|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Witajcie
![]() Katt bardzo ładne i klimatyczne zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieje, ze teraz wyjasnicie sobie wszystko. Wiesz, pomyslalam, ze "ta pani" mogla szantazowac Twojego ukochanego, ze jesli wtajemniczy Cie w ich korespondencje, to ona nagada Ci roznych rzeczy i Ty na pewno uwierzysz jej, a nie Jemu. To brzmi dziwnie i glupio, ale potrafie sobie wyobrazic sytuacje, w ktorej mezczyzna, zaskoczony takim nachalnym zachowaniem bylej, nie mysli logicznie i pozwla sie wkrecic w dziwny uklad. |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Czekam na Ragnarok
|
Też mam taką paranoję. Tzn. miałam - w sensie mam, jak mam faceta
![]() Ale ja to bardziej mam schizo na punkcie zazdrości i zdrady. Unfortunately. |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Kolu, Tygrrrysie-
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najbardziej boję się chorób - czyli tak naprawdę śmierci. Moich bliskich, mojej. I tego, czego przewidzieć się nie da - wypadków, zdarzeń losowych, które sprawią, że stanę się bezradna, że sobie nie poradzę. Że będę zdana na innych. Ech, walczę z tymi lękami od lat - jedyna ich dobra strona jest taka, że im bardziej się boję, tym bardziej cieszę się życiem, każdą chwilą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2166 |
Czekam na Ragnarok
|
Kolu - narazie nie potrafię określić inaczej zapachu niż pikantny, seksowny, słodki, ale nie przesłodzony. Flakon prześliczny, choć ta złota róża troszkę tandetna - ale i tak bardzo mi się podoba. Na początku, co dziwne, wyczuwam marchewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej boje sie oklamywania np. przez Mame, ktora ukrywalaby przede mna jakas powazna chorobe, albo problem. ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Joasiu- tak, Vratizolin to to na opryszczke ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-04-28 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
rude jest piękne:)
|
Katttt ale avek sliczniasty ,dopiero widze przez te errory.
Kolu biegne sie pakowac ![]() Rawito ,tylko spokoj moze pomoc ,kurcze czasem nie wiadomo co jest lepsze,mysle ,ze Twoj TZ jako osoba kulturalna chcial zalatwic kulturalnie sprawe ,myslal pewnie ,ze jak grzecznie odpowie ,to sie babsko odczepi,ale babsko poczulo sie w obowiazku dalej "gadac" .Czasem chyba lepiej na takich natretow uruchomic zwyczajne chamskie zachowanie . Rawito bedzie dobrze najlepszym rozwiazaniem jest zmiana numeru telefonu zalatwia to sprawe i nie dawac nikomu nowego numeru,bo jak sie babsko zawezmie ,to przez wspolnych znajomych moze dotrzec do nowego telefonu.Jesli jest potrzeba podania numeru komukolwiek to najlepiej miec drugi na karte ![]() Zmiane numeru niedawno przerabialam z corka,tez byla nekana przez bylego z jego obecna ,zmiana zalatwila sprawe ![]()
#2169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez kubla bardzo mocnej kawy nie zaczne dnia. Nigdy nie przekroczylam magicznego 100/70, norma u mnie jest 90/65. Choc przyznaje, ze Twoje 75/50 jest niepojojace. Idz do lekarza koniecznie. Trafilas, Magda to jazda konna. Cytat:
Polecam Rukole w Gdansku, na ta w Sopocie najezona jestem, po niemilym incydencie. Kola, a bylas u Wlochow w Sopocie? Tesoro sie nazywa ( przy rondzie Bitwy pod Plowcami ) Kucharza Wlosi, co zreszta czesto slychac, bo z kuchni dobiegaja ich spiewy ![]() Wnetrze takie sobie, choc ja to lubie w tej restauracji akurat, papierowe obrusy, gwar ( jak to u Wlochow). Polecam przstawki, spagetti Alio Olio, w piatki maja swieze owoce morza (doskonale kalmary oraz mule), ponoc dobre sa tez pizze ( ja nie lubie, ale moj Mily owszem i poleca ) Zazdrosze Ci, kurza twarz Barcelony, nigdy nie bylam. I zabrzmialo tak romatycznie - pakuje sie na randke z chlpakiem, w Barcelonie, o polnocy... edit - Aaaa, zapomnialam napisac... Fenris, dziara jest oszalamiajaca. Przyznaje, ze nie zrobilabym sobie takiej nigdy, ale ilekroc widze wytatuowane kobiety, to wydaja mi sie one miec jakas tajemnice i zadzior i strasznie mnie swierzbi, zeby pogadac i poznac taka wydziergana... Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-04-28 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, dzięki
![]() ![]() ![]() Fenris, marchewka! ![]() ![]() ![]() Tess, a pomożesz spakować i mnie? ![]() ![]() ![]() Dorotko, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-04-28 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
czyli Endżi
|
Kola, słodki jezusie, ale wspaniała randka przed Tobą
![]() ![]() Katt, fajnisty awek ![]() Z tego co widziałam przez moment przemknął temat atopowców i wrażliwców. Czy któraś dobra i mniej więcej rozeznana dziewczyna powie mi dlaczego Elidel (mazidło do atopowców) piekł mi buzię żywym ogniem ![]() ![]() ![]() A teraz w ramach akcji "nie zapomnijcie o mnie" ( ![]() ![]() ![]() Na motocyklu też najchętniej nie spuszczałabym nogi z gazu (no, w tym wypadku ręki a nie nogi, bo gaz jest na manetkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spotkałam dzisiaj dobrego kolegę, z którym razem jeździmy i uspokoił mnie że choćby na minimalnym gazie jest o niebo łatwiej i na bank lada moment będę śmigać ![]() ![]() ![]() Jak na razie nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że będę sama jeździć, ale kumple mnie wspierają i głupio byłoby mi ich zawieść ![]() ![]() Opaliłam się od tego dwugodzinnego zasuwania po placu ... ![]() A ciśnienie mam 100/70 - wiem, bo byłam u lekarza który miał stwierdzić, że nadaję się na motocykl ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-04-28 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
|
Kolu z przyjemnoscia pomoge sie pakowac ,na dlugo jedziesz?
W sumie ,to jedziesz do Katalonii ,bo Barcelona to Katalonia , zycie zaczyna sie po 22 drugiej tetnia ulice oswietlone kolorowymi neonami ,niesamowite budowle ,miasto Gaudiego , bulwary pelne ludzi bez wzgledu na pore dnia i przemili Hiszpanie ![]() ![]() aaaa zapomnialam Dorotko-Coco salatke zapisalam i zrobie bardzo lubie salatki ![]()
#2174 |
Zakorzenienie
|
Ojej. Ty tez?
![]() Straszne takie niedocisnienie jest. Wypilam mocne kakao i TZ wyciagnal mnie do parku, poganialismy sie z psem i jest 90/60 - lepiej mi juz. Kola, ale Ci ffffffffajnie ![]() Udanego randkowania zycze ![]() edit/ Nie nadazam przez te errory, gr. Doroto, ja tez nigdy nie przekroczylam 100/70. To jest moj max. Na codzien 90/60 i jakos funkcjonuje ![]() A dzisiaj przy tych 75/50 ciezko bylo. W pracy sie ciemno w oczach robiloi krecilo w glowie. edit 2 ![]() Angel, mozliwe. Widocznie masz nadwrazliwosc na pimekrolimus, czyli substancje czynna tego preparatu. To jest lek (nie specyfik pielgnacyjny dla atopowcow, ktory ma za zadanie byc jak najdelikatniejszy i najmniej drazniacy). Na kazdy lek mozna miec uczulenie lub nadwrazliwosc i nie ma znaczenia na czy to lek dla atopowcow czy nie. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-28 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzięki
![]() ![]() ![]() Tessko, wybywam na weekend+ poniedziałek ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, może jakieś porady odnośnie Barcelony? Widzę, że większość była już w tym mieście ![]() ![]()
![]() |
#2176 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do tematu ciśnienia, ja mam podwyższone zazwyczaj. Choć ostatnio wydaje mi się, że jest lepiej, bo się tak nie stresuję. Uciekam spać, żeby nie zaspać znowu do pracy ![]() ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-04-28 o 21:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
|
Cytat:
![]() ![]() TUTAJ masz prognoze do poniedzialku. Bedzies miala cieplo ,nie upalnie ale fajna pogoda na lazenie ,noce tez w miare cieple. Dobranoc Marta kolorowych snow ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-04-28 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
czyli Endżi
|
Kola, wskazówki w związku z Barceloną
![]() ![]() ![]()
#2179 |
Zakorzenienie
|
O rany, rany, o kradzieżach słyszałam i mam obsesję odkąd zobaczyłam wartką akcję 2 lata temu w paryskim metrze
![]() Nie wiem dlaczego, ale Barcelona wydaje mi się być taka.. mroczna ![]() ![]() A jak się nie spakuję to nigdzie nie pojadę ![]() ![]() Fenris, czekam więc na wrażenia z globalnego testu Galliano ![]() ![]() Aniołku, widziałam dziś chlopca na placu, uczyl sie jezdzic na motocyklu ![]() ![]() Tesso, pogodynko ![]()
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-04-28 o 21:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
|
Kolu wszystko co wazne w Barcelonie dzieje sie na Placu Sant Jaume.W weekendy mieszkancy spotykaja sie tam by tanczyc,Warto zobaczyc stara dzielnice Barri de Ribera ,Wzdluz ulicy Montcada znajduja sie rezydencje w dwoch z nich miesci sie muzeum Picassa(Palau Aguilar i Palau del Baro del Castellet).Warto zobaczyc serce miasta Ramblas miejsce najbardziej tetniace zyciem.
Wiecej nie pisze bo nie bedziesz miala czasu ,wystarczy ,ze bedziesz chciala zozbaczyc tylko to co jest na Ramblas ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-04-28 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
czyli Endżi
|
Koluś, nie jest mrocznie. Wręcz bardzo słonecznie i na luzie
![]() Po raz pierwszy w życiu widziałam tam takie rzeczy jak około dwudziestoletni chłopak, wyglądający najnormalniej w świecie poza tym że udał się do McDonald's w butach striptizerek na jakimś dwudziestocentymetrowym obcasie ![]() O tak, na Rambli można się świetnie obkupić. Jest tam taka dzielnica niby ze sklepikami do hurtowej sprzedaży i jest tam świetna biżuteria za grosze. Poza tym stragany z egzotycznymi specjałami. Moje biedne blade ciałko opalone tak z zaskoku... ![]() Dobranoc ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-04-28 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
|
Cytat:
![]() branoc Aniolku ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- zabilam watek Barcelona ![]() nie moge pisac na temat Hiszpani bo ...... uciekaja wszyscy ![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() ![]() nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji, to ja zabiłam wątekTeresko ![]() ![]() Tulip ![]() ![]()
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-04-28 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
|
Nie ,nie Ty Kolus, ja zakochana jestem w Hiszpani i jak zaczne pisac/mowic to nie moge skonczyc
![]() ![]() chociaz lepiej znam Andaluzje
#2186 |
Zakorzenienie
|
podziwiam i zazdraszczam poznania terenu
![]() ![]()
#2187 |
Zakorzenienie
|
o, ja teoretycznie też się pakuję
![]() na razie sporządzam tylko listę zakupów na jutro i drugą, co powinnam zrobić, zapakować, a o czym mogę łatwo zapomnieć ![]() omg, jak ja nienawidzę się pakować... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi Ci to lepiej niz mi. Zreszta sama wiesz
![]() Milego wypadu na Slowacje, Tulip. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-28 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
![]() Kolu udanego wyjazdu i zazdroszczę Barcelony ![]() Tulipanko, tobie również zazdroszczę ![]() ------- Czego się boję? Pająków na przykład ![]() ![]() Tak, macie rację miłość i strach są ze sobą bardzo związane.
#2190 |
Zakorzenienie
|
Mariolu
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.