|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
![]() Myszka O agencji, która pośredniczy w załatwieniu pracy w Holandii ![]() Lele, marta wyślecie mi coś jeszcze z administracji ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Nija kazdy mogl nie zauwazyc, ja wogole nie czuje sie pewnie za kierownica, moze jest za wczesnie, ale watpie by mnie cudownie oswiecilo np.;p
#1953 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie okrążyłam centrum Krakowa, bo wyszłam z Błoń Krakowskich, a chciałam dojść mniej więcej w okolicach Barbakanu. Jakoś nie mogłam się połapać, w którą stronę iść i zrobiłam kółeczko.
W Krakowie moje poczucie orientacji przestrzennej jest na poziomie zero. Idę spać, jeszcze wcześnie, ale nie mam siły siedzieć dłużej. Dobranoc i do jutra! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
Myszko wybacz
![]() ![]() ![]() Hula, to fajnie ze przyjezdzasz ![]() ![]() ![]() Ja sie z wami zegnam na kilka dni bo wyjezdzam na majowke! Milego weekendu i leniuchowania! ![]()
#1955 |
Zakorzenienie
|
Ja juz na dzis koncze nauke, jutro licze na cud ze zdam ten egzamin
![]() Marta dzis nie bylam na wf ale kolezanka sie pytala o te rakiety i nie ma u nas rakiet do wypozyczenia niestety ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
pretty powodzenia
![]() ja zaraz ide na jazde, a potem jade do domku, bede w pracy pewnie calymi dniami, wiec odezwe sie jak wroce ![]() milego weekendu dziewczynki ![]()
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
trzymamy kciuki!
![]() DsC lub inne dziewczyny - macie jakieś materiały ze statystyki ? zupełnie zapomniałam wypożyczyć jakiegoś zbioru zadań i podręcznika a teraz ta przerwa... Mam koło w środę i muszę się nauczyć :P
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Wszystko co miałam ci wysłałam, nowe mam tylko materiały z zarządzania w administracji, jeśli chcesz to ci wyśle.
Cytat:
![]() Oczywiście bardzo chętnie bym wybrała się z wami i tż na tenisa ( tyle, że ja nigdy nie grałam ![]() Jutro przyjeżdzają znajomi, a dzisiaj ćwiczenia, zakupy, a później nauka na swieżym powietrzu nad stawem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle ze moj wykladowca lubi sobie czasem pozartowac i czasem w notatkach na koncu jakiegos zagadnienia jest napisane "ale to panstwa nie dotyczy" " ![]() Zaraz Ci wysle, moze cos tam Tobie podpasuje ![]() Cytat:
![]() Dziekuje dziewczyny za trzymanie kciukow ![]() ![]() ![]() Ale i tak nie zdało 60 % osob nawet z tak obnizona punktacja ![]() To sie rozpisalam, teraz jem platki i lece chyba nad morze poczytac ksiazke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
Grzmi u mnie
![]() Odkąd wstałam wiedziałam, że będzie burza bo takie ciężkie powietrze było ![]() marta to zostaw, poczytam sobie jeszcze raz to co już mam ![]() Pretty gratuluję ![]()
#1963 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ja ja bardzo lubie i uwazam za ciekawa. moze dlatego, ze ja mam duzo prawa :P Cytat:
![]() Cytat:
co do wykladowcow, mam takiego z ktorym w ubieglym semestrze mialam wyklad i cwiczenia, w tym mam dwa wyklady i cwiczenia i on bardzo chce nam pokazac swoje genialne sposoby nauki. bardzo go lubie ( nawet smsa mi wyslal z ocena z egzaminu) i wiem, ze on bardzo chce nam przekazac swoje umiejetnosci, ale niestety mi jego styl nie pasuje. tez facet z konstytucyjnego dla mnie jest swietny, teraz cwiczeniowca z prawa karnego mamy fajnego, tak po wykladach sluchajac kobieta z karnego wykladow i nieletnich ( fakultet) to sympatyczna babeczka ( gdybym byla nieletnim o cos oskarzonym chcialabym, aby ona nadzorowala moja sprawe). takich wstretnych to az tak wielu nie mialam- mistrzem jest baba- legenda z prawoznastwa, ta od cwiczen z cywila i nikt inny sie jeszcze nie ujawnil w tej roli.. Cytat:
![]() ktorymi? ![]() moge CI przeslac niedokonczone notatki z wykladow z karnego, ale bede je konczyc w weekend jeszcze z podrecznikiem. ktora wersje chcesz? no i moge Ci wyslac moj material z prawa rzeczowego, to co mialam teraz na kole. oczywiscie tam nie ma wszystkiego, ale sa zagadnienia i raczej sa do zrozumienia, mimo ze robilam je typowo pod siebie- na podstawie dwoch podrecznikow, notatek i kserowek, ktore od nich dostajemy Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Pretty gratulacje, nie wazne jak, wazne ze zaliczone |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Rozeznanie
|
DZIEEEEEEEŃ DOBRYYYYY BAAAAAAAAAARDZOOOOOOO!:cm ok:
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
moorf Ty żyjesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ok, dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niepotrzebnie prosiłam w ogóle ![]() ![]() To pogrubione miałam na jednym przedmiocie teraz w szkole. Dobrze, że już się skończyło, bo babka, która tego uczyła, była beznadziejna ![]()
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
Pretty - gratulacje!
moorf - dzień dobry ![]() Spałam całe popołudnie. I nie wiem, co napisać, bo mi wszystkie myśli uciekły i jeszcze nie wróciły. |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
|
A ja uważam, że matura była dużo gorsza, ze względu na ciążącą nad nami presję.
![]() EDIT: ville, też się niedawno obudziłam. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Rozeznanie
|
Ekhm... no żyjęęęę
![]() ![]() Tak się za Wami stęskniłam ![]() Później się odezwę.. teraz pędzę,lecę biegać ![]() ![]()
![]() |
#1971 |
|
ville, wreszcie udało mi się ściągnąć, dziękuję.
![]()
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... nie wiem co mam robić
![]() Dostałam nieprzyjemną wiadomość na gg, że niby mój chłopak mnie zdradza i wiele brzydkich i wulgarnych słów na mój temat... i takie tam. Oczywiście nie uwierzyłam, napisałam do niego. Zaprzeczył, był baaaardzo zdenerwowany, powiedział, że zabije kogoś za takie głupie żarty. Teraz ta osoba ma obraźliwy opis na mój temat.... Nie przypominam sobie żebym ostatnio miała z kimś na pieńku. Mój nr na nk jest tylko dla znajomych, więc byle kto zobaczyć go nie może... Wpisałam ten nr w internecie i wyskoczyła mi strona z allegro... okazało się, że to jakiś koleś z Warszawy, bo chyba dwóch identycznych numerów gg być nie może ![]() Nie wiem kto to może być, dlaczego mnie obraża. Jestem cała zdenerwowana i nie mam pojęcia co robić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
|
Małgosia, pewnie komuś się nudzi i robi sobie jaja.. zablokuj go i tyle.
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Małgosia ja tez mysle ze ktos sobie robi glupie jaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
Em, to super, że doszedł link. I podoba ci się? Ja jestem zakochana w tym albumie, a szczególnie w piosenkach wykonywanych przez Solala. Penser... - te skrzypce!
![]() A ja w związku z tym, że wyspałam się, robię sobie teraz maraton z SATC - uwielbiam ten serial! I w ogóle będę mieć router bezprzewodowy jakoś niedługo, nareszcie nie będę musiała kombinować z tym cholernym kablem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Malgosia, kiedys mialam akcje jeszcze w LO, ze ktos pisal do mojego kolegi z klasy jako ja i zalil sie na mojego owczesnego chlopaka
![]() do dzisiaj nie wiem kto, ale to byl cyrk na kolkach ![]() na szczescie mojemu bylemu wystarczylo kilka niby "moich" zdan, zeby miec 100% pewnosci ze to nie ja ![]() ale sorry, po co takie akcje ![]() ludziom sie nudzi bardzo ; ) a ja wszystkich pzodrawiam relaksujac sie z piwkiem i komedia ![]() [po pracy .. ciezkiej ![]() ![]()
#1977 |
Rozeznanie
|
Małgosia to masakra jakaś jest,nie przejmuj się w ogóle....mnie to już nic nie ździwi w internecie. Ktoś sobie jakies chore żarty robi i ma przy tym mega radoche
![]()
![]() |
#1978 | |||
Zakorzenienie
|
dobry wieczor bardzo
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- przezylam dzis masakryczna podroz pociagiem- ludzie nawet w toaecie jechaly 8 4 osoby dokladniej) bo NIGDZIE nie bylo miejsa. biznes klasa przy kiblu. dobrze, ze na godiznke udaloi nam sie stloczonym usiasc.. bo w ilawie ludzie powysiadali. masakra. byl to pospiech uczelniany- wroclaw, inowroclaw, poznan, bydgoszcz, torun, ilawa olsztyn ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Małgosia Jeżeli ufasz swojemu TŻowi to chyba nie ma się czym przejmować. Szkoda nerwów
![]() Jak tam na studiach? Bo moi znajomi w PŚ pilnie się uczą i nie mają czasu nawet na chwilę się spotkać. Ostatnio gadałam z kolegą (studiuje budowę maszyn czy coś takiego ![]() ![]() ![]() DsC Już Cię raz pytałam, ale zapytam jeszcze raz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- lele myślę, że przeglądając notatki można się wiele o danym kierunku dowiedzieć i warto to zrobić przed złożeniem papierów ![]() BTW Nienawidzę pociągów i na pewno na studiach będę wracać do domu autobusem. Albo samochodem ![]() ![]()
#1980 |
Zakorzenienie
|
Nija ale samochod nie jezdzi na wode. no i w pociagu jak juz uda Ci sie usiasc jest czas by sie pouczyc, czy poczytac, za keirownica trzeba myslec. no a ja autobusem nie moglabym jechac, moj organizm tego nie lubi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.