![]() |
#4261 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Dzień dobry
![]() Piszecie o szamponie Klorane-znam ten szampon ![]() ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
No i nie mam wydłużonego weekendu..w sobotę muszę przyjść do pracy ![]() Paranoja..coraz częściej mam dość mojej firmy ![]()
#4263 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze rozumiem gdybym pracowała w sklepie z piwem..ale ci którzy mieli coś kupić tak jakby już to kupili i będą prażyć się na plażach całego swiata a ja będę siedziała w biurze jak debil dosłownie.
Bez kitu coraz częsciej myślę o tym by szukac innej pracy. Tylko z jednej strony szkoda mi bo kurcze lubię ją, dyrektora oddzialu mam bardzo OK...ale z drugiej strony ogólna atmosfera w firmie zaczyna mnie wnerwiac. Pozatym nie widzę żadnych perspektyw na jakakolwiek poprawę sytuacji finansowej. Wręcz przeciwnienie kryzys= mniejsza sprzedaż= mniejsza prowizja ![]() I co ja mam robić?!?! Chyba potrzebuję jakiś nowych wyzwań..ale u nas w miescie z parcą straszna kicha. Mogłabym być co najwyżej sprzedawca chipsów ![]() Moja przyjaciołka szuka pracy od 9 miesiecy i nic znakleźc nie może. ![]()
#4265 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() jutro mam wolne bo są urodziny królowej ![]() ![]() Haniu a jest jakis zawód w którym bys chciała szczególnie pracowac poza tym co teraz robisz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z Ciebie pomysłowy Dobromir ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odnośnie zmiany pracy to ja się nie wypowiem bo nie wiem co doradzić, tym bardziej że za rok też będę szukała pracy w biurze podróży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój nie myśli logicznie, mój robi po prostu po złości. Co go to obchodzi że nam weekend rozwala. On na pewno będzie się wczasował, a my jego robotnicy, mamy bez sensu gnić w biurach. Nie płaci nam za to ...nadgodziny za soboty odbieramy w tygodniu ![]() No nic jeszcze trochę poczekam...jak się poważnie wnerwię zacznę rozsyłać CV. ![]()
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Haniu i odbierasz w tygodniu te wszystkie nadgodziny ? Jakoś mi się nie wydaje skoro jesteście we dwoje to chyba nie takie proste ![]() I pewnie dyżur sobotni miałabyś Ty, w jakich godzinach ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracujemy co 2 sobotę. W tym tygodniu oczywiście wypada mój dyżur. ![]() Z soboty są 4 nadgodziny..czyli w miesiącu mamy ich 8..wystarczy jednego dnia nie przyjść w ogóle do pracy i już masz odebrane godziny za cały miesiąc. Albo raz w tygodniu wychodzić 2 godziny wcześniej.
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak ale jeśli są dwie osoby w biurze i jedna odbiera nadgodziny i np. nie przyjdzie jednego dnia do pracy to ta druga tego dnia robi automatycznie nadgodziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale dostałam jedna dobra wiadomość...dyrektor jednak nie idzie jutro na urlop wiec nie będę musiała siedzieć 10 godzin w pracy ![]() Dorinko odośnie diety. Ty cały czas jesteś w fazie niejedzenia węgli? Nic a nic. Ja nie wiem czy to tak do konca dobrze. Chociaz rano jedz sniadanie z dobrymi węglami. Chudnąć to już chyba nie masz z czego a węgle to jednak podstawa diety...więc takie totalne wyeliminowanie na dłużej niedobrze wpływa na organizm. No i przemiana materii Ci zwariuje doszczętnie. Później jeden kawałek chleba to będzie szok dla organizmu.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-29 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Rozeznanie
|
zgadza się
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak zdarza sie rzadko. Wolimy jednak odbierać godziny wychodząc z pracy wcześniej. Wczoraj np pracowałam od 9-16 (odebrałam jedną nadgodzinę) a kolega pracował normalnie od 11-19. czyli równe 8 godzin.
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu staram się nie jeść węgli, ale to nie tak że w ogóle, np. od poniedziałku do dzisiaj mi się udało nic a nic nie zjeść ale długo tak nie pociągnę ![]() ![]() Haniu ja już jestem załamana tą dietą, sobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Rozeznanie
|
Ja nie wiem czy puchne, ale ostatnio przytyłam, tzn biust mi urósł i taka sie zrobiłam "fest baba" I dziwne to jest bo w sumie ruszam się, nie obżeram-zwalam na nowe trójfazowe tabsy i zatrzymanie wody bo nie wiem co innego to możeby być
![]()
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Węgle jakby nie było są głównym składnikiem piramidy zdrowego odżywiania. Czyli wyeliminowanie ich nie służy dobrze naszemu organizmowi. Nie dostaje podstawowego źródła energii. Jak nie jesz ich 4 dni a później zjesz organizm nie wie o co komon nie umie sobie z nimi poradzić. Dlatego ja staram sie jeść węgle. Kanapeczki z pieczywem żytnim na śniadanko. Makaron razowy, kasza gryczana do obiadu. Mniejsze ilości ale jem. I powiem Ci czuje sie świetnie nie widzę abym tyła czy coś. Podkręcialm metabolizm i radzi sobie pięknie z trawieniem wszystkich pięciu posilow ![]() Pozatym dzięki temu że jem w pracy nie mam wilczego napadu glodu wieczorami...tym sposobem tego makaronu zjadłam połowę mniej niż kiedyś. Co do puchnięcia...ja myślę że twój mąż ma rację. Moje podkolanki tez wbijają mi sie w łydki. A po cąłodziennym siedzeniu przy biurku generalnie nogi puchną. Ja podkolanki zsuwam sobie do dołu po prostu ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- a czemu zmieniłaś na trójfazowe??
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Dori, mi tak samo podkolanówki wpijają się w łydki...dlatego przerzuciłam się na skarpetki.Niestety, ale strasznie mnie bolały łydki po tym.... Jak długo siedzisz, to łydki puchną...i taki jest potem skutek
![]() Kurcze, mam dziś dużo roboty, nie umiem sie tu wbić w żaden temat. Dziewczyny, widziałyście gdzieś jakieś ładne sukienki, w których by można śmignąć na wesele? Nic nie umiem znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Wtajemniczenie
|
Hania, a wiesz, że w soboty stawka za godzinę jest 150%? wiec moim zdaniem godzina pracy w sobote nie jest rowna godzinie w tygodniu.
z jednej strony masz prace moich marzen, ale jak widze warunki to tak srednio to wyglada... masakra. od 10 sasiad non-stop lata z wiertarka :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myślałam całe życie ze te trójfazowe są dużo gorsze od jednofazowych ![]() Cytat:
Wiesz warunki do tej pory były bardzo OK. Od jakiś 5 miesięcy prezes świruje i cyrki wymyśla.
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Haniu ponękam cię jeszcze troszkę
![]() Co sądzisz o mieście Neum w chorwacji? znalazłam tam ładny Hotel i tak się nad nim zastanawiam ![]() edit: lub miasto Orebic ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-29 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do pracy-zgadzam się, że przepsiy przepisami, a i tak trzeba robić, jak szef każe ![]()
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2009-04-29 o 13:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orebić jest na półwyspie...widokowo oszałamiający ale spokojniejszy. Ja bym jechała do Neum ![]()
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie sądziłam, ze tak cięzko będzie mi się zdecydowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Od jakiś 3 tyg.przeglądam oferty i nwet wysłałam 3 CV ale ogólnie, to nic ciekawego nie ma.Szukam pracy biurowej ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hania masz rację, zaczynam jeść węglowodany bo to nic nie daje, musiałabym wyeliminować na całe życie, a tak nie dam rady. Ja puchnę ewidentnie, nie wiem jak dalej, muszę jakoś to przetrzymać ![]() Widziałyście np. Irenę Jarocką - jaką ma figurę ? Ona na takiej diecie jest od 10 lat..............efekty są, ale ja nie dam rady tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie da rady zdecydowanie. Poza tym tak jak pisałam nie myślę że dieta bez węgli to zdrowa dieta. Co to ten aqua femin?? ------------------------------------ Info dla dziewczyn lubujących sie w serialach...szczególnie w Dexterze. Oglądałyście "Breaking Bad"?? Dorwaliśmy z mężem ostatnio i wpadliśmy jak śliwka w kompot. Serial ma niesamowicie specyficzny klimat. W ogóle jest kręcony jak film nie serial. Polecam sprawdzić ![]() ![]()
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Proszę to aqua femin http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog...roducts_id/286 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.