|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Moje dzieło
Jak coś wystaje to jutro ojciec mi poprawi i styka Chyba... ![]() Lirangel Mi ostatnio tak babka podcieła końcówki że tylko z najdłuższej warstwy więc jakby ich nie ruszyła a kase wzieła i to niemałą Więc stwierdziłam, że wole to podcinać sama, ewentualnie ojciec. Przy długich włosach to i tak się tylko podcina więc dużo umiejętności nie trzeba. Kurde... a ja sie wkopałam... Umówilam sie na jutro z moim kumplem. I powiedział, że sie obrazi jak mu znowu uciekne. I co? Wczoraj mi TŻ napisał że jutro będzie
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Czego można pisać recenzje na ang?
![]() Była już filmu, wystawy, czasopisma. Chyba pora na książkę Ale recenzji serialu
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2434 |
|
Pani Buka
|
paula nie wiem, ja się za recenzje nawet nie biorę
![]() marcia wysłałam tylko proszę Was dziewczyny nie rozpowszechniajcie tego dalej - to jednak powinno być opatrzone znaczkiem "Copyright by Maciek *****" shewa bo ja ciagle mam w głowie obraz Ciebie ze studniówki z tymi loczkami ^^ no ale jak masz tak obcięte włosy (podobnie do mnie zresztą), to nie powinno być tak widać nawet jeśli cos jest krzywo
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
shewa, moim zdaniem może być
![]() A ja swoje muszę trochę przyciąć, bo końcówki mam postrzępione ale ciotka mi załatwiła mi dobre nożyczki więc sobie jutro usiądę i przytnę, poprzednio się udawało to i teraz się uda, o! |
|
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze 4 działy główne do powtórzenia ja uczę się z książki Oxford Excellence for matura ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać chyba
Padłam przy profilu pewnej Włoszki ![]() NO snakes, spiders or other insect, please! THANK YOU! A co ![]() Nie liczę na to, że dadzą coś o nim na geo, więc chociaż na ang by mogli
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, może będzie coś z budownictwa na angielskim ..how to build a house
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Mój bilans:
-2 ćw gramatyczne z ang -3 czytania -troszkę planimetrii -hydrosfera -powiedzmy, że astronomiczna -część ludności, może zaraz jeszcze się w nią dalej wgłębię |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jak wy ale z polaka się nie uczę nic, idę na żywioł
za to biologii się boję...
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) Na jego podstawie podaj województwa, które są najbardziej dotknięte tą chorobą. b) Podaj skutki zwalczania jej. A choroby ponoć zawsze są
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Pani Buka
|
A może na WOS-ie temat w rodzaju: "Opisz, przeanalizuj i oceń wpływ programów i seriali telewizyjnych na współczesnych nastolatków. W swoje pracy wykorzystaj dowolne przykłady z życia"
![]() Marcia, jak ja czytałam 'chłopów', to na początku też miałam mniej więcej taką minę: O.o no cóż, specyficzna stylizacja gwarowa w końcu ![]() Pójdę chyba spać, na maturze przecież nie bedzie dokładnego przebiegu ekspansji imperium Turków osmańskich
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-04-29 o 00:23 |
|
|
|
#2446 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oj.. zdzwiłabys sie Czesc dziewczyny chyba zaczynam odczuwac stres i potrzebuje duchowego wsparcia ![]() Forum sledze od baaaaardzo dawna dlatego mam wrazenie że znam was wszystkie juz kupe lat no ale pora sie ujawnic i nie bijcie za to podglądanie ![]() a no i zapomniałabym: Polski - pr niemiecki - pp biologia - pr historia -pr (chyba zwariowałam )
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
A Granice czytałaś ???
![]() Tam to dopiero .... Sex, kasa i kłopoty. W tej książce wciąż ktoś kogoś zdradza, ktoś traci prace, ktoś choruje i umiera. Wątki te przeplatają się przez wszystkie rozdziały. Tyko kobieta mogła coś takiego napisać. Cała fabuła nadaje się do telenoweli brazylijskiej.
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie obiecuję,że dzisiaj już naprawdę dopiszę coś do dotychczasowego tekstu mojej prezentacji !!! "Witam Państwa.Temat mojej prezentacji brzmi : ...."
Od dzisiaj mam ją za równe 2 tygodnie.. Ale ja wolę historię i WOS..Starożytność gotowa,dzisiaj całe średniowiecze,jakieś lektury i może Prawo lub świat współczesny z WOSu. Wieczorem nie mogę się do was dostać,bo nie mogę złapać neta
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzień rozpoczełam od wylania herbaty i kłótni z mamą pieknie sie dzień zapowiada ![]() Zaraz jadę na biologię, spotkam się z klasą, a potem spowrotem do domu i do książek ![]() miłego dnia
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() MI sie jeszcze dobrze spi ![]() Przydaloby sie wziasc za nauke znow dzis
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam o godzinę później niż planowałam
). Chyba przejdę się zaraz na pocztę, żeby sobie powietrza świeżego zaczerpnąć i mieć siłę do skonczenia atmosfery. ![]() Cytat:
Nawet nie musiałabym patrzeć na ten kartodiagram, żeby dobrze odpowiedzieć.
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Japkowa Pani jesteśmy we dwie
Na polskie też idę na żywioł, a jak słyszę coś o biologii to padam :|Zaraz wyruszam w miasto po trampki w kropki. Znów się pluc będą, że miałam kupić jakieś porządne buty, a nie trampki, które przemokną przy pierwszym deszczu ^^ I zadanie na angielski zrobić muszę i randka z biologią... Uhuh, sąsiad przyszedł, lat 1 Tzn. 2 będzie 5. maja. Idę chyba go wyściskać na 'dzień dobry' ![]() *** Łaa! Miałam sen opisać xD! Bynajmniej nie maturalny xD Idę sobie do skrzynki na listy, patrzę a ona pełna :O Otwieram i bodajże sześć pocztówek i list (czy to uzależnienie?). Z pocztówek to pamiętam, że jedna z niemiec była, a druga chyba z Francji. A list od koleżanki ale cały był zapisany o Hałsie xD! Boję się swoich snów jeszcze bardziej... Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2009-04-29 o 09:16 |
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Jeszcze tylko czwartek, piatek, sobota, niedziela i... o jeden przedmiot do nauki mniej! ![]() Najbardziej boje sie WOSu ... bo wiem, ze musze go zdac dobrze, a na rozszerzeniu moga dac doslownie wszystko . Historie juz olewam, jakos to bedzie...kasiencja a jak się ładnie usmiechnę ![]() ![]() to wyślesz mi też to co dziewczynom to z wosu?proszęę ![]() Ej az wstyd sie przyznac, ale ja tylko jeden odcinek Halsa widziałam...ale za to moja mama ... mozna powiedziec, ze jest od niego uzalezniona
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
zte ja swojej nie mogę przekonać, żeby zaczęła oglądać Hałsa
Ona w ogóle seriali nie lubi, tylko EuroSport Cytat:
Ode mnie?
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
anlejka to mnie pocieszyłaś
swoją drogą na co wybierasz się po maturze? ja ide sie bioli uczyć. Wczoraj mieliśmy 2h fakultetu z panem R, zrobiliśmy UWAGA dwa zadania )Tak że pobił rekord, 2 zadania w 2h...jeszcze to były opisowe, rozpoznanie jakiejś choroby czy coś ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
z nią nie pogada się jak lecą te filmy w niedziele to już w ogóle, ogląda kości, wzró, csi, La i nei wiem co tam jeszcze. przyszliśmy ostatnio do pokoju z tż, a ona już oglądała My cos do niej mówimy, a ta nic
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Konto usunięte
|
ide polski powtarzac te epoki:/
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Hałs ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Hałs |
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Co by się nie działo, to ja sobie zawsze mówię, że jeszcze chwilka, po czym wychodzi pół h snu, budzę się, znów stwierdzam, że chwilka i tak w koło...
|
|
|
|
#2458 |
|
BAN stały
|
ja ambitnie wstałam dzis o 5 aby nadrobic zaległosci lekturowe... a efekt jest taki - po przeczytanie 5 streszczen stwierdzam że to chyba nie ma sensu.... a poza tym mam w sobie lenia który za chiny nie chce ze mnie wyjśc
p.s. od 2 godzin oglądam bluzki na allegro ![]() p.s.2. Boże - dlaczego nie zablokowałes allegro na okres matury?!
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że nigdy nie planuję jak długo będę spała, potem przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia
Biegnę pod prysznic, a potem polski i angol. Miłego dnia ![]()
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() no nic zjadłam śniadanie(w tym miód i orzechy włoskie ), doprowadziłam się do porządku i zasiadam do streszczeń i biologii.. kurcze a ang to co jeszcze słówek by się przydało zacząć uczyć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Jak coś wystaje to jutro ojciec mi poprawi i styka 

Ale recenzji serialu 
tylko proszę Was dziewczyny nie rozpowszechniajcie tego dalej - to jednak powinno być opatrzone znaczkiem "Copyright by Maciek *****" 

ale ciotka mi załatwiła mi dobre nożyczki więc sobie jutro usiądę i przytnę, poprzednio się udawało to i teraz się uda, o!
w szkole przerobiliśmy po łebkach, było tak, że dała takie kartki o lekturach z tego okresu i tylko notatki zrobiliśmy. . a jeszcze się przyznam, że ani jednej z nich nie czytałam.. mam nadzieję, ze współczesności nie dowalą 

pieknie sie dzień zapowiada