|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Siaasiaa
* - może łatwiej wściekać się na tych, którym ufasz.. - dlaczego? - bo wiesz, że nie przestaną cię kochać. Czy to czasami nie fragment z ksiażki ,,Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" ? ![]() Bo jakieś znane ![]() ______ # Bo pomarańcze okazały się nieświeże i z przeceny # A Ona zasnęła ze łzami na policzkach # Zostawiłeś mnie. Kto mnie będzie łapał, gdy zacznę spadać z chmur? # Wtuleni ramię w ramię nocą całują się w bramie
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień * odliczam minuty i dni, Twoja twarz ciągle mi się śni * chcę całować twoje łzy * chcę zabrać Twój ból, ja chcę czuć to co czujesz Ty * chcę być tam gdzie Ty, tam gdzie niebo lekko dotyka wody * usunę spod nóg kłody, pokonam przeszkody, będziemy tylko ja i Ty *
Edytowane przez CarlaR Czas edycji: 2009-04-27 o 22:13 |
|
|
|
#4413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak
|
|
|
#4414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te wyżej kradnę z premedytacją.________________ Miłość rozbijasz jak kruche szło,
potem ją rzucasz na samo dno. Popełniłeś najgorszą ze zbrodni zostawiłeś plączącą dziewczynę na ulicy. To co było między nami dawno już przysypał kurz. Po co żyć mam wspomnieniami? Było przeszło nie ma już. I zamykasz oczy przy pocałunku. Gdy się żegnaliśmy powiedziałeś że było cudownie i chcesz to powtórzyć.A za 5 min napisałeś ,że to koniec. Potrafię żyć bez Ciebie. Do mnie możesz przyjechać nawet traktorem i tak Cie Kocham. Za tęsknoty dreszcze. Kocham cie chłoptasiu. Powiedziałeś,że jesteś prawdziwym mężczyzną, a zachowałeś się jak szczeniak.! Niby maturzysta, a głupi ja piątoklasista.!
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#4415 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebowała tylko truskawkowych tabletek i jego 36,6 stopni aby być zdrową... Uczesała włosy w koński ogon, spojrzała w lustro, musnęła policzki różem i pomyślała ' właśnie taką mnie lubi...' On zawsze tak na mnie działał. kalejdoskop losów. Chodź osłonię Cię przed deszczem. Każdy mówił zostaw go, to nieudacznik a ja uparcie trwałam przy Nim <3 Za każdym razem zastanawiałam sie dlaczego nie powiem mu co do niego czuje.Faworyzował mnie , szeptał czułe słowa ... a ja ? Ja stwarzałam pozory silnej, niezależnej kobiety ... i co z tego mam ? Moja prawdziwa miłość odeszła z inną ... Może komuś coś. Envious-gdzie jesteś ? :< kamisha-genialna jesteś wiesz? ;*
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Bo przeszłam w życiu rzeczy, których sobie nawet nie wyobrażasz..
![]() Fałszywej ***** odbiło się po zeżarciu wszystkich rozumów.. ![]() Mam ochotę na gorzkie. Rzy.gać mi się chce od tych słodkich kłamstw Nigdy nie zapomnę tej gracji, z jaką łamałeś wszystkie przysięgi ![]() Wiesz co? Tutaj to się skończy. Nie zamierzam iść obok ciebie ani cala dalej. Właśnie odzyskałam swoją niezależność. ![]() Jak marionetka w rękach nieudacznika. Sama wcinam pyszną galaretkę. Sama poszłam na cudowny spacer. Sama podjęłam ważną decyzję.. Widzisz? Wcale nie jesteś mi potrzebny! ![]() Z satysfakcją, że go wyprzedziłam ![]() Największym zaszczytem jest dla niego, że znalazł się w tym opisie. Choć myślę, że to zbytek łaski
|
|
|
|
#4417 |
|
Zadomowienie
|
Nie potrafię oddychać ustami, wiesz mnie zatyka
Gdzie dziś marzenia nasze są? Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić Życie to marny żart Serce odmierza kadencje rosnącego strachu Wydzieram kartki z horoskopu Jesteś owadem na szybie rzeczywistości Słów na usta nie ciśnie się zbyt wiele Jak niedopałek pod butem ginie każda chwila widzę brak szczegółów i odcienie szarości Przypomnisz mnie sobie, ale nie czuj żalu ______________ Devileek , dziękuję za wyróżnienie ![]() sheisunusual : mnie przychodzi na myśl tylko:
a tak swoją drogą... ciekawy login taki całkiem nie-do-zapamiętania ![]() a więc tak.... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥ ![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-27 o 22:37 Powód: literówka |
|
|
|
#4418 |
|
Przyczajenie
|
dawno mnie nie bylo...coz matura na glowie...wiec predko nie wroce...bede miec do nadrabiania..ale znalazlam pare fajnych tesktow...prosze:
może coś spodoba?? Czasem miłość łamie serce Gdy kochamy tych, którym to uczucie jest obojętne Dlaczego tak jest, że po stanach euforii Schodzą wszystkie kolory do poziomu szarości Może spotkam kogoś, kto zapełni moją smutną ciszę. Trudno, wszystko będzie toczyć się dalej Kiedyś, powiem, że już nas zapomniałem. Teraz już nie mam nic, tylko słone łzy Malują obrazy mi Poznali się na szkolnym korytarzu On najprzystojniejszy chłopak, na początku matur Zrozumiałem to, że właśnie Ty Byłaś uniesieniem tamtych dni Byłaś opowieścią z dawnych lat Może to zrozumiesz Może tęsknisz jak ja. Mi się kręci najwyżej w głowie po baletach Wczoraj imprezowy wyż, dzisiaj został letarg Dlaczego tak jest, że po stanach euforii Schodzą wszystkie kolory do poziomu szarości Wspólne poranki, wspólne wieczory Wydeptane ślady nasze oraz przemierzone tory Przy boku Twoim jak na kartkach w pamiętniku Gorący żar nagich serc osadzonych w świeczn Zrozumiałem wtedy, że jesteś dla mnie wszystkim Nie mogę Ciebie stracić, bo bez Ciebie byłbym niczyj Nie ma już tego, co było dawniej Jestem dla Ciebie, nie ma Cię dla mnie. W filiżance kawy szukam kolorów życia Które odeszły tak szybko jak Ty A ja myślałem, że nie zrobisz tego mi Tak trudno oddychać, gdy jesteś obojętna I stać spokojnie, gdy chcesz być już przeciętna Jak to zapomnieć żeby więcej nie bolało? Mówią, czas leczy, ale ile to ma trwać? Bo wciąż zatrzymuję się, gdy próbujesz spać A wtedy wracasz znów, pamięcią do tych zdarzeń Kiedy uwierzyłeś w to, że będziecie zawsze razem. Czy do końca będziemy razem? Nie zrozumiem tego Że Cię więcej nie zobaczę Bez Ciebie nie, tylko z Tobą za tym tęskne Nie mnie przy Tobie, lecz przy mnie nie ma Ciebie.
|
|
#4419 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
no na początku cieżko było się przyzwyczaić, ale taki mi wpadł do głowy przy rejestrowaniu _________________________ ___ ` a Ty? kim dla mnie chcesz być..? i z oczu Twych kraść każde spojrzenie, ich blask x33 Słów na usta nie ciśnie się zbyt wiele.. Co mam powiedzieć, naprawdę nie wiem.. `chodź i się nie martw, bądź ciągle obok, bądź przy mnie nawet kiedy przestanę być sobą. bądź pierwszą pomocą i ostatnią nadzieją .. |
||
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
nydee, XxValedictionxX, bananowalaska - ;** strasznie mi miło
Cytat:
szczeniackie zachowanie potrafisz tak naprawdę spełnić moje oczekiwania? mieć Cię nie przy sobie, ale dla siebie chcę czuć smak Twojej miłości wiesz, jest pewna różnica między słowami, a czynami to wszystko __________ rozluźnij mięśnie serca w dupie mamy to, czego podobno nie wypada mam 50 dróg do Ciebie i o nich chcę chodzić zapomniałam Ci powiedzieć, że do siebie nie pasujemy popuścić wodze wyobraźni mała ja na rozdrożu w powietrzu od emocji za gęsto latarnie to jedyne gwiazdy na ulicach
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
XxValedictionxX bananowalaska nydee - <33333 - tyle wystarczy na ten temat . ;*********
sheisunusual - dziękuję za wyróżnienie. co do prośby to jutro postaram się coś dodać, gdyż dzisiaj już padam na pysk [ za przeproszeniem ] ![]() ![]() czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w Nas. kiedy nie ma Cię, nie ma trochę mnie. nieśmiały dotąd głos odezwie się jak dzwon w kościele, a tego czego mało nie będzie wcale mniej. na beczce prochu skaczę jakbym na bębnie solo grała. czy tamte słowa szeptane bez obaw są warte by je zachować. przemykam lekko ponad dniami, by z naszych szeptów utkać noc. już nie jestem filiżanką bez uszka. wszystko posklejane. są we mnie sprzeczności, których nie potrafię zmienić i nie zmienię. uciekam w marzenie bo tylko tam mam raj, bezpieczeństwo, pragnienie. lepiej poczekać na to, co prawdziwe - co warte jest nas. życie ma smak kiedy falujesz w tłumie. wczorajszy dzień przykrył prawdę jak kurz. sam na sam ze sobą krótkie wyjaśnienie. patrzeć w oczy, godzić się z własnym sumieniem. kształty jutra, przepowiednie rozsypane. - rozumiesz mnie? - nie. - tym lepiej. najgorzej jest rozumieć.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
codziennie rano budzę się z kacem życia.
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Twoją Miłość nakręcę sobie na patyk jak watę cukrową. Świat nie nabrał barw Czas coraz rzadziej patrzy w oczy nam Oto czego brak nam obojgu, to świat, w którym nieważne są słowa.
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
.when you can live forever, what do you live for?
.i czyja to wina? nie wiem... wodzi nas za nos przeznaczenie .mam jeszcze czas być rozsądną .to wszystko było chyba zamiast .ja tańczę, a niebo, niebo gra... .leżeć i rozmawiać aż nastanie blady świt .każde z nas wyciszy duszę swą by pogrążyć się w snach, księżyć oświetla drogę nam .a cała prawda o nas zapisana w gwiazdach .do siebie za daleko nam .Smakuje jak mango – to siła miłości .Nawet, gdy twoje dłonie są dla mnie nieznanym lądem .Wiem, że nadejdzie ten dzień, kiedy spełni się sen .Kolejny raz odnajdziemy to w nas, nasze miejsce i czas .Na dobre i na złe, w deszczowy lub słoneczny dzień .Splatani ramionami, oderwani Ja i Ty.
|
#4425 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Snowball - ty sie nie przejmuj ja ci rozgrzeszenie dam Kochana ;** a opisy nadal podkradam Ty tez bd musiala mi dać rozgrzeszenie ! ;** ![]() [quote=TiScatteroUnaFoto;1 2061995] Cytat:
;***Cytat:
popatrz.. jaki kradzioch ze mnie ;D ;***Miło że ktoś docenia moje wypociny ;** a ty na szybko ale piękniee <3 ![]() Qummmpelaaa - Miło , zabieraj zabieraaj ! ;*** sheisunusual - dziękuje za wyróżnienie ale narazie nie jestem ci w stanie pomóc jak będe po poludniu postaram się coś naskrobać ; ** i wgl. wszystkim innym dziewczynką które doceniłyy ! Dziękujee ;*** _________________________ ___ - Wiesz jaki jest najlepszy kawał roku ? - niee . ![]() - Kocham Cię . ![]() Wykupiłam sobie pakiet 600 całusów na ciebie , cholera szkoda że nie ma w nim oferty łóżkowej ![]() i jeszcze taka prośba jade w czwartek do nich , tzn. do rodziny w woj. podkarpackim i tam bedzie moj były i wiem ze bede sie swietnie bawić i wgl. no cos o tym ze tam jest najlepiej niz gdziekolwiek indziej i świetna zabawa i oni <3 i wiem ze sytuacja z moim byłym sie powtórzy wiem ze bd replay ale dla tych kilku chwil mimo wszystko chciala bym sie poswiecic i chciala bym z nim jeszcze raz spedzic tak cudownie czas jak w wakacje mimo ze wiem , bo jeastem swiadoma ze bd tego żałowała , prosze was kochane wszystke ;***
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-04-28 o 08:21 |
|||
|
|
|
#4426 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Prosiłabym o opisy, w których będzie jakiś morał, że mimo wszystko, przyjaźń z pewną osobą jest ważniejsza, niż to co przeżyłam z " niedoszłym chłopakiem mym " . Dziwnie to brzmi, wiem. I taka jeszcze mała uwaga, prosiłabym, żeby nie były rymowane . Z góry dziękuję **a teraz kilka cytatów : * a ja nie mieszczę łez zagryzam wargi... * wyczuwam, wyczuwam Cię, w zapachu ubrań * a niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce * imię twoje echem odbija się od ścian * muszę to przespać przeczekać, przeczekać trzeba mi * jestem wodą do której raz włożywszy dłoń, nigdy nie zdołasz jej zapomnieć. / tak, tak to z Kasi Nosowskiej/Hey - List ;] możliwe, że na daremno to pisałam, ale chciałam się chociaż troszeczkę przydać |
|
|
|
#4427 | |
|
xoxo
|
miło mi
![]() Cytat:
________________________ .bo czasem trzeba zamknąć się szczelnie w swoim sercu i pomału zapominać. Odkąd serce spadło i się stłukło, zaczęło słuchać głowy. ... a wtedy wszystko będzie różowe! Złośliwość w moim wykonaniu jest jak tabasco w Krwawej Marry. Kilka kropel w słodkim soku dodaje pikanterii. Podchodzę do lustra, spoglądam w nie... Zastanawiam się czy tak wyglądam, czy to tylko złudzenie i wymysł lustra... Ale i tak dochodzę do wniosku, że mogło być gorzej... Jakże wiele rzeczy robimy mając świadomość, że są złe.. .A jak wielu rzeczy nie robimy wiedząc, że są dobre.. Pytasz mnie co widzę? Szarą rzeczywistość, codziennie. upijam się wiosną!
|
|
#4428 | ||
|
Raczkowanie
|
sheisunusual – cieszę się
![]() Cytat:
<3 i ja Twoje kradnę ![]() Cytat:
____________________ 1. Chwila zamknięta za drzwiami nabiera barw, gdy staje się jednym obrazem dwóch cieni.. 2. Kochajmy więc samotność pieśćmy ją, tulmy ją, śpijmy z nią.. 3. Jest jeden aspekt pod którym zwierzęta przewyższają człowieka – ich łagodne spokojne cieszenie się chwilą obecną.. 4. Ten błysk w oku.. 5. Szczęście jest nadal w cenie, więc nie próbuj szukać go na półce z promocjami. 6. Nie chcę być tak sama. Chcę Ciebie. 7. Promyk duszy przez grę luster i cień pulsuje papierową, szaro-nieśmiałą codziennością.. 8. Nie wiem, nie wiem, co dzieje się w moim sercu. 9. Tylko słowa, tylko Twój głos. Wystarczy - jesteś wszystkim. 10. Zbyt mocno zależy mi, bym nie uczyniła choćby jednego kroku. Zbyt mocno zależy mi, bym podjęła takie ryzyko. 11.Marzę tylko o jednym dniu dla Nas, o tylko jednym pocałunku, jednym, krótkim dotknięciu dłoni, jednej chwili, w której mogłabym powiedzieć Ci "Kochanie"... 12. Uwielbiam wpatrywać się w Twoje głębokie oczy. Usta, w których pragnę tonąć. Ciągle czuję Twój zapach. 13. Najbardziej lubię, kiedy wydaje mi się, że Ty też kochasz chwile, w których wyobrażasz sobie, że kocham Ciebie. 14. Nigdy nie sądziłam, że będziesz wszystkim. Nigdy nie sądziłam, że nie będę chciała przestawać tak czuć.
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki macie jakieś takie opisy bo podejrzewają u mnie chorobe;( cukrzyce cos na ten temat mam małego doła i cos by mi sie przydało PROSZĘ O POMOC:
(
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
była północ. i byliśmy tylko my. Miłość ? a sio. a sio! uwielbiam twój zapach, który zostaje na mnie kiedy ty wychodzisz. mamy przechlapane jak Pinokio w krainie termitów. zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć. różowy słoń na metafizycznych wrotkach. w krótką chwilę spier.doliłeś tyle. serce z wyższej półki. markowe. |
|
|
|
#4431 |
|
Marudziara
|
Z poronień rodzi się bezpłodność jutra tak banalnie umiera dusza...
Bez oglądania się za siebie zmieniam widnokrąg Ciemność, z której rodzi się biel. Ciemna nadzieja dająca rezultaty. Lustereczko powiedz przecie czego szukasz w moim świecie... Próbując zetrzeć prawdziwe oblicze,tęczówki wirują jak w kalejdoskopie.
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś osobą, którą kocham, nienawidzę, za którą tęsknię i przez którą cierpię - za wiele dla mnie znaczysz. musiałam z czegoś zrezygnować - szkoda, że padło na miłość.
ja go chciałam tylko kochać. uśmiechnął się do mnie los, a potem okazało się, że uśmiech ten był ironiczny. na tym widocznie polega istota miłości, że chcesz opowiedzieć każdą bzdurę, jaka ci się przydarzyła, w nadziei, że w krętej drodze z twoich ust do ucha partnera opowieść zyska znaczenie i sens. |
|
|
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
~~ ..żeby nie zwariować trzeba uciec w samotność..
~~ spojrzę raz tylko i uśmiechnę się.. ot tak ~~ help me leave behind some reason to be missed.. ~~ obłoki słów.. twoich słów ~~ tak niesforną kocham być..przyznaje się to żaden wstyd..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#4434 | |
|
Zadomowienie
|
Lolja--->Kochaniutka kradnij kradnij. Na zdrowie.
Ja okradam Cię z tych trzech niżej. ;*________________ Cytat:
A iskra płonie gdzieś jeszcze.
I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu. Wciąż w pogoni za lepszej jakości życiem. W naszym przypadku to jest raczej cud. dzień, który zaczął się marnie i marnie skończy się. raczej mało obchodzimy się nawzajem Sympatia do kogoś zbyt obciąża. Nie potrafię przestać Cię kontrolować. życie wykonuje egzekucje mojego szczęścia 'Gdy minie sen obiecaj, że słowa nie zgasną' i żebyś chociaż raz spojrzał na mnie tak, jak ja patrzę na Ciebie cały czas. czar prysnął . |
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MarcelinKaaa piękne...a drugi obłędny. Podkradam .Plotkaraaa -uhhh sialalala, jesteś niewiarygodna! I cóż...teraz już możesz podejrzewać mnie o kradzież... ![]() I na razie nie ogarniam, bo tak zasuwacie z tymi opisami, ze nie moge sie połapać w okradaniu. ![]() ^^^^^^^^^^^^^^ Schowałeś moje szczęście zbyt wysoko! Przecież wiesz, że nie sięgnę... Z dnia na dzień posuwam się machinalnie...wszystko wręcz na siłę! Byle do przodu...jednak chcę żyć. Czasem zatopić się w obłędnym ciele Twym i tknąć spierzchniętych ust. Działasz na mnie jak morfina Panie. Kiedy to się stało? Dziś o świcie,jej serce przestało istnieć.~ On: "Mogę już iść?" Ona: "Tak, tak proszę." Jak to mogę już iść?! Tak ...po prostu! Ja go nie kocham, taka jest prawda. Ta! Jasne. -z nutką ironii. ![]() Przytulił się delikatnie do jej klatki piersiowej i wschuwiłał się w bicie serca. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Takie o!.
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
poczułam znowu ten cały codzienny ciężar samotności.
mam w sobie przeszłość i tego nie wyrzucę. zapomniałam uczuć i teraz znów się ich uczę. śpijmy przytuleni jak dwoje szczeniąt, którym zdechła suka. Twoja siła, moją siłą. jestem jak niewolnik ślepego nałogu. pukam do Twego okna, a Ty nadal udajesz, że nie słyszysz jak moje łzy uderzają o Twoje szyby. wyławiamy z kłębowiska wciąż tych samych słów - skąpe okruchy prawdy. rozgrzebujemy stare rany aż do porażenia bólem, aż do stępienia świadomości. moje oczy nigdy nie będą Ciebie syte. w rytm Twojego oddechu <3 jutro możemy być szczęśliwi. chciałam być lekiem na Twoje łzy. bliskim mów, gdyby pytali, że w czyśćcu leczę duszę z silnego przedawkowania nieodwzajemnionej miłości. między słoną mgłą a nadzieją, zawieszona na zardzewiałym gwoździu strachu. wiesz jaka pusta jest pustka we mnie? To jest Twój strach. Nikt tego za Ciebie nie poczuje. jak oka w głowie będę strzec tandemu Waszych podłych serc. chciałabym tu normalnie żyć, spokojnie żyć, normalnie żyć. kocham Cię, przecież wiem, pamiętam.
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
daj mi chociaż kawałek dłoni, jeżeli mi całej nie możesz dać. spróbuj, może ci się uda. nie uciekaj. daj mi cień szansy. poświatę cienia. poświatę ciebie. kawałek siebie.
może i lepiej, że nie jesteśmy razem. może i lepiej, że mnie nie kochasz. bo łatwiej mi z tym, że nie mogę cię zdobyć , niż z tym, że mogłabym cię stracić. i na moim ramieniu wyliczysz ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność. nie wiem jak udało nam się tak oddalić. chyba jeszcze wczoraj mogliśmy coś ocalić. |
|
|
|
#4438 | |
|
xoxo
|
Cytat:
uwielbiam być w ten sposób okradana ![]() ________________ Masz nadzieję? To sobie miej! Ja wolę ruszyć tyłek, i coś zrobić A ty sobie miej... Ostatni krzyk mody: styl na egoistę... Uczucia - dawka szaleństwa i obłędu, którą człowiek sam sobie dawkuje każdego dnia, aby pozostać w pełni istotą ludzką. wprosił się do środka...rozgościł bezprawnie...rozkochał tak jak nigdy nikt ... i odszedł a tak chciałam żeby został...Nieproszony Gość. - Czy ty mnie kochasz? - Nie powinnaś zadawać takich pytań bo jeśli pytasz to masz wątpliwości jeśli masz wątpliwości masz także podejrzenia a gdy one okażą się słuszne... po co rozbijać taki piękny związek... Ona jest jak przeżuta guma do żucia. Każdy miał ją w ustach. Każdy ją żuł. I już w drugich ustach straciła smak, bo to był kolejny raz. I kolejny i kolejny...raz. Kolejne usta. Znasz to? - Tak bardzo Cię kocham ! - Mhm. A pewnie najbardziej wtedy gdy całujesz się z inną Czytając uważaj by nie zakochać się w bohaterze. idąc zatłoczoną ulicą, oglądałam twarze różnych ludzi, niektórzy byli smutni, a inni radośni. czy uczuć jest tyle, ile ludzkich twarzy? Serce nie sługa,a miłość jest głupia. poukładaj moje rozpierzchnięte promyki słońca, moje rozdwojone końcówki i pogryzione palce. znajdź najpierw ramkę, obrysuj palcem kontury rzeczywistości. potem wypełnij moje życie zabierając się najpierw za najprostsze fragmenty. opowiem ci o moich słabościach i czekoladowych deserach. może nawet popłyną ci łzy kiedy zagubi się naprawdę ważny kawałek życia. desperacko uderzysz z całej siły w stolik wylewając dwa cenne łyki kawy z filiżanki. jak mam Ci powiedzieć gdzie leżą wszystkie niedopasowane elementy, jak sprawić żeby to wszystko było miłą dla oka konstrukcją? nie chcę być mozolną układanką spędzającą sen z powiek.. tylko gdy coś długo układam nie pozwalam nikomu tego zniszczyć. już Ci to mówiłam. tylko pozwól mi dokończyć naszą układankę.. Tyle w naszym języku, epitetów, porównań, neologizmów, a jednak niektórych rzeczy nie potrafimy opisać słowami... Marzenie to zjawisko tak rozległe, wielowymiarowe i abstrakcyjne, że nie sposób określić go definicją. To zupełnie tak, jak chcieć zrozumieć człowieka pytając go "O czym myślisz?". Kiedy jestem słodko-miła to znaczy, że mam Was w dupie. Tak wyglądają współcześni dżentelmeni... Oni na ławkach, a kobiety na ziemi... potykam się o sznurowadła a buty mam na rzepy Człowieku, jesteś tym kogo widzisz w lustrze czy w cudzej źrenicy? Paradoksalne jest to, że marzenia niektórych ludzi są dla nas standardem, czymś co mamy na co dzień.
|
|
#4439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz moje rozgrzeszenie ![]() Co do prośby: Nawet gdy będę żałować to i tak będzie warto.. Replay? No cóż.. Tak trzeba.. Miłosny rozdział mojego życia część II czas zacząć.. Oj chyba więcej nie dam rady wymyśleć.. 3martyna3 Ja Twoja? Nie nie. To ty moja ![]() Gdy świat ze mnie zadrwi, ja pokażę mu co to znaczy wojna ze mną.. A szczęście cichutko puka do moich drzwi.. Miłosna samotność.. Więc pokaż jak ci zależy.. Pokaż że za mnie dałbyś wszystko.. Edytowane przez snowball Czas edycji: 2009-04-28 o 13:12 |
|
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
1. Miłość jest odpowiedzią
Wypisaną na skrzydłach anioła. 2. Kruche serce, kiedyś już było złamane Nie sądzę, by mogło znieść Kolejny cios 3. Więc nie pozwól, by twoja przeszłość Zniszczyła nadchodzące jutro 4. Płaczę po cichu Płaczę w sobie Płaczę bez nadziei Bo wiem, że nigdy nie będę już oddychać twoją miłością 5. Ile trzeba, byś przejrzał Byś zrozumiał, że ja Zawsze będę wierzyła, że Ty i ja, możemy przez to przejść I wciąż wiem, że nie przejdziesz mi 6. Twój dotyk jest dla mnie taki magiczny 7. W tym momencie zakochujemy się w sobie Zwolnijmy, żebyśmy mogli się w sobie zakochać 8. Is it your smile, or your laugh, or your heart, doesn´t really matter why, I love you.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Te wyżej kradnę z premedytacją.

*

MOJE!