|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Tyle,ze blondyna pofarbowana na ciemno moze sobie wytuszowac na czarno rzęsy i przyciemnić brwi chocby codziennym malowaniem jak nie chce henną.
Gorzej z brunetką przefarbowaną na platyne, co ma zrobić z czarnyi brwami? Chyba nie rozjaśnic i pozostac bez brwi na starosc (znam takie przpadki )nie, ja sie chyba z ciemnymi włoskami nigdy nie rozstane, od dziecinstwa taka byłam i chyba juz tak pozostanie ![]() bo gdzie tam ja i blond? ![]() Dziewczynki kochane ja lece spać, głod mi juz doskwiera a nie chce juz jesc:P Do jutra
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-28 o 01:21 |
|
|
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
a Ty tequilka jakie masz naturalne włosy? I zgadnijcie jakie ja mam :P
Siwa ja przede wszystkim nie kładłam rozjaśniacza na czerń tylko dość sporo czasu wcześniej zaczęłam farbować na ciemny brąz (na zdjęciach i tak wychodził czarny) i to chyba sporo dało bo "stare" czarne włosy wyszły ciemniejsze od góry. Ogólnie nie polecam rozjaśniać takiej czerni bo mam złe wspomnienia :/ A ja rozjaśniałam proszkiem kallosa i wodą 12% joanny, trzymałam 35 minut więc chyba nie poszło najgorzej :P Dobranoc Renatka, ja też powoli lecę, jutro znowu praca
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-28 o 01:29 |
|
|
|
#2343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego pewnie pasuja mi takie złociste odcienie. jestem ciepły typ kolorystyczny![]() a Ty Martysia tez mi sie wydaje ze masz jakis taki ciemny blond naturalnie, ale może się mylę ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- tez się żegnam kochane
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Martysia_;12069147]Tylkokasia a ja się właśnie zastanawiałam gdzie jesteś ze Cię tak długo nie ma
Wracaj do nas szybko ![]() Renatka to nie takie dobre jest z jednej strony blondynką. Narzekasz na swoją oprawę oczu ale pomyśl jaką mają blondynki- i jeśli nie przyciemnieją jej jakoś jak mogą wyglądać w przefarbowaniu na czarno Ja mam dość jasną oprawę oczu, prócz brwi dzięki Bogu który mają kolor taki pośredni że w blondzie się nie gryzły a w czerni nie były blade ![]() Ja też myślałam nad karmelkiem Może kolejny przystanek w mojej podróży po kolorkach będzie Jeśli będzie źle, chciałabym metodą pasemkową dojść do jasnego blondu, dalej źle chciałam wracać do ciemnego, jakiegoś ładnego zimnego brązu ale skoro będe przyciemniała to moge po drodze spróbować też karmelu Oj biedne moje włosy ze mną... Ale tyle lat nosiłam czarne, może odnajdę inny kolor który będzie idealny ![]() Siwa a jaką farbą farbujesz na czerń? Mam nadzieję, że nie pallete?[/quote] oj nie, paletki nigdy nie dotkne i nie zagosci na moich wloskach heh Narbardziej lubie z joanny szampon na 24 mycia Aksamitna czern, wychodzi suuuper, wloski jak naturalne czarne, wiele osob pytalo czy moje, i maja po niej piekny połysk, refleksy no super jak dla mnie. Niestety ciezko ja dostać ![]() raz pofarbowałam Garnierem czarnym i kolor masakra, normalnie czarny kask na glowie, sztucznosc az biła po oczach ... teraz mam na włosach farbę joanny rowniez, odcien któryś z tych naturalnych czerni ale zapomniałam jaka to czerń hmmm ... Unikam farb czarno czarnych, tzn krucza czern, najciemniejsza czern ect ...bo wygodza mega sztucznie. Zawsze jakas naturalna czern, aksamitna, z tych delikatniejszych odcieni czarnego. Dzisiaj jak bylam u fryzjerki to sie ucieszylam kiedy ocenila moje wloski ze sa zdrowe i nie mozna im nic zarzucic. Wiecie ... po latach noszenia trwałej i rozjasnianiu moje wlosy staly sie sucha trawą, piszczaly z suchosci pod gzrebieniem i zawsze fryzjerki byly w szoku ze mozna do takiego stanu wlosy doprowadzic, tzn one wygladaly slicznie ogółem, ale po bliskich ogledzinach tragedia. Wyznawalam kiedys glupia zasade ze to nie ma byc zdrowe tylko wyglądac ehhh no i musialam miec burze lokow na glowie. Naszczescie juz wrocilam do swoich prosciutenkich wlosków, dlugo nosilam swoj naturalny kolorek (ciemny braz) i zazcelam farbowac na czarno ![]() Wstawie wam jeszcze jedno zdjecie do galeri, zebyscie zobaczyly same ze pomimo ogromnych zniszczen te kreciołki były fajne bo moglby mi ktos nie uwierzyc ![]() Martysia dalej nie dowiedzialam sie jakim sposobem rozjasniacz swoje włoski
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-04-28 o 01:39 |
|
|
|
#2345 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Powrócę już niedługo (mam nadzieje), Dziękuję za odwiedziny na nk i za komentarze
|
|
|
#2346 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
miłego dnia
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko - jesteś bardzo, bardzo ładna ,a Twoja figurka - MIODZIO
fantastycznie się prezentujesz ![]() idę się wypięknić i czas do szkoły, a zaczynam? 3 godzinami matematyki pod rząd...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mi sie nie chce isc na zajecia.. tyle sie naczytalam o tych Waszych zakupach, ze chyba zamiast na uczelni wyladuje w galerii |
||
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale mam fajny humor, ale to dlatego że idę dzisiaj tylko na godzine na uczelnie jutro na dwie i mam wolne ![]() I to tylko tak sobie posiedzieć na zajeciach. ![]() Później na solarium wkońcu. A jutro może zakupy ![]() Cytat:
Renatko śliczne zestawy i sliczna ty I jaką ty masz figurke Jak już chcesz zmieniać kolor włosów to też bym była za jakimś brązem
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko - ale jestes sliczna !! I masz cudowna figure :O boska jestes
I super zestawy
|
|
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
Tak czytam i czytam i chyba sie skusze na ten bronzer loreala jak sa efekty ![]() Renatka cudne buciki gdzie kupiłaś?
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka ładne zestawy (no może z tą fioletową bluzką to nie w moim stylu). W sumie rurki też nie są w moim stylu i osobiście założyłabym troszkę rozszerzane na dole ale ładnie
![]() bastka właśnie zobaczyłam sobie Twoje fotki. ładniusia jesteś Ale też taka chudziutka mi się wydajesz, zwłaszcza na tej 2 fotce ![]()
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-28 o 09:22 |
|
|
|
#2353 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i wygladam jak szkielet albo cień człowieka
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziękuję Wam za wszystkie tak miłe komentarze nt. mojej osoby, ale chyba lekko przesadzacie dziewczynki w każdym bądź razie BARDZO dziekuje![]() bastka buciki kupiłam w Opolu, w jakimś bezimiennym małym sklepiku, za jakieś 70zł neheszta, ja właśnie spodni poszerzanych bardzo nie lubię, noszę tylko rurki, jakoś bardziej do mni pasują. a szczuplutka bardzo nie jestem raczej z tych normalnych mam 170cm i ok 52-55kg, zależy kiedy ![]() a do figury to mam właśnie wiele zastrzeżen, cycki by mi sie przydały, bo doł mam za duzy do tak płaskiej góry i talię w koncu odnalezc bym chciała
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko nie przesadzamy
|
|
|
|
#2360 |
|
Zadomowienie
|
bastka ja mam ten sam problem;D wiec sie nie przejmuj;p
renatka ale Ty jesteś boska!!!!! jak ja lubie patrzeć na takie dziewczyny jak Ty, ciemne oczy, ciemna karnacja, czarne wlosy ![]() chciałabym tak wyglądać ![]() ![]() ja lece suszyć głowę i do lekarza ide, zobaczymy czy to wyrostek
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaaczek
bastka, a Ty na tym drugim zdjęciu taka opalona solarium, słoneczko, samoopalacz?Mówisz,że chcesz sie skusic na samoopalacz loreala, ja tez mam od nich samoopalacz do buzi i jest fajny bardzo, wiec do ciała tez chyba kupie![]() coolasana, dziekuje bardzo ![]() karnacji ciemnej to ja niestey nie mam, maziam sie samoopalaczami, ale to nie to co opalenizna ze słoneczka..
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-28 o 10:44 |
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, chciaz nie wiem czy bedzie taki dobry
![]() Renatka, ladny avek ![]() i super zdjecia
Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-04-28 o 11:32 |
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak widzę grubą laskę w rurkach to normalnie bleeee;/No to troszkę dziwne bo ja mam 164cm i mam nie całe 56kg i jestem szczupła |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ogolnie nie naleze do bladych osob![]() A samoopalacz juz podpatrywalam na allegro jakie sa jego ceny sklepowe? I widze ze zmienilas avatarek na siebie ślicznie
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
ale kto tu mówi o grubych osobach, ja jestem uważam szczupła więc lubię siebie w rurkach - wręcz innych spodni bym już nie kupiła
![]() i nie chodzi tu o modę, a o to,że tak czuję sie dobrze ![]() Tygrryska, dziekuje ja liczę na to,że ceny tego Loreala, to tak ok. 40zł, jak jest podane w KWC. po ile są na all? ja dziś ide może w tej dziurze bedzie jakikolwiek samoopalacz,to dziś kupię sobie.. bo zrobiłam sobie właśnie peeling kawowy, mam taka gładka skore ale opalenizna poszła ![]() a do Rossmana za daleko na łowy ![]() bastka na bladą to Ty na pewno nie wyglądasz ![]() aaa, że opalona tak byłaś w wakacje to tez dobrze, bo myślałam że Ty taka czekoladka zawsze Ślicznie tam wyglądasz
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-28 o 12:11 |
|
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I trzymam kciuki aby lekarz mial pozytywne wiesci
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
ogarniam sie i idę po płótna i farby, bo doszło mi nowe zlecenie na obrazy, a ja sie za nic nie zabrałam jeszcze ![]() Cytat:
a mam wszystko na swoim miejscu (no tyłek mógłby być wypuklejszy![]() a osoba niższa ode mnie i mająca kilka kilo wiecej może wygladac jak ja ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- powodzenia u lekarza
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tu nie o wagę konkretni chodzi.
Ja mam 170cm, aktualnie np.waże 53 kg, jestem szczupła, ale nie chuda, mam tyłek, trochę tłuszczyku na udach, więc również wyglądam zdrowo i normalnie, na pewno nie zwracam na siebie uwagi przesadną chudością
|
|
|
|
#2369 |
|
Rozeznanie
|
ajj zazdroszcze wam
![]()
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
z jednej strony bastka, to jest fajne, z drugiej do mojego tyłka nie dorosły mi piersi
proporcjonalniejsza był była z troche wiekszymi jednak piersiami, tak cóż
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

)

dlatego pewnie pasuja mi takie złociste odcienie. jestem ciepły typ kolorystyczny
Wracaj do nas szybko 
Może kolejny przystanek w mojej podróży po kolorkach będzie
fantastycznie się prezentujesz 

w każdym bądź razie BARDZO dziekuje
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)