|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
|
|
|
#4952 |
|
Rozeznanie
|
Selka leż kochana, wszystko będzie dobrze
![]() Małpka Gratulacje!!!!!!!!!!!!! w końcu się doczekałaś ![]() |
|
|
|
#4953 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Małpka GRATULACJE !!! Obie bardzo dobrze wyglądacie ![]() Sonia nieciekawe to ultimatum Jak tak dalej pójdzie to dziewczyny nie pozostanie wam nic innego jak założyć domowy złobek, bo na przedszkole to chyba jeszcze za wcześnie dla waszych pociech. Tylko co ja wtedy będę czytać jak będziecie plotkować na żywo. Selka co to dla Ciebie 2 tygodnie, zobacz ile już wytrzymałaś, jesteś bardzo dzielnaOstrowczanka A ja póki co czekam na papiery od byłego szefa (tydzień!!) i może wreszcie będę mogła zarejestrować się w UP.
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez omikrona Czas edycji: 2009-04-28 o 10:58 |
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu się doczekałaś Małpko
|
|
#4955 |
|
Rozeznanie
|
Malpka - gratuluję, tatusiowi maleństwa oczywiście też. Widać jaka jesteś szczęśliwa, a Julcia słodziutka!!!!!!!!!! Sonia Selka - oby maluszek wytrzymał jak najdłużej. A z Ciebie dzielna kobieta, wytrzymałaś tyle czasu więc i te najbliższe dni dasz radę!!! |
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia , Omikrona, życze szybkiego znalezienia nowej pracy!
Selka - spokojnych 2 tygodni życzę! a ja porysowałam właśnie moje autko.niby patykiem ale jednak jest rysa na błotniku.wszystko przez to że mnie nerwy ponosza przed jutrzejszą sprawą.ehh
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia
pracy.Jodie za jutrzejszą sprawę. Może w ramach relaksu i odstresowania jakieś małe zakupki?![]() Dziękuję Wam kochane za słowa otuchy Źle mi bardzo i nie mam za bardzo komu się wyżalić, mam czasem wrażenie,że nikt mnie nie rozumie Za 3 tygodnie mam wizytę u ginka i muszę wytrzymać, wtedy ustali datę cc. Najgorsze jest to,że łożysko ma III stopień dojrzałości, czyli robi się niewydolne i max 2 tyg do porodu. Boję się strasznie,że coś się stanie z maluszkiem,że nie dostanie odpowiedniej ilości pożywienia, tlenu itpSorki za monotematyczność... |
|
|
|
#4958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ważniejszych rzeczy kupiłam ksiażkę - wyzanania zakupocholiczki ![]() ja mam nad nią tą przewagę ze moje karty kredytowe leżą pełne ![]() Cytat:
a co do rzeczy dla dzidziolka to się nie martw - zawsze możesz liczyć na nas!
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Jodie ja już mam dosyć szpitala
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Selka domyslam się że masz dosyć szpitala , chodzi mi bardziej o Wasze bezpieczeństwo.bo jak nie będziesz spać a będziesz się ciagle zamartwiać to obawiam sie ze może byc tylko gorzej.
|
|
#4961 |
|
Raczkowanie
|
SELKA, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło
A rzeczami dla maluszka się nie przejmuj-jemu najbardziej jest potrzebna zdrowa i uśmiechnięta mamaMalpka gratulacje Julka jest prześlicznaA ja dziś zdawałam egzamin na prawo jazdy i... zdałam Za pierwszym razem Jeszcze jestem w szoku
Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2009-04-28 o 14:51 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- wizaż wariuje!
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Annabel - widzisz, wreszcie coś się poszczęściło - może to będzie wreszcie przełamanie złej passy?
Małpka - gratulacje, śliczna niunia!
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Annabel gratulacje
|
|
|
|
#4965 |
|
Wtajemniczenie
|
Anabell - gratulacje - super że się udało tzn. super ze taka zdolna jesteś
![]() A ja zmykam do domu - jakoś nie mam nastroju do pracy
|
|
|
|
#4966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdolna jesteś
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba dostałam pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sonia! Widziałam Cię, jak wyjeżdżałaś ze Spadochroniarzy w Racławickie. Mam nadzieję, że jakoś się poukładają Twoje sprawy i znajdziesz szybko super pracę! Annabel! Zdolniacho Ty! Za pierwszym razem prawko?! No super! Mega gratulacje! Selka! Rób listę! Zrobimy Ci te zakupy, nie dziewczyny? ![]() O matko! Ale się cieszę! Mimo, że nic nie wiem tak naprawdę.
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Tola gratulacje
Już trzeci raz dzisiaj komuś gratuluję ![]() Dzięki za propozycję zakupów bo nikt nie wybierze tak dobrze jak ja Najgorszy problem mam z wózkiem, bo nawet nie miałam okazji pooglądać a wybó jest ogromny...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4970 |
|
Raczkowanie
|
Tola GRATULACJE !
Dzień pełen wrażeń
|
#4971 |
|
Rozeznanie
|
no dziewczyny ale dziś dzień
Małpka zapomniałam dodać że niunia ślicznusia Annabel moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!! Zdolniacha z ciebie ![]() Tola tobie też strasznie gratuluję!!!!!!!! Selka właśnie Tola mnie ubiegła z pomysłem, ale jak coś to zrób nam listę zakupów a my się resztą zajmiemy Sonia i Omikrona życzę znalezienia nowej pracy Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2009-04-28 o 16:40 |
|
|
|
#4972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No no - wspaniałe wieści - gratuluję serdecznie Cytat:
Oby wszystko poszło po Twojej myśli Tola ![]() A ja wracam od jutra do pracy - z jednej strony fajnie siedzieć w domu i robić wszystko na spokojnie, ale z drugiej brakuje mi ludzi, a że jak towarzyska istota jestem i gadatliwa, więc wiadomo
|
|
#4973 |
|
Rozeznanie
|
No piekny dzien nie ma co
![]() Malpka gratulacje, sliczna mała Annabel gratuluje i to jeszcze za pierwszym razem, no no. ![]() Tola super ze masz prace Jodie za jutrzejsza sprawe, niech jutro tez bedzie dzien dobrych wiesci ![]() Selka leż spokojnie, juz niewiele czasu zostało, a zakupy poogladaj w internecie i pokaz mezowi co Ci sie podoba, niech tego szuka na miescie
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4977 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. chyba 1szy facet nas nawiedzil ale z taka informacja!!!!Cytat:
ale tez z ograniczona iloscia![]() a co ogladania bryk to mozesz obejrzec co jest na allegro czy w ogole na necie i malzon niech szuka w sklepach...chociaz wydaje mi sie ze na necie mozna kupic taniej nawet doliczajac koszt przesylki.... Cytat:
gratuluje po raz kolejny dzisiaj zdolna jestes!!! ja na razie jestem na etapie ze malz mi mowi co i jak w samochodzie...ale ja wiem ze za 1szym podejsciem to w zyciu bym nie zdala...boje sie zapisywac na prawko az nie pozbede sie mojego panicznego leku przed kierowaniem!Annabel- miejmy nadzieje ze to jak pisza dziewczyny 1szy krok przed samymi dobrymi wiadomosciami! teraz mozesz spokojnie isc na ta operacje kolana ![]() Cytat:
ale dzis dzien gratulacjyjny super ze wszystko zaczyna sie ukladac wreszcie jak powinno! miejmy nadzieje ze ten "nasz" wizazowy pech wreszcie poszedl sobie daleko!sie robi ![]() Sonia- mysle ze i ciebie ten pech ominie i znajdziesz Ty i Ostrowczanka i Omikrona prace z ktorej bedziecie zadowolone ![]() Martynka- przepraszam Cie za ten nadmiar wiadomosci, ale wizaz wariowal i wyslalo mi tyle razy...jakby co to pisz priv...albo na maila (w podpisie)
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||||
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Jodie! Kciuki oczywiście będę trzymać!
![]() A mówiłam, że podcięłam włosy wczoraj?
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Daj fotkę w takim razie
Ja szukam pomysłu na jakąś nową fryzurę - już mi się nudzi codzienne spinanie w kucyk
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

co to dla Ciebie 2 tygodnie, zobacz ile już wytrzymałaś, jesteś bardzo dzielna

jest rysa na błotniku.wszystko przez to że mnie nerwy ponosza przed jutrzejszą sprawą.ehh
pracy.
Źle mi bardzo i nie mam za bardzo komu się wyżalić, mam czasem wrażenie,że nikt mnie nie rozumie

Za pierwszym razem
....