|
|
#2941 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Cytat:
![]() "a i tak jestesmy spóźnieni" Cytat:
ja mam 26+4 z tamtego rokui nie moge ich wykorzystac-nad tym to ja sie juz poważnie zastanawiam co zrobic... najgorsze jest to że po 4 latach udanej współpracy,w których to latach nabralam doświadczenia , zdałam egzamin państwowy i stałam się specjalistą, zaczęłam być traktowana jak szmata. Przez cały okres z różnym co prawda nasileniem,ale czułam sie doceniania i czułam że traktuje sie mnie poważnie. Teraz daje mi sie odczuc ze jestem nikim-smieciem, moje uczucia,emocje rodzina nic nie znaczą i albo zapierdalam bez szemrania albo wypierd.... Naprawdę czuję sie głęboko zawiedziona tym co nastało w mojej skadinąd fajnej i ciekawej pracy. Wyć mi sie chce
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-28 o 20:49 |
|||
|
|
|
#2942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miałam dziś usrany dzień w pracy. Mnóstwo łażenia, chodzenia, załatwiania, dzwonienia. I nic nie załatwiłam. Utknęłam na sprawie i dooopaaa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko, na google szukałam tej diety Winter,ale nic nie znalazłam. Możesz podać jakieś wskazówki? Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-04-28 o 22:05 |
|
|
|
|
#2944 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a co do terminu-to wiadomo ze nie musi...tylko co ja mam zrobic jak wakacje musze rezerwowac w styczniu bo potem nad polskim morzem jest juz po ptokach, niestety na last minuty na majorce nie mam kasy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-28 o 22:07 |
|
|
|
|
#2945 |
|
BAN stały
|
Wku.... jestem, dowiedziałam się od koleżanki, że ten dupek mój ex chce mi w sądzie przypału narobić i ze to ja się bede tłumaczyć
o nieeee.... nie dam się! |
|
|
|
#2946 | ||
|
Wiedźma
|
Kurczę, Polly, strasznie przykro to wygląda.
![]() Kurczę, może spróbuj na spokojnie. Wiesz - na zasadzie "jestem mądrzejsza, nie będę zachowywała się jak dziecko" pogadaj z gościem, wyjaśnij, powiedz, jak to ważne. Może zrozumie, może doceni to, że chcesz rozmawiać? Z tego, co piszesz wynika, że to dobra praca, więc powiedz, że nie chcesz jej tracić, że lubisz to, co robisz, że daje ci to satysfakcję, ale urlop z rodziną to bardzo ważna rzecz. Sama wiesz... Nie rezygnuj. negocjuj. ![]() Cytat:
Powiem więcej, postaramy się w miarę możliwości dostosować zlot do twojego przyjazdu. Ale rezerwuj całą noc! ![]() Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-04-28 o 23:15 |
||
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sprawie rezerwacji w ostatniej chwili, to służę pomocą. Mieszkam w Darłówku i mam pare kontaktów,więc jakby co to służę pomocą w poszukaniu lokum. Wielu ludzi wynajmuje kwatery na dziko, więc nie oferuja usług w internecie. Na PW moge podać parę telefonów. |
|
|
|
|
#2948 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli ![]() Cytat:
![]() --- Wyśmiałem się dzisiaj na emisji głosu za wszystkie czasy Babka pewnie stwierdziła, że coś biorę przed zajęciami
|
|||
|
|
|
#2949 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
NIE WIEM CO BRAŁYŚCIE ALE JA TEŻ CHCĘ Polecam ten kabaret boski http://www.youtube.com/watch?v=bx_3p0f4XJ4 KRZYNÓWEK PIOSENKA EKOLOGICZNA http://www.youtube.com/watch?v=DxBFWjH4k1g http://www.youtube.com/watch?v=hv-ivU71mt8 JAJECZKA http://www.youtube.com/watch?v=1Ki7MRz4MhM ŚRUBA |
|
|
|
|
#2950 |
|
BAN stały
|
Witajcie moi Drodzy!
ostatnio cierpie na chroniczny brak czasu to też rzadko zaglądam na wizaż ale przybyłam aby Wam uzmysłowić, że pamiętam o Was
|
|
|
|
#2951 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A przed koloniami broni się rękami i nogami... ![]() Cytat:
Ja to nazywam głupawką i... uwielbiam ten stan. ![]() Macie zajęcia z emisji głosu? Po niemiecku emitujecie? ![]() Cytat:
Heh... Ja mam ciągle wrażenie, że nie mam nic ciekawego do napisania...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to mam ciekawego do napisania jedno - DOBRANOC
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2953 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
edyto! dziękuję
w tym roku planowaliśmuy dla odmiany Chorwację pod namiotem ale nie wiem co z tego wyjdzie...Cytat:
będzie coolmoje dziecko przynajmniej raz na miesiac mi dziękuje za biwak, który wyszedł nam przymusowo, bo na całej trasie objazdowej nie udało nam sie znaleźc jednoego noclegu- w malborku i spaliśmy pod namiotem. Młodej akurat to najbardziej sie spodobało z całego wyjazdu, który obfitował w róznorodne atrakcje moje za to chce na kolonie,ale ja jej nie chce puścic
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-29 o 00:34 |
|
|
|
|
#2954 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Siedziałem dzisiaj z kumpelą, z którą siedzieć nie mogę, bo mamy na siebie absolutnie demoralizujący wpływ i śmieszy nas to, co innych nie rusza ![]() Że też to Ci przez klawiaturę przeszło |
|
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętasz ? Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2956 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Niestety, tym razem Królewna już wie, jak fajni są moi kumple i chyba nie zniesie, żebyśmy znów pojechali sami. A on z kolei w takich warunkach nie przeżyłby jednego dnia. Umarłby w męczarniach odstawiony od komfortu cywilizacji. Cytat:
But Moses supposes erroneously... ![]() Cytat:
Ale ja się bardziej staram. Piszę pierduty, ale za to dużo.
|
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jako,że mamy podobne upodobania kulinarne to mi ta dieta też bardzo się podoba ![]() Cytat:
cała przyjemność po mojej stronie
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-29 o 08:27 |
||
|
|
|
#2958 |
|
BAN stały
|
Też mnie przygnębia temat wakacji, bo niby szykują się te najdłuższe w życiu, 4-miesięczne, mnóstwo fajnych rzeczy można zaplanować, a jak nie, to iść do pracy (w sumie miałam zamiar połączyć jedno z drugim), a tu
Nie tak miało być po maturze, nie tak...
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Ja tez mam problemu z urlopem ![]() Ale mam tez dobra wiadomosc jade 15,16,17 Maj do Wisly do Hotelu Golębiewski z kolezanka na huczne przyjecie tzn impreza z okazji XV-lecia Mastercoocka All Inclusive
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja robie pranie, posprzatam - oh jak wspaniale moj dzien sie zapowiada ![]() I mam dylemat- moge wyjechac na misiac na Malte- uczyc sie angielskiego (na kursie), odpoczywac, poznac nowych ludzi, opalic sie ![]() I nie wiem co robic- szukac aktywnie pracy czy jechac i szukac po powrocie? Teraz jak to przeczytalam wyzej - odpowiedz wydaje sie jednoznaczna chyba:/ |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie termin urlopu zależy od tego kto pierwszy ten lepszy
Także jeśli ktoś powiedzmy chce od 10-20 czerwca, to ja muszę wybrać inny termin.W tym roku wszystko tak naprawdę zależy od małża, jako, że on jest bob budowniczy , a w tej branży w lecie jest ciężko z urlopem, no ale zobaczymy...Ja już bym chciała gdzieś pojechać:/, póki co po weekendzie wzięłam wolne do 5 maja.W weekend nawiedza nas kolega z Gdańska, więc dziś, przed pracą (na drugą zmianę ) muszę coś odkurzyć itp., a jutro czeka mnie pichcenie-chyba nagotuję gar zupy i kotleciory zrobię
|
|
|
|
#2962 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bylismy na Mazurach, przechodziła wielka wichura, przez nasz namiot płynęła rzeka wody.. |
|
|
|
|
#2963 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ja praktycznie co roku staram się wyrwać pod namiot: - opcja o wiele tańsza - nie ma żadnych ograniczeń, jak w jakichś ośrodkach wczasowych, czy pensjonatach - wszyscy na polu są na tyle napruci, że nikt się nie pogniewa, jeśli i ja po pijaku pomylę namioty ![]() - hartuje i jakoś tak ogólnie usprawnia zgnuśniały po całym roku organizm (szczególnie poranne wyścigi pod prysznic do ciepłej wody - chociaż rzadko się zdarza trafić albo poranne kąpiele w zimniutkim jeziorze/zatoce/rzece) + świeże powietrze non stop (zamiast postępującego rozkładu w dusznych pokojach) - cowieczorne browaro-grille jeśli się uda, może wyrwę się w tym roku na namiotowanie z kursem kite-surfingu
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłasza się przeciwniczka namiotowania
Żadna siła nie zmusi mnie, do spania prawie na ziemi i funkcjonowania bez łazienki, bieżącej wody itd i bez łóżka![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- A jeszcze jak pomyślę, że w takich warunkach miałabym dostać Wiadomo Co, to robi mi się słabo na samą myśl
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() tylko, że to jest albo akt desperacji albo zachowanie niepoważne (zależy od przyczyn porzucenia)
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Polcon, Polconem, ale wakacje miałysmy razem spędzać. No!
Muszę Wam coś napisać, Ciachulec miał telefon ze szkoły. Pani Dyrektor zadzwoniła, żeby powiedzieć, że Krzysio ( 7 lat )zaprotestował przeciwko wychodzeniu na w-f na dwór bez maseczki. Czemu? Ponieważ panuje świńska grypa, są dwa przypadki w Polsce, to jest choroba śmiertelna, a On chce żyć. Obśmiały się kobitki. Ja zresztą też. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-04-29 o 13:02 |
|
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Darłówko!!![]() Szczęściara.. Spędziłam tam wiele wakacji (obozy, rodzinne wyjazdy pod namiot, wyjazd z TŻ) i twierdzę, że jest to świetne miejsce na urlop. Mój ojciec w latach 70 spędził 2 lata w wojsku stercząc na tej wieży przy plaży, która się w końcu ostatnio wywróciła.. i od tego czasu ma ogromny sentyment do tej miejscowości.Pięknie musi tam być przy obecnej pogodzie. (chociaż, o ile pamiętam, w centralnej Polsce mogło być 30 st. i pełne słońce a w Darłówku i tak była mżawka, wiatr i 20 st )
|
|
#2968 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Nawet o tym nie mów!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2969 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja tam moge pod namiot ale-
-musi byc tak duży zebym mogla w nim stanąć (czyli nie bardzo duży )- do spania musza być grube dmuchane materace no i łazienki na campie a z tym "wiadomoczym" trza tak kombinowac coby nie miec pd namiotem poza tym czuję że zbliża sie jakiś zapachowy dół... zadnych pomysłów na zakupy, żadnych nowych próbek...., cosik mnie nic nie jara, lista próbek poszukiwanych sie juz od dawna nie wydłuża......nie grzebie w necie, nie czytam blogów, nie zakochuje sie platonicznie......dół jak nic
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-29 o 13:10 |
|
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam właśnie z przeglądu zębów...
![]() Jak to jest mieć przystojnego dentystę??!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

może na wszelki wypadek noś w torebce, albo portfelu ze dwie tabletki?
)

. Może jak kiedyś zgram urlop ze zlotem Śląskich dziewczyn to się wybiorę (jeśli mnie przygarną 

Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli
ostatnio cierpie na chroniczny brak czasu to też rzadko zaglądam na wizaż
i chyba nie zniesie, żebyśmy znów pojechali sami. A on z kolei w takich warunkach nie przeżyłby jednego dnia. Umarłby w męczarniach odstawiony od komfortu cywilizacji.
Darłówko!!
Nawet o tym nie mów!