Lubelskie Żonki!! cz. III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-30, 14:59   #61
jodie
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III

czy w Lublinie też jest parno?

Ostrowczanka a kremy na rozstępy nie pomagają??

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2009-04-30 o 15:02
jodie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 15:21   #62
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Selka o rozstępach na ramionach pierwszy raz słyszę
Ja tak samo, gdybym ich nie widziała codziennie na ramieniu ( bo tylko jedno mi zaatakowało) też bym nie wierzyła. Ale cóż jestem dumną posiadaczką ciążowych rozstępów na ramieniu; każdy może mieć na brzuszku a na ramionach tylko ewenementy
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 15:43   #63
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Ja tak samo, gdybym ich nie widziała codziennie na ramieniu ( bo tylko jedno mi zaatakowało) też bym nie wierzyła. Ale cóż jestem dumną posiadaczką ciążowych rozstępów na ramieniu; każdy może mieć na brzuszku a na ramionach tylko ewenementy
mam nadzieję że uda Ci się ich pozbyć

jeszcze pytanie o zegarek : http://www.allegro.pl/item618902904_...er_gratis.html
http://www.allegro.pl/item614809065_...urier_0zl.html
ładny? coś mi nie pasuje w nim ale nie wiem co?
Stary 2009-04-30, 16:02   #64
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Kremy trochę działają, ale niestety istniejących rozstępów nie usuną, co najwyżej zmniejszą. Kiedyś jak będę bogata (na co na razie się nie zanosi) usunę je sobie laserem.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 17:19   #65
martuko
Wtajemniczenie

ech, dziewczyny, ale macie tempo. Myśłalam,że przez dlugi weekend troche nadrobię pisanie ale cieżko będzie :P

martynka, gratuluję mieszkanka, my teraz też mamy fajnie bo jesteśmy wreszcie sami.. A w jakiej dzielnicy bedziesz mieszkać??

jodie, sz sukienke mi najbardziej spodobal się fason tej koszulkowej wlaśnie... A kolor - nie widzialam na żywo, rozumiemm,że kazdy z nich CI pasuje. Mi kiedys spodobała się sukienka w fuksji, tak z glupia frant ją przymierzylam i okazało się ze kolor mi świetnie pasuje.
a co do zegarka, nie wiem o który pytasz. Ten caly czarny ma moim zdaniem niepotrzebny ten benzynkowy połysk, moze to gra światel, ale tak wygląda... drugi, hmmm taka metalowa bransoleta bardziej mi się z meskii kojarzy. Fajny gadżet, tylko raczej do sportowego stylu.

Ostrowczanka, czasem noszona już sukienka może wyglądac zupełnie inaczej dzięki drobnym zabiegom.,...
A co Wy tak dzierwczyny narzekacie na swoje nogi. Z tego co widziałam to nie macie za bardzo powodu, żeby je chować. Musze na jakieś spotkanie przywlec książkę o typach figur to będziemy mialy zabawę z oglądaniem nóg i nie tylko :P

Spać mi sie chcec straszliwie. Wracaliśmy z zakupow akurat jak się ta szybka burza zbliżała i oczy mi się same zamykaly. NA razie nie przeszlo, mam nadzieję, że w kinie nie zasnę
jutro jedziemy do teściów. Zakupiłam piękną różę pnącą fioletową, zamierzam to gdzies posadzić, bo sama niestety ogródka nie mam . Myśłicie że sie zgodzi????
martuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 17:33   #66
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość

jodie, sz sukienke mi najbardziej spodobal się fason tej koszulkowej wlaśnie... A kolor - nie widzialam na żywo, rozumiemm,że kazdy z nich CI pasuje. Mi kiedys spodobała się sukienka w fuksji, tak z glupia frant ją przymierzylam i okazało się ze kolor mi świetnie pasuje.
a co do zegarka, nie wiem o który pytasz. Ten caly czarny ma moim zdaniem niepotrzebny ten benzynkowy połysk, moze to gra światel, ale tak wygląda... drugi, hmmm taka metalowa bransoleta bardziej mi się z meskii kojarzy. Fajny gadżet, tylko raczej do sportowego stylu.

jutro jedziemy do teściów. Zakupiłam piękną różę pnącą fioletową, zamierzam to gdzies posadzić, bo sama niestety ogródka nie mam . Myśłicie że sie zgodzi????
chodzi o ten zegarek z czarnym paskiem
natomiast sukienki to już sama nie wiem - zgłupiałam totalnie - we wszytkich kolorach mi dobrze ( tak mi sie wydaje ) , chyba jednak muszę pójsć do sklepu i pomierzyć i cos wybrać , a tak mi się nie chce,wrr
co do róży - to myśle że sie zgodzi, będzie pięknie wygladała jak zakwitnie a kwiaty ciesza oko
Stary 2009-04-30, 17:47   #67
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:

jeszcze pytanie o zegarek : http://www.allegro.pl/item618902904_...er_gratis.html
z zegarków zdecydowanie ten drugi, bardziej "męski" - fajny
a ten pierwszy za bardzo przebajerzony.... nie w moim stylu zupełnie

martuko - ja mogę ponarzekać na moje nogi takie tam, balerony... i puchną jak jest ciepło od pończoch, antygwałtów (nawet tych bezuciskowych) i alkoholu... nawet jak nie widać, to ja to czuję... masakra

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 17:50   #68
martynka81
Rozeznanie

My też mamy wesele w maju i to gdzie aż w Zabrzu daleko trochę ale myślę że będzie fajnie i też mam problem z sukienką choć stwierdziłam że tym razem nic nie kupuję wybiorę coś z własnej kolekcji

Martuko będziemy mieszkać na ul. Radości, jak się facet nie rozmyśli oczywiście, no ale zaliczkę dałam i czekam jutro na telefon

a ja w ten wiatr do domu szłam , no myślałam że mnie przewróci, ale już teraz jest całkiem ładnie

a o nogach to poematy mogę pisać , swoich oczywiście, łydki mam grubaśne i zawsze problem na przykład z kozakami, bo się w żadnych nie dopinam, z sukienkami to samo , nie do wszystkich fasonów "pasują" grube łydki no ale ogólnie się przyzwyczaiłam takie mam i tyle

Edytowane przez martynka81
Czas edycji: 2009-04-30 o 17:54
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 17:56   #69
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Musze na jakieś spotkanie przywlec książkę o typach figur to będziemy mialy zabawę z oglądaniem nóg i nie tylko :P
Nie rób tego! Mój typ figury to arbuz chyba :P.
Cytat:
Martuko będziemy mieszkać na ul. Radości, jak się facet nie rozmyśli oczywiście, no ale zaliczkę dałam i czekam jutro na telefon
Martynka - a lubisz gości? Bo ja mieszkam rzut beretem, i bandola zresztą też .

Stary 2009-04-30, 17:58   #70
jodie
Zakorzenienie

ruda ten męsko-damski zegarek był typem wczorajszym , dziś ten mi się spodobał
martynka - czyli niedługo parapetówę robisz

jadę zobaczyć te sukienkę z kokardą
Stary 2009-04-30, 18:05   #71
martynka81
Rozeznanie

gości lubię , ja jestem tzw. zwierzę stadne ZAPRASZAM!!!!
( oczywiście jak się już wprowadzę)
Ostrowczanka a na jakiej ulicy mieszkasz?

Edytowane przez martynka81
Czas edycji: 2009-05-01 o 11:01
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 18:06   #72
martuko
Wtajemniczenie

a ja bede w Plazie to sprobuje zobaczyc ta różowa chyba ze mowilas o rzeszowskiej plazie.

a tak wogole - slyszalyscie o filmie o Coco Chanel z Audrey Tattou??? Koniecznie musze go zobaczyc - moze bysmy sie kupą wybrały, bo to raczej chyba babski film bedzie...

martynka, ja Ci mowię, Ty je lepiej zaproś na przeprowadzkę lu na sprzątanie :P

Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2009-04-30 o 18:08
Stary 2009-04-30, 18:17   #73
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
ruda ten męsko-damski zegarek był typem wczorajszym

łeeeee, jestem rozczarowana

Stary 2009-04-30, 18:22   #74
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bede w Plazie to sprobuje zobaczyc ta różowa chyba ze mowilas o rzeszowskiej plazie.
o lubelskiej ciemny róż
Stary 2009-04-30, 18:23   #75
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ostrowczanka a na jakiej ulicy mieszkasz?
Na Sympatycznej .

Stary 2009-04-30, 18:24   #76
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
łeeeee, jestem rozczarowana
do zakupu zegarka zbieram się juz od roku więc typów jest mnóswto
ten mi sie podoba własnie za to że jest taki mało kobiecy.tylko kamyczki go zdradzają !

jeszcze jeden typ : http://www.allegro.pl/item619705032_...25_matowy.html

co powiesz na ten??
Stary 2009-04-30, 18:27   #77
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

No i w końcu popadało

Ja dopiero wróciłam, byliśmy na zakupach i pizzy (się nażarłam oczywiście), no i małż kupił mi łańcuszek z zawieszką http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,1443

A teraz wcinam winogrona

Co do sukienek - jakoś żadna nie przypadła mi do gustu, zegarki też nie w moim typie

Widzę, że z nowym wątkiem rozmach z pisaniem postów W takim tempie niedługo będzie i IV część

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 18:45   #78
tola3804
Zakorzenienie

Ale żeście się rozpisały! Ło matko! Jodie! Gdzie są zdjęcia perfum?!?!?!?! Normalnie się obrażam! Strzelam focha i koniec! Daj żesz chociaż wirtualnie oko nacieszyć! Ja na szczęście póki co nic o żadnych weselach nie wiem. I mam nadzieję, że tak pozostanie. Co roku mamy wesela hurtem, więc może przynajmniej w tym roku odetchniemy trochę.

Martuko! Jak to mieszkacie sami? A co z babcią?
Stary 2009-04-30, 21:01   #79
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Ale żeście się rozpisały! Ło matko! Jodie! Gdzie są zdjęcia perfum?!?!?!?! Normalnie się obrażam! Strzelam focha i koniec! Daj żesz chociaż wirtualnie oko nacieszyć! Ja na szczęście póki co nic o żadnych weselach nie wiem. I mam nadzieję, że tak pozostanie. Co roku mamy wesela hurtem, więc może przynajmniej w tym roku odetchniemy trochę.

Tola ja Cię bardzo przepraszam ale wiesz ze ciężki tydzień za mną - to tak w ramach usprawiedliwienia - ale dziś obiecuje zrobić i jak tylko siądę przed komputerem w pracy to od razu wstawię już mi sie tu nie złość lepiej pisz jak tam Mikołaj?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

zmykam do domku! miłego wieczoru dziewczynki!

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

mój mąż jest idiotą napisał pismo procesowe że nie zjawi sie na rozprawie bo go nie stać na to. obawiam się że nie będzie imprezy rozwodowej w maju

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 21:47   #80
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
o lubelskiej ciemny róż
to cxhba często zmieniają wystawy Szukalam różowej nawet w środku, ale - z tafty jakoś mi się z Tobą nie kojarzyła, jedna byla calkiem prosta to tez nie, jedyna ktorą mogłąbym opbstawiać to taka ze splecionym w warkoczyk tyłem. Chociaż nie byłabym pewna że to ta. Chyba trochę plisowany dól, choć już nie pamietam.... Może już jej nie ma??? A jak ta z kokardą??? Bo mi szczerze mówiąc jakos nie podchodzi, ale ja to ja - przy mnie widac by było głównie kokardę (mowię o wzroście nie o szerokości...)\A co do zegarka - ten ostatni fajny choć nie w moim stylu. Ja z racji cienkich przegubów szukam sztywnych hbransoletek, któe nie musza wyglądac jak zegarki po zapięciu na zewnętrznej stronie, np taki : http://www.allegro.pl/item621850503_...tokat_142.html Raz znalazłam taki idealny, na zawiaskach tylko i to była jedna z nielicznych rzeczy które kupilam od razu (prawie) bo mi sprzedawca powiedzial że to ostatni

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość

no widzisz, ja tez sie rozpisałam. Babcia pojechała sie dotlenić na wieś
A co do zdjęć perfum to ja poprosze od razu z zapachem...

te ulice na Czubach mają bardzo fajne nazwy...

misshot, ladna zawieszka, czyżbyś mialą zamiar urodzić więcej niż jedno serduszko ?

Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2009-04-30 o 22:27
Stary 2009-04-30, 22:06   #81
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż jest idiotą napisał pismo procesowe że nie zjawi sie na rozprawie bo go nie stać na to. obawiam się że nie będzie imprezy rozwodowej w maju
Kiepsko Nawet nie wiedziałam, że tak można. A nie trzeba dołączyć jakiegoś zaświadczenia o dochodach
Stary 2009-05-01, 05:39   #82
skrzatek24
Rozeznanie

Witam się i ja w trzeciej części Rozszalałyście się na dobre z pisaniem, co mnie cieszy bo nie mogę spać od godziny i miałam co robić.
Od początku:
Annabel - gratuluję zdanego egzaminu i cieszę się razem z Tobą Miejmy nadzieję, że uda Ci się troszkę pojeździć przed operacją. Zawsze możesz zadzwonić do UM i zapytać czy prawo jazdy jest już gotowe do odebrania. Z reguły można to zrobić dużo wcześniej, a w sumie ważne jest, żeby jak najszybciej zacząć jeździć bez L
Tola - dla Ciebie również gratulacje Pozostałym bezrobotnym - dużo szczęścia, bo chyba teraz głównie od tego jest uzależnione znalezienie dobrej i satysfakcjonującej pracy. (Nie umniejszając Twoim kwalifikacjom Tola)
Sija - Ania rośnie jak na drożdżach. I jakie ma bystre spojrzenie
Jodie - a mnie sie podoba ta sukieneczka babydoll. Tylko rzeczywiście kolor troszke blady. Sukienki apartu bardzo mi sie podobają. 1,5 roku temu zachorowałam na taką
http://allegro.pl/item621297736_apar...iu_36_bcm.html
Uszyłam ją na wesele do siostry, z drobnymi modyfikacjami i w kolorze zielonym, no i obskoczyłam sporo innych wesel tak więc już mi się znudziła
(Jodie - nie powiem kto z tego Twojego, całe szczęście niedługo byłego już męża. Że też chce mu się tak ciągnąc tę sprawę w nieskończoność. Dobrze, że uwolnisz się od niego. Oby (mimo wszystko) jak najszybciej!!!
Ostrowczanka - "Twoja" bardzo fajna, taka zwiewna i lekka. Właśnie ostatnio szukałam czegoś takiego, też na wesele (jutrzejsze). A z racji tego, że brzuszek mam już ogromny i pewnie z zza stołu za bardzo nie rusze się nie chciałam niczego bardzo eleganckiego no i w zasadzie na jeden raz, bo to ostatnie wesele przed porodem. Kupiłam odcinaną pod biustem bawełnianą sukieneczkę w bardzo rozsądnej cenie i myślę, że będzie oki.

Po za tym pozałatwiałam wszystkie swoje sprawy w pracy i na uczelni i moge spokojnie iść na zwolnienie Zastanawiam sie tylko co będe robić przez miesiąc No ale ponad 2 godziny dziennie w zatłoczonym dusznym busie, szczególnie w takie ciepłe dni jak ostatnio, troszkę dały mi w kość. Wczoraj miałam cały dzień lenić się w domu, ale z samego rana mama zadzwoniła spanikowana, że przecież został miesiąc do porodu, a ja mam niewiele rzeczy dla maluszka (poza stertą ubranek) no i uparła się, że chce mieć swój udział w "wyprawce", więc pojechałyśmy na zakupy. Z trudem wyperswadowałam jej kilka pomysłów m.in. nowe łóżeczko. tu pomogła mi sprzedawczyni, która stwierdziła, że skoro mamy łóżeczko po mężu, które jakby nie patrzeć ma już 28 lat, z pewnością jest porządniejsze, niż te, które są produkowane dziś i nie ma sensu kupować. Mama wróciła troche niepocieszona, no ale pozwoliłam jej kupic parę innych drobiazgów. no ale wybaczam jej, bo to bedzie pierwszy wnuk i chyba teraz do niej to tak na dobre dotarło
Tyle u mnie. Życze miłego weekendowania, grillowania, odpoczywania itp. My dopiero dzis zaczynamy sezon grillowy, trochę późno, ale wczoraj dopiero zakupilismy sprzęt i dzis go przetestujemy

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2009-05-01 o 05:43
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 06:28   #83
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Witam wszystkich - my jemy śniadanko i zmykamy na Roztocze. Miłego weekendowania .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-01, 07:07   #84
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cześć wszystkim

Cytat:
misshot, ladna zawieszka, czyżbyś mialą zamiar urodzić więcej niż jedno serduszko ?
Będzie jedno serduszko

Idę leniuchować

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 07:10   #85
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
A ja idę na kurs z Urzędu Pracy od poniedziałku, ponieważ nadal jestem bezrobotna, no ale jak wiecie sytuacja jest jaka jest na rynku pracy więc może chociaż kurs się na coś przyda
A jaki to kurs jeśli można wiedzieć?

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Też jestam blada jak nie wiem co.

Znalazłam fajne ogłoszenie o pracę, ale trzeba tam wysłać list motywacyjny - jak ja nie lubię pisać listów motywacyjnych
Witaj w klubie, ja jestem wręcz odblaskowa
Powodzenia w pisaniu listu, też za tym nie przepadam

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Ja oprócz tego majowego mam jeszcze co najmniej 2 - w czerwcu i lipcu.
Jodie- nie widzę linka...
Mi się marzy taka - mam nawet ładną czarną torebkę i butki peep toe... Eh .
ładna

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Fajna kiecka, tylko zastanawiam się czy pasuje do blondynki na pewno musisz być nieźle opalona, bo w żółtym bladość nie bardzo wygląda. Generalnie to niezłe sukienki ma ten sprzedawca, klika przypadło mi mocno do gustu, m.in. ta:
http://www.allegro.pl/item622407494_...42_gratis.html
śliczna
mam jedną w troche innym stylu, ale też z motylkami na ramionach i fajnie się to układa

Cytat:
mam nadzieję że uda Ci się ich pozbyć

mi nie pasuje biała tarcza, z czarną wyglądałby o wiele lepiej

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
a o nogach to poematy mogę pisać , swoich oczywiście, łydki mam grubaśne i zawsze problem na przykład z kozakami, bo się w żadnych nie dopinam, z sukienkami to samo , nie do wszystkich fasonów "pasują" grube łydki no ale ogólnie się przyzwyczaiłam takie mam i tyle
mam ten sam problem z kozakami

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
No i w końcu popadało

Ja dopiero wróciłam, byliśmy na zakupach i pizzy (się nażarłam oczywiście), no i małż kupił mi łańcuszek z zawieszką http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,1443
Śliczna zawieszka

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Witam się i ja w trzeciej części Rozszalałyście się na dobre z pisaniem, co mnie cieszy bo nie mogę spać od godziny i miałam co robić.
Widzę, że Cię dopadła bezseność, więc pewnie będziesz tu częściej zaglądać fajnie, że możesz już spokojnie iść na zwolnienie, a nadmiarem wolnego czasu się nie przejmuj, szybko stwierdzisz, że niby siedzisz w domu, a czasu i tak na wszystko brakuje i chyba już niedługo będziesz pakować torbę do szpitala?

a my jutro jedziemy na wesele, zabieramy teściową żeby Ani pilnowała - panna młoda załatwiła tak, że będzie można z dzieciaczkiem siedzieć w domu niedaleko domu weselnego, bo tam ktoś z jej rodziny mieszka co prawda tylko na pare godzinek z przerwami na karmienie, ale i tak się troche pobawimy oby tylko Ania była grzeczna jak przez ostatnie dni. Decyzja zapadła w zeszłym tygodniu więc musiałam na szybko kiecke zakupić, co nie było zbyt łatwe, bo raz: nie chciałam dużo wydawać, dwa: czas ograniczony na zakupy, trzy: musiała się nadawać do karmienia. W końcu się udało wypatrzeć coś ciekawego a buty jak nigdy - pierwsze mierzone, na dodatek rozglądałam się za podobnymi już trzeci rok, ale nie robili takich.

Ania przedwczoraj uśmiechała się do butelki z minerałką, a wczoraj do kołdry - chyba kumpli szuka

sija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 09:32   #86
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Miłego weekendu, grillowania, zwiedzania i przede wszystkim leniuchowania Wam życzę. Ja niestety leżę w domku, ech...
Stary 2009-05-01, 11:26   #87
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
do zakupu zegarka zbieram się juz od roku więc typów jest mnóswto
ten mi sie podoba własnie za to że jest taki mało kobiecy.tylko kamyczki go zdradzają !

jeszcze jeden typ : http://www.allegro.pl/item619705032_...25_matowy.html

co powiesz na ten??

Stary 2009-05-01, 16:22   #88
Malpka
Zakorzenienie

hej o rany 3 czesc watku

własnie wróciłam do domku widze ze maz nawet fotki wstawił a najlepsze jest to ze sam spytał sie mnie czy napisac na wizazu ze urodziłam byłam w szoku
poród nie wyszedł tak jak bym chciała ale mam niunie nadrobie i opisze wam co nie co jutro bo dzis padam
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 16:48   #89
SELKA*
Zakorzenienie

Fajnie,że już jesteś z nami. Jak odpoczniesz, czekamy na obszerną fotorelację
Stary 2009-05-01, 17:07   #90
tola3804
Zakorzenienie

Jodie! Dopiero teraz przeczytałam. Kurde, mam nadzieję, że niedługo wreszcie zaświeci dla Ciebie słonczko!

Skrzatek! To już niewiele Ci zostało. Fajnie.

Malpka! Dobrze, że już jesteście w domku. Czekam na szczegółową relację. Mam nadzieję, że wszystko w porządku i czujecie się dobrze.

A co u nas? Nic ciekawego. Miki waży 7400 g, tak więc mały grubasek się już z niego robi. Udało nam się jakoś obstawić maj i czerwiec chyba też nam się uda. Lipiec i sierpień bez problemu. Zaczniemy się więc martwić od września i myśleć o ewentualnej opiekunce. Tak więc teraz myślę tylko o tym, żebym szybko zaklimatyzowała się w nowej pracy i polubownie rozstała się ze starym pracodawcą. Poniedziałęk będzie dla mnie ważnym dniem.

Jak tam świętowanie? U nas tak sobie. Buźki!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości