir to zapach jest sliczny ale ta pompka do niczego.Zakręciłam zwykły koreczek,bo ten psikacz-atomizerek jest cały czas mokry,wokół niego robi się zielonkawy nalot chyba utlenionych perfum,przy byle przechyleniu ręce też są w perfumach.Na zime będę chyba musiała przelewać część do innego atomizerka i z niego psikać. |
|||
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko łączy nas Baby Doll tylko, ale szczerze zazdroszczę ci Flowerbomn
![]() Zielona masz Montale Generalnie łączy nas tylko Cinema, ale tak jak wyżej zazdroszę V&R |
|
|
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
witam
kolej na mnie ![]() chciałam sie pochwalić swoja nieliczną kolekcją zapachów . http://img24.imageshack.us/my.php?im...etnia09003.jpg http://img24.imageshack.us/my.php?im...etnia09005.jpg http://img24.imageshack.us/my.php?im...etnia09006.jpg mam nadzieję,że zdjęcia się otworzą. |
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Raczkowanie
|
) wiem, i powiem Ci ,że rozmyslałam o Tobie i o tej butelczynie. wiesz: rozstanie.Jednak na razie zostaje u mnie. |
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj ją ,bo teraz może nie bardzo się przyda ale na jesień,zimę powinna wrócić do Twoich łask.A ja i tak nie mam już nic do oddania poza odlewką shalimara i używana miniaturką OI,oraz próbkami.
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona30 piękna kolekcja! Dużo z twoich zapachowych skarbów zapachów lubię i mam i dużo lubię i nie mam
(a szkoda!). Gratuluję!babeczka81 śliczna kolekcja, szczególnie dwa pierwsze zdjęcia bliskie memu sercu . Również gorąco gratuluję!
|
#3295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Trochę mnie przerażają Bombki i Magnetism ale kolekcja bardzo mi się podoba, urocza, różnorodna, kobieca. Ślicznie. |
|||
|
|
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
Zielona i Babeczko macie cudne i bardzo moje kolekcje
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam PG po testach? |
|
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
ja równiez dziękuję za miłe słowa, tymbardziej,że po raz pierwszy pokazałam co chowam w szufladzie
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze można dokupić ![]() Cytat:
pięknie się prezentują
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
o matko boska
![]() ile wy macie perfum ![]() szczerze zazdroszczę i pokazuję mój baaaardzo skromniutki zbiór, choć aż mi wstyd przy waszych pięknych, bogatych kolekcjach
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

Przepraszam

.

Cudowności
)