|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
hej żoneczki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no proszę, w końcu ktoś z tego regionu Bo taka trochę osamotniona tu się czułam ![]() Izuś ja przy podróżach stosuje te same patenty. Zaczęłam jak jechaliśmy w góry autobusem i sama musiałam swój plecak dźwigać
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-30 o 08:54 |
|||
|
|
|
#1142 | |||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
Cytat:
będę o tymn pamiętać Cytat:
Cytat:
a ja już myślami leniuchuję łykendowo choc nauka tez w planach, to przede wszsytkim chcemy z maleństwem troche odpocząc jutro w planach piknik we trójkę mamy
|
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Cytat:
Cytat:
![]() a kangurujecie go dalej? czy to tylko tak na początku? jedziemy do rodziców i spotkać się ze znajomymi, a w następny weekend najprawdopodobniej nad morze ja mam w planach teraz zacząć rozgryzać mój nowy aparat, bo na razie to czarna magia dla mnie ;P miłego dnia laseczki |
||
|
|
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
czesc
mialam sie poprawic a nadal nie zagladam... malza mam w domu i nawet nie mam jak... poza tym wpadlam troche w szal wyprawkowy wybaczcie nadrobie buziakamy
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiniu jak nad morze to zawsze mogę służyć telefonem koleżanki która od tego roku wynajmuje pokoje w Międzyzdrojach. Do teściów też mam namiary ale oni mają stosunkowo drogo więc nie polecam
(to cena za 60m do plaży-chociaż teraz-poza sezonem jest jeszcze w miarę)A my borykając się z problemami finansowymi jedziemy na wycieczkę-liczymy że wydamy 300zł za wszystko za cztery dni zabawy, łącznie z dojazdem i jedzonkiem ![]() Mam spore zapasy w domu więc odpada kupowanie tego na miejscu a mamy tak fajnie że dojeżdzamy tylko do Prudnika a stamtąd weźmie nas koleżanka samochodem ![]() Biorę z domu pomidorki, cebulkę, rzodkiewkę, ser,pasztety (smakołyk mojego męża-po imprezie urodzinowej teścia mój Kamil zagryzał w domu chleb z pasztetem bo stwierdził że tam nie było co jeść (teściowa zamówiła wymyślne menu-fakt zupa krem z porów była ohydna i to mówię ja -ta która kocha zupy(prócz flaków i owocowej)) A teraz miałam mleko otwarte i jajka -przed wyjazdem trzeba je zużyć: co Iza zrobiła-nasmażyła naleśników. Weźmie się nutellę, pyszny domowy dzemik z truskawek i przekąska gotowa (błogosławione pojemniki tupperware , w których nic się nie psuje). Na miejscu kupimy już tylko kiełbaskę (chlebek zabieram ze sobą bo mamy tu taki pyszny z ziarnami)i jakieś piwko ![]() Kinia a co do spotkania-oczywiście Ciebie też nie może braknąć
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny jadłospis macie na wycieczkę, moje ulubione potrawy ![]() a na spotkanie już się cieszę |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żoneczki
ja już prawie spakowana i gotowa do wyjazdu, jeszcze czekam na męża i jadeeeemyyy ![]() a patenty z przelewaniem kosmetyków do mniejszych buteleczek też znam ![]() Cytat:
![]() udanego weekendu babeczki żeby sie Wam dobrze odpoczywało, czy to aktywnie czy z piwkiem przy grilu ![]() buziaki
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam żoneczki ja juz na nogach od 7.00!!! remont u nas wre- tż wlasnie gruntuje sciany a potem malowanko ach ja to mam roboty, bede musiala wszystko potem myc......dobrze ze folie rozlozylam jednak zawsze cos chronia przed plamami..... tata maule elewacje, ale jest zły bo bedzie musial 2 razy farba malowac-troche przebija.......po 1 razie uciekam sprawdzic co tam tż zmalowal hehe
|
|
#1149 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka żonki
Zaraz spadam do synka. Dzisiaj znowu szykują się im 3 cesarki i 4 to bliźniaki masakra - wysyp dzieci, że ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 1 ad. 2 to smacznego pikniku dla Waszej trójeczki Cytat:
![]() ad. 2 już go nie kangurujemy, ale spokojnie trzymamy na rączkach i można nosić już go, bo nie ma żadnych kabelków ad. 3 to udanego weekendu Cytat:
dużo zdrówka dla męża i udanego kompletowania wyprawki, bo to jest super sprawa
|
|
#1150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Ucałuj małego Cypiska od Kachy Cytat:
![]() A jednak szczawiowa ma kilka zwolenniczek Cytat:
pazurki wiosenne jak mniemam, bo żółte ![]() Cytat:
Jak z mężem koziczko?? Musisz nam tu szybko napisac Ściskamy Was mocno! Caaaałą trójeczkę Lecę dziołszki robic pucu-pucu Miłego
|
|
#1151 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekamy na wieści Cytat:
Cytat:
a co się ma Dawidek nie starac, w końcu też chce do domku i na pewno wygląda przeslicznie
|
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Waśnie wróciłam z pracki - zaznajomiłam się z załogą - na szczęście spoko ludziska będą Ale pracę dopiero zaczynam od 15 maja (tak trwają głupie biurokracje urzędowe ). Za to dowiedziałam sie ile będę zarabiac i zostałam bardzo miło zaskoczona Teraz kończę pakowanko i za jakąś godz. jedziemy - kierunek Żywiec Ale się cieszę Miłego weekendziku dziewczynki i do poniedziałku
|
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że już wszysycy łykendowo żyją
wiec wypoczywajcie kobietki a tu jeszcze cos (własnie zostałam uświadomiona ) "kobiety mają problemy z parkowaniem, bo mężczyźni przez całe życie im wmawiają, że 15 centymetrów to dużo"
|
|
#1154 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja na chwilkę, idę szamać obiadek, a potem synka nakarmić.
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 miłego weekendu Cytat:
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ja skończyłam sprzątac, a Wy mi pouciekałyście małpiątka
A Ti Ti Ti - niedoble Cytat:
a jak już z przyszłych zarobków zadowolona to już całkiem gites Również życzę miłej majóweczki Cytat:
I tym optymistycznym stwierdzeniem rozpocznijmy długi weekend Dobrej zabawy myszy... Ja jak zwykle nie mam żadnych porywających planów Posiedzi się w chacie i u teściów i majówa zarypiasta ![]() No nic , jeszcze raz dobrej zabawy dziołchy! Nie ochalajcie sie jak bąki przez te dni wolne! <Gocha już pewnie tankuje bo jej nie widac Młamłaki włochate
|
|
#1156 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
wszystkie juz wyjechaly???? ![]() tylko ja siedze w miejscu i sie nie ruszam nigdzie u nas majowki nie ma za to w poniedzialek wolne wszyscy maja - ale nie my maz caly weekend pracuje ja mam chociaz niedziele wolna ![]() a dzisiaj mila niesodziewajka byla bo mezusiowi zwrocili podatek ![]() ale dobrze ze jest ![]() Cytat:
fajnie z ta wyprawka juz sobie wyobrazam jak wyszukujesz dla Majeczki rozowe spioszki, kaftaniki itp. Cytat:
udanego wyjazdu... Cytat:
![]() Cytat:
niedziele jak zwykle przeleniuchuje przed tv... no chyba ze bedzie ladnie to w ogrodku posiedze... dzisiaj nawet slonko sie u nas pokazalo i cieplutko jest chyba moje modlitwy zostaly wysluchane ![]() buziaki laseczki i bawcie sie dobrze
|
||||
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilke........
chcialam zyczyc wszystkim żonkom udanej majówki pachnącej kiełbaską z grilla i zminym piwkiem w towarzystwie ukochanego męża
|
#1158 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej DZIOŁCHY
Cytat:
I ja tego nie zauważyłam.. ![]() Do łożka wcześnie, ale za to potem do 12 ogladam tv,, albo dłużej... ![]() Cytat:
![]() A aparacik rozgrzewaj, a potem sie podziel... Cytat:
Cytat:
![]() Oglądam Moment prawdy... ![]() Życzę miłego weekendu(gdybym sie nie pojawiła). Buziam SŁONECZKA. |
||||
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Hej baboszki!
Tralalala Wlasnie wyprawiam nas w podroz, upieklam muffinki z truskawkami i migdałową kruszonką Paulinka zeby slonce doszlo do Ciebie ![]() Izka czemu tak dlugo siedzisz przed TV? Kasiu przynajmniej sie do konca podkurujesz Slonko bedzie wiec sie wygrzejesz i pewnie zrobicie grilla ![]() Izusiu milej wyprawy nasz ekspercie od szamponow Agatko dobrze ze sie odezwalas Jak mezus?Anusia swietnie ze juz pozwiedzalas nowe miejsce pracy hihi A dobrej wyplaty zazdroszcze ze hej ![]() No to ja też zycze miłych chwil, upojnych nocy i czego tam chcecie jeszcze wyrabiać w długi weekend
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
hejka pierwszomajowo
![]() wszystkie wyjechane??? no nic tylko ja nie mam swieta i dlugiego weekendu i w pracy do 20... Sofi dzięki troche slonka jest ![]() to smacznej kielbasy i schlodzonego pifffka dla Was grillowiczki |
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
helloooo żoncie gdzie jestescie?????
smutno sie zrobilo na wątku bo ucichł.........wracajcie! !!!! ja imprezowalam 2 dni pod rząd do poznej nocy!! w piatek bylam na ognisku, a wczoraj na urodzinach wujka 50lat konczyl..... objadlam sie jak szalona.......popilam zimnej coli- taki maly grzeszek hehe a dzisiaj odpoczywam bo nogi mam spuchniete!! hol nareszcie skonczony- a tż dumny ze jego dzielo- ale ja tez mu pomagalam malowac!! ![]() milej niedzieli
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() a ja dzis slomiana wdowa bo malz na sluzbie... u mnie weekend bez rewelacji...w piatek malz zagonil mnie do roboty na budowe i wrocilam zmachana jak nie wiem co! wczoraj widzialam sie z kumpelka bo przyjechala z Mielca z mezem i swoja mala 6miesieczna corcia a nie widzialam ich od wesela! fajny bobas ![]() ale tu puchy.......... jutro pewnie wszystkie wrocicie i znowu naskrobiecie nascie stron jednego dnia zeby opisac co sie dzialo hyhy
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
No tak jak tu siedzę i czekam
i czekam i czekam a wszystkie żonki balują .... chlip chlip a czkolada siedzi sama z gilem do pasa, płuca już wypluła na klawiaturę i nawet mleka z malibu się napić nie mogę przez te antybiotyki.Kasica też omamiła, zauroczyła a potem też porzuciła i pognała do węża .... ochhh ja biedna nieszczęśliwa odarta z cnoty i porzucona .... Dobra pogadam sobie sama z sobą: - czeko79 jak Ci minął weekend majowy, ciepły, słoneczny? - wrrrrrr leżałam chora od środy nosa nie mogłam wystawić na dwór bo mam powikłania po poprzedniej grypie niedoleczonej ..... no i szlag mnie trafiał, że na dworku tak cieplutko .....- czeko a jak długo masz leżeć? - no właśnie świństwo straszne, bo jutro już muszę gnać do pracy pomimo, że kaszlę gorzej niż palacz z 40-letnim stażem - czeko oj Ty biedaku, a nie nudno Ci było tak cały weekend w łóżku? - nudno ale bawiłam się w decopage i zmalowałam trzy szkatułki, listownik i pudełko na długopisy ![]() - czeko Ty cholerny rozrzutny babsztylu jak możesz tak kasę wydawać na głupoty, mieszkanie musisz kupić, na Kubę chcesz lecieć (przyp. autora - to już chyba nie głos wiżażu ale głos sumienia się odezwał) - chlip chlip faktycznie trochę mi odj.....ło z tą biżu, ale liczę, że na tym zarobię troszku i będzie na wakacje ..... a na mieszkanko to ukradnę ..... przecież pierwszy milion trzeba ukraść tyle tych przelewów robię to jak jeden machnę na swoje konto to może nikt nie zauważy - a potem szybko na konto na Kajmanach i już mamy mieszkanko Dobra to ja już idę spać, obiecuję, że jutro zapiszę się tez do psychiatry ..... bo te powikłania pogrypowe ewidentnie przerzuciły mi się na mózg .... ![]() ![]() ![]() Jutro zapewne wszystkie pojawią się wypoczęte i szczęśliwe po majówce - a ja w tym czasie będę "kręciła lody" w banku |
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko
|
|
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kto mnie podniesie ![]() nie no Czeko jesteście zaje... niemożliwa
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
No dobra jak już się zwaliłaś pod ten stół to chodź Cię wyyyyyciąąąągnęęęęęęę.
malutka_24 jak się nie ma mocnej głowy to nie wolno tyle pić P.S. Buziolki dla synka od szalonej ciotki czeko
|
|
|
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Widzę, że w weekend za dużo nie naskrobałyście. Biedna Czekoladka sama musiała na wizażu siedzieć (
U mnie wolne dni ok, bez wyjazdów za to z grilkiem i rozpoczęciem sezonu rowerowego Dzisiaj odbieram firanki i....muszę okna umyć w tym tygodniu. Nie bardzo mam czas bo jeszcze siostrzyczkę cioteczną matmy w tym tygodniu uczę, chyba codziennie nawet (koniec roku), ale może tak codziennie po okienku sie pyknie. Ok spadam do pracy, tak na marginesie to tutaj też ciężki tydzień będzie. Dzisiaj muszę wyjść wcześniej bo muszę wniosek o paszport złożyć (tak na wszelki wypadek). |
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejjjjjjj
![]() przyznam się bez bicia, że nie nadrobiłam zaległości (chyba od czwartku lub środy ) ale mieliśmy tempo z remontem, żeby na weekend zdąrzyć no i muszę się pochwalić, że się nam udało ) mieszkam znów w czystym domku jeszcze trzeba dokupić parę rzeczy, ale to już pikuś ![]() a majówka była całkiem fajna był u nas jakiś zjazd militarny czy coś takiego (widać na n-k ![]() a teraz znów do pracy mam dziś straszny dylemat - nie wiem w co się ubrać ![]() buziaki gorące
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta twoja choroba to moze ta świnska grypa ![]() ![]() Witajcie zoncie!! nareszcie wątek odzyl
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Witam Was- trochę zakwaszona, trochę połamana ale szczęśliwa MY w czwartek dojechaliśmy spokojnie do celu-tam już czekało na nas mięsko z grilla i gra w kalambury![]() W piątek poczekaliśmy aż reszta ferajny dojedzie a następnie ruszyliśmy w góry Chodziliśmy do wieczora Wleźliśmy na najwyższe szczyty zwiedziliśmy okolice i wróciliśmy-a tam czekalo już na nas ognisko (niechodząca reszta przywlokła drewno). Pograliśmy w siatkówkę strasznie twardą piłką-ręce bolały ale kocham ten ból . Potem pieczenie kiełbasek, ziemniaczków i...KARAOKE przy ognisku na laptopie(najlepsze było podpięcie do prądu hehe)W sobotę poszliśmy rano do parku linowego gdzie połaziliśmy po drzewach (odważyliśmy się we trójkę-my z mężem i kumpela)i zaliczyliśmy zjazd na linie nad stawem Było bosko- noo a potem tradycyjnie w góry Schodząc zaliczyliśmy też pizzerie w Jarnołtówku i z sentymentem wspominaliśmy czasy gdy na takie wyprawy zabieraliśmy zupki chińskie i konserwy a wydanie 10zl na pizzę od łebka uważane było za wielką rozrzutność. Wszamaliśmy też lody-takie litrowe-siedliśmy na ławeczce każdy z patyczkiem w ręku i wielka uczta A potem chłopaki chcieli nas 3 (ja i dwie koleżanki) wymienić na dwa rowery bo czekało nas 5km z buta asfaltówką Na szczęście koleżanka siedząca w ośrodku pod nas podjechała autem Potem znów ognisko i gra w śpiewające fortepiany Było super. Gdzieś o 2 zmorzył nas sen![]() Ostatni dzień to również lajtowy spacerek w górki a potem gra w kartofla( w siatkę już nie dałam rady bo mi kolano trochę nawaliło) No i powrót do domu ![]() Czuję każdy mięsień-łącznie z mięśniami barków i pleców(podciąganie się w parku linowym)oraz tę nieszczęśliwą rzepkę Ale było warto
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

to swietnie ze juz lepiej jest 

W ogóle dziś dzwoni mój przyszły szef oficjalnie że się dostałam itp a ja musiałam udawać zaskoczoną 

masakra - wysyp dzieci, że 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i czekam
bo mam powikłania po poprzedniej grypie niedoleczonej ..... no i szlag mnie trafiał, że na dworku tak cieplutko .....
tyle tych przelewów robię to jak jeden machnę na swoje konto to może nikt nie zauważy - a potem szybko na konto na Kajmanach i już mamy mieszkanko 
jeszcze trzeba dokupić parę rzeczy, ale to już pikuś