![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer w Lubinie
wyszukiwarka napewno ci pomoze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer w Lubinie
dzieki za rade
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
![]()
Według mnie najlepszy salon w Lublinie to Jeanes Louis David.Tam zawsze dobierają fajne fryzurki i obsługa jest też miła.To chyba pierwszy w Lublinie salon do którego po prostu uwielbiam chodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Przeczytała cały wątek i mam mętlik w głowie, a NA GŁOWIE dwucentymetrowe odrosty i fryzure nijaka bez kształtu. Pro Arte bardzo podrozalo ostatnio i nie zbyt mam ochote placic 170 zl, podobnie z montownia. oza tym po prosu sie boje, ze zrobia mi na glowi tak awanardowa fryzure, ze sie nigdzie w niej nie pokaze. czy ktos juz byl na Jana Sawy u p. ANdrzeja Wójtowicza (kadus)??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Na Jana Sawy możesz spróbować do Gosi w Oazie Urody. Do niedawna chodziłam tam na paznokcie i zawsze mi się podobało jakie Gosia wyczarowuje fryzurki. Czesała też moją mamę na jakiś bal ostatnio - naprawdę mistrzowskie było to upięcie! Jeśli kiedyś odważę się "zdradzić" panią Edytkę z Pro Arte, to na pewno tam
![]()
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Bylam w tym salonie na Jana Sawy przed studniowka, poza fryzura robilam pasemka-bardzo bylam z nich niezadowolona gdyz juz na wstepie mialam polcentymetrowe odrosty, poza tym pani nie odroznia barw cieplych od zimnych. Jesli chodzi o fryzure to inna pani obciela mnie bez finezj, po czym uparla sie zeby mi wyprostowac wlosy- nie wygladalam kompletnie studniowkowo, bardziej jak bym nieco zmokla. Jak zdalam sobie sprawe jak wygladam, kazalam jej to poprawic pani byla antypatyczna zrobila mi lokowka jakies loczki na samych koncach i utapirowala mi wlosy. Okropnosc.Nigdy w zyciu tam nie pojde. O Andrzeju slyszalam lepsze opnie, ale mimo wszystko mam awersje.
Jak wspomnialam mam falowane wlosy, a mam wrazenie ze wiekszosc fryzjerow nie potrafi sobie z nimi poradzic, stad moje pytanie moze mozecie polecic kogos ktory nawet z takich wlosow potrafi wyczarowac cos znosnego. MAm jeszcze pytanie, byl ktos moze w salonie chez madeline na Jana Sawy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
![]()
Ehhh.....osiołkowi w żlobie dano...za dużo tego dobrego, nie mogę się zdecydować...2 m-ce temu byłam znowy w "Trendy" u Agnieszki, chciałam "zdjąć" kolor, ale wg niej dekoloryzacja nie miała sensu (farbowałam się ostatni raz pół roku wcześniej), zrobiła mi pasemka i podcięła włosy...niestety stary kolor nadal "siedzi" na "części kitkowej" i jest diabelsko uparty... to nienormalne żeby przy podcinaniu włosów ani trochę się nie zmył przez ponad 8 m-cy! Teraz zależy mi głównie na jakiejś fajnej fryzurze,kolor jakoś przeboleję, chyba faktycznie nie da się z nim nic zrobić(poza obcięciem na zapałkę;( ), Agnieszka dobrze obcina, ale do tej pory nie dałam się przekonać do jakiejś radykalnej zmiany (zawsze to były wariacje na temta boba
![]() Pozdrawiam...i liczę cicho na jakieś gwałtowne olśnienie, dość już mam tej "kitki" i godzin spędzanych z suszarką w ręku tylko po to, zeby to, co sobie jakoś tam ułożę rozwaliło się za pół godziny ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Montownia" Lublin
czy poza Włodkiem/Emilem/Pawłem strzyże tam jeszcze ktoś? który z nich jest najmniej asertywny i nie wyczynia jakichś draceńsko-futurystycznych fryzur?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Droga Kamkam, ja mam aktualnie na głowie koszmar. Włosy żle obcięte, w dodatku na krótko. Teraz już trochę odrośnięte [4cm odrostu!!!], a więc bezkształtne i przyklapnięte. Na 7 lutego jestem umówiona do Włodka z Montownii [idę tam pierwszy raz]. Jak wytrzymasz te 2 tygodnie, to napiszę posta na forum jak się udała wizyta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Idę 7 lutego do Włodka, na głowie mam kacze gniazdo z odrostami. Boże, mam nadzieję, że Włodek coś z tego zrobi. Ale boję się, ze ze wstydu nie zdejme czapki....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Hm, nie wiem czy wytrzymam, bo...sama chciałam mniej więcej w tym czasie, korzystając z przerwy semestralnej udac się do fryzjera i mieć jeszcze zcas na przyzwyczajenie się do nowej (?) fryzury; swoją drogą umówiłas się na ten termin, bo wczśniej Ci nie pasuje, czy po prostu tak długo trzeba czekać??
Jeszcze nigdy nie byłam u fryzjera-faceta...:O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Tak długo trzeba czekać, Kamkam. Ja też nigdy wcześniej nie byłam u faceta fryzjera. Ale ponoć mówią, że najlepszy ginekolog, szef kuchni i fryzjer to facet....pożyjemy, zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
kamkam: żaden z nich nie wyczynia takich fryzur o ile wczesniej uprzedzisz czego chcesz
![]() ![]() L_V: zrobi i to z pewnością ![]() a ja znowu 30.01 wedruje do montowni po cos "ciekawego" ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Otóż to! Prosta, nie wymagająca wysiłku fryzura, którą wystarczy przeczesać palcami, a nie trzeba się zrywać o 4 rano, żeby cokolwiek z nią zrobić, twarzowa, nie musi być hitem 2007', ale mogłaby być modna, jednak przede wszystkim pasująca do typu urody, owalu twarzy...hm, chyba za dużo wymagam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
no dobra: wkleje swoja fotke, marzec 2005 tak sie wlasnie wtedy prezentowalam, fryzurka zaproponowana przez wlodka
![]() ![]()
Edytowane przez Ewuńka Czas edycji: 2006-01-31 o 05:52 Powód: usunięcie fotki:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
pianka i suszarka to trochę za dużo jak na mnie, zwłaszcza o 7 rano, jestem zbyt leniwa:P
ale fryzurka super, bardzo Ci pasuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Chyba nie wytrzymam tak długo, już nie mogę patrzeć na to coś, co mam na głowie;(
Gdybym zadzwoniła jutro, to pewnie wyznaczyliby mi termin na połowę lutego....zresztą trochę się boję zaczynać od razu od nich, chyba najpierw wybiorę się do Pro Arte, a do Montowni w dalszej kolejności ![]() Czyli polecacie p.Edytę?To właścicielka?Robi jakieś problemy, jak się chce zapisać akurat do niej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a ja wam powiem, ze tez juz powinnam isc do fryzjera, bo wlosy sporo odrosly i za nic w swiecie nie chca sie normalnie prowadzic. i tez mam dylemat.
![]() co do montowni to mi udalo sie zapisac z jakims 3-4 dniowym wyprzedzeniem, wiec radze probowac. w pro arte tez wlasciwie mozna isc w ciemno, krzywdy na pewno nie zrobia, oprocz pani Edytki polecana jest pani Bozena, ale osobicie nie wiem ![]() a ja ciagle szukam czegos nowego.. a moze ktoras z was slyszala o pani Uli Rybie na narutowicza??? aha no i ja w Montowni bylkam u Pawla. 15 minut rozmawial ze mna o tym co chce miec na glowie.. super bylo. a i jeszcze.. pani Edyta nie jest wlascielka ale do niej tez dosc trudno sie dopchac, bo pracuje troche krocej niz inne fryzjerki i czesto ma zarezerwowane terminy dlugo w przod. ale sprobuj koniecznie!
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
![]()
Mama pytanie, czy Montownia ma jakąś stronkę www?? Jeśli nie to moge prosić o nr do salonu i dokłądny adres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
|
nr telefonu to 0815332737 adres to ul. Pulawska nie znam dokladnego numeru budynku, ale to doslownie 2 kroki od raclawickich i nietrudno trafic
![]() dajcie znac dziewczyny jak was scieli w montowni ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
RATUNKU!!! Dziś zadzwoniłam do ProArte umówić się jak zwykle do pani Edytki, i pani poinformowała mnie, że - niestety - pani Edytka już tam nie pracuje!!!
![]()
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Ja w tej samej sprawie
![]() Edytowane przez kamkam Czas edycji: 2006-02-03 o 18:30 Powód: tak to jest jak się nie czyta poprzedniego postu;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Ja tam chyba po prostu w takim razie na Jana Sawy podjadę i dam znać
![]() Bo aż się boję iść do innego fryzjera... ![]()
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Wiesz co..ja akurat mieszkam niedaleko, więc się po prostu przejdę i sprawdzę...nie kojarzę takiego salonu z nazwy, ale może się przesłyszałam; Zastanawia mnie tylko, czemu-jeśli współpraca układała się pomyślnie- p.Edyta zrezygnowała z pracy w salonie już z jakąś renomą...no bo sądzę, że sama odeszła, a nie dostała wymówienie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Kamkam, ja słyszałam, że tam w Pro Arte strasznie z tych fryzjerów zdzierają - podobno taka na przykład właśnie pani Edytka dostaje 35% tego, co klientka zostawia w salonie...
![]() No a biorąc pod uwagę, że już rozważałam - i pewnie nie ja jedyna ![]() ![]() No bo Jana Sawy 10 to gdzieś tam gdzie Oaza Urody - jeśli dobrze kojarzę ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Zgadza się, to tam gdzie Oaza Urody, Bliźniaczki, Chez Madlain, Gabriel...jak dla mnie torchę nietrafiona lokalizacja...salonów fryzjerskich i piękności więcej niż mieszkańców i potrzeba będzie sporej kampanii reklamowej, żeby się przebić...no chyba że małym druczkiem będzie napisane "salon TEJ pani Edyty"
![]() Ale cóż, mnie to nawet na rękę, zawsze bliżej niż na Racławickie ![]() Jutro idę na zwiady, dam znać co i jak, mam nadzieję, że rzeczony salon ma już coś więcej niż fundamenty i że w najbliższych dniach umówię się na wizytę... Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Nie miałam dziś czasu, żeby się tam wybrać osobiście, postanowiłam więc zadzwonić do informacji...pani jak zwykle NIC nie wie, a w necie znalazłam tylko coś takiego, ale to raczej nie o to chodzi:
"Image" S.C. Studio Fryzjersko-Kosmetyczne M. Stelmach i A. Grochowska 20-632 Lublin J. Sawy 5/17 woj. lubelskie powiat: lubelski gmina: Lublin TEL (81) 5250734 branża: Fryzjerskie usługi, salony Swoją drogą, jeśli to nowy salon, to może go jeszcze nie być w różnego rodzaju wykazach... Czy któraś z Was mogłaby mi podac nazwisko p.Edyty, o ile je znacie? Niekoniecznie na forum, w końcu istnieje ochrona danych osobowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Jezusss... moje włosy też powoli zaczynają żyć własnym życiem i chyba powinnam wybrać się do fryzjera
![]() I pewnie znowu pójdę do salonu na osiedlu ![]() ![]() (jakby co- pracują w bloku na ul Radości, tym naprzeciwko gim 11 ![]() ![]() a na panią Edytkę jeszcze poczekam aż się znajdzie w naszym kochanym mieście ![]() ![]()
![]() |
#120 |
|
ja sprobuje zalatwic komorke pani Edyty, bo znajoma znajomej... sprobuje.
a co do tego odejscia to ja juz co nieco slyszalam,ze p. Edyta ma odejsc, bo poklocila sie z szefowa, no ale ![]() ![]() ale postaram sie wam pomoc!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.