Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-29, 13:12   #1051
aloy
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A kiedy macie zamiar iść do spowiedzi jeśli mogę spytać? Bo nie wiem co to znaczy 'przed samym ślubem'. Raczej nie chciałabym jeszcze w tym dniu chodzić do spowiedzi.
My w sumie już nie mieszkamy tymczasowo razem, wiec myślę, że w czwartek będziemy mogli pójść do spowiedzi...
w piątek wieczorkiem ale słyszalam, że są ludzie ktorzy chodzą jeszcze tego samego dnia bo zdarzy im się zgrzeszyć

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:12   #1052
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Strasznie mi przykro
Dzięki, i tak się nie dowiedziałam jaki mam termin obrony

Dobra, zabieram się za pisanie pracy:/ Mam już mało czasu, bo w weekend majowy będę odpoczywać
pisz pisz

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:15   #1053
kasiaher
Wtajemniczenie

takie miary pobierali u mnie:
1. wzrost
2. wysokość obcasa
3. wzrost w butach
4. obwód nad biustem
5. obwód biustu
6. obwód pod biustem
7. obwód talii
8. obwód bioder
9. długość przodu do talii
10. wysokość biustu
11. długość pleców do talii po tyle
12. szerokość pleców
13. szerokość ramion
14. długość przodu spódnicy
15. długość boku spódnicy
16. długośc tyłu spódnicy
17. obwód brzucha
18. długośc całkowita po boku
19. rozstaw biustu
20. szerokośc ramion w dołkach przód
21. długośc przedłużonego stanu ( tu chyba chodzi o tren)
22. rozmiar stanika
takie miary pobierali odemnie
aha jeszcze długośc rąk w przypadku bolerka z długim rękawem, ale ja mam krótki to mi nie mierzyli, zresztą wszelkie porawki mialam np. wygląd bolerka, ewentualnie wygląd gorsetu mogłam zmienić, wyżej lub niżej i rodzaj : z ramiączkami lub szelka na szyję, albo zawiązywana jak gorset ( tak jest w orginale i przy tym zostałam) albo na suwak .
Dlatego wedłu mnie kupowanie sukni bez przymarki może okazac się błędem , ponieważ ja np. prztyłam i suknia była troszkę wieksza w biuście i w biodrach niż wtedy kiedy pobierali mi miarę, a może kazać się że do nastepnej przymiarki ( 14 maja) schudnę bo będe się stresować
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:16   #1054
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
ale ta co zwroiclas

Ja ją zamawiałam od osoby prywatnej, wydawało mi się, że będzie idealna, ale niestety wyglądałam w niej strasznie, a rozmiar był idealny. Jestem za tym żeby jednak poprzymierzać kilka fasonów, bo to co wygląda na kimś ślicznie, nie koniecznie będzie tak wyglądać na nas samych. A czasami sukienka, która na wieszaku nie prezentuje się zbym efektowanie, na nas wygląda olśniewająco. Tak było z moją.
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:18   #1055
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja ją zamawiałam od osoby prywatnej, wydawało mi się, że będzie idealna, ale niestety wyglądałam w niej strasznie, a rozmiar był idealny. Jestem za tym żeby jednak poprzymierzać kilka fasonów, bo to co wygląda na kimś ślicznie, nie koniecznie będzie tak wyglądać na nas samych. A czasami sukienka, która na wieszaku nie prezentuje się zbym efektowanie, na nas wygląda olśniewająco. Tak było z moją.
dokładni, mierzyć mierzyć i jeszcze raz mierzyć

u mnie tak było
Stary 2009-04-29, 13:23   #1056
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

Nie ma sprawy, napiszę. Ja jeszcze planuję zrobić drugi zabieg na twarz-szyję-dekold ale najpierw zobaczę co z tego wyjdzie na plecach. Zrobiłam sobie fotkę jak jest teraz więc będę mogła porównać No i jeszcze jestem ciekawa czy wystarczy jeden zabieg żeby uzyskać dobry efekt
na pewno jeden zabieg nie wystarczy. jak ja chodziłam na złuszczanie twarzy to kosmetyczka powiedziala ze takie zabiegi wykonuje sie kilkukrotnie i w np dwutygodniowych odstępach czasu. ja jak chodziłam na oxybrazję to miało byc 7 razy co 2 tygodnie ale już po 5 razach mi wszystkie przebarwienia zeszły i byłam w 7 niebie więc i przed ślubem na tyle się nastawiam. no chyba że masz minimalne te przebarwienia to może może po 1 zabiegu zejdą... ale ja bym na to nie liczyła..
ale mikrodermabrazji nigdy nie miałam jako takiej więc nie chcę się wypowiadać tylko poczekam na twoją relację
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:23   #1057
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Zgadzam się najlepiej iść do salonu i pomierzyć różne fasony i wybrać w którym najlepiej się prezentuje i dopiero później ewentualnie przez net.

A ja wciąż nie mam sukienki

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 13:25   #1058
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
mam nadzieje że nie za bardzo je czuć
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a tych sztucznych rzęs sie nie czuje potem?? tzn. nie ma sie wrazenia , ze cos nam siedzi na oku
moja kosmetyczka odradzila mi sztuczne rzesy, mowi, ze odpadna, poza tym niekomfortowo bym sie czula wiec nie chcialam
Stary 2009-04-29, 13:32   #1059
kasiaher
Wtajemniczenie

aguś zobaczymy, ja bym sobie zrobiła a jak mi odpadną to wezmę sobie tusz i najwyżej sam je sobie wydłuże tuszem
Stary 2009-04-29, 13:32   #1060
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja też myśle o takich sztucznych rzęsach, zrobie sobie na próbnym i zobaczymy jak to będzie wyglądać i jak będę się czuć.

Kurcze podglądam Was cały czas, a nie mam o czym pisać, jeszcze 4 miesiące do ślubu, więc nic nie robimy. Wszystko ruszy w czerwcu, jak większość Was będzie już po ślubie, albo będzie on już zaraz

Agatka jest już z nami
Stary 2009-04-29, 13:33   #1061
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zgadzam się najlepiej iść do salonu i pomierzyć różne fasony i wybrać w którym najlepiej się prezentuje i dopiero później ewentualnie przez net.

A ja wciąż nie mam sukienki
No to musisz się wybrac bo czas leci, a na nie które suknie sie czeka dłużej. Zależy gdzie bedziesz zamwiac i jaką sukienkę.

Witam wszytkie nowe PM

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 13:37   #1062
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia bo pod koniec wrzesnia mam obronę mgr no i temperatury w pazdzierniku sa lagodniejsze
aaaa no to będzie pani mgr a pogody masz racje, bez sensu topić sie przy mega upale.
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
moja kosmetyczka odradzila mi sztuczne rzesy, mowi, ze odpadna, poza tym niekomfortowo bym sie czula wiec nie chcialam
ale by były jaja, jakby podczas wesele odpadly rzęsy tylko z jednego oka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:43   #1063
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2009-04-29, 13:44   #1064
ania20m
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy któraś z was daje na podziękowanie rodzicom kosze z czymś w środku?? Ja robie te abumy i włoże je do tych koszy tylko co by tam jeszcze włożyć oprucz słodyczy?? bo nasi rodzice nie przepadaja za słodyczami. podpowiedzcie mi coś bo już mi sie pomysły wyczerpały

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:50   #1065
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja też myśle o takich sztucznych rzęsach, zrobie sobie na próbnym i zobaczymy jak to będzie wyglądać i jak będę się czuć.

Kurcze podglądam Was cały czas, a nie mam o czym pisać, jeszcze 4 miesiące do ślubu, więc nic nie robimy. Wszystko ruszy w czerwcu, jak większość Was będzie już po ślubie, albo będzie on już zaraz
no nie martw sie mamy w tym samym dniu slub i tez nic nie zalatwione ;-)

z tydizne temu zapiaslam sie ze swiadkowa na czesanei i na makijaz i tyle z przygotoan
a w miedzcasie jescze musze sie na probny umowic
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:55   #1066
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
aguś zobaczymy, ja bym sobie zrobiła a jak mi odpadną to wezmę sobie tusz i najwyżej sam je sobie wydłuże tuszem
ja wlasnie bym sie bala glupiego odczucia sama nie narzekam na swoje rzesy, wrecz przeciwnie to jedyna rzecz, ktora w sobie lubie mam ladne bardzo dlugie i tylko musze je potraktowac olejkiem rycynowym celem wzmocnienia
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 14:04   #1067
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
...i wpadły do zupy na przykład : hahaha:
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 14:05   #1068
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

Witaj kochana "po latach"
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
-

mamy nadzieję,że będziesz na bieżąco witaj
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Czytam Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się przyłączyć. Ślubujemy 12.09.2009 i też urlop planuję kilka dni przed (2-3), a po ślubie zobaczymy, wszystko zależy od tego co wyjdzie z naszych planów podróżnych. Ale jakiś tydzień na odreagowanie na pewno!;-)
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Sas ale Cię dawno nie było, fajnie że wróciłaś

A ja idę dzisiaj na mikrodermabrazję pleców... ciekawe jak będzie, jeszcze nigdy tego nie robiłam ale muszę się już zabrać za siebie bo po tych problemach z trądzikiem nie wyglądam zbyt pięknie
Cytat:
Napisane przez martak110 Pokaż wiadomość
Witam! Od jakiegoś czasu czytam ten wątek i postanowiłam sie dołączyć.
Ja tez kupiłam na allegro!! bez mierzenia, suknia przyszła piękna i za taką cene ze odrazu wliczałam koszty małej przerobki na miejscu u krawcowej. Suknia jest idealna,jedyne co musze zrobic to popuscić ją po bokach troszeczke bo jest zapinana na zamek a nie na wiazanie gorsetowe i nie mogłabym za duzo zjeść .
Jedno co ci mohe doradzic to wymierz sie dobrze z gory na dol i z dolu do gory w zdłoż i wszeż i jezeli bedzie ok to ją kupuj!
Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode Chciałabym do Was dołączyc ceremonie ślubna planujemy na 3 października 2009
Suknie wstępnie już wybrałam z allegro ,ale troche się obawiam takiego zakupu na odleglosc bez przymiarki ,jednak z drugiej strony zakochalam się w niej.Może któras z Was ma doświadczenie w kupnie takiej sukni. Poza tym wesele planujemy dosc skromne na 50 osob zreszta dopiero wszystko zaczynamy załatwiać wiec lektura Waszego wątku bedzie dla mnie wskazowka
Witam nowe PM
i dziekuje dziewczynki za powitanie ciesze sie ze niektore z was mnie troszk pamietaja fajnie do was wrocic
motley i jak tam po zabiegu??? ja ide na jakis zabieg twarzy jak wroce do pl nio i tza tez zaciagnelam do kosmetyczki tzn umowilam go na wizyte hehe
aa nie wiem czy sie chwalilam ale zaczelsimy z tzem lekcje tanca w pl
hehe
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 14:18   #1069
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia zastanawiamy się miedzy grecja (wraz z wyspami wszytskimi), egiptem i bulgaria. Mamy katalogi ITAKI i tak sobie ogladamy i czytamy jakie wycieczki tam jeszcze oferuja i czy bedzie nas na nie stac mniej wiecej 40euro od osoby za taka dodatkową atrakcję.
My z TŻ'tem się wybieramy do Grecji, a konkretnie to na Kretę, prawdopodobnie we wrześniu, tzn. mam nadzieje, że nam się uda we wrześniu

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z was daje na podziękowanie rodzicom kosze z czymś w środku?? Ja robie te abumy i włoże je do tych koszy tylko co by tam jeszcze włożyć oprucz słodyczy?? bo nasi rodzice nie przepadaja za słodyczami. podpowiedzcie mi coś bo już mi sie pomysły wyczerpały
Ja co prawda chyba nie daje, ale dałabym tam jakiś szampan, wino czy inny alkohol, kawe którą najbardziej lubią i inne rzeczy które wiem, że napewno im smakują, lub lubią, niekoniecznie słodycze.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
aa nie wiem czy sie chwalilam ale zaczelsimy z tzem lekcje tanca w pl hehe
i jak Wam idzie? i jak je teraz będziecie kontynuować? macie jakiś indywidualny tok?
Stary 2009-04-29, 14:23   #1070
kliwia
Zakorzenienie

zielony z jakiego biura, za ile ?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 14:23   #1071
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
i jak Wam idzie? i jak je teraz będziecie kontynuować? macie jakiś indywidualny tok?
w pl mamy ze tak powiem ''swoja nauczycielke'' znajoma ktora uczy tanca w sumie pokazala nam kroki i szczegolnie do walca ktoreo bedzieny chyba tanczyc cala horeografie ...a ze ja kiedys tanczylam wiec teraz tylko cwiczymy w londku bo z ztezusiem ciezko a jak wrocimy do pl zaczynamy lekcje od nowa
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 14:39   #1072
monarika
Wtajemniczenie

Tżt właśnie do mnie dzwonił, że zamówił wódeczkę na nasze weselicho ale nam się udało...patrzyliśmy w Kauflandzie i okazało się, że wódka jest tam tańsza od tej w hurtowniach i dodatkowo do każdych 6 butelek wódki było winko gratis okazało się niestety, że to końcówka promocji i że zostało tylko 12 win, ale Pan z działu alkoholowego zaproponował, że zamiast win dołoży nam wódkę i tym samym będziemy mieli ok 20 butelek wódki jeszcze gratis

I teraz mam do Was kochane pytanko ile kupowaliście winka na wasze wesela?? Bo 12 na ok 200 osób to chyba mało nie? Ile powinnam jeszcze dokupić??
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 14:48   #1073
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
też mamy katalog ITAKI wczoraj byłam nawet w biurze zapytać choć porównując ceny np. z Alfa Star to Itaka jest droższa ale Itaka ma 8dni niby piszą że 9 ale to liczą powrót samolotem o 1 w nocy do Polski
a te wycieczki też widziałam w Egipcie trzeba płacić w dolarach a Turcji euro

ja też mam 12.09.2009 i mam urlop od środy 9.09.09 trzy dni przed
ja bylam w egipcie z itaki i bylo super.. placilo sie owszem w dolarach ale dolar byl tani wiec sie oplacilo

Stary 2009-04-29, 15:05   #1074
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A mój kolega wlaśnie zaproponował mi robienie fotek na ślubie, gdyby mój fotograf nawalił, zresztą też kumpel. Ale fajnie, bo chyba się zdecydujemy na plener u tego pierwszego kolegi

I chyba wybierzemy sie na kurs tańca. Wyciagne Mariusza w pon., zebyśmy zobaczyli jak taki kurs wygląda i jak nam się spodoba to zostaniemy

Agatka jest już z nami
Stary 2009-04-29, 15:10   #1075
kasiaher
Wtajemniczenie

ja tez chciałam z tż iśc na kurs ale tak się zbieramy że nawet nie wiem czy zdążymy się czego kolwiek nauczyć. Druga sprawa że nam wiecznie brajkuje czasu i nawet nie ma kiedy się tam wybrać.
Stary 2009-04-29, 15:28   #1076
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode Chciałabym do Was dołączyc ceremonie ślubna planujemy na 3 października 2009
Suknie wstępnie już wybrałam z allegro ,ale troche się obawiam takiego zakupu na odleglosc bez przymiarki ,jednak z drugiej strony zakochalam się w niej.Może któras z Was ma doświadczenie w kupnie takiej sukni. Poza tym wesele planujemy dosc skromne na 50 osob zreszta dopiero wszystko zaczynamy załatwiać wiec lektura Waszego wątku bedzie dla mnie wskazowka
witam nowe PM Kasiamaja slubujemy tego samego dnia

Kasiaher nie odpadna ci rzeski ja sobie swoje troszke przedluzam tylko idz do spradzonej kosmetyczki... moja mama kiedys poszla do takiej, ze jakos tak jej zrobila, ze klej ja drapal po oku. czy cos w tym rodzaju i ja to denerwowalo.
ale jak rzeski sa dobrze zrobione to ich nie czuc, a efekt jest swietny, dlatego uwazam, ze lepiej isc do sprawdzonej kosmetyczki.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

A my wczoraj za Myślenicami kupiliśmy dwa piękne garnitury do slubu. 15 maja odbieramy. Dwa bo nie mogliśmy się zdecydować
Justynko moge wiedziec gdzie kupiliscie te garniaki? czy nie w garnitexie? albo w koniku? wnioskuje, ze jest tam super wybor, bo kupiliscie 2 garniturki

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-29 o 15:23
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:31   #1077
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
na pewno jeden zabieg nie wystarczy. jak ja chodziłam na złuszczanie twarzy to kosmetyczka powiedziala ze takie zabiegi wykonuje sie kilkukrotnie i w np dwutygodniowych odstępach czasu. ja jak chodziłam na oxybrazję to miało byc 7 razy co 2 tygodnie ale już po 5 razach mi wszystkie przebarwienia zeszły i byłam w 7 niebie więc i przed ślubem na tyle się nastawiam. no chyba że masz minimalne te przebarwienia to może może po 1 zabiegu zejdą... ale ja bym na to nie liczyła..
ale mikrodermabrazji nigdy nie miałam jako takiej więc nie chcę się wypowiadać tylko poczekam na twoją relację
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
motley i jak tam po zabiegu??? ja ide na jakis zabieg twarzy jak wroce do pl nio i tza tez zaciagnelam do kosmetyczki tzn umowilam go na wizyte hehe
Już jestem po
Generalnie było całkiem spoko... tak jak podejrzewałam o relaksie można zapomnieć bo ta maszynka zaciąga skórę i szoruje po niej chropowatą końcówką więc pod koniec nawet bym powiedziała, że trochę mnie bolało ale dla urody można wszystko wycierpieć Zaraz po skończonym zabiegu troszkę mnie piekło, teraz już przestało ale jeszcze nie patrzyłam jak wyglądają plecy bo wróciłam do pracy odebrać TŻ a okazało się, że ma jakieś spotkanie jeszcze i muszę na niego chwilę poczekać.
Ja mam tych blizn całkiem sporo, najwięcej w dolnej części pleców (na szczęście) ale to są młode blizny bo ten trądzik dopadł mnie w tym roku Kosmetyczka powiedziała, że potrzebne będą 4-5 zabiegów i do sierpnia powinno to już wyglądać dobrze Napiszę Wam później jak wyglądają plecy po pierwszym i czy w ogóle widzę jakąś poprawę. Za dwa tygodnie jestem zapisana na taki sam zabieg na twarzy ale poszukam sobie info o tej oxybrazji bo mnie tancerko zaciekawiłaś

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:34   #1078
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

Kasiaher nie odpadna ci rzeski ja sobie swoje troszke przedluzam tylko idz do spradzonej kosmetyczki... moja mama kiedys poszla do takiej, ze jakos tak jej zrobila, ze klej ja drapal po oku. czy cos w tym rodzaju i ja to denerwowalo.
ale jak rzeski sa dobrze zrobione to ich nie czuc, a efekt jest swietny, dlatego uwazam, ze lepiej isc do sprawdzonej kosmetyczki.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Justynko moge wiedziec gdzie kupiliscie te garniaki? czy nie w garnitexie? albo w koniku? wnioskuje, ze jest tam super wybor, bo kupiliscie 2 garniturki
te rzęski będzie mi robić ta dziewczyna co robi mi makijaż na ślub, więc mam nadzieje że będzie wszystko ok
Stary 2009-04-29, 15:36   #1079
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Tżt właśnie do mnie dzwonił, że zamówił wódeczkę na nasze weselicho ale nam się udało...patrzyliśmy w Kauflandzie i okazało się, że wódka jest tam tańsza od tej w hurtowniach i dodatkowo do każdych 6 butelek wódki było winko gratis okazało się niestety, że to końcówka promocji i że zostało tylko 12 win, ale Pan z działu alkoholowego zaproponował, że zamiast win dołoży nam wódkę i tym samym będziemy mieli ok 20 butelek wódki jeszcze gratis

I teraz mam do Was kochane pytanko ile kupowaliście winka na wasze wesela?? Bo 12 na ok 200 osób to chyba mało nie? Ile powinnam jeszcze dokupić??
ooo super. super okazja wam sie trafiła

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:52   #1080
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

Właśnie w Koniku. Ale na tandecie nie znaleźliśmy nic interesującego dopiero w tej Stróży. Naprawde duży wybór i mozliwości. My na miarę zamówiliśmy. Śliczne są

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości