|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
A ja sie ladnie uczylam
i sasiedzi wlaczyli sobie techno-lupanko( i to jakies fajne kawalki nawet ) ^^- i wlaczyla mi sie w glowie lampka-imprezka ![]() Za chwile sie wlaczyla 2 lampka: -maturka^^ ![]() A tak na serio to przerwa bo przy muzyce sie nie da Przerobilam troche jeszcze sredniowiecza,renesans i pojade dzis barok ![]() Wiem ze nie moglabym zyc w ascezie a bliski mi jest anakreontyk I bliski mi zawsze byl Mlody Werter (ale to juz romantyzm)U mnie tez burza..
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-04-30 o 16:46 |
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słoneczko i strasznie gorąco...
Hm mam nadzieję, że w dni maturalne (przynajmniej moje ) nie będzie tak gorąco... Będę miała mały wybór ciuchów
|
#2823 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też, oprócz tych ostatnich co mieliśmy, to te chyba z okresu wojny. Nawet moje notatki z polaka na nic się przydadza, bo mam tam często jedynie tylko tematy i ewenutualnie sudoku porysowane z tyłu tak więc w sobote i w niedziele będzie wielkie pozanawanie lektur szkolnych![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kachaaa spoko, dasz radę, ja tam jeszce nic nie powtarzałam a zamierzam zacząć w sobote (o ile będzie mi sie chciało). A jak nie to pójde, ot tak. Z fragmentów można naprawdę duuużo wyczytać
|
||||
|
|
|
#2824 |
|
Zadomowienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12098812]
powiem ci tak. mojemu Tż trzymają telefon na komendzie i nie chcą oddać. a rpzed policją też keidyś uciekałam hehehe faza. znaczy nie cuiekałam. Tż podbiegł i powiedział idź w tamtą strone powoli a my biegniemy w drugą. hehehe [/QUOTE] wysłałam kolegę, który musiał się stawić dziś jeszcze na komende...i poprosiłam go, zeby się zapytał czy może znaleźli jakis telefon...i dupy wołowe nawet nie raczyły odpowiedzieć! ja też ![]() nie pozwalam! niby krótkie, fajne i w ogole, ale nie wyobrazam sobie pisac na ten temat wypracownaia, o nieee ja też jeszcze mi tego brakowało chociaż w sumie można tam lać wode i to osstro ![]() wychodzi na to, ze żadna lektura mnie nie zadowoli... Arkadia ja tez ciagle WOS i WOS moi rodzicie chodzą wściekli, ze jak mogłam zgubic telefon...
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie. Piszę, a potem robię co innego. Jeszcze się zastanawiam, w sumie 2 dni mnie nie zbawią.
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam Nad Niemnem i Lalke- streszczenie.
No i do bilansu zaliczam 1,5h drzemke. Dziewczyny w jedynym z Cogito widziałam jak było Jądro Ciemności i taka czerwona tabelka a tam: Maturzysto, tego na nowej maturze nie bedzie... To nie będzie ;P Wlaśnie co do Wesela moja pani korepetytorka stawia tak samo jak na Granice, Przedwiośnie Wesele mam dość szczegółowo z nią opracowane, podała mi przykładowe tematy jakie mogą być więc hmm.. fajnie by było jak by było no ale jednak wole 20lecie Zaraz biore się za wos a potem jeszcze przeczytam jakieś streszczenia... |
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
ech dajcie mi ogromnego kopniaka!
miałam wstać dziś o 9 żeby przed zakupami się jeszcze pouczyć ale tak mi się dobrze spało że zamiast w telefonie dać drzemkę to go wyłączyłam i spałam do 11.30 :/ kurcze nawet mój pies się nie zbudził żeby z nim wyjść taki z niego śpioch ale za to kupiłam bluzke i spódnicę na maturę ![]() dobra dopijam kawę i biorę się za te nowelki Nad Niemnem przerobiłam sobie wczoraj podczas pierwszej kłótni z TŻtem :/
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka pierwsza kłótnia? iLe jesteście razem?
ja pierwszą kłótnie z tŻ miałam hmm.. po niecałym tyg
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż cały czas się wkurzam na notoryczne spóźnialstwo Przeczytałam rano opracowanie tadeusza i na tym moja nauka na polski wreszcie się skończyła, jupi. nie powtarzałam żadnych wierszy bo i tak wybiorę temat z prozy Ojciec zakazał mi się uczyć czegokolwiek w niedzielę...
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Co konkretnie sie uczysz..
Bedziesz sie uczyc od poniedzialku do piatku jej?ja chyba tak. Przejmujesz sie? ja tylko ta gegra wlasnie..
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie boje tylko biologi. zależy mi co by ja dobrze zdać. a te testy mi średniawo idę
![]() i zaczynam przez was bać się polskiego i ang |
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Ja powiedziałam mamie, że w niedzielę się obijam, a ona 'A ty się chciałaś jeszcze uczyć?! Musisz się wyluzować i zrelaksować.'
Spoko
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się będę relaksować jutro po południu, w sobote popołudniu i w niedziele po południu
A w niedziele to czuje że nie zasne z nerwów, które miną jak otworze arkusz z polskiego i zobacze jaka lektura
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, zaczyna to do mnie docierać - jutro piątek, łikend i...MATURA
![]() ![]() Nie sądziłam, że kiedyś tego dożyję ![]() I nie wiem kiedy nauczę się na geo, bo jednak jutro jadę. Trzymajcie za mnie kciuki.
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
paula gdzie się wybierasz?
ja jutro uczę się jeszcze trochę. a sobota i niedziela należy do tżta jedziemy do wisły i okolic bedziemy chyba spać w samochodzie, bo wszystkie schroniska obdzwoniłam i wszędzie zajęte. A do Gołębia mnie nie ciągnie wydać kupę kasy za noc |
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wkurzył mnie strasznie i to z takiego błahego powodu :/ wg niego jest już ok, ale wg mnie nie.... no ale nic nie poradze xD idę do nowelek xD |
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. na wolontariat
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to możliwe że im więcej się uczę tym mniej umiem?!
Cały dzień z wosem a ja w czarnej dziurze!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio z tego powodu miałam chwile załamania.. ale juz jest lepiej
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Dzikun ale szybko będziesz miała wakacje...
Ja ostatnią maturkę (angielski) mam 26 maja.. ![]() Trza się za coś zabrać... Hmm tylko za co... Chyba streszczonka..
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie może linka do matury próbnej z marca. Chodzi mi o arkusz z polskiego podst. Bo z polskiego tez była matura, nie?
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszę, że tak szybko, ale to będzie najcięższy tydzień w życiu póki co
![]() A była w marcu?
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
ja testy z bioli robię z tej stronki www.arkuszematuralne.pl
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój bilans: *barok(wiersze), oświecenie(wiersze), romantyzm(wiersze) *Król Edyp, Przedwiośnie, Nie-boska komedia teraz słówka z ang.. potem muszę muszę muszę przerobić Pana Tadka, Dziady, Nad Niemnem i Wesele, no muszę bo jutro czeka mnie cała literatura współczesna-lektury i wiersze i jeszcze mi zostaną wiersze młodopolskie i z 20-lecia i teraz pytanie, czy ja z tym wszystkim zdążę? a jeszcze ang słówka cały czas też trzeba bo mam cholerne braki.. nie można przedłużyć tego jeszcze o tydzień? |
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Posiedziałam sobie nad jeziorkiem i nie zdałam sobie sprawy jak mocno słońce świeci, w efekcie się trochę bardzo opaliłam (śmiesznie to trochę wygląda, bo bluzkę miałam, ale się doprawi ).Skończyłam barok i romantyzm, do tego porobiłam trochę transformacji z angielskiego, a z wosu nic
|
|
|
|
#2849 |
|
maszyna, nie człowiek
|
http://www.joemonster.org/konkurs/72/pokaz/strona/3 PYTANIE O ZWIERZĄTKO! XD
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

) ^^

) 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)