|
|
#4621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dziękuję kochane za wszelkie pochwały <33
nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż im, że się mylili.
co komu do tego skoro i tak mniejsza o to? lekko, sceptycznie marszczysz brew. łzy wzruszenia? oh, well do you! przesiąknięty ironią. ani kszty szczerości. myślę, więc jestem. uczę się więc mnie nie ma. to zbrodnia tak emocje tłumić. wymiar niedostępny dla innych. <3
|
|
#4622 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
znów powoli odchodzisz od siebie, pytasz mnie kim jesteś,
rzadko rozpoznajesz wtedy twarze. mógłbyś nazwać mnie szaloną, odepchnąć na oddzielną ulicę, i krzyczeć, że nie masz pojęcia kim jestem, skąd się tu wzięłam, że jestem wszelkim nieporozumieniem. wciąż potrzebuję Twoich bezsłów, papierosów i tego jak patrzysz lub starasz się nie patrzeć. wiesz co, rozpieprzyłam się. w pewnym momencie zupełnie. czasami poruszają się moje rzęsy, jak winda, w dół i w górę, zazwyczaj zostając w dole. lub przez godzinę sumiennie się zaciskają. tracąc ze zmęczeniem ruch i siłę.
|
|
#4623 |
|
BAN stały
|
3martynka3 zabrałam: Nie patrz na mnie takim tonem. Na tytuł fbl
znaleziono/wymyślone: Bo ja nie jestem wszyscy i nie mam na imię każda. Uważaj na moją koronę, kochanie. 100% nieufności i zdrady. Zaprzyjaźniłam się z nienawiścią. Pamiętaj, że ja nie jestem debilem i nie mam na imię nikt. Kup paczkę żelków to pogadamy. Nie mam już ochoty patrzeć na ten słodki, pełen szczęśliwych ludzi świat. Sama w kolejce ludzkich uczuć. może się przyda kradnę od każdej bo jesteście cudowne |
|
|
|
#4624 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
;**** a co do notki pod spodem to chłopaki są typami, których ego jest najwazniejsze więc dlatego próbują udowodnić światu, że są naaaaj :P ale my się nie damy! ![]() Cytat:
Cytat:
_______________________ zdejmij tą maske! jego delikatne rysy twarzy były niemal oszałamiające.. ![]() i mów mi dalej, że mnie chcesz! że kochasz tylko mnie! i chcesz ze mną spędzić reszte życia! poziom testosteronu skoczył ci czy jak? ![]() bujać to MY, a nie NAS!
|
|||||||
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
; ***********
ojjj.Dawno mnie nie było.
![]() papergirl, IsThisLove, Paajkaa- dziękuję za pomoc z opisami. ; ** Bardzo się przydało ![]()
|
|
#4626 |
|
Raczkowanie
|
żyję, nie żyję.
trwam, rozpadam się. znikam, powracam. w skrócie: nie wyrabiam. jestem monotematyczna ile bym dała za tamtą jedną, maleńką chwilę. trochę za późno. superglue nie działa.. na złamane serca . nie ma już złych dni, są złe tygodnie. zresztą przepraszam, żegnaj . pragnę Cię , gdy znikasz z moich oczów, wiem jestem taką egoistką . chce znów pachnieć Nim . nadejdzie dzień gdy skradniesz klucz do mojego serca droga do mojego serca jest niezwykle kręta ale czekam wciąż na Ciebie zresztą poza Tobą nie pragnę niczego . chce uwierzyć w dzień jutrzejszy .
|
#4627 |
|
Konto usunięte
|
`co znaczy kochać poznać jej nie dano. zweryfikuj wtórnie może sypiasz z blacharą.
`wybierz najlepszą- nie tą co wszyscy pieprzą. `paru w głowie zawróciło, ale tylko jeden sprawił, że zawroty nie minęły nigdy. <3 `był jak czekolada. bardzo słodki, a przy dużych ilościać przyprawiał o mdłości. `codzienność to nie taniec towarzyski. to całkiem inna jazda i całkiem inne pyski. |
|
|
|
#4628 |
|
Rozeznanie
|
Chora i zmęczona przez to wściekłe pragnienie.
Rzuci Tobą jakbyś była kostką do gry. Świat toczy się bez Ciebie. Ale nic nie jest takie same. Kawa pruderyjnie zawiązana na jej ustach. Straciłam jedyną miłość wartą walki. Możesz być moim kimś. Jego usta są suche, jej serce łagodnie wali.
|
|
#4629 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przepraszam, nie chcę być wredna i czepialska, ale rozumiem jeżeli osoby kopiują po jednym opisie i później go wstawiają.. ale bez przesady. nie można kopiować cudzych postów... identyczny post pojawił się już w VIII części i napisany był przez Klerii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300851&page=4 post nr 97. naprawdę nie odbierz tego jako że się czepiam. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ szukałeś rozmów ze mną.
dziś nie starczyło mi odwagi. następnym razem wszystko powiem. -stój. albo nie, idź. -to co mam robić. -sama zdecyduj. -nie umiem. tyle decyzji do podjęcia... a ja nie wiem co robić. za dużo tego by to ogarnąć. -no ale... nie ważne. -widzisz. a mi zawsze mówisz 'no, dokończ.!' -nie prawda. -wiesz, że tak jest bo zawsze chcesz wiedzieć co myślą inni. -wiem jestem ciekawska. -no widzisz sama to powiedziałaś.
|
|
#4630 |
|
BAN stały
|
Teraz patrz na łzy, rozmazany makijaż.
mogę zapomnieć Ciebie, mimo starań, jakie będę musiała w to włożyć. wszystko wydaje mi się teraz cholernie trudne. doigrałeś się, chłopcze. więc dlaczego nie dopuszczam myśli, że nawet moje ciało się Ciebie domaga? mówisz to, co myślisz, zanim zdążysz pomyśleć. płaczę do pustych ścian, co za wstyd. |
|
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=papergirl;12092231] Lolja, - obrabowane z premedytacją
![]() Kradnij,kradnij. Przyjemnie być obrabowaną przez Ciebie ![]() Ale mam jeszcze wiarę,że odmieni się los. Nierealny niedotykalny jak wiatr. Znam każdy rys Twojej twarzy każdy promyk w Twoim oku. cudowny sen który nigdy się nie spełni. Ty jesteś moja muzyką. Już nie pytaj mnie jak smakuje grzech. Ty jesteś mego życia ozdobą. Przepraszam kochane,że ja dziś tak skromnie, zmęczenie daje znaki. .
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4632 |
|
Raczkowanie
|
wracam po króciutkiej przerwie :) dziękuję za pochwały bo w oko mi jakieś wpadły po drodze :)
Kiss me. Kiss me as if it were the last time Pocałuj mnie. Pocałuj mnie tak jakby to miał być ostatni raz lustereczko, lustereczko powiedz przecie – kto jest... ech, wiadomo razem z jutrem gorzkim jak sens krzywym lustrem poszarpany umysł
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-30 o 22:16 |
|
|
|
#4633 |
|
Rozeznanie
|
śpij, Aniele mój, może sen uchorni Cię przed moim złem..
życie.. tyle o nim mówisz, a żyć nie próbujesz. z braku innej nazwy po prostu tęsknię. najbradziej przerażającym dźwiękiem na świecie jest bicie własnego serca. wyrok jest w Twoich oczach. uśmiechem powalam Cię na kolana. wtedy moge wszystko. masz smak moich łez na palcach prawej dłoni. każ mi zapomnieć.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-30 o 22:28 |
|
|
|
#4634 | |
|
Zadomowienie
|
sheisunusual -> Przecież wiesz, że takie kradzieże to lubię. Miło mi.
Cytat:
![]() świetne! Od razu zabieram. ;**_________________________ ___________ wygrała twoja słabość, a byłeś już tak blisko. Znów zaciskam zęby, gram jak potrafię. Hold my hand lets chase the sun. [Trzymaj moją rękę, złapmy słońce.] noce i dnie zdeterminowane troską. Z uśmiechem budzę się, bo każda chwila jest nowa. Nie umiała żałować tego, co zrobiła. Oczaruj mnie lub rozpłyń się. Nie poradzę na to, że obraz Twój powraca nocą. Za bardzo go kochałam, a miłość nie rządziła się zasadami logiki. Wiem jak trudno jest uwierzyć kiedy wszystko traci sens. Świat bez Ciebie jest pozbawiony wszelkiego uroku życie ma niebywale nieziemsko słodki smak, moj ulubiony dziś. |
|
|
|
|
#4635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję skarbeńku ; ** naaajlepsza < 3 Kochac to-marzyc Kochac to-byc jak słonce kiedy pada Kochac to-dac serce i przyjac czyjes serce Kochac to-byc dobrym i rozdawac dobro Kochac to-patrzec oczyma milości Kochac to-umiec iśc na kompromis Kochac to-byc w zgodzie z własnym sumieniem Kochac to-nie śpieszyc sie i miec czas dla innych pomimo zmeczenia Kochac to-umiec zrezygnowac z czegoś dla kogoś Kochac to-byc wartym miłości Kochac to-odrzucac nienawiśc Kochac to-przyjmowac każdego takim jakim jest Edytowane przez AlekHsandra Czas edycji: 2009-04-30 o 23:03 |
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
proszę pana pora zakończyć tę bajeczkę i wreszcie skończyć machać mną jak kukiełką
przestałam być twoją marionetką, bo urwały ci się sznureczki gdy trochę oczy przymróżę to przypominasz mi Garfielda.. ale, żeby od razu Brada Pitta? zwariowałeś?! o, zobacz! tam, o tam! nad wieżowcem lata twoje ego.. |
|
|
|
#4637 |
|
xoxo
|
W czasie gdy Ty kolejną noc spędzasz przy piwie ja leżę na łóżku i rozmawiam z sufitem. Dlaczego? Bo rozumie więcej niż podłoga. Widzi więcej. Rozumie inaczej. Jest odbiciem Twoich myśli.
Bo super glue był do kitu , kiedy zaczęłam kochać serce samo pękło z miłości którą pała do Ciebie ... Kolorowo tak zaczynam widzieć świat. Bez powodu tak przybrał setki barw. To co kiedyś było szare zmieniło kształt. W mym sercu narodził się ład Milosc jest jak przeciagniecie metalem po nadgarstku. Przynosi ukojenie, potem bol. ..robię wszystko żeby zapomnieć o nieudolnej decyzji. Zmieniam numery gadu, telefonu, konta na stronach. Staram się ciebie nie widywać. A i tak ciągle w każdej sekundzie myślę o Tobie. Przywołuje cię we wspomnieniach. Ależ ja jestem groteskowa. Jaka absurdalna .. Ja byłam dla Ciebie jedną z kliku,Ty dla mnie tym jedynym Ty sobie powtarzałeś ,, jak nie ta, to inna" ja mówiłam ,, ten albo żaden" Ja byłam dla Ciebie niczym a Ty byłeś dla mnie wszystkim I własnie tym sie różnimy. To boli , wiesz?
|
#4638 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SASH & STUNT - RAINDROPS ![]() :roll eyes: boska piosenka ![]() Cytat:
cieszę się Dziękuję za opisy mlecznaczekolada <3<3 ukradłam trochę **____________ dziewczyny naprawdę nie macie nic odnośnie mojej prośby? 1. Anioł ognisty - mój anioł lewy. 2. Wszystko jest trucizną, decyduje tylko dawka. 3. Bo ciężko jest żyć lekko 4. Your touch lingers on, even after you’re gone Twój dotyk trwa, nawet wtedy, kiedy znikasz 5. Do you miss me baby Do you love me baby Enough to let me go Czy tęsknisz za mną, skarbie Czy kochasz mnie, skarbie Na tyle, by puścić mnie wolno 6. I turn my head to the east, I don't see nobody by my side I turn my head to the west, Still nobody in sight So I turn my head to the north, Swallow that pill That they call pride Odwracam moją głowę na wschód, nie widzę nikogo przy moim boku Odwracam moją głowę na zachód, ciągle nikogo obok Więc patrzę na północ, połykam pigułkę i myślę pozytywnie
|
|
|
#4639 |
|
Raczkowanie
|
wymyśliła sobie, że będzie kiedyś tak cholernie szczęśliwa.
naćpana marzeniami, upita herbatą. polubiłam dzienne odsypianie nocnych rozmów. może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak. a kiedy poprosisz o uśmiech, mam prawo odmówić. poczuć nagle miętę i mieć w głowie pstro... ![]() wyszłam za mąż, zaraz wracam. ![]() a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką. pamiętaj, że żyjemy pod tym samym słońcem. jestem ósmym grzechem, tam gdzie głównych grzechów siedem ;] dajmy sobie jeszcze trochę czasu na bycie dziećmi. ![]() Od siebie samej nie ucieknę. A Ty kim mógłbyś dla mnie być? dwa słowa, dziewięć liter, trzy sylaby. |
|
|
|
#4640 |
|
Raczkowanie
|
Mam do was prośbę !! czy mielibyscie takie opisy ze moj dobry kumpel to taki babiarz i ze mam dosc sluchania z kim on nie chodzi, ile lasek zaciagnal do lozka i tak dalej !! blagaaam was !!!!!!!
|
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
papergirl, lall, sheisunusual, ati -
dziękuję Wam słoneczka za pochwały ;* dzięki Wam wiem, że jeszcze na coś się tu przydaję. podwyższacie samoocenę .little ballerina - ja Ciebie bardziej Myszko ;* i pewnie zrozumiesz sama, brak czasu i weny. ale staram się jak tylko mogę. okradam Cię oczywiście .kamma1507 - geniusz, no geniusz . zabieram te Twoje cudeńka Myszko ;*______ patrzę na świat przez szare okulary. Ty odejdź, ja się za niego wezmę. zgaszę słońce, odbiorę dom, opuści Cię nawet Twój cień. można zrobić z Tobą wszystko. wiem, że chciałbyś móc wyglądać z mojego okna. właśnie stajesz się kimś ważnym. najważniejszym. kradniesz mi duszę. obiecałeś, że się jeszcze odezwiesz. czekam już miesiąc. i nie ma już tego chłopca i tej dziewczyny. zastrzelili się, albo nigdy ich nie było. tajemniczy Pan, tajemnicza Pani. sto razy mocniej. walczę. przynajmniej póki mi sił starczy. chodźmy w cholerę. proszę. jestem zamknięta gdzieś między źle a beznadziejnie i nie mam nawet siły szukać wyjścia. pieprz te swoje oklepane teksty. śmiało. czas jest ludożercą. myślisz, że myślisz ? wydaje Ci się. wychodzę. chodź za mną. i co mi powiesz, Boże ? teraz Cię to śmieszy ? myślisz, że można krzyczeć na migi ? zdmuchnij, zdmuchnij tego dmuchawca.
|
#4642 |
|
Raczkowanie
|
nieposłuszne usta
nie mogę tak po prostu odwiązać ci sznurowadeł lubiłam swoje dłonie twoje dłonie dłonie sąsiadki siedzę więc na pralce i przygryzam wargę; pralka pierze, wiruje. wracam codziennie, tu jednak - pusto, pusto na krześle, z którego wstawałeś w pośpiechu biegnę do łazienki, ukryć, wytrzeć te oczy, których nie rozumiem i których wstyd zjedz księżyc serce. nie lubię jak bolisz
|
#4643 |
|
Zadomowienie
|
Brak szczerości wyklucza Cię z gry, kotku
Trying to find a love supreme wolnym być, sobą być. kochanie, nakarmisz mnie snami Piwo nie smaczne,gitara nie stroi, nic nie jest jak zawsze... I cisza tych godzin złych, których nie chce nikt. Połączenie zostało przerwane Ogłuszający żal wzbudza najgłębszy smutek. Ile jeszcze? Chyba płynę tam, gdzie wszystko się kończy spalam się Przyda się odnowa. Pan to wie i ja. Ile lat trzeba iść...I ile przebrnąć dróg, by życiem swym wreszcie spłacić dług? Kino niespełnionych marzeń Każde z nas ma swoje życie Już to znam, wszystko skończy się o świcie ________________ zabieraj,zabieraj! Bardzo się cieszę ![]()
|
|
#4644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy pomoge ale moze cos wymyśle o tak później porze ^^ skromnie: To czego tylko teraz chce to z Ja z Tobą w chłodnym deszczu... Pokaż mi niebo. idealny stan. ;*** Dziekuję okradłam Cię mała ![]() Cytat:
a mogło być tak pięknie. Największym błędem zakochanie się w Tobie. Nie potrafię obronić się przed tym uczuciem. a ja głupia i naiwna nadal w Ciebie wierzę. Nadal walczę. Taki mur jak ona da się przesunąć. -------- 'myślisz, że w niebie jest tak jak w gumisiach?' xDDD Gwiazdy znów wskażą mi drogę, którą do Ciebie iść... Nie oczekując od życia niczego dobrego, nigdy się nie zawiedziesz... Czasem czuje że nasza przyjaźń to był pic na wodę. chcialabym wierzyc że to co nas łaczyło było prawdziwe. miliony monet. sprawiasz ze mruczę. mówili o niej naiwna. Czasme mam ochote uderzyć sama siebie w twarz. Wbijam swoje paznokcie w Twoje ciało. Każdego dnia zastanawiam sie co Ci powiem jak już Cie spotkam. Jesteś tym pieprzonym ideałem. |
||
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ode mnie, może się przyda
Kolejny krok w tył Widziałam, widziałam, na pewno widziałam ! Ciekawe, co dziś napiszesz? Niecierpliwie czekam na połączenie. i wstrzymuję oddech, dopóki nie zobaczę tych dwóch słów..."Masz wiadomość." Niczego nie słyszę.Nawet hałasów z ulicy,tylko bicie własnego serca. On jest uroczy.Nawet świętego potrafi wkurzyć. My tylko pisujemy do siebie.|To chyba nic wielkiego. Tak więc...dobranoc, pustko. Nie czujesz się czasem|jak najgorsza wersja samej siebie? Kiedy wreszcie możesz powiedzieć|to, co chcesz...właśnie wtedy pojawiają się|wyrzuty sumienia. Sama myśl o jutrze...Rozsuwa pajęczynę smutku... Pokocham cię jutro... Jaki dziś dzień tygodnia?"Poniedziałek, wtorek, czwartek, środa." Tak.Tak?Nie. "Wzlatuj jak motyl, kłuj jak osa." Raz, dwa, trzy, cztery! My was wcale tu nie chcemy Pięć, sześć, siedem, osiem!Zaczynajcie się wynosić! Przywitam się, wypiję kawę|i spływam. Jak dobrze idzie, robię następny krok.Aż wreszcie dochodzę do momentu...kiedy muszę odejść. Ta chusteczka przypomina mi|dzień, kiedy cię poznałam.I kiedy mnie okłamałeś. *Mężczyzna, który ma tu przyjść,|jest inny niż ty. Jest miły i zabawny.Ma wspaniałe poczucie humoru. Ale...go tu nie ma. -Jesteś wspaniałą osobą. Ty też. -Czuję się zaszczycony tym,|że jesteś ze mną... bo nigdy nie byłabyś z kimś,|kto na to nie zasługuje. Czuję dokładnie to samo. -Nic nie mów.|To tylko pogarsza sprawę. Co? -Nie kochasz mnie. Ja też cię nie kocham. -Nie kochasz mnie? Nie. -Ale przecież pasujemy do siebie. Wiem. Pozdrówki
|
|
#4646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
***<333a ten i ja zabieram . ![]() _________ wiem, że nie lubicie ale musze.. nagle zmarła moja qmpela z klasy.. wczoraj śmiała sie, cieszyła się życiem, a dzisiaj jej nie ma. ;(((( totalny SZOK.! 14 lat.. ; ((((((((( na świecie żyje tylu ludzi którzy są nigodni życia.! a umiera dziewczyna która miała plany, marzenia, życie które kochała.. ;((( jeśli coś macie bardzo bym prosiła.. bez offa. - najśmieszniejszy moment świata ? wtedy kiedy zobaczyłam w tobie kogoś z kim mogłabym być.! - leże godzinami patrząc na sufit myśląc, że mi pomoże.. totalny brak weny. [*].. ;(
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
kto nie ma wrogów nie ma też przyjaciół.
bo zapłaczesz za mną nie raz. tutaj mija czas łez i mam Cię ponownie w dupie. .. jak narkotyk powoli wciągasz mnie. bo już nie posmakujesz mojego smaku. ;] pokażesz mi coś i ja Tobie vice - versa. ![]() może jak wstane to będzie już dobrze. ciągle widze jak słodko oddychasz, wypas!
|
|
#4648 |
|
Rozeznanie
|
:-*
bo tylko tam czuję, że żyję
jedno wspomnienie krótkie, nad sto marzeń bezimniennych bo nie wiesz jak to jest-pod uśmiechem skrywać łzy.
|
#4649 |
|
Raczkowanie
|
Mam prośbę o opisy na temat 3dniowej wycieczki z przyjaciółką.. gdybyście miały chwilę coś wymyślić.. byłabym ogromnie wdzięczna ![]() a ode mnie ; tak strasznie się boje niebycia z Tobą. każdym oddechem wołam o Ciebie. chodziłam na palcach, gdy Ty krzyczałeś. chyba minęliśmy się w czasie. i nawet nie wiesz, jak bardzo Cię tu nie ma. w oddali coś jaśnieje, wszystkiemu wbrew uśmiecha się. słowa nie zastąpią czynów, wiesz? a Ty umiesz tylko ładnie mówić. życie wie o sprawach, o których my nie wiemy. pewnego dnia albo umrę, albo świat się skończy.. jeśli chcesz mnie zatrzymać, wymów moje imię ona jeszcze nie wierzy.. ale już podejrzewa
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze świeciło słońce, gdy zgasł jej dzień...[*] świat jest pełen niezrozumiałych reguł.[*] nikt nie chciał w to uwierzyć zegar przestał jej czas mierzyć. cmentarze pelne sa ludzi niezastapionych ... ![]() ['] Bez bólu patrzy już w słońce ['] fatalny błąd w niebiańskich kartotekach. tak często ktoś odchodzi zanim mrugniemy okiem .. zanim powiemy ' ciesze się twoim widokiem ' .. Śmierc nie oddala nas od siebie wszyscy kiedys bedziemy z Toba(*) odebrali jej młodość[*] powiększyła grono aniołków. Mam nadzieję, że sobie coś może wybierzesz. No i trzymaj się Kotek ;**** ____________________ bez off'a: dotykam dłonią ust, żeby nie krzyczeć. I stoję na granicy marzeń. Zmieniła się koncepcja Tam, gdzie proste to co wzniosłe i robię co chcę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

kradnę od każdej bo jesteście cudowne 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wystarczy Marzena 
**

Zabieram, bo idealne! Niestety..