|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto !:)
Cytat:
obiadu nie było, ale to wszystko było takie spontaniczne.. TŻ kupił już wcześniej pierscionek, ale czekał na odpowiedni moment czy coś. no ale stało się tak, że na poważnie pokłóciłam się z nim i wtedy na znak swojej miłości TŻ oświadczył mi się to było takie słodkie klęknął i usłyszałam tylko słowa "Wyjdziesz za mnie Gwiazdeczko?" aaahhh.. oczywiście rozpłakałam się To było w środę. A kolacyjkę mieliśmy w sobote Tzn. tylko ja i TŻ.A co do pierścionka, to niestety źle wychodzi na aparacie z komórki, a swoją cyfrówkę porzyczylam kolezance. kiedy indziej pokaze
|
|
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Sama nie wiem czy jest mi ona aż tak bliska .Po prostu jestem z nią w klasie, chodzi z nami do szkoly bo akurat mieszka w tym bloku co moja przyjaciolka.Na przerwach pogadamy, nie raz z nami gdzieś pojedzie np drzwi otwarte w jakies szkole! I na tym koniec.. żebym była z nią silnie zwaiązana to nie powiem! Więc raczej aż taką bliską kumpelką nie jest.! Zobacze jutro jaka będzie sytuacja wyglądała .
|
|
|
|
#693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym że nie jest łatwo bo oni kontrolują go na każdym kroku,nawet przez tel nie możemy rozmawiać ![]() A ja się pochwalę że umyłam zęby po obiadku haha ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Bagietaaa - Ja myślę że nie masz się co "wychylać". Po prostu idz ze wszystkimi. Jest to nie przyjemna sytuacja. I wydaje mi sie że takie składanie kondolencji,wspołczucie jej nie pomoże,wręcz przeciwnie. |
|
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Romantycznie, to jest wzruszająca sytuacja
|
||
|
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tata nie mam za dobrych kontaktów,ale wydaje mi sie że tez nie ma nic przeciwko heh ![]() Gorzej właśnie z jego rodzicami.. No ale nic,jakos to przetrwamy.. ![]() A ile jesteś z tż-tem? |
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
3 lata i 2 miesiace
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- moze w koncu dojda do wniosku ze i tak nic nie zrobia |
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
a bo niedziela jest taka nijaka
niby wolne ale perspektywa poniedziałku ludzie chodą do koscioła, w tv do południa same filmy familijne poza tym ogolnie niedziela jest dziwna ![]() spadam zaraz, jade na chwilke do TŻ
|
|
#699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Watpie,oni mu powiedzieli że na studiach może miec dziewczyne ![]() ![]() madziula0605 - Dzięki słońce i nawzajem. ;*. A po co do lekarza?. Mam nadzieje że to nic poważnego .
Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-04-27 o 18:02 |
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem, może to taka ślepa miłość do dziecka. Może chcą go uchronić przed jakimis błędami. No ale cholera, jak człowieka będą trzymać bod kloszem to później taka dzicz wyjdzie w swiat i o niczym nie ma zielonego pojęcia. Świetnym przykładem na to est moja siostra ale to już inny temat. Aż mi ciśnienie skoczyło jak słyszę takie historie. Nie znajduję żadnego usprawiedliwienia w takim zachowaniu rodziców w stosunku do swoich dzieci. Co kolor tapety w ich własnym mieszkaniu też oni będa wybierać ![]() Z góry przepraszam jeśli kogoś uraziłam, nie to miałam na celu. |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to dziwne,ale mam takie samo zdanie na ten temat. Ja na początku tak się zirytowalam że sie popłakałam a potem zaczełam rzeczami żucac,ale to moja lekka nerwica się objawiła .Po prostu nie rozumiem..człowiek kocha kogoś chce być z nim i nagle to wszyskto legnie w gruzach przez czyjś kaprys,czy nie wiem nawet jak to nazwać.. Ale niestety ja nic na to nie moge poradzić,ani on.. Po prostu jesteśmy razem dalej mimo wszystko.. lasoa - Wiem,i dlatego staram sie ich zrozumieć,ale jakoś mi to nie wychodzi.. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-04-27 o 19:27 |
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie dziewczynki
Widze ze ostro konwersujecie o rodzicach i ich stosunkach do dzieci. Wiecie co, ja myslę ze oni takjakby może chcą nas uchronić od cierpienia, nie chcą żebysmy popełniali błędy, które oni popełniali w młodości. ale ja zawsze powtarzam mojej mamie, że ja sie nie przekonam dopóki sama się "nie przejade" na czymś. W końcu człowiek uczy się na własnych błędach.. nie cudzych.. |
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Fame - Masz racje. Jednak uważam że z pewnymi rzeczami nie można przesadzac. Opieka,opieką ale jeżeli chcą szczęscia swojego dziecka to chyba powinni robić wszystko żeby to dziecko bylo szczęśliwe. Myślę że każdy uczy sie na własny błęach,czy tego chce czy nie
.
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Tobą w 100%.
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się.
![]() A tak w ogole to ciekawe jak my się bedziemy zachowywać jak będziemy mamami,bo narazie to tak łatwo mówić ale jak przyjdzie co do czego to kto wie czy my nie bedziemy takie same.
|
|
|
|
#708 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny! Nie uwierzycie, bo sama w to nie wierzę... xD Jestem tak obkuta na geografię, że mnie już głowa boli
Zostały mi tylko z dwie str. w zeszycie ;d;d;dJak da inne pytania jakieś, niż to z czego się uczyłam to chyba mu zacznę zbijać krzyż z drewna wrrr Ale i tak jestem z siebie dumna ;d
|
#709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jednak jak się chce to sie potrafi .No to życzę Ci piąteczki jutro . Ja pojutrze mam sprawdzian z historii i tez sie zamierzam obkuć,bedziesz dla mnie motywacją ^^ |
|
|
|
|
#710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I dziękuję mam nadzieję, że nic nie zapomnę do jutra;d a mam jeszcze kartkówkę z historii, którą dzisiaj zapowiedział, ale może zdążę się na nią nauczyć w szkole, albo jakoś w drodze, bo to tylko daty
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Kiedyś tutaj już byłam, ale dawno nie zaglądałam, że nawet loginu i hasła zapomniałam .Coś o sobie... Imię wiadomo , 19 lat na tym cudownym świecie, studentka slawistyki.Która nie potrafi się zdecydować czy iść za głosem serca czy rozumu. Serce mówi tak, rozum nie. To tak na początek .
|
#712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przypomniałaś mi jeden wers swoim przedostatnim zdaniem, z pewnej ważnej dla mnie piosenki
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Teraz zastanawia mnie jaka to piosenka... ;>
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Dorotko, nie znasz na 200%, bo to kawałek hh mojego, hm, znajomego
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wlasnie wstalam sobie, jem pączka i pije kawke ![]() wczoraj już mnie nie było, bo tak jak pisalam bylam u TŻ, a potem u lakerza. zeszlo nam troszke dluzej bo zadna babka mnie ni chciala przepuscic ![]() CukrowaPanna nic mi nie jest, po recepte bylam tylko ide dzis na uczlenie ( w końcu) a po południu z TŻ na zakupy ![]() takie zwykłe do hipermarketu ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
zapraszamy serdecznie
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Witjacie Dziewczynki w piękny poranek
ja siedzę sobie w pracy i zapowiada się miły dzień ![]() Sandruś powodzenia dziś ![]() Miłego dnia wszystkim!!! |
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Sandruś, trzymamy
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
![]() gdzieś koło 2. śpię sobie spokojnie a tu nagle telefon od TŻ. Odebrałam a tu: " Dzięki Bogu, że Ci nic nie jest!" a ja: ![]() ![]() ..
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh no nie dziwię się biedny musiał się bardzo wystraszy, że aż zadzownił
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

Ale jestem wścibska, co 

niby wolne ale perspektywa poniedziałku
ludzie chodą do koscioła, w tv do południa same filmy familijne
poza tym ogolnie niedziela jest dziwna

.