Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-22, 22:53   #2791
Caarroolliinnee
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer Poznan

dziękuję, że to piszesz :P hihi chyba jednak się tam wybiorę, ale tylko na ścięcie bo mam bardzo długie włosy a za dodatkową farbę to ja się mu tam nie wypłacę:P więc chyba zostanie mi domowe farbowanie jakimś wynalazkiem z rossmana :P:P

Caarroolliinnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 21:02   #2792
gaska
Przyczajenie

hej
Mam krecone dlugie wlosy( do lopatki), nie mam pomyslu co z nimi zrobic, ciagle tylko kitka i czasami prostowanie. Potrzebuje fryzjera- styliste ktory zrobi mi cos fajnego z wlosami, cos zupelnie innego. Kogo polecacie??
gaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 16:58   #2793
magrol
Przyczajenie

Hej, miałam przejściowe kłopoty z siecią.... Ale Tomka Betleja polecam!!! Postawił mi włosy na nogi Obciął co trzeba, pofarbował i wyczarował świetną, łatwą do układania fryzurkę Na pewno tam wrócę Acha. Zapłaiłam dużo mniej niż na stronie z cennika mi wyszło. Całość to 210 zł (1 farba na długie włosy, cięcie i modelowanie włosów długich - za ramiona)
magrol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 18:36   #2794
Caarroolliinnee
Raczkowanie

dziewczyny a mogłybyście mi oszacować cenę ścięcia włosów o długości prawie do pasa u Adama z Czesanki (orientacyjnie jeszcze + farba:P) bo Wy sie znacie i wogole :P

margol możemy liczyc na jakieś fotki??

Caarroolliinnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 21:32   #2795
Cocoamore
Raczkowanie

Niektóre dziewczyny polecały tu Łukasza z salonu na Piekarach 16. Możecie napisać coś więcej - jak się to miejsce w ogóle nazywa i jakie ceny? Jest jakaś strona www może?

https://www.siepomaga.pl/tomekcieciorko
https://www.siepomaga.pl/ratunekdlaadasia
http://rycerzeiksiezniczki.pl/kids/szymon/?lang=pl
Cocoamore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 10:09   #2796
martappp
BAN stały

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

witam Was ponownie minęlo tyle czasu, że właściwie już gniew przeszedł na salon jabar czy jakoś tam po tej sytuacji trafiłam pod ręce Piaseckiego ale rozjaśniał mi odrost 2cm cały dzień, po tym trafiłam pod ręce Pani Kaji salon Lafaette najpierw Plaza teraz w Pestce i jestem bardzo zadowolona nigdy nie było problemu z kolorem i z moimi włosami rewelacja poprostu trzeba mieć talent. Korzysta z niej także Katarzyna Bujakiewicz nie raz szłam po niej do pani Kaji więc widziałam
pozdrawiam
martappp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 13:09   #2797
joanna225
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aniula001 Pokaż wiadomość
witam serdecznie,
moja mama ma zamiar wybrać się do salonu Waldemara Wagnera, po raz pierwszy. Sporo dobrych opinii wyczytałyśmy na temat tego salonu, ale byly one głównie sprzed roku albo więcej..czy ktoś jest na bieżąco i może polecić do kogo się wybrać, jak wyglądają ceny..będziemy wdzięczne za każdą opinię

I jak wrażenia po wizycie? Ja również zamierzam udać się do salonu Waldemara Wagnera, więc każda opinia jest na wagę złota.
joanna225 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-27, 13:58   #2798
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosml Pokaż wiadomość
Caarroolliinnee !!! Jeśli się jeszcze zastanawiasz czy iść do Adama na Wildę do "Czesanki" to polecam go ze wszystkich sił. Dwa miesiące temu byłam u niego , miałam robioną farbę i zcięcie . Dziewczyny wierzcie mi , przez ten cały czas fryzura sama sie układa, kolor nie wyblakł acha fryzurę dobrał mi super. Ponieważ mam już straszne odrosty z przyjemnością czekam na kolejną wizytę.
Ja również polecam Adama z Czesanki Włosy po 4 miesiącach układają się naprawdę świetnie i to bez skomplikowanych zabiegów (zwykłe suszenie na szczotkę). W maju wybieram się do niego ponownie
słonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 18:10   #2799
LatajacaLola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magrol Pokaż wiadomość
Hej, miałam przejściowe kłopoty z siecią.... Ale Tomka Betleja polecam!!! Postawił mi włosy na nogi Obciął co trzeba, pofarbował i wyczarował świetną, łatwą do układania fryzurkę Na pewno tam wrócę Acha. Zapłaiłam dużo mniej niż na stronie z cennika mi wyszło. Całość to 210 zł (1 farba na długie włosy, cięcie i modelowanie włosów długich - za ramiona)
super, że Ci się spodobało i że jesteś zadowolona. Tomek to fachura Wpadłam przelotem dziś do niego, co by się umówić na zmianę koloru ( z czerwieni na wściekły róż ) i dowiedziałam się, że poszukiwany Piotrek Sierpiński, który pracował w Le Grandzie pracuje teraz u niego w pracowni Tomek powiedział mi, że podjął współpracę z wizażystką, która w maju w ustalonych godzinach będzie robiła makijaż za free klientkom, które przyjdą do Tomka i Piotrka, , tak w ramach promocji siebie, nie znam jeszcze szczegółów, bo Tomek w tym temacie był dość tajemniczy. Jestem z nim umówiona na przyszły poniedziałek..pewnie się wtedy czegoś dowiem to dam Wam znać

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocoamore Pokaż wiadomość
Niektóre dziewczyny polecały tu Łukasza z salonu na Piekarach 16. Możecie napisać coś więcej - jak się to miejsce w ogóle nazywa i jakie ceny? Jest jakaś strona www może?
Łukasz Buhl, miły koleś ma salon na Piekarach w nowej plombie ( przejście z piekar na ogrodową), sama u niego się nie strzygłam, ale byłam z przyjaciółką, którą ścinał. Cięcie dobrze. Nie bardzo mi się spodobało, że tam się pali w salonie. Po wyjściu włosy mają zapach kosmetyków i nikotyny . Poza tym ok
LatajacaLola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 19:12   #2800
Cocoamore
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LatajacaLola Pokaż wiadomość
Łukasz Buhl, miły koleś ma salon na Piekarach w nowej plombie ( przejście z piekar na ogrodową), sama u niego się nie strzygłam, ale byłam z przyjaciółką, którą ścinał. Cięcie dobrze. Nie bardzo mi się spodobało, że tam się pali w salonie. Po wyjściu włosy mają zapach kosmetyków i nikotyny . Poza tym ok
Dziękuję serdecznie Ożesz, jak tam palą, to ja nie idę, bo nie wytrzymam w takim smrodzie za przeproszeniem

Stary 2009-04-27, 19:25   #2801
Gazelak
Przyczajenie

Witam! Polecam Patryka!! Profesjonalizm, mistrzowskie cięcie, miła atmosfera, pełnia zadowolenia z fryzurki za każdym razem - świetne samopoczucie ze swoim lustrzanym ja (:
Salon ANGELO RIVIERI
ul. Katowicka 81a oczywiście Poznań

koniecznie - PATRYK!
Gazelak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-27, 21:43   #2802
klocuszek27
Raczkowanie

magrol dobrze, że się odezwałaś, bo już się bałam, że Tomek zawiódł;p A ja mam do niego rzut beretem, więc pewnie się skuszę, ale czasu brak.
LatajacaLola daj znać jak coś będziesz wiedzieć o tym makijażu A kto będzie malował? Tomek też maluje?
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:39   #2803
LatajacaLola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
magrol dobrze, że się odezwałaś, bo już się bałam, że Tomek zawiódł;p A ja mam do niego rzut beretem, więc pewnie się skuszę, ale czasu brak.
LatajacaLola daj znać jak coś będziesz wiedzieć o tym makijażu A kto będzie malował? Tomek też maluje?
nie..Tomek, nie maluje... pisałam, że zaczął współpracę z wizażystką. Wiem tylko, że ma na imię Kaja. Jak będę coś wiedziała dam znać

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Dziękuję serdecznie Ożesz, jak tam palą, to ja nie idę, bo nie wytrzymam w takim smrodzie za przeproszeniem
słuchaj, zawsze możesz powiedzieć, że mają nie palić jak będziesz. W końcu jesteś klientką
Stary 2009-04-28, 10:59   #2804
Cocoamore
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LatajacaLola Pokaż wiadomość
słuchaj, zawsze możesz powiedzieć, że mają nie palić jak będziesz. W końcu jesteś klientką
No, masz rację. A wiesz może jakie tam ceny mają?
Chyba pójdę do salonu w Panoramie, chociaż jakoś wolałabym, żeby mi włosy facet ciął, a tam same babki chyba. Ale szukam fryzjera pilnie-tzn. kogoś, kto mnie od razu przyjmie
Zastanawiałam się nad wizytą u Tomka Betleja, ale szczerze wątpię czy mnie tak z marszu przyjmie. No i tego cennika na jego stronie nie mogę rozszyfrować - mam długie włosy, fryzurkę mam wybraną (cieniowanie + grzywka), czyli idę to Tomka-stylisty Ale ile za to zapłacę? 75 zł jest za strzyżenie i modelowanie włosów długich, ale czy to znaczy, że mi włosów nie umyje, tylko na sucho będzie ciął? :/

Edytowane przez Cocoamore
Czas edycji: 2009-04-28 o 11:00
Stary 2009-04-28, 11:43   #2805
gosia83
Przyczajenie

Witam wszystkich! Chciałabym podzielić sie pozytywnymi wrażeniami dotyczącymi mojej wizyty w salonie Angelo Rivieri w Poznaniu! Już na samym wejściu byłam mile zaskoczona sympatyczną atmosferą panującą w salonie! Profesjonalnie moimi włosami zajęła się stylistka Magda Kaczmarek! Z konsultacji dowiedziałam się jakie fryzury są idealne dla mojego kształtu twarzy, oraz jakie kolory są odpowiednie dla mojego typu urody! Czas spędzony w salonie minął mi bardzo szybko i miło, Magda jest przesympatyczną znającą się na swojej pracy osobą! Po wizycie u Magdy włosy układają sie bez zarzutu dzięki dobremu strzyżeniu i dobraniu odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji! Dlatego też serdeczne Wam polecam MAGDE!

Salon Angelo Rivieri ul. Katowicka81a!!!
gosia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 12:45   #2806
klocuszek27
Raczkowanie

Cocoamore w każdym porządnym salonie powinni umyć głowę na dzień dobry i to powinno być już w cenie.
Stary 2009-04-28, 14:40   #2807
Papaja
Przyczajenie

GG do Papaja

Dziewczyny, jak chcecie iść do Tupetu to polecam wcześniejsze umawianie się...ja się dowiedziałam, że pierwszy wolny termin na zwykłe strzyżenie mają dopiero 18 maja! A ja nie chcę do tego czasu straszyć ludzi Poza tym podzwoniłam sobie i jednak w kilku polecanych tu salonach cena za strzyżenie średnich włosów przekroczyła 80 zł, więc zrezygnowałam. Został mi chyba tylko Betlej. A do Angelo Rivieri nawet chciałam się przejść, bo mam bardzo blisko, ale ta natrętna reklama na forum mnie skutecznie zniechęciła
Papaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 15:06   #2808
Cocoamore
Raczkowanie

Ja się w końcu zdecydowałam i w tempie ekspresowym umówiłam się na jutro do Betleja Albo może raczej nie do Tomka, tylko do jakiegoś Piotrka, hmm... Ale jak sam Tomek powiedział - z nieprofesjonalistą by nie pracował, więc jestem dobrej myśli, chociaż trochę się wystraszyłam, jak powiedział, że "też jest młody i szalony" Cokolwiek to znaczy, mam nadzieję, że nie wyjdę zawiedziona, bo w czwartek się wybieram na wesele...

Stary 2009-04-28, 21:08   #2809
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

tak stwierdzam, że ludzie mogliby się uczyć na doświadczeniach innych. czy kiedykolwiek taka reklama na forum, wygłaszana w podobny sposób, przez ludzi z 1 postem sprawiała, że ruszały tam tłumy wizażanek? zastanawiam się czy nas za naiwne mają, czy co...
widzę, że Tomek i Adam zaczynają niepodzielnie królować . Ja tam pozostaję mojej fryzjerce wierna, ale jeśli kiedyś jednak zachciałoby mi się zmiany, mam w czym wybierać
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 23:08   #2810
aussie31
Raczkowanie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;12080635]tak stwierdzam, że ludzie mogliby się uczyć na doświadczeniach innych. czy kiedykolwiek taka reklama na forum, wygłaszana w podobny sposób, przez ludzi z 1 postem sprawiała, że ruszały tam tłumy wizażanek? zastanawiam się czy nas za naiwne mają, czy co[/quote]

otóż to Anniee, otóż to wiadomo, że każdy musi kiedyś zacząć na forum, ja też zaczynałam ...ale kilka ( no dobra tutaj dwa) postów na temat tego samego salonu...heh Don't think so... proponuje uderzyć z tą reklamą na jakiś bardziej podatny grunt

"You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________
aussie31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 23:34   #2811
Cocoamore
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aussie31 Pokaż wiadomość
otóż to Anniee, otóż to wiadomo, że każdy musi kiedyś zacząć na forum, ja też zaczynałam ...ale kilka ( no dobra tutaj dwa) postów na temat tego samego salonu...heh Don't think so... proponuje uderzyć z tą reklamą na jakiś bardziej podatny grunt
No i poza tym reklama tu jest płatna Proponuję moderatorom wysłać tej osobie cennik

Stary 2009-04-29, 10:35   #2812
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna225 Pokaż wiadomość
I jak wrażenia po wizycie? Ja również zamierzam udać się do salonu Waldemara Wagnera, więc każda opinia jest na wagę złota.
Koniecznie zapisz się do Waldka, dłużej poczekasz na wizytę, ale warto.
Sebastianowi nie powierzyłabym niczego oprócz mycia głowy i chyba nie tylko ja, bo on zawsze jest wolny
Waldek ścina naprawdę dobrze, przy okazji rozśmiesza mnie do łez Ma tylko jedną wadę - nie zawsze słucha klientek. Mówiłam mu chyba z trzy razy, że zapuszczam włosy a i tak ostrzygł mnie po swojemu. Chyba jest uzależniony od cieniowania ale fryzura jka trochę odrosła była naprawdę ok.

Dziewczyny powiedzcie mi czy Adam ma już kogoś do pomocy? byłam u niego zaraz potym jak odszedł z Grupy Artystycznej i farbowanie z ścięciem trwało ponad 3 godziny jak dla mnie zbyt długo...
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:07   #2813
MalyStworek
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny

Na poczatku wielkie dzieki za to forum Czytam je juz chyba z pol roku Dzis pierwszy raz napisze
Skorzystalam z Waszych opinii i dziele sie moimi doswiadczeniami.
W Poznaniu "zaliczylam" 3 salony.
1. Salon na Milczanskiej (u pani Magdy). Ciecie w sumie dobre, ale zawsze mialam wrazenie, ze moja fryzura jest robiona w pospiechu. Zasze bylo kilka klientek, albo ja musialam czekac, albo po mnie ktos czekal. Zrezygnowalam.
2. Sebastian z GAWW. Wlosy scial mi swietnie, bardzo dlugo sie ukladaly (oprocz grzywki, ktora odrosla i tylko spinki pmagaly . Jednak atmosfera w salonie jak dla mnie taka sobie. Sebastian tez bardzo malo zrozmowny.
3. Czesanka i Adam Dolaczam do grona jego zadowolnych klientek. Co prawda jeszcze nigdy tak dlugo nie siedzialam u fryzjera, ale efekt jest swietny. No i milo bylo porozmawiac. Tak na marginesie, gdy na jego pytanie jak do niego trafilam, odpowiedzialam ze z Wizazu, to sie tylko usmiechnal i stwierdzil, ze ma tu "niezla grupe wsparcia"

Tyle moich doswiadczen Mam nadzieje, ze sie przydadza
MalyStworek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 13:23   #2814
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalyStworek Pokaż wiadomość
[...]
3. Czesanka i Adam Dolaczam do grona jego zadowolnych klientek. Co prawda jeszcze nigdy tak dlugo nie siedzialam u fryzjera, ale efekt jest swietny. No i milo bylo porozmawiac. Tak na marginesie, gdy na jego pytanie jak do niego trafilam, odpowiedzialam ze z Wizazu, to sie tylko usmiechnal i stwierdzil, ze ma tu "niezla grupe wsparcia"
Czy to ten sam Adam, o którym dziewczyny pisały wcześniej? Czyli ze Spotu na Dolnej Wildzie? A czy on jest w miarę rozsądny, chodzi mi o to, że jak mu powiem, co chcę zrobić z włosami, to posłucha i doradzi, czy i tak zetnie po swojemu, bo akurat ma "wizję" I jakie tam są ceny? Interesuje mnie ścięcie długich włosów, bez żadnego farbowania.
Stary 2009-04-29, 13:32   #2815
LatajacaLola
Raczkowanie

Cytat:
No, masz rację. A wiesz może jakie tam ceny mają?
Chyba pójdę do salonu w Panoramie, chociaż jakoś wolałabym, żeby mi włosy facet ciął, a tam same babki chyba. Ale szukam fryzjera pilnie-tzn. kogoś, kto mnie od razu przyjmie
Zastanawiałam się nad wizytą u Tomka Betleja, ale szczerze wątpię czy mnie tak z marszu przyjmie. No i tego cennika na jego stronie nie mogę rozszyfrować - mam długie włosy, fryzurkę mam wybraną (cieniowanie + grzywka), czyli idę to Tomka-stylisty Ale ile za to zapłacę? 75 zł jest za strzyżenie i modelowanie włosów długich, ale czy to znaczy, że mi włosów nie umyje, tylko na sucho będzie ciął? :/
Coco,
mycie przecież jest w standarcie każdej fryzjerskiej usługi. Z tego co wiem to do Tomka trzeba by się umówić telefonicznie. Raczej ciężko tak z marszu. Im szybciej zadzwonisz tym szybciej Cię przyjmie
Stary 2009-04-29, 14:18   #2816
MalyStworek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
Czy to ten sam Adam, o którym dziewczyny pisały wcześniej? Czyli ze Spotu na Dolnej Wildzie? A czy on jest w miarę rozsądny, chodzi mi o to, że jak mu powiem, co chcę zrobić z włosami, to posłucha i doradzi, czy i tak zetnie po swojemu, bo akurat ma "wizję" I jakie tam są ceny? Interesuje mnie ścięcie długich włosów, bez żadnego farbowania.
Tak, to ten sam Adam.
Sciecie moich wlosow (dlugosc do polowy plecow) kosztowalo 95 zl.
Ja przynioslam kilka fryzur, ktore mi sie podobaly. Obejrzal to, wysluchal jak ja widze fryzure i przedstawil swoj punkt widzenia. Powiedzial mi dlaczego tak to widzi a nie inaczej i jak te fryzury maja sie do moich wlosow. Czyli wysluchal i doradzil ja sie zgodzialm z jego zdaniem i mam fajna fryzurke
MalyStworek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 14:37   #2817
Papaja
Przyczajenie

GG do Papaja

Cocoamore daj znać jak nowa fryzurka!
Papaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 17:13   #2818
malgosml
Przyczajenie

Witam! Jestem po drugiej wizycie u Adama z Czesanki - Spot. Jak to moja przyjaciółka okresliła każdy włos mam w sposób przemyślany zcięty, całość sama się układa, wystarczy umyć i przesuszyć. Kolor mam czekoladowy choć kusi mnie okrutnie na blond . Adam jednak twierdzi, że powinnam go unikać . Znajomi porównując mnie jako blondynkę i teraz w 90% mówią, że lepiej teraz . Tylko ja się muszę do siebie przyzwyczajć.
Ceny to 210 zł za farbę i zcięcie. Trzeba sobie zarezerwować trochę czasu, bo wizyta to ok. 3-4 godz. ale za to w bardzo miłej atmosferze.
malgosml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 17:14   #2819
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to ten sam Adam.
Ja przynioslam kilka fryzur, ktore mi sie podobaly. Obejrzal to, wysluchal jak ja widze fryzure i przedstawil swoj punkt widzenia. Powiedzial mi dlaczego tak to widzi a nie inaczej i jak te fryzury maja sie do moich wlosow. Czyli wysluchal i doradzil ja sie zgodzialm z jego zdaniem i mam fajna fryzurke
A jak z terminami?dlugo sie czeka?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:41   #2820
klocuszek27
Raczkowanie

Cytat:
Tak, to ten sam Adam.
Brzmi kusząco

Ja tymczasem zapisałam się na fryzurę ślubną, ale nie w Poznaniu, tylko w Gorzowie, do Tomka Migdała Do tego czasu nie będę szaleć, ale po ślubie wybiorę się albo do Adama ze Spotu albo do Tomka Betleja Chyba że zainspiruje mnie tu jeszcze ktoś, na razie mam tych dwóch faworytów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości