![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
![]()
![]() |
#2102 |
Przyczajenie
|
no nie wiem mogła wyleciec!!!!!!!!;@
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
camila, ty się kobieto trochę doszkol. podręcznik medyczny kup, czy coś. no jak nie mieliście prezerwatywy to raczej musiała wylecieć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
CZĘSTOCHOWA
Przychodnia lekarska OLMED Poradnia ginekologiczno - położnicza ul. Olsztyńska 68 Lek. med. ROBERT GOLAŃSKI (specjalista ginekolog położnik, cytolog) Jest po prostu NAJLEPSZY! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Rozeznanie
|
a czy ma w swoim gabinecie usg przezpochwowe?też szukam dobrego gina z gorzowa,ale podstawa to wykonywanie usg dopochwowego bo mam problemy z jajnikami.i z tarczycą,więc fajnie byłoby jakby sie troche znał ale ciężko o takiego
![]()
#2106 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje ginekologa z Poznania ale KOBIETY która przyjmuje na NFZ- jak długo trzeba czekać na wizytę
Przeszukałam wątek i znalazłam kilka nazwisk dr Michalska, Kurczob, Bornakowska czy możecie mi powiedzieć czy u każdej z tych pań można zrobić oprócz zwykłego badania od razu usg piersi chciałabym to zrobić od razu przy jednej wizycie i czy po to żeby zrobić usg na NFZ muszę mieć skierowanie od lekarza rodzinnego bo tak mi powiedziała koleżanka. Robiłam już kilka razy usg i nigdy nie musiałam mieć skierowania i nic nie płaciłam może teraz coś się pozmieniało bo dawno nie byłam. troszkę się denerwuję ponieważ ma to być moje pierwsze badanie u ginekologa i nie wiem czego się spodziewać dlatego chciałabym iść do kogoś sprawdzonego delikatnego. Wiem że długo zwlekałam z badaniem bo mam już prawie 24 lata ale lepiej późno niż wcale dodam że jestem jeszcze dziewicą dlatego czy możecie mi mniej więcej powiedzieć jak wygląda takie badanie bo tyle się nasłuchałam że sama już nie wiem co o tym myśleć i co powinnam na nie zabrać ze sobą |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
kogo polecicie z Zawiercia?
#2108 |
Przyczajenie
|
Dot.:
Jakiego ginekologa mozecie mi polecic w Gliwicach ?
Dziekuje Edytowane przez kasia30 Czas edycji: 2009-04-22 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Rozeznanie
|
Kielce
Ja sie waham między dr Chamerskim, Kołodziejskim i Niziurskim i czytam opinie i głowię sie i nie wiem do którego się wybrać. Jestem w ciąży i chodzi mi o dobrą opiekę pod tym względem; ![]()
#2110 |
Raczkowanie
|
A czy ktoś mógłby polecić jakiegoś lekarza ginekologa z Legnicy?? Nie wiem czy już był taki podany, przeczytałam temat tylko do 20 striny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejdź w zakładkę (u góry) "przeszukaj ten wątek" i wpisz "Legnica".
![]() |
#2112 |
Rozeznanie
|
Warszawa
Polecam zachwalaną tu dr Hoffman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2113 |
Zakorzenienie
|
Szczecin
dr Krzysztof Ira Zastępca ordynatora w szpitalu w Zdrojach. Trafiłam do niego na usg w pierwszej ciąży - niestety okazało się że puste jajo płodowe. Przekazał mi to spokojnie, uspokoił, wytłumaczył, porozmawiał. Następnego dnia w szpitalu co jakiś czas przychodził i pytał jak się czuję. W drugiej ciąży, która również zakończyła się niepowodzeniem w szpitalu zajął się mną od A do Z - sam zbadał, sam zrobił usg... Dla mnie jest to najlepszy lekarz, troszczy się o pacjentki, naprawdę się nimi interesuje a przy tym miły, cierpliwy, porozmawia, wytłumaczy. Koszt wizyty to chyba 60 albo 70 zł - nie pamiętam dokładnie. Zapomniałam dopisać, że dla pacjentek w szpitalu tych, które nie są jego prywatnymi pacjentkami również jest bardzo miły i cierpliwy - to są zdania moich koleżanek które się z nim zetknęły np na bloku porodowym ![]()
![]() Dominiś - 20.05.2012 ![]() Edytowane przez PatkaM84 Czas edycji: 2009-04-24 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Przyczajenie
|
Ja niestety nie rozumiem zachwytów nad tym lekarzem, mi nie pomógl w banalnych dolegliwosciach. Chodzilam do niego kilka razy z infekcjami, nie zrobil mi podstawowego badania jakim jest posiew. Mimo, że chodzilam do niego rok to nigdy nie zbadal mi piersi, nie zrobil USG. To prawda, że zazwyczaj jest bardzo mily i uprzejmy ale czy to cos dziwnego czy nadzwyczajnego? Zwlaszcza u ginekologa? Kiedys z powodu duzej infekcji badanie mnie bardzo bolalo a pan doktor byl zniecierpliwiony i mialam wrazenie, ze zaraz sie obrazi i ze specjalnie utrudniam badanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Przyczajenie
|
Warszawa
dr n. med. Andrzej Micuła, Przychodnia An-Med, ul. Powstańców Śląskich 104. Naprawdę godny polecenia ginekolog. Jeśli istnieje cień podejrzenia choroby, schorzenia - od razu badania, skierowanie do laboratorium (przy okazji zniżki), same konkrety, bez owijania w bawełnę.
#2118 |
Rozeznanie
|
Zachęcona opiniami udałam się do zachwalanej Pani doktor i również polecam:
WARSZAWA DR.HOFFMAN Pani bardzo miła, badanie szybciutkie, zero stresu,usg też zrobiła. wizyte wspominam miło pomimo tego,że wykryto mi guza jajnika. Byłam na Kłopotowskiego prywatnie. Aczkolwiek bardziej polecam mężczyzn,którzy mnie badali w związku z tymi jajnikami itd. ![]() Mój ulubiony doktor WARSZAWA DR.RADZIEJEWSKI Starszy pan. Postawny i wysoki. Żartuje sobie ze wszystkiego co rozluźnia atmosferę. Ale jeśli chodzi o sprawy zawodowe to konkretny,bada dokladnie i tłumaczy. Fachowiec. A byl to 1-wszy Pan ginekolog ,u którego byłam. A już najlepszy tekst-> Ja:No i wykryła tamta Pani tego guza-tłumaczę. Doktor: Chyba guziora -i sie smieje. (Ale bardzo sympatycznie nie chamsko) Ja byłam w przychodni na Radzyminskiej na NFZ. I jeszcze jeden doktor. WARSZAWA FIDZIŃSKI ordynator szpitala praskiego w Wawie Starszy,miły,poważny człowiek. Widać,że specjalista. Badanie dokładne,konkretne i tłumaczyl wszystko bardzo dokladnie-zważywszy na to,że skierował mnie na operację,i musiał wytlumaczyć dokładnie co i jak. A i uspokoic jak się popłakałam ![]() Baaaardzo miły i konkretny człowiek. Polecam 3 lekarzy. Natomiast mężczyzn bardziej,bo zrobili dokładniejsze badania niż doktor Hoffman. Mówie tylko na swoim doświadczeniu i przypadku szczególnym,bo guz jest duzy-Panowie już rękoma wiedzieli co jest,a Pani doktor USG zrobiła w sumie jak to reszta okresliła "mało mówiące". Ale i tak polecam 3 lekarzy.A na wizyte np.1 raz w życiu to pania Hoffman jak ktos sie boi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
KRAKÓW
dr. Springwald Dziś byłam na pierwszej wizycie i podłączam się do wszystkich ochów i achów dotyczących pani doktor. Przemiła pani doktor, badanie zupełnie bezbolesne, wywiad bardzo dokładny. Wszystko dokładnie wytłumaczyła, doradziła, odpowiedziała wyczerpująco na każde pytanie, zbadała piersi. Ogólnie przesympatyczna atmosfera, pani doktor sprawia wrażenie osoby naprawdę kompetentnej. Jedyny minus, to strasznie długie terminy, no ale to tylko dobrze świadczy o pani doktor ![]()
#2120 | |
Raczkowanie
|
w ogóle mi to nie pasuje, ja jestem bardzo zadowolona z tego lekarza
![]() no, ale pewnie ile ludzi, tyle opinii.. co do bycia miłym to wcale nie jest regulą o czmy zresztą można przeczytać w wątku o tematyce przeciwnej. Cytat:
![]() |
#2121 |
Przyczajenie
|
Wiem, że byc moze trudno w to uwierzyc, ja sama ciągle jeszcze nie mogę, bo bardzo bardzo ufalam temu lekarzowi i wierzylam i bardzo go lubilam. Bylam u niego na pierwszej wizycie i bylam zachwycona, zawsze pogadal, pozartowal. Polecalam go moim kolezankom. Ale tak super bylo dopoki nic sie nie dzialo i chodzilam tylko po tabletki antykoncecpyjne. A potem jak zaczelam miec problemy to przestalo byc tak fajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
|
ŁÓDŹ
dr Małgorzata Perenc Po prostu świetna, delikatna, miła sympatyczna, kompetentna,aż chce się do niej iść ![]() ![]() ![]()
#2123 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Polecam: dr n. med. Barbara Kozakiewicz specjalista ginekolog, onkolog, położnik Warszawa-Jelonki ul.Rozłogi 12, kl. III, IX p. tel. kom. 0-602 290 198 http://www.histeroskopia.info/ -kompetentna -konkretna -klinicysta z ogromną wiedzą i doświadczeniem -cierpliwa i życzliwa |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Tarnów
Doktor Karol Włodarczyk - jak go zobaczyłam w pierwszym momencie, chciałam wyjść z gabinetu - ma około 50 lat i bałam się, że będzie starym konserwatystą. Nic bardziej mylnego! Świetny lekarz, niczego nie owija w bawełnę, miły, chociaż bezpośredni ![]() Przyjmuje na Nowym Świecie 3, tel.014 - 621 - 18 - 49; pon. - czw. 14:00 - 18:00, środa 8:30 - 11:00. Przyjmuje też w Centermedzie, na Placu Sobieskiego 2. |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Przyczajenie
|
Opole
dr Aleksander Szlachta Ordynator szpitala MSWiA w Opolu Przyjmuje prywatnie na ZWM-ie i na ul. Baczyńskiego. Przede wszystkim bardzo ludzki lekarz, bardzo delikatnie poprowadził sprawę mojego poronienia. Zawsze odpowiada na wszystkie pytania, potrafi doradzić, pocieszyć, a co najważniejsze, posiada naprawdę dużą wiedzę. Delikatny podczas badania, na wizytę czeka się około 2 tygodni, pilne sprawy od ręki. Dla mnie znaczący jest także fakt, że swoje pacjentki kieruje do w.w szpitala, co akurat mnie ratuje przed szpitalem w moim mieście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
BAN stały
|
ooo matko jaki obszerny wątek:PP
widzę tu sporo info o ginekologach w Krakowie, ale nie zauważyłam żadnych z mojego rejonu... ;// <nie przeglądałam wszystkich tak dokładnie, bo pewnie cały dzień by to zajęło ;p > Znacie może dziewczyny ginekologa dobrego z okolic podgórza, woli duchackiej, kurdwanowa?? Może być prywatny... i może być mężczyzna chociaż nie wiem czy nie będę się krępować... ;// |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zadomowienie
|
który lekarz przyjmujący prywatnie we WROCŁAWIU nie zedrze ze mnie jeśli przyjdę tylko po receptę na pigułki? sytuacja kryzysowa - mój lekarz się rochorował a wizytę miałam mieć dziś, potrzebuję na gwałt recepty...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Przyczajenie
|
BYDGOSZCZ
? Szukam ginekologa dla młodych dziewczyn, które idą pierwszy raz. Czyli sympatyczngo i miłego doktorka, który wszystko wyjaśni co i jak ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2130 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog w trójmieście
Ja polecam dr Ewę Letkiewicz. Przyjmuje w Gdynii na Placu Kaszubskim w Centrum Biznesu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.