|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;12045092]ona2008 - żaden ze mnie singiel
![]() A mój były - z którym w zasadzie nie mam kontaktu znowu mnie zadziwia. Pisałam już kiedyś w wątku Rozstaniowym, o tym, że ma często w statusie (na gg) kawałki piosenek. Wasze opinie na ten temat były różne. Potem przez pewien czas te opisy znikły, a teraz... Znowu są. Najpierw kawałek "Wiosny" ZMŻ, a teraz: Lifehouse - Blind (kawałek opisu przetłumaczony na polski) : Tu macie tłumaczenie dla prześledzenia: http://www.tekstowo.pl/index.php/tlu...ifehouse/Blind (kliknijcie "tłumaczenie piosenki" obok tekstu oryginalnego) I co ja mam o tym myśleć ? Dodam, że pierwszą piosenkę znamy oboje, tą drugą słyszę po raz pierwszy, a sama zapoznałam exa z Lifehousem...[/quote] no coz, jak dla mnie to wlasnie chce Ci przekazac to co w tekscie piosenki. Ale przeciez jestes szczesliwa z Ciachem wiec pozostaje to olac. ![]() A ktory kawalek ma w opisie? Podoba mi sie piosenka.
![]() |
#452 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
czokled, na jakim koncercie byłaś?
Taco, no ex najwyraźniej żałuje i mu się na wspominki wzięły. Jako, że teraz jesteś z innym to tym mocniej to pewnie odczuwa. I tęskni sądze. No, ale Ty nic do nie czujesz nie? A part of me died when I let you go That I loved you more than you'll ever know ja też chcę żeby mi tak ktoś pisał heh
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-04-26 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Wtajemniczenie
|
Tilaw : ) a w piątek na 'Nowe Brzmienie Lecha Janerki', więc koncertowy weekend : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
Witam, ja już po ognisku. Było bardzo pozytywnie, może aż za bardzo.
Dzisiaj siedzę w książkach, co godzinę robię sobie przerwę na wizaż ![]() Zaczynam panikować... Został mi tydzień... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Wtajemniczenie
|
bez eksa można być naprawdę szczęśliwym! wczoraj, a właściwie to już dzisiaj, po surrealistycznie wspaniałym wieczorze i nocy, w surrealistycznym miejscu, gdzie w tle leciała surrealistycznie wspaniała muzyka uśmiechając się sama do siebie to zrozumiałam. : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Konto usunięte
|
seclusion - on zawsze wrzuca taką część tekstu, cobym się łatwo nie domyśliła (podobnie jak reszta znajomych), co mu chodzi po głowie. Ale od czego są Google? :P Teraz ma: "Chciałem zasnąć w nadziei na sny, (tu ucina kawałek zwrotki) ale noce jak ta wydają się być powolnie przemijające". Czyli:
I would fall asleep Only in hopes of dreaming (...) But nights like this it seems are slowly fleeting Wycina to, co mogłoby jednoznacznie świadczyć o tym, że coś do mnie czuje. To już czwarta piosenka. Ja zawsze będę miała do niego jakiś sentyment, bo co jak co, ale kawał czasu ze sobą spędziliśmy. Ale nie kocham go i nie wróciłabym do niego. Po prostu utwierdzam się w fakcie, że niektórzy faceci są dziwni - to on nie chciał ciągnąć związku ze mną, znajomym mówił, że się "wypalił", że miłość zmieniła się w przyzwyczajenie... A teraz nagle wychodzi na to, że mnie kocha...? Bezsens! "Mądry Polak po szkodzie" P.S. Te opisy zaczęły się w zasadzie kiedy mnie zobaczył po raz pierwszy od rozstania (a raczej od mojej przeprowadzki). Potem umilkł na trochę i teraz powrót do sentymentów po tym jak znowu mnie spotkał (po kolejnym miesiącu). Cytat:
![]() Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2009-04-26 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;12052825]Z resztą czy to nie głupie mówić raz o przyzwyczajeniu, a teraz nagle "wielka miłość"? No cóż, myślał chłopak, że się inna napatoczy, a tu kolejny miesiąc samotności
![]() może rzeczywiście czuł przyzywczajenie i jakieś znużenie, ale jednak jak już dostał czego chciał, czyli się rozstaliście, to mu brakuje Ciebie jednak. Bez ex jest spoko, ja też to stwierdzam. Tylko, że u mnie to nie jest tak w 100% bez.
![]() |
#460 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
na co dzień się przyzwyczaiłam i żyję, raz lepiej, raz gorzej, ze swoją samotnością. próbowałam coś zmienić ale ci którzy się mną interesują nie interesują mnie, a ci którymi zainteresowana jestem są zajęci jak on. i najbardziej doskwiera mi ten stan, i jego brak(w życiu nie pomyślałabym że to tak można za kimś tęsknić, że to nie bajki i legendy, nie był pierwszy, nie będzie zapewne ostatni, a jednak.. jak w bajkach bez happy endu) wtedy gdy jest..szczęśliwy beze mnie, jeszcze pół roku temu 'swojego szczęścia'.czy ja jestem zła?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | ||
Rozeznanie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;12045092]ona2008 - żaden ze mnie singiel
![]() A mój były - z którym w zasadzie nie mam kontaktu znowu mnie zadziwia. Pisałam już kiedyś w wątku Rozstaniowym, o tym, że ma często w statusie (na gg) kawałki piosenek. Wasze opinie na ten temat były różne. Potem przez pewien czas te opisy znikły, a teraz... Znowu są. Najpierw kawałek "Wiosny" ZMŻ, a teraz: Lifehouse - Blind (kawałek opisu przetłumaczony na polski) : Tu macie tłumaczenie dla prześledzenia: http://www.tekstowo.pl/index.php/tlu...ifehouse/Blind (kliknijcie "tłumaczenie piosenki" obok tekstu oryginalnego) I co ja mam o tym myśleć ? Dodam, że pierwszą piosenkę znamy oboje, tą drugą słyszę po raz pierwszy, a sama zapoznałam exa z Lifehousem...[/quote] Hm, ewidentnie chce Ci pokazac, ze cierpi, teskni i by chcial wrocic. Smieszny, jak tego to byc nie chcial, sobie przypomnial jak Cie szczesliwa zobaczyl :| Facet! ![]() A i piosenki mimo wszystko b.ladne ![]() Cytat:
Nierealne ![]() Cytat:
![]() A panike to tez mam, z dnia na dzien wieksza i ogolnie do dupy jest.. Dziewczyny wybaczcie, ze tak sie przestalam odzywac, no ale. Mam jakies tumizwisa, brak humoru, stres przedmaturalny dobija i brak czasu. Heh. Seclusion wyprzedzam reakcje: nie nie ucze sie non stop ; ) W sprawach exowych to w pt dostalam zawalu serce, bo poniewaz dzwonil. Wiecie co? Odebralam. I? I nic. Ten kawaleczek miesnia pod nazwa serce juz chyba naprawde jest z kamienia. W sprawach innych: kumpel zrobil dzis tatuaz i za tydzien idziemy razem do studia sie zapisac, on na cieniowanie, ja na swoj wlasny za uchem. Czyli ok 20 maja zawitam tu z fota mojego nabytku. Aha rosnie mi zab madrosci i mnie napierdziela totalnie. Kolejny do kolekcji ![]() Dobra, nie przynudzam wiecej.. Dobranoc Wam! I milego wtorku.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
Totalnie nie mam czasu nawet siąść i do was napisać:/ A szkoda, bo bardzo mi tego brakuje... Doszłam do wniosku że mogłabym być szczęśliwa, że nawet moje serce rwie się to takiego szczęścia,ale...nie-ex mnie troche.... przytrzymuje...
Ogólnie piękna pogoda, piątek będzie wolny ![]() ![]() ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez mam jakis tumiwisizm ![]() ![]() Dzisiaj masz zakonczenie chyba tak? (czy jutro:P?) Napisz jak bylo ![]() Dzis ide do lekarza z moja wysypka:P moze wreszcie cos mi pomoze.. ![]() To dobrze ze jestes znieczulona na eksa.. soulone ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
Dziuniaa zazdroszczę tatuażu.. Ja na swój będę musiała pewnie jeszcze długo poczekać... Ech... Jednak pieniądze ograniczają, a raczej ich brak.
Dzisiaj idę się zarejestrować jako bezrobotna i będę szukać stażu. W ogóle potwornie się czuję fizycznie, chyba ze stresu mi się cera pogorszyła i wyglądam fatalnie. Nic dodać nic ująć- jest do dupy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jutro mam zakonczenie, uwaga o 17. No pogielo ta szkole, bo ja nie mam co robic w srodowy wieczor ![]() Daj znac jak po wizycie u lekarza i czy cos pomaga ![]() ![]() A o ex to sie nie wypowiadam, moze tak bedzie lepiej :| Boze jakie to wszystko jest popieprzone. Cytat:
Trzymam kciuki za poszukiwania ![]() Lece. Zgadnijcie gdzie:| Zielona! trzymaj sie!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie maturzystki nie szalejcie, bedzie dobrze. i jednak wam kasztany na matury zakwitna
![]() wreszcie suuuuuuuuuper pogoda az chce sie zyc!!! a w ogole prosze trzymac za mniekciuki przymierzam sie wlasnie do kupna wlasnego M tyle ze bede sie stresowac przez najblizsze 10 lat coby splacic kredyt ![]() buziaki for all ja spadam na spining |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Takie laseczki z Was, ze az sie dziwie tym durnym chlopom. ale w sumie nie od dzisiaj wiadomo, ze faceci to w ogole mozgu nie maja :| juz wysylom ![]() Cytat:
![]() Tym bardziej, ze zazwyczaj po rozstaniu okazuje sie, ze ten nasz "wymarzony" ksiaze w rzeczywistosci jest zwykla zaba ![]() Cytat:
Moze tak na-isze co tam u mnie. Od rana sie odchudzam ;] moj eks ma nasrane we lbie. ostatnio bylismy na ognisku. Przyszlam, patrze z rozmawia z jakas kolezanka, wiec sie przywitalam i tez poszlam do znajomej. Potem chwile pogadalismy, pogadalam z kolega dosyc dlugo, potem krazylam wsrod ludzi az w koncu chcialam isc do domu. Podchodze do niego i mowie "papa" nadstawiajac sie do pocalunku a ten mi "nie odzywaj sie do mnie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastepnego dnia nie pamietal co sobie ubzdural i dlaczego mialam sie niby nie odzywac. Powiedzialam, ze jest psycholem.
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Rozeznanie
|
witajcie... tyle znajomych twarzy- nie spodziewałam się!
Wracam do was po tak długiej nieobecności, z małymi sukcesami i większymi porażkami. Tak czy owak mądrzejsza się nie stałam. ![]() I jeszcze ten mój nieodpowiedni humor dzisiejszy, ajć. Mam nadzieję, że wam się wiedzie lepiej. Przepraszam za te moje zaległości, które nie sposób nadrobić, bo sporo się tu tego nazbierało. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że znów mnie tak "ciepło" przyjmiecie, bo chyba jest mi to teraz potrzebne.
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz usiądź, weź kieliszek wina do ręki, opatul się kocem i spokojnie opowiedz nam co się dzieje... Jesteśmy tutaj, żeby Ci wysłuchać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
Przytulcie mnie i powiedzcie, ze bedzie dobrze..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
heeej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#474 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaki wzór sobie robisz? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak idzie na diecie? Cytat:
![]() Opowiadaj co u Ciebie!! co się pozmieniało i w ogóle jak jest... ![]() co się dzieje?? ogólny dół eksowo maturowo życiowy czy to z powodu tego, że dzwonił. a ja wiecie co wam powiem, robię prawo jazdy na motor ![]()
![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
Jeszcze tylko dzisiaj jedne zajecia, jutro 5 godzinek na uczelni i weeeeekend!!!! Cudownie!!
Wczoraj oddałam krew i od razu czuję się lepszym człowiekiem... głupia ![]() Z nieeksem dziwnie, nie wiem czy coraz gorzej czy tak samo, tylko mnie coraz bardziej męczy ta sytuacja... Alkohol faktycznie zabija resztki czegokolwiek w ludziach... a dzisiaj wieczorem mamy pić... już się boję;(;( AAAaaa i ja też chce tatuaż... tylko nei mam pojęcia jaki ![]() Trzymajcie się kochane!
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I tez wyjscia nie ma: musi byc dobrze.. Cytat:
Ja chce chinski znaczek znaczacy 'znak powodzenia'. W grafike na googlach wpisz, Ci wyskoczy ![]() A Ty nad czym myslisz? ![]() Łaaał! Az strach sie bac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajnie z tym motorem, chociaz ja bym sie bala, ze mi np. muchy powlatuja do ust i nosa i w ogole ![]() A na diecie wporzo. Jestem od wczoraj i narazie nie nie schudlam ale mysle ze to jednak za wczesnie na jakiekolwiek efekty ![]() ![]() ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
Ech... jaka ja muszę być beznadziejna, że on nie chce mieć ze mną kontaktu. Wasi się przynajmniej odzywają raz na jakiś czas.
Wróciłam właśnie z zawodów, zajęłyśmy drugie miejsce. Czuję się okropnie w swoim ciele, czuję się fatalnie sama ze sobą. I jeszcze matura. Przyjdzie mi zwariować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Konto usunięte
|
Jeśli podobał Wam się Lifehouse, to mam następną piosenkę (którą znam od dawna). Znowu były szaleje z opisami... Teraz ma tą w statusie:
http://www.tekstowo.pl/piosenka,life..._a_moment.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
stasiek mieszkanko kupuje sama tzn jest na moich rodzicow - tak zeby ex/nieex nie mial zadnych praw do niego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.