|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
nic mi sie nie chce dzis
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Alexia09 nie polecam dietetyki ![]() chyba ze lubisz biologie, chemie czesto i ciezką i liczyć;/ |
|
|
|
#2732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), liczenie i matmę też, to chyba jednak zrezygnuję, bo boję się, że gdybym wylądowała na tej dietetyce to potem pracowałabym w szkole i układała jadłospisy dla dzieci, co mnie raczej nie pociąga
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
zte współczuję zgubionego telefonu... ale nie liczyłabym na to, że oddadzą Ci go na komendzie
jeśli faktycznie go znaleźli...W ogóle tak mnie wkurzają te mandaty za picie w miejscach publicznych... No, właśnie w faktycznych miejscach publicznych (park, centrum miasta, rynek itp.) to jasne rozumiem, to jest potrzebne. No, ale w mojej miejscowości jest kilka takich klimatycznych, odludnych miejscówek, prawie w lesie i też często tam wjeżdżają. Czego kompletnie nie rozumiem. Nikt tam nie chodzi ani nic.. Są podejrzenia, że nawet na starym moście kolejowym w lesie zamontowali kamerę, bo ledwo otworzysz piwo to oni już jadą
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny! Ojj dawno mnie tu nie było... Nie, nie uczyłam się.
Po prostu jakoś troszkę zwalił mi się świat na głowę i starałam się z tym uporać. Wiadomośc tygodnia? Kolezanka nimfomanka i 'mój' Wyśniony od wczoraj są parą... 4 godziny wyłam w parku koleżance w rękaw. I nagle ona mówi 'o nie tylko nie to' a oni sobie idą przytuleni w naszą stronę zadowoleni. No miałam na co popatrzeć. Na tym się miarka przebrała i jak wszyscy mi radzą już od dawna zakończyć tą toksyczna znajomość z koleżanką nimfomanką. Ona wogóle nie wie o co mi chodzi. Jest wielce zdziwiona i ZRANIONA ( ) A no i już zaczęła akcję 'wybielanie' swojej osoby wśród naszych znajomych... 1 ossobą do której się zwróciła była właśnie ta która pocieszała mnie w parku i która jest dla mnie największym wsparciem. Tak się jednak składa ze nimfomanka podbjała juz kilka razy do jej faceta, więc sama jest na nią wkurzona. No jak widać niezły magiel. Ale dziś już mi lepiej. Wczoraj wyłam cały dzień i pół nocy a dziś siadam do nauki. No i wróciłam na wizaż Sorka za to że was tak zanudzam ale w pewien sposób przywiązałam się do moich wizażanek ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
telefon telefonem, ale mam kolege, ktory tez zgubil telefon i to nowy, dobra nowa nokia nie pamitema jaka i do tego mandat za pyskowanie, bo zaczal uciekac z butelkami piwa i wyzywal ich od najgorszych....a ze mial juz sporo% to nie udalo mu sie uciec i go zlapali, ma mandat...uwaga 500 pln! chyba oszaleli! kurcze a myslalam, ze mi oddadza ten telefon ![]() my bylismy na placu zabaw ale takim odludnym, bo jakies bloki mieszkania byly dosc daleko, wiec mogliby dac nam spokoj, ale zawsze znajdzie sie jakis konfident i zadzwoni... a w pubie bylo dla nas za nudno, wiec wyszlismy ... chlopacy zaczeli spiewac"hura hura w pon matura" za głosno sie zrobilo i akcja łapanka ... ![]() arkadia brak słów na takich ludzi!trzymaj się ![]()
Edytowane przez zte Czas edycji: 2009-04-30 o 11:20 |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
Arkadia:
![]() Najwyższy czas zakończyć znajomość z taką 'koleżanką'
|
|
#2737 |
|
Rozeznanie
|
przypominaaaaaaaaam
rok 2009 jest rokiem Juliusza Słowiackiego. wiec moze kordian? potem moga cos dac z literatury wojnennej bo w koncu rocznica wybuchu wojny , ewentualnie dzuma tango.
|
|
|
|
#2738 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gdzieś czytałam, że arkusze maturalne są tworzone 2 lata przed terminem matury a potem ładnie leżą sobie w sejfie a rok danego pisarza ustala sie tak jakby.. hmm.. na bierząco... ![]() czyli 2-1 = brak związku matury z rokiem danego artysty.
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z korków. Idę mamie do sklepu a potem przebieram sie ide na dwór czytać streszczenia. Pani na korkach podała mi na co mam zwrócić uwagę..
Arkadia dobrze że zerwałaś z nią znajomość bo ja np nie chciałabym mieć takiej koleżanki.. No to miłego popołudnia Będę później
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie ,że wszystko zapomniałam z historii.że nie napiszę wypracowania
Nie wierzę,że to już matura..
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Serendipity- nie chce mi się wierzyć, że mogłaś zapomnieć wszystko z historii
. Przecież to Twoja pasja i tyyyyyyyyyyyyle czasu się uczyłaś (pamiętam jak pisałaś ) . Na pewno zdobędziesz bardzo dużo pktów za wypracowanie i w ogóle za całą maturę
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś panika mnie ogarnia
Jak debil jakiś.
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma się co denerwować
![]() Moja mama mówi- nie ty pierwsza i nie ostatnia zdajesz maturę
|
|
#2744 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Arkadia, Sista Skinsowa
![]() Przypomina mi się sytuacja, gdy podchodzi do mnie dziewczyna, ktora kiedys poznalam i sie mnie pyta czy X (chlopak z ktorym bylam blizej i pare osob juz sie dopytywalo czy ejstesmy para w koncu czy nie) sie na nia obrazil, bo po tym jak sie z nia umowil i go olala to przestal sie do niej odzywac. A potem ile to razy chcial sie z nią umówić a ona go olewała i że w koncu musi dac mu szansę... Ech
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
Mój syn mówi,że ma jeszcze czas na przygotowanie się do matury..jestem przerażona
![]() koleżanka jest be,ale z perspektywy czasu okaże się ,że zrobiła ci dużą przysługę |
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia
Seren, na maturze i tak wszystko Ci się przypomni pamiętej - "zawsze się coś wymyśli" Kurcze, właśnie zobaczyłam jak ten wątek jest otagowany
|
#2748 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jezeli dwa lata wstecz sie ustala temat to bedzie Wyspianski i Wesele :P (2007 - rok Wyspianskiego, a rok temu rocznica wystawienia jego Nocy Listopadowej :P)
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.tropiciel.maturzysty.pl/ stronka o studiach
Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych. Edytowane przez Serendipity Czas edycji: 2009-04-30 o 12:21 |
|
|
|
#2750 |
|
Konto usunięte
|
a ja nadal tkwię w oswieceniu:/
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Zastrzelcie mnie proszę
![]() Miałam wstać o ósmej, posprzątać pokój, skoczyć na zakupy i spakować się, bo wyjeżdżam. Obudziłam się o trzeciej rano i stwierdziłam, że wyspana jestem. Jak już mi się prawie zasypiało to albo komary wściekle mi brzęczały nad uchem, albo chomik wyżywał się na rolce po papierze, a najbardziej ptaki wrzeszczały. Czy one nie mają zielonego pojęcia, że o trzeciej rano się śpi? Zasnęłam coś koło szóstej i obudziłam się o 10:30 -.-' Teraz jestem po mega zakupach w stylu: 'Muszę kupić wody.' Przeleciałam całe miasto w poszukiwaniu cisowianki 'afrykańskiej' i znalazłam tylko jedną butelkę. Odkryłam, że cała moja lewa ręka jest zgryziona przez komary, chomik tyle syfu w nocy narobił, że zanim posprzątam to mi pociąg pojedzie. Argh! |
|
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
Eee, ja uważam, że "Wesela" nie dadzą bo w tych bardzo słabych szkołach to połowa nie zda...
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
arkadia
zdziwiłaś mnie tym, że ten chłopak tka się dał podejść nimfomance! Ale nie przejmuj się A ta nimfomanka mnie przeraża kręci się po tej Opolszczyźnie jak ta puma sławna ![]() Dobrze, że w oświeceniu, bo ja w totalnym zaciemnieniu
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
+ info o tym co i jak sie robi,za ile i gdzie : http://www.uczelnie.info.pl/
Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych. Edytowane przez Serendipity Czas edycji: 2009-04-30 o 12:32 |
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja mam pol ksiazki tego (Vadamecum a rozwiazywane mam na korkach)Przeszukalam dzis piwnice w poszukiwaniu ksiazek z polaka i zeszytow z tych 4 lat .. moja mama:chyba zglupialas na 3 dni przed matura ![]() ![]() Tylko kilka zeszytow sie znalazlo (poszukiwania jak wroci tata c.d) Ale znalazlam strasznie madra rzecz w domu(kocham rodzenstwo) ^^ ![]() - mini sciagi z polskiego-wszystkie epoki I w piwnicy pol kartona drukow sciag mojego brata(historia) -oni mowili ze sie uczyli do matury..jaaasne ![]()
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
ja póki co przerobiłam "Przedwiośnie" i poezję baroku(Morsztyn i Naborowski).. teraz zasiadam do poezji oświecenia(Krasicki) i romantyzmu( Mickiewicz, Norwid, Słowacki)
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie przeczytałam te dwie części "Nad Niemnem", które obowiązują na maturze. I mogę dać głowę, że ich nie będzie, bo chyba jest niemożliwością wyjąć odpowiedni fragment z tego lania wody na podstawie którego można napisać wypracowanie
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poezji nie robię,bo i tak jej nie wybiorę.O dziwo interpretuję ją inaczej niż klucz..
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby byl wynik jak z probnej to nie bedzie zle- byle zdac ![]() Fajna ta mini-sciaga-taka mala-szkoda ze jej sobie wniesc nie moge ![]()
|
|
|
#2760 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nieeeeeee żartujesz. a ja w neigo wierzyłam... Cytat:
Cytat:
a rpzed policją też keidyś uciekałam hehehe faza. znaczy nie cuiekałam. Tż podbiegł i powiedział idź w tamtą strone powoli a my biegniemy w drugą. hehehe epoki, miasto, pakowanko i do babci. wróce sobie w sobote wieczorem P.S. jak bede coś bliżej wiedziała o moim wyjeździe to dam wam znać ![]() p.s przysłac wam kartki z paryża? ![]() ale mi sie wkręciła nuta Inna-hot jakiś taki tranco-pop |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

), liczenie i matmę też, to chyba jednak zrezygnuję, bo boję się, że gdybym wylądowała na tej dietetyce to potem pracowałabym w szkole i układała jadłospisy dla dzieci, co mnie raczej nie pociąga
) 

a rok danego pisarza ustala sie tak jakby.. hmm.. na bierząco...
. Przecież to Twoja pasja i tyyyyyyyyyyyyle czasu się uczyłaś (pamiętam jak pisałaś 

Jak debil jakiś.