|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Calneczka777 nie dzięki :P
może innym razem ![]() bananowa zarzuć jakiś temat ![]() ehh jestem zla na moja psiołkę.. nie lubie jak się mnie zlewa ![]()
#3572 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
wreszcie dorwałam się do kompa.
![]() - normalnie tak mi czas szybkoo minął. a dzisiaj w szkole pisałam 'mini maturę' z matmy. ![]() babka ze świetlicy z gimnazjum rozwaliła mnie dzisiaj konkretnie.. ![]() opowiadała mi, że wysłali ją na kurs komputerowy od podstaw. poszła na pierwsze zajęcia i myślała, że będą ją uczyć jak się włącza komputer, a oni kazali jej otworzyć edytor tekstu i zacząć pisać. ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
Umieram ze zmęczenia.
Mało mnie tu widać chyba będzie na ten weekend, bo mało będę w domu ![]() Powiem wam radosną nowinę ![]() ![]() Idę, pomęczę chwilę przyjaciółkę i śpię. Dobraaanoc! <ziewa> ;*
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
BAN stały
|
Aaa ja tez mam wolny poniedziałek i wtorek !
![]() Jutro energy night ! ![]() Piatek moze check point sobota moze Azteka albo impreza w domu, bo to ostatnia sobota przed przyjazdem mamy :P W niedziele mamusia wróci, wiec w poniedziałek albo we wtorek wyciagne ją na zakupy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
hehe ![]() Tez sie moze wybiore na jakis kurs ![]() tylko na jaki ![]() Kurs krawiecki ? Kurs kłamania ? Nie na to nie musze chodzic xD kurs udawania ? Tez chyba nie ![]() A moze kurs spawania ? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i po raz drugi życzę dziewczynom powodzenia. 'połamania piór' ![]() dobranoc. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
ja z moją mamą nie lubię chodzić.. albo lepiej będzie, jeśli powiem, że to ona nie lubi ze mną chodzić po sklepach. ![]() ja bym się z chęcią wybrała do wyższego na 'piana party' ![]() a co do kursów.. to na spawacza całkiem mi się podoba. możesz spróbować. ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ona czasami tez nie lubi ze mna chodzic, ale zawsze chodzi ![]() No jutro to energy night to najwieksza impreza w regionie ![]() ![]() Hehe pojde na spawacza xD Jakie jeszcze mogą byc kursy ?:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo kuźwa. zazdroszczę Ciiii. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;**
ostatni dzień w szkole.. jeszcze tylko 5 lekcji i ŁIKĘD xD Dopiero w srode do szkoly z czego piatek mam wolny bo dyżuruję na maturach i od 8 do 14 bd siedziec przed sala i nic nie robic xDD przepraszam... wezme laptopa i bd z Wami pisać ![]() idę się robic ;] btw Calineczka777 widać cię :P
#3585 |
Zadomowienie
|
dzień dobry.
zrobiłam sobie wagarki. Zaraz idę na solarium sobie. jest ktoś jeszcze ? ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- ehh. chciałam wstać o 8, ale nie dałam rady.. A tyle układana szmatek w szafie mam. Buu ![]() Mykam, bo i tak nikogo nie ma. Buziaczki myszki ![]()
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-30 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nazywam się Ula (; Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny mam pilną prośbę..! Potrzebuję linku do wątku na Wizażu z opowiadaniami.. Szukałam ale nic nie mogłam znaleźć.. Może ma któraś gdzieś zapisany..? Edytowane przez snowball Czas edycji: 2009-04-30 o 11:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Wwwwwwwwwwwwwwwielki majówkowy BUZIAK OD BABUNI ![]() Powodzenia na imprezkach miłego spędzenia długiego weekendu ![]()
#3588 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ja w sumie niedawno wstałam ![]() wczoraj wróciłam ok 23:30, chociaż komers planowany był do 22 ![]() no.. i nogi mi odpadają. mam cholernie okropnie bolące odciski i całe poobcierane nogi ![]() NIGDY WIĘCEJ NIE ZAŁOŻE SZPILEK ! katastrofa ![]()
#3589 |
Zakorzenienie
|
carmenka opowiadaj jak było!!
![]() Kurczę ja mam komers dopiero w czerwcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Wtajemniczenie
|
Hej wam.
Na wstępie chciałabym ogłosić, że jestem durna! bardzo durna! a chodzi o M. ![]() ![]() ![]() Na chemii kolega z liceum uderzył mojego kolegę z gim. i udałam przed nauczycielem, że mi strasznie słabo i wyszłam z koleżanką. Na korytarzu przed oknem Piotrek z kilkoma jego kolegami i M.! Chwilę staliśmy i M. nagle się odwrócił i chciał jakby coś powiedzieć do mnie, ale nie powiedział i potem to już szansy nie było, bo wpadła jego polonistka i wszyscy się rozeszli. Jestem durna! Może nk jeszcze poradzi... Poza tym to znowu mnie wkurzyły panny z klasy. Te same co wtedy. Do 5 lekcji siedziałam sama na przerwach, odizolowałam się, włączyłam mp3 i prawie płakałam, bo myślałam o pogrzebie wujka i mi się kolega przypomniał, który się powiesił. Potem spr. z fizy i już musiałam się odezwać do znajomej z ławki :p i potem głupia wracałam z tymi debilkami do domu -,- Nie mogę siebie. Jak ja mogłam... Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-04-30 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zadomowienie
|
hahahahahahah !
a wiec siedzimy na przerwie i pytam sie dziewczyny co robi urodziny czy będzie krata ![]() ![]() myślałam ze padnę... !!
#3592 |
Zakorzenienie
|
dacia, Słonko co się stało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zadomowienie
|
Hej ;*
TĘSKNIŁAM ZA WAMI STRASZNIE Mam nadzieję, że jeszcze ktoś mnie pamięta ;*
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jadłam, tańczyłam. i tak na zmiane w sumie ![]() chociaż przed komersem ciągle mówiłam, że tańczyć nie będę ![]() ale mnie namówili - i nie żałuje, nawet pomimo zmasakrowanych stóp ![]() [ od 22 tańczyłam na boso. na boso też wracałam do domu przez pół miasta ![]()
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
dacia nic straconego
![]() ![]() ![]() ![]() carmenka to fajnie ![]() ![]() societygirl Madziula też tęskniłam bardzo! ![]() ![]() ![]() bananowalaska ![]() Muszę lecieć niestety ![]() Papap ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miłego popołudnia ;* daciu przy kolegach każdy facet jest inny, więc się nie martw ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nareszcie jesteś ![]() ![]() mojaaa ;* ____________ byłam na solarium. Trochę mi się dekolt przypiekł, ale posmarowałam balsamem i mam nadzieję, że będzie ok. Szkoda, że w sobotę zamknięte bo bym się przeszła. Mam strasznie jasną karnację, którą strasznie ciężko opalić. aahh ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umówiłam się dziś do fryzjera i już zaczynam mieć wątpliwości czy się nie boje ciachnąć... Nadal nie znalazłam zdjęcia fryzury moich marzeń, a mam czas tylko do środy.. Ufff MAJÓWKAAAA ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dacia - przy kumplach zawsze jest inaczej ;] jak bd sami to na bank się przełamie ![]() Carmenka- opowiadaj słońce jak było ![]() ![]() Ł ! K 3 D ! ! !
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ale się dziś wkurzyłam na takiego kolesia starego.. Po szkole poszliśmy sobie na lody do parku i usiadłyśmy sobie na takim murku bo tam był cień, no i podchodzi ten koleś, ale wyglądał dość normalnie to go olaliśmy, a on siedział obok.. Gadaliśmy sobie o planach na jutro itepe.. A on się pyta czy jutro świętujemy 1 maj... coś tam go olaliśmy bo stary koleś, a on za chwilę się tak patrzy na mnie i mówi ramiączko Ci wystaję od biustonosza , ja taka speszona , ale nic mi nie wystaję bo nie miałam dziś bluzki z dużym dekoltem a na ramionach wręcz zabudowana.. Ja taka wkurzona mówię , to niech się Pan tam nie gapi... A za chwile znów mówi, no biustonosz też masz ładny.. ja już tam taka wq, że masakra mówie, dziewczyny idziemy z tąd.. A on za nami 'sutki też masz ładne'.... myślałam, że wróce i go tam kopne w krok , wrrrrr....
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.