![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: lancome,cacharel,zapachy, lakiery, kolorówka:D początkująca ale pełna energii
niestety zapach tylko za zapach, a z twoich żaden mi nie odp. :/ szkoda, ze nie wypatrzyłaś czegoś więcej bo podoba mi się kilka rzeczy z kolorówki. z góry przepraszam jeśli nie odpisuje dłużej ,ale nie mam ograniczony czas i dostęp do komputera- zaległości nadrabiam w weekend pozzdrawiam
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- tak ten zielony- jestem ostatni rudzielcem a to razem wygląda nieźle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dot.: lancome,cacharel,zapachy, lakiery, kolorówka:D początkująca ale pełna energii
jak najbardziej -są słodkie,bardzo dobrze nawilżają (jednak sama wolę ostatnio pomadki dlatego też je wymieniam)
![]()
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
mam do wymianki jasny, rozswietlajacy cien Estee Lauder (nie lubie jasnych kolorow, odcien byl tylko sprawdzany na lapie, zatem ubytek zerowy). Chetnie zameinilabym go na ciemnofioletowego DIora. Bylabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się próbki i mała buteleczka Diesel, bo szukam jakiegoś zapachu dla siebie i muszę jak najwięcej próbować. ale z kolei to byłoby trochę mało za ten cień..
![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie poniższe:
lancome magnifique edp 75ml nowe armani diamonds intense 50ml nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12068041]mam do wymianki jasny, rozswietlajacy cien Estee Lauder (nie lubie jasnych kolorow, odcien byl tylko sprawdzany na lapie, zatem ubytek zerowy). Chetnie zameinilabym go na ciemnofioletowego DIora. Bylabys zainteresowana?[/quote]eh ale chyba tam nie zauważyłaś- to jest szminka nie cien
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Ale lolitka jest w podobnej półce cenowej ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-28 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- a.. jak byś chciała mogę zrobić małą odlewkę flowerbomb edp choć z mojej setki już zostało tylko pół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
no... myślę,że w tej ogólnej wymianie jakoś by się dopasowała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome Poudre Majeur Excellence 02 Perle Rosee -puder sypki, zużycie 10%, pokryweczka delikatnie pęknięta, puszek używany, jest kartonik, MD156F http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10442 Lancome Color Ideal Poudre, 8H Matt effect, 004 Ivoire, puder prasowany matujący- tylko jeden test, gąbeczka nie używana , jest kartonik zakupiłam za jasny gdyż pomyliłam numerki.. Puder jest świeży tyle co otworzyłam ME183 Pupa Silk Touch Powder 02, puder prasowany z wymianki, zużycie malutkie, wciąż widać wytłoczone dwie literki bardzo fajny, niestety dla mnie za jasny ![]() Givenchy Subli'mine compact 908- wkład wymienny zamykany w plastikowej 'pudernicy' z gąbeczką.. okazał się dla mnie zdecydowanie za jasny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
cool water mam o poj jakies 30-40mlz 50 i z 80/100 ale musze dokladnie zobaczyc a bylabys zainteresowana??
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
na razie interesują mnie tylko te próbki, ale to za mało. jak będziesz miała jakąś dokładkę, to daj znać
![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak nie bardzo mam co dobrać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To do usłyszenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Już odpisałam wyżej hooopsa
![]() Nie masz się co spieszyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Cmok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
to mi się u Ciebie podoba:
biotherm biosource mleczko do demakijażu 20 z 30ml biotherm celluli laser night 40ml biotherm pilling do ciała 75ml sephora maska do zniszczonych włosów 3x15ml estee lauder day wear plus 7ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Egi, proszę powiedz czy to są Superbalmy czy inna seria błyszczyków?
Chętnie wymieniłabym JT. On ma kod CB026 (ma 4 lata), ale użytkuje się jak nowy. To jest mój nasty JT i wiem, że one są wieloletnie. Nie rozwarstwia się, cały czas pachnie landrynkowo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
tak dokładnie ta seria. superbalm- jakoś ze stycznia z sephory;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
bardzo zależy mi na armani diamonds intense 50ml nowe, może coś znajdziesz? poza wątkiem mam też 10/50ml flowerbomb...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.