![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
czy w Lublinie też jest parno?
Ostrowczanka a kremy na rozstępy nie pomagają??
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2009-04-30 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, gdybym ich nie widziała codziennie na ramieniu ( bo tylko jedno mi zaatakowało) też bym nie wierzyła. Ale cóż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze pytanie o zegarek : http://www.allegro.pl/item618902904_...er_gratis.html http://www.allegro.pl/item614809065_...urier_0zl.html ładny? coś mi nie pasuje w nim ale nie wiem co?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Kremy trochę działają, ale niestety istniejących rozstępów nie usuną, co najwyżej zmniejszą. Kiedyś jak będę bogata
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
ech, dziewczyny, ale macie tempo. Myśłalam,że przez dlugi weekend troche nadrobię pisanie ale cieżko będzie :P
martynka, gratuluję mieszkanka, my teraz też mamy fajnie bo jesteśmy wreszcie sami.. A w jakiej dzielnicy bedziesz mieszkać?? jodie, sz sukienke mi najbardziej spodobal się fason tej koszulkowej wlaśnie... A kolor - nie widzialam na żywo, rozumiemm,że kazdy z nich CI pasuje. Mi kiedys spodobała się sukienka w fuksji, tak z glupia frant ją przymierzylam i okazało się ze kolor mi świetnie pasuje. a co do zegarka, nie wiem o który pytasz. Ten caly czarny ma moim zdaniem niepotrzebny ten benzynkowy połysk, moze to gra światel, ale tak wygląda... drugi, hmmm taka metalowa bransoleta bardziej mi się z meskii kojarzy. Fajny gadżet, tylko raczej do sportowego stylu. Ostrowczanka, czasem noszona już sukienka może wyglądac zupełnie inaczej dzięki drobnym zabiegom.,... A co Wy tak dzierwczyny narzekacie na swoje nogi. Z tego co widziałam to nie macie za bardzo powodu, żeby je chować. Musze na jakieś spotkanie przywlec książkę o typach figur to będziemy mialy zabawę z oglądaniem nóg i nie tylko :P Spać mi sie chcec straszliwie. Wracaliśmy z zakupow akurat jak się ta szybka burza zbliżała i oczy mi się same zamykaly. NA razie nie przeszlo, mam nadzieję, że w kinie nie zasnę ![]() jutro jedziemy do teściów. Zakupiłam piękną różę pnącą fioletową, zamierzam to gdzies posadzić, bo sama niestety ogródka nie mam . Myśłicie że sie zgodzi???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast sukienki to już sama nie wiem - zgłupiałam totalnie - we wszytkich kolorach mi dobrze ( tak mi sie wydaje ![]() ![]() co do róży - to myśle że sie zgodzi, będzie pięknie wygladała jak zakwitnie a kwiaty ciesza oko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten pierwszy za bardzo przebajerzony.... nie w moim stylu zupełnie martuko - ja mogę ponarzekać na moje nogi ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
My też mamy wesele w maju i to gdzie aż w Zabrzu
![]() ![]() ![]() Martuko będziemy mieszkać na ul. Radości ![]() ![]() a ja w ten wiatr do domu szłam , no myślałam że mnie przewróci, ale już teraz jest całkiem ładnie a o nogach to poematy mogę pisać , swoich oczywiście ![]() ![]() ![]() Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2009-04-30 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ruda ten męsko-damski zegarek był typem wczorajszym , dziś ten mi się spodobał
martynka - czyli niedługo parapetówę robisz ![]() jadę zobaczyć te sukienkę z kokardą ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
gości lubię , ja jestem tzw. zwierzę stadne
![]() ( oczywiście jak się już wprowadzę) ![]() Ostrowczanka a na jakiej ulicy mieszkasz? Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2009-05-01 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
a ja bede w Plazie to sprobuje zobaczyc ta różowa
![]() a tak wogole - slyszalyscie o filmie o Coco Chanel z Audrey Tattou??? Koniecznie musze go zobaczyc - moze bysmy sie kupą wybrały, bo to raczej chyba babski film bedzie... martynka, ja Ci mowię, Ty je lepiej zaproś na przeprowadzkę lu na sprzątanie :P Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-04-30 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
łeeeee, jestem rozczarowana ![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
do zakupu zegarka zbieram się juz od roku więc typów jest mnóswto
![]() ten mi sie podoba własnie za to że jest taki mało kobiecy.tylko kamyczki go zdradzają ! jeszcze jeden typ : http://www.allegro.pl/item619705032_...25_matowy.html co powiesz na ten??
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
No i w końcu popadało
![]() Ja dopiero wróciłam, byliśmy na zakupach i pizzy (się nażarłam oczywiście), no i małż kupił mi łańcuszek z zawieszką http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,1443 ![]() A teraz wcinam winogrona ![]() Co do sukienek - jakoś żadna nie przypadła mi do gustu, zegarki też nie w moim typie ![]() Widzę, że z nowym wątkiem rozmach z pisaniem postów ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ale żeście się rozpisały! Ło matko! Jodie! Gdzie są zdjęcia perfum?!?!?!?! Normalnie się obrażam! Strzelam focha i koniec! Daj żesz chociaż wirtualnie oko nacieszyć! Ja na szczęście póki co nic o żadnych weselach nie wiem. I mam nadzieję, że tak pozostanie. Co roku mamy wesela hurtem, więc może przynajmniej w tym roku odetchniemy trochę.
Martuko! Jak to mieszkacie sami? A co z babcią?
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tola ja Cię bardzo przepraszam ale wiesz ze ciężki tydzień za mną - to tak w ramach usprawiedliwienia - ale dziś obiecuje zrobić i jak tylko siądę przed komputerem w pracy to od razu wstawię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- zmykam do domku! miłego wieczoru dziewczynki! ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- mój mąż jest idiotą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
to cxhba często zmieniają wystawy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do zdjęć perfum to ja poprosze od razu z zapachem... te ulice na Czubach mają bardzo fajne nazwy... misshot, ladna zawieszka, czyżbyś mialą zamiar urodzić więcej niż jedno serduszko ![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-04-30 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja w trzeciej części
![]() Od początku: Annabel - gratuluję zdanego egzaminu i cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() Tola - dla Ciebie również gratulacje ![]() ![]() Sija - Ania rośnie jak na drożdżach. I jakie ma bystre spojrzenie ![]() Jodie - a mnie sie podoba ta sukieneczka babydoll. Tylko rzeczywiście kolor troszke blady. Sukienki apartu bardzo mi sie podobają. 1,5 roku temu zachorowałam na taką http://allegro.pl/item621297736_apar...iu_36_bcm.html Uszyłam ją na wesele do siostry, z drobnymi modyfikacjami i w kolorze zielonym, no i obskoczyłam sporo innych wesel tak więc już mi się znudziła ![]() (Jodie - nie powiem kto z tego Twojego, całe szczęście niedługo byłego już męża. Że też chce mu się tak ciągnąc tę sprawę w nieskończoność. Dobrze, że uwolnisz się od niego. Oby (mimo wszystko) jak najszybciej!!! Ostrowczanka - "Twoja" bardzo fajna, taka zwiewna i lekka. Właśnie ostatnio szukałam czegoś takiego, też na wesele (jutrzejsze). A z racji tego, że brzuszek mam już ogromny i pewnie z zza stołu za bardzo nie rusze się ![]() Po za tym pozałatwiałam wszystkie swoje sprawy w pracy i na uczelni i moge spokojnie iść na zwolnienie ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle u mnie. Życze miłego weekendowania, grillowania, odpoczywania itp. ![]() ![]() Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-05-01 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich - my jemy śniadanko i zmykamy na Roztocze. Miłego weekendowania
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Cytat:
![]() Idę leniuchować ![]()
![]() |
![]() |
#85 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w pisaniu listu, też za tym nie przepadam Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam jedną w troche innym stylu, ale też z motylkami na ramionach i fajnie się to układa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Miłego weekendu, grillowania, zwiedzania i przede wszystkim leniuchowania Wam życzę. Ja niestety leżę w domku, ech... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() własnie wróciłam do domku ![]() ![]() ![]() ![]() poród nie wyszedł tak jak bym chciała ale mam niunie ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Fajnie,że już jesteś z nami. Jak odpoczniesz, czekamy na obszerną fotorelację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Jodie! Dopiero teraz przeczytałam. Kurde, mam nadzieję, że niedługo wreszcie zaświeci dla Ciebie słonczko!
![]() Skrzatek! To już niewiele Ci zostało. Fajnie. Malpka! Dobrze, że już jesteście w domku. Czekam na szczegółową relację. Mam nadzieję, że wszystko w porządku i czujecie się dobrze. ![]() A co u nas? Nic ciekawego. Miki waży 7400 g, tak więc mały grubasek się już z niego robi. Udało nam się jakoś obstawić maj i czerwiec chyba też nam się uda. Lipiec i sierpień bez problemu. Zaczniemy się więc martwić od września i myśleć o ewentualnej opiekunce. Tak więc teraz myślę tylko o tym, żebym szybko zaklimatyzowała się w nowej pracy i polubownie rozstała się ze starym pracodawcą. Poniedziałęk będzie dla mnie ważnym dniem. Jak tam świętowanie? U nas tak sobie. Buźki! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.