|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
![]() Tequillka czy ta pasta o której wspominałaś wybieliła ci ząbki ? bo tak się zastanawiam nad kupnem . |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Nie miałam czasu wczesniej do was zajrzec. Byłam dzis u fryzjera wycieniowac włoski ahhh az mi lepiej normalnie ![]() Mialam juz meczarnie z nimi bo sie nie chciały układać.
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie gadałam z moim byłym tz na gg... myślałam że juz mi zaczeło przechodzic... ale aż się poryczałam...
wrócilismy w rozmowie do naszego ostatniego spotkania i były TZ napisał ze nie ma sensu wracać do tego co było bo zadne z nas się całkowicie nie zmieni a bez tego nie bedzie sie układać... i żebym sobie kogos znalazła odpowiedniego i on tez sobie kogoś zanjdzie... wszystko jest bez sensu
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem Dziewczyki
![]() Cudowny dzień! Aż chce się żyć ![]() Mało miałam czasu na zrobienie zdjęć całej siebie, coś tam mi się udało, ale z komórki, zaraz pozrzucam i dodam do galerii. Jutro obiecuję poprawę bo TŻta aparat wrócił z naprawy, obiecał mi sesje w mich zakupach, wiec bede sie Wam chwalic ![]() Zapomniałam co miałam napisać... eh:P Aha! Że ja dziś NIC nie kupiłam, wiec nieprawda,że wszystkie ![]() Ale jutro już idę po lakiery Joko-skoro polecace do frencha(innych u mnie nie znajde ) oliwkę do ciała, plastry do depilacji, no i pewnie coś jeszcze![]() ktoś mówił,że szukał tych samoopalaczy z Rossmanna SunOzon.. ja dzisiaj też koleżankę, która mieszka w mieście gdzie jest Rossmann,nie to co ja wysłałam po ten samoopalacz dla mnie, ale także nie było.. niedobrze Wzięła mi ich tylko chusteczki samoopalające, świetne do buzitequillko śliczna tuniczka! a Ty mi się ogólnie podobasz, jestem nieobiektywna ![]() anusiuniaa Kochana, wszystko jakoś się ułozy.
|
|
|
|
#2316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja lecę spać, jutro na 12 to rano zajrzę napewno Dobranoc---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
zestaw to nic takiego, dżinsy i biała bokserka
![]() jutro będe wklejac więcej moic zakupowych fotek
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
O to bardzo fajny zestaw
lubie takie proste no to zmykam jutro w takim razie wszystko obejrzę dobranoc
|
|
|
|
#2319 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjęcia do albumu.
Głupkowate miny, brak profesjonalizmu i słaba jakoś to zazwyczaj cecha rozpocznawcza moich zdjec - za miny i moją niefotogeniczność nic nie poradzę, za jakos przepraszam, ale miałam do dyspozycji tylko mój telefonik.Chciałam Wam pokazać sie w białej bokserce (przed wyjściem do tego dołożyłam długi łancuszek srebrny z gwiazdką oraz duuuuże srebrne koła kolczyki. Skromie oraz fioletową tuniczke.Nie miałam czasu obfotografowac z bliska balerinek, biąłych rurek, krótkich spodenek.. Ale macie gratis mojego pieska przed wyjsciem na spacerek ze mną ![]() ostatniajakże cenna uwaga- zdjecia robione jeszcze z nieco mokrymi włosami, takze dlatego biżuteria doszła potem
|
|
|
|
#2321 |
|
Zadomowienie
|
Renatka spojrzałam w galerię
Ty jestes dziewczyno przesliczna![]() a piesek też słodziutki
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-04-28 o 00:13 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
tequillka, jak zwykle słodzi
dziękuję bardzo |
|
|
|
#2323 | ||||
|
Rozeznanie
|
Renatak super figura, super zestawy!! Zakochałam się
Wstawiłam Wam kochane zdjęcia poprawionego kolorku, teraz lepszy czy dalej kombinować? CHciałam podkreślić jeszcze raz że jest od pod pasemka/balejaż blond (musze to jeszcze przemyśleć) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo fajna tuniczka Lipiec o taaaak. Upragniony urlopik Tequilla moje Ty słoneczko jesteś Aniołem!! Użyłam wczoraj tego sublime bronze do ciałka i takiej ślicznej opalenizny uzyskanej balsamem to nigdy nie miałam!! Tylko troszke pochopnie go rozprowadziłam obficie i troszkę zacieki na stópkach ale kolor- cudo!!! Dziękuje, że doradziłaś kupno
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
nie słodzę tylko "prowde godom"
![]() Cytat:
i cieszę się bardzo że się że zadowolona jesteś z kosmetyku ![]()
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Martysia, dziekuję Ci bardzo
Do figury mam sporo zastrzeżen, choć lubię siebie Do mojego tyłka potrzebne by były sporo większe piersi, a nie moje małe B naciągane i chciałabym popracować nad talią..a kolorek poprawiony na pewo lepszy niż poprzednio. Czekam na pasemka, mam w głowie efekt, będzie ładnie ![]() kusicie na ten loreal do ciała !swoja drogą Martysiu, do buzi Loreal też ma fajne samoopalacze |
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
Martysia. jak dla mnie kolorek prześliczny. w czarnym też pieknie wyglądałaś ale ten brązik tak jakos odświeżył Twoją urodę. ja bym chyba juz nawet pasemek nie robiła. nawet Tż jakos zerknął akurat na kompa jak miałam Twoją fotkę i powiedział że ładna jesteś
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka slicznie wyglądasz
![]() lece spać... Zasmutałam sie troche a na 8 do pracy...;/ dobranoc
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też Martysia sie podoba, nawet bardzo
![]() Dziewczynki a ja i ten mój upragniony mahoń? Jak myślicie? ![]() albo w ogóle w czym mnie widzicie, teraz na drastyczniejsze zmiany sie nie zdecyduje przez to jak wypadają mi włosy, musze je podleczyc, ale po wakacjach marzy mi się jakaś zmiana.. mm anusiuniaa dziekuje Ci bardzo;* nie smuć się, wyspij się dobrze
|
|
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
anusiuniaa trzymaj sie kochana
Renatka Ty w czarnym wygladasz ładnie. a jak chcesz zmian to ja na Twoim miejscu bym spróbowała bardziej taki kasztanowy brąz albo jakiś zwykły brąz. ale nie taki bardzo ciemny. coś podobnego jak ma Martysia myślę że tez może Ci ładnie ożywić buźkę. i taki kolorek na pewno będzie pasował do Twojej urody, oczu
|
#2330 |
|
Moderator
|
Dziewczynki ale dużo piszecie. Utknęłam gdzieś daleko w tyle. Niestety całymi dniami mnie nie ma. W sobotę byłam nad morzem, wczoraj nad oceanem, dziś w ogrodach japońskich a wieczorem robiłam sushi nie mam czasu na wizaż. Nawet nie mam czasu na makijaże. I tak będzie az do piątku.
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
do końca wakacji mam czas, póki co zostaje przy czarnych chcąc nie chcąc
ale przyzwyczaiłam się do czarnych włosów i je lubie więc nie ma problemu, zawsze mam do czego wracać jakby co![]() Będę rozważała również brąz w stylu takim jaki Ty teraz masz tequillko, bo śliczny jest tylkokasia, na wizaż i makijażu co prawda nie masz, ale chyba tak miłe spędzanie czasu jest tego warte. Czekamy na powrót
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-28 o 00:45 |
|
|
|
#2332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
superCytat:
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
tequillko właśnie, twoja uroda kojarzy mi się z takimi latynoskami.. ale latynoskami typu J.Lo której też tak pięknie w takich złocistych brązach.. tak, ślicznie Ci w tym wydaniu, lepiej niż w czerni (widzialam na 1 zdjęciu
) a ja sie tak przyzwyczilam do tej czerni.. swoje mam bardzo ciemno brązowe, bez zadnych przebłysków innego koloru, do tego moje naturalnie wyglądajace brwi ro krzki zarastajace czoło i powieki, poważnie, czarne krzaczory dlatego mi w czerni wygodnie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Martysia_ ja oprócz czerni widze cię w karmelu, takim nawet jasniejszym ale nie za jasnym, masz idealna karnacje do tego kolorku.
A czym rozjaśniałaś włosy bo ja sie tez ostatnio przystawiałam do karmelka, włosy mam czarne i zastanawiam sie jak ty je rozjaśniłas
|
#2335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ha, nie wiem czemu ale myslałam ze naturalnie masz taki ciemny blond farbowany na czarno. nie wiem dlaczego mi się tak ubzdurało. ale uważam że w ciepłym odcieniu brązu też będziesz ładnie wygladać ![]() a właśnie Martysia co to za farba na tych najnowszych zdjęciach??
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-04-28 o 01:01 |
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bym wstawiła Wam zdjęcia czy mam czy nie mam ale to już chyba przesada Cytat:
I wiesz co? Zrób właśnie ten machoń! Tak Ci się widzi to zrób, sprawdź jak bedzie to wyglądać i jak się będziesz czuła. Jesli nie spróbujesz nigdy się nie dowiesz. Tak czy inaczej w czerni niewątpiwie Ci ślicznie. A nuż odnajdziesz kolejny kolorek w którym będziesz tak samo pięknie wyglądać ![]() Tequilko początkowo farbowałam lorealem excellence (tak to się pisze?) na własnie jasny złoty brąz który Ty wspominałaś że kupiłaś ale u mnie na tych rudościach wyszedł jak wyszedł. I na to położyłam loreal performance (tak chyba, nie mam opakowania nie sprawdzę) ten lekko rozjaśniający jasny popielaty brąz (ash to chyba popielaty, przynajmniej tak mój TŻ twierdzi :P) niestety nazwa była po angielsku to trzeba wierzyć w tłumaczenia mojego TŻta
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-28 o 01:07 |
||
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co, z taką J.Lo mi się kojarzysz
![]() tylko jestes o wiele zgrabniejsza ![]() chialabym byc naturalną blondynką, myślę, ze łatwiej jest wtedy eksperymentować z włosami, więcej kolorów pasuje.. ja np. wblondzie wyglądałabym bynajmniej głupkowato przez czatne brwi, ciemną oprawe oczu itd. swoją drogą, ciekawe skąd takie skojarzenie do mnie ![]() jak ja w dzieciństwie od cyganek byłam przezywana.. ![]() ede probowac, do jesieni 100razy zmienie decyzje, ale zawsze bede konsultowac sie z Wami ![]() tak w ogóle to ja też bym miała ochote by takie dobre kobietki jak Wy oceniły moja figre nie przez pryzmat ubrać, gdyby nie moja stydliwa natura pokazalabym się Wam tak jak niegdyś messinka. ![]() martysia a którego Loreala do buzi zakupiłas? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-28 o 01:09 |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam tak za granica, że byłam porównywana do wielu narodowości z tych "czarnych" ale nikt nigdy nie powiedział ze jestem polka, a jak juz mówiłam ze pochodze z polski to były wielkie oczy i ze nie mozliwe heheh
Przed wczoraj nawet pani w sklepie ( tu w Pl ) pytała sie jakie mam korzenie, no jakie hehe polskie
|
#2339 | |
|
Rozeznanie
|
Tylkokasia a ja się właśnie zastanawiałam gdzie jesteś ze Cię tak długo nie ma
Wracaj do nas szybko ![]() Renatka to nie takie dobre jest z jednej strony blondynką. Narzekasz na swoją oprawę oczu ale pomyśl jaką mają blondynki- i jeśli nie przyciemnieją jej jakoś jak mogą wyglądać w przefarbowaniu na czarno Ja mam dość jasną oprawę oczu, prócz brwi dzięki Bogu który mają kolor taki pośredni że w blondzie się nie gryzły a w czerni nie były blade ![]() Cytat:
Może kolejny przystanek w mojej podróży po kolorkach będzie Jeśli będzie źle, chciałabym metodą pasemkową dojść do jasnego blondu, dalej źle chciałam wracać do ciemnego, jakiegoś ładnego zimnego brązu ale skoro będe przyciemniała to moge po drodze spróbować też karmelu Oj biedne moje włosy ze mną... Ale tyle lat nosiłam czarne, może odnajdę inny kolor który będzie idealny ![]() Siwa a jaką farbą farbujesz na czerń? Mam nadzieję, że nie pallete?
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-28 o 01:17 |
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jasny popielaty brąz to będzie light ash brown- dobrze Ci Tż przetłumaczył. ja to juz nawet się nauczyłam kolorów farb po duńsku, hehe ciągle jakieś oglądam, kupuję![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

+ korekcja powiek górnych
) oliwkę do ciała, plastry do depilacji, no i pewnie coś jeszcze
Wzięła mi ich tylko chusteczki samoopalające, świetne do buzi
Kochana, wszystko jakoś się ułozy.

ślicznie
dlatego mi w czerni wygodnie
Bym wstawiła Wam zdjęcia czy mam czy nie mam ale to już chyba przesada
Może kolejny przystanek w mojej podróży po kolorkach będzie