|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Miałam się dzisiaj widzieć z kumplem, i z TŻ'em. TŻ sie od poniedziałku nie odzywał wiec stwierdziłam, że zapomniał. Kumpel mi o 12 napisał że do niego kumpel przyjeżdża więc nie bardzo. TŻ nagle o 14 sie obudził co ja robie. No to mówie, że sie ucze i może później. To już niezadowolony... Ale mówie no dobra, przed 16 miałam do niego dzwonić, to przyszła moja matka i nagle wyskoczyła, że idziemy kupić spódnice na mature. No i ciągnęła mnie po całym mieście, w miejsca w których mówiłam że nic nie ma. Ja bez obiadu, bez picia, a ona mnie ciągnie
Z moją wadą klaty piersiowej myślałam że tam padne trupem na miejscu. No ale ciągnęła mnie dalej i i tak nic nie kupiłyśmy Była jedynie sukienka za 130 zł ale nawet jej nie przymierzyłam bo już mi sie nie chciało. Wróciłam do domu, pisze do TŻa a ten mi czy mi o 18.30 pasuje... A mu pisałam, że koło 17 :sciana: To mu napisałam, że już nieważne to sie obraził, bo się pierwszy raz pod niego nie dostosowałam A znając życie przyjechałby 19 - 19.30 i siedzielibyśmy u niego na ośce z kumplami, więc niech se idzie i siedzi sam. Znając życie sie do mnie nie odezwie wogóle ![]() Więc mam to w dupie i ide jutro z kumplem na spacer, jak sie TŻ dowie to sie obrazi śmiertelnie ale mam już to w tyłku. |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubie jak mój się spóźnia, do szału mnie to doprowadza...
A sorki że pytam, a Twój tŻ to potrafi się np przez kilka dni do Ciebie kompletnie nie odzywać? |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż sie tez spóźnia...jak sie pytam kiedy będzie (niedziela), to mówi że między 14 a 16.
no soryyy i ja tu czekam, potem niby mówi że kolo 16tej ale nigdy nic nie wiem
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja też potrafie. Mnie to wkurza bo ja musze siedzieć cały dzień jak na igłach i na niego czekać, i wielce ździwiony że jestem zła. Ale jak ja sie spóźnie, albo powiem, że nieaktualne bo już mi sie nie chce to jest wielka obraza majestatu. Raz tak było że sie umówiliśmy na 9, prosił, bo to, bo tamto. Był o 11.30 ...
Edytowane przez shewa Czas edycji: 2009-04-29 o 18:19 |
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
złapałam LENIA
i nie chce sobie pójść... oddam go w "dobre" ręce
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie dzis nie mam checi uczyc-jestem jakas rozpiep.. psychicznie dzis.
I ciagle sie dowiaduje jakis nowinek o mojej(bylej) klasie. O tym to by mozna film nakrecic. Ten z tym sie zdradza,ten go za to bije..slubu nie bierze itd.. To tak w skrocie..powinnam sie zajac polskim a nie *******ami no ale..
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak bez pardonu się wbijam na ostatnią chwilę, ale można jeszcze dołączyć?
|
|
|
|
#2589 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Wyskoczę od razu z pewnym pytaniem: uczycie się o Quo Vadis? Bo od tego roku jest w spisie na stronie CKE dla poziomu podstawowego... a my np. wogóle tego nie przerabialiśmy
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Paula, a właśnie miałam napisać, że dawno nic nie produkowałaś na acapeli ![]() Bilans na dziś: -antyk,średniowiecze,oświe cenie i zaczęłam barok -skończyłam lektury, jeszcze je tylko powtórzę tak mniej węcej -zakupy w aptece(herbatka z pokrzywy i krem do rąk )-a teraz zabieram się za ćwiczenia z angielskiego Wszedł do mnie tata i oznajmił, że z racji tego, że ma jutro wolne mam pakować książki i jedziemy jutro na kilka godzin nad jeziorko, ja się uczyć, a on wyżyć się na rybach tylko jak ja się zwlokę z łóżka żeby być gotowa na 7rano?
|
||
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Rossmanna-szkoda ze u mnie nie ma..
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spójrz na spis lektur na maturę 2009.EDIT: http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=655&Itemid=2
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2009-04-29 o 19:19 |
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
A w 'Qua vadis' też się pojawia postać lekarza.
![]() Kurczę, nie moge przebrnąć działu o skałach, chyba w ogóle go pominę, bo tak tego nienawidzę.
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też nie przerabialiśmy, to tak odnośnie pytania. Nie wiem, jest na podstawach, gdyż piszę rozszerzenie, do którego zresztą się nie uczę, więc nie będę się martwić na zapas
|
|
|
|
|
#2598 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Porobiłam word formation z angielskiego..Ech! Czasem cale cwiczenie dobrze, czasem prawie całe źle
Nie wiem co się ze mną dzieje..Dzis wieczorkiem i nocą (wtedy najeliej mi sie uczyc a moge jutro pospać wszakże) roundez vouz (chyba źle napisałam, ale ja rosyjski-niemiecka jestem, wybaczie, francuskiego sie nigdy nie uczylam) z językiem polskim. Ech!
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co się wstydzić
długi, tylko ciekawe ile z tego zapamiętam do matury, bo właściwie się nie uczę tylko czytam to wszystko, zakreślam, czytam ważniejsze rzeczy dwa razy. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie![]() Cytat:
![]() ![]() 3.05 jest msza za maturzystów w moim kościele. Chyba się przejdę i wymodlę za wszystkie maturzystki i maturzystę oczywiście
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja uam, na politologie. chociaz nie wiem jak ja tam dam rade. ale na dzienne wolałbym pierwszy rok . jesli zdam wos rozsz na 70-80 % a tamte podstawy na 70 % to raczej dostane sie . marzenia jak ja nic nie umiem . TYLKO CUD |
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Z moją całą nienawiścią do biologii?
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
To ja dzisiaj też się zmobilizowałam i zrobiłam:
- Mendel Gdański, Gloria Victis, Kamizelka, Jądro Ciemności, Chłopi, Granica, Przedwiośnie, Dżuma i Inny Świat - streszczenia - słówka: życie rodzinne i towarzyskie, żywienie - słowotwórstwo - powtórka prezentacji A biologia leży ![]() I obejrzałam Modę na sukces.. co tam się dzisiaj nie działo, jeden wielki
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2009-04-29 o 19:28 |
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
luty polski marzec angielski, kwiecie wos . potem był kwiecien to mówie dam sobie tydzien na kazdy przedmiot. i zeby otworzyc na dobre ksiazki |
|
|
|
|
#2606 |
|
maszyna, nie człowiek
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
parę godzin mnie nie było a tu 2 strony już ;p
byłam na spacerku i wygrzałam się na słoneczku.. teraz zabieram się za streszczenie i opracowanie "Granicy" również dla odświeżenia. czy Wy też macie taką pamięć jak ja? zawsze coś przeczytam to za kilka dni już mało co z książki pamiętam no masakra
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Renia mam to samo... Może nie po kilku dniach
, ale tak po miesiącu mam jedynie ogólny zarys książki, którą czytałam..
|
#2609 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dokładnie to samo. Dlatego nauczycielka zawsze twierdziła, że nei czytałam ksiażek ;|
|
#2610 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Z moją wadą klaty piersiowej myślałam że tam padne trupem na miejscu. No ale ciągnęła mnie dalej i i tak nic nie kupiłyśmy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(oto co robię zamiast się uczyć-łażę
)

jak wy mozecie sie zmotywowac