|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
mam jutro kolokwium z ekonomii, no i oczywiście za późno zaczęłam się ucyzć i nie umiem na tyle,zeby chociaż zaliczyć eh
![]()
#1922 |
Zakorzenienie
|
Jak nie pójdę na ten egzamin to nic się nie stanie, prawda
![]() Tzn. stracę te 112 zł, ale poza tym żadnych konsekwencji?
#1923 |
Zakorzenienie
|
Nija no proszę Cię! nie mów, że nie chcesz pójść tylko dlatego, że myślisz, że oblejesz?!
przez leki cały czas chce mi się spać ![]() myszka może się uda!! ![]()
#1924 |
Zakorzenienie
|
Nija nawet jak oblejesz masz prawo " pojeździć instruktażowo ". Nie żartuj i idź na ten egzamin!
Zetka chccciałabym zaliczyć ale pewnie jak jutro wrócę to i tak do tego usiądę,żeby zacząć się ucyzć do 2 terminu, a jak nie to do egzaminu :P
#1925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się wstawać o 5 i wydawać tyle na bilety (żebym jeszcze miała zniżki, ale nie, moja szkoła nie uprawnia do żadnych zniżek i płacę za normalne), żeby po minucie stamtąd wyjść. Po prostu mi się nie chce. Chyba powinnam już iść spać, żeby wstać o tej 5 ![]() ![]() myszko jak przewrócę pachołek albo wyjadę za linię to już nie mogę jechać na miasto. Idę się wykąpać. Jak będzie mi się chciało to pojadę. Rano zdecyduję. Zależy w jakim będę humorze ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-04-28 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
DsC, ja w czwartek jestem wolna od 13
#1927 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w czwartek wolne od 12 ![]() wstałam o 5 żeby kończy projekt z geodezji, padnę dzisiaj na wykładach, a mam zamiar iść aż na 3 z 4 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Nija, moi znajomi zwykle zdawali wtedy gdy byli pewnie ze nie zdadza ; )
tak toczesto dziala ![]()
#1930 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisz mi na PW ile mam Ci wyslac i na jakie konto i dane ![]() Cytat:
A co do pracy w Holandii to mozesz napisac (tu lub na PW) co to za agencja, tzn jaka ma nazwe? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
co za beznadzieja.
coraz mniej podoba mi się ta wymiana niemców... jutro muszę iść zaliczać koło z rachunkowości, które normalnie jest we wtorek (bo nie dałabym rady wtedy), odpuszczam koło z angielskiego w przyszłym tygodniu - bo nie dam rady. a teraz jeszcze się dowiedziałam, że 11 maja mam mieć zaliczenie ćwiczeń z finansów ![]() nic na to jeszcze nie umiem, a przez niemców nie będę miała kiedy się nauczyć ![]() beznadzieja do kwadratu.
#1932 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nawet nie zostałąm dopuszczona do tego kolokwium.
Na studiach panują niestworzone zasady ale sama jestem sobie winna. Otóż ćwiczenia z makro mamy co 2 tyg. Wiec na przed ostatnich cwiczeniach facet sie mnie o cos zapytal a tego dnia mialam cos innego do nauki wiec nie przecyztalam itd. Powiedzialam "Nie wiem". On na to,ze w takim razie musze pryzjsc na konsultacje i odpowiadac z calego jakiegos tam dzialu z ksiazki. Po zajeciach zapytalam sie czy jesli na kolejnych cwiczeniach bede sie udzielac to czy nie bede musiala przychodzi on na to "Tak". Ale uznalam,ze skor omnie nie zpaisal nigdzie to moge to olać. Na kolejne cwiczenia nie poszlam bo bylam chora - mam zwolnienie lekarskie ale nie mialam keidy tego pokazac, bo pierwsze zajecia po tym czasie byly dzis - kolokwium. Ale zwolnienia zapomnialam. Ogolnie olalam sprawe i psozalm dzis na kolokwium. Wchdozimy do sali . " Pani K. moze juz zabrać swoje manatki i wyjsc ma 2 z kolokwium i 1 godzine nieusprawiedliwiona, oraz Pan X. rowniez moze wyjsc z okazji 2 nieobecnosci ". Wiec mam tylko jedno podejscie za 2 tyg. Amen. Jestem wsciekla, i az sie poklocilam z dwoma babami w autobusie ktore zaczly gadac "Jaka to mlodziez jest okropna, jakia to ja i moja kolezanka jestesmy niewychowane " ( bo wsiadlysmy do autobusu i nagle jakiemus dziadkowi sie przypomnialo ze on wysiada i musial sie przepychac przez nas do wyjscia ) ![]() Jade do TŻ a potem na cwiczenia. Dobrze, ze od jutra juz znow wolne
#1933 |
Zakorzenienie
|
Myszka no to rzeczywiście nieciekawie, ale niestety tak to jest na studiach, wykładowcy mają swoje humory. Nam np facet od rachunkowości odpisał na pytanie o zakres materiału z książki, że jemu się nie chce nam tego sprawdzać (wypisaliśmy mu działy i chcieliśmy, żeby potwierdził, że to jest zakres materiału). Jemu się nie chce i koniec.
Wróciłam ze spotkania w sprawie Niemców i Sven Janssen będzie mieszkał w moim łóżku ![]() ![]() Oprócz niego będą jeszcze mieszkały u nas dwie dziewczyny : Nicole i Helen ^^ No chyba, że coś tam będzie nie tak to wtedy zamiast jednej będzie jeszcze jeden chłopak ![]() ![]() Głównym tematem naszego spotkania dzisiaj było oczywiście ustalenie imprez ^^ Idę się uczyć na jutrzejsze koło a potem przerwa i na plażę ![]()
#1934 |
Zakorzenienie
|
Pretty napiszę lepiej na PW co to za agencja
![]() Tak jak się spodziewałam, oblałam. Na mieście ![]() I spotkałam kolegę z klasy (byłej ![]() ![]() ![]() Przemyślę to ![]() Zobaczę co słychać na innych wątkach i idę spać, bo coś mi się oczy zamykają ![]() Następne podejście do egzaminu - jak nazbieram pieniądze na co najmniej 10h jazd.
#1935 |
Zakorzenienie
|
Nija szkoda ze sie nie udalo, no ale przynajmniej pojechalas!
![]() I prosze o nazwe agencji na PW ![]() Myszka niestety tacy juz sa cwiczeniowcy/wykladowcy.. niekiedy nawet nie da sie takiemu wytlumaczyc co i dlaczego ![]() ![]() Ja zostalam sama, TŻ pojechal na weekend do domu, ja zostalam bo w domu bym sie wogole nie pouczyla a w poniedzialek i wtorek dwa kolejne egzaminy ![]() ![]() edit. Nija ale to bys czekala na odpowiednia oferte pracy na tej stronie czy sama sie do nich zglosisz zeby Ci cos znalezli? Bo w sumie aktualnie maja tylko 2 oferty. No ale moze przed wakacjami cos wiecej dadza ![]() Dziekuje za stronke ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-04-29 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
Pretty No właśnie nie wiem jak to jest. Ale zadzwonię do nich w najbliższych dniach to napiszę co i jak.
![]() Na stronie są na pewno tylko przykładowe, w rzeczywistości jest ich dużo więcej. Albo tym razem będą prezentować wszystkie - sezon dopiero się rozpoczyna ![]() Moja koleżanka chce jechać ze mną, tylko że ja najchętniej bym sobie napisała, że jestem dyspozycyjna od początku czerwca. A jej dopiero w połowie lipca kończy się sesja ![]()
#1937 |
Zakorzenienie
|
Nija, czy mogłabym również prosić ten link do agencji? Wolę nagromadzić sobie różne źródła, gdyby nic nie udało się załatwić "przez znajomości".
Szkoda, że jednak się nie udało z egzaminem. Nie dam się dziś zmęczeniu, zaraz zaczynam sprzątać, może mnie to trochę rozrusza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
Myszko cos wiem o takich cwiczenowcach. ja walsnie wrocilam z kola z prawa rzeczowego.. no i coz, bylo calkeim inaczej niz mowli, mialy byc testowe i otwarte ( tak jeszcze nam mowil facet po wykladzie, bo byl u nas na zastepstwie), a dzis zadnego testowego pytania to ja nie widzialam.. jedno i drugie swiezo upieczone magisterki, a ona ma osobie mniemanie jakby byla prof. dr hab i nie odpowiada na pytania
NIja i jak CI poszedl egzamin? |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
lele przecież napisałam
![]()
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
a faktycznie, przepraszam rzegapilam jedno zdanie.. no ale widzisz, luk CI wyszedl
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za życzenia
![]() babka oddała nam dzisiaj kolokwia. za 35/40pkt dostałam 3 ![]() I do tego kanar mnie dzisiaj złapał i nie mogłam znaleźć biletu i myślałam, że w domu zostawiłam, później idę do sklepu, wyciągam portfel a tam dokumenty. a tak przeszukiwałam torebkę ![]()
#1942 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Nija ale dobrze, ze poszlas
![]() ![]() ![]() napisalam dzis 2 kolokwia, pochodzilam po sklepach i jestem wykonczona, jutro do domku, ale juz w piatek do pracy ![]() ![]()
#1944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zaraz po długim weekendzie kolokwium ... ona zawsze nam robi po świetach albo przerwie! Durna baba ![]() oo to super ![]() Ja będę w Krakowie około 18-19 .. zależy którym busem pojadę... Tylko czy ja tam się nie zgubię?! ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 13 czerwca będę w Jastrzębiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój facet od rachunkowości też przegiął, musi dokłądnie określić zagadnienia i już Cytat:
Uważam,że za pierwszym razem oblać NA MIEŚCIE , a nie na placu to duży sukces! Nie wiem jak jest w miejscowości w ktorej Ty zdajesz ale w Łodzi niest bardzo niska zdawalność i masa ludzi oblewa na łuku czy .. górce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wielu wykłądowców ma gdzieś studentów. Mam tylko jednego, który dba o swoich podopiecznych bardzo. Uwielbia mój kierunek studiów i wszyscy z GP są jego pupilami. Dlatego o nas dba szczególnie ![]() btw. 12 maja mam X lecie Gospodarki przestrzennej u mnie na wydziale i mam dzień wolny i za to jakieś różne zabawy itd. Rano mogę sobie przyjść na całkiem ciekawy wykłąd który jest dla wszytskich lat GP, a potem mamy między rocznikowy mecz, przeciąganie liny, występy z każdego roku grupek ze skeczami, quiz wiedzy o GP itd ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1947 |
Zadomowienie
|
się Im bliżej matury ... to czuję się coraz gorzej.
Sumienie mam czyste bo się uczyłem ale teraz przeglądam arkusze i mam poczucie że nic nie umie. Wy też macie??? Jutro sobie ang powtórze i od piątku Polski. ![]() ![]() ![]()
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wróciłam z plaży ![]() ludzie leżą, grają w piłkę, chodzą brzegiem ![]()
![]() |
#1949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sory pomyliłem wątki , to miało być do maturzystek 2009 ![]() Ale możecie się pochwalić swoimi doświadczeniami ![]()
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
myszka, ale przeciez Nija nie zdawala pierwszy raz teraz
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.