![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Jakie cudo zdjęcia!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Przepiekne zdjęcia córeczki
![]() A u na jakis huragan, leje deszcz, pogoda straszna :/ martwie się o męża bo własnie wyszedł z pracy, a tu tak strasznie wieje.
#64 |
Raczkowanie
|
moje usg bedzie 9czerwca
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Joannah, No to super nowina, gratuluje CORECZKI
![]() Ja mam na piatego maja badanie polowkowe 4D juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze mojego synusia ![]() ![]() ![]() ![]()
#66 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie, ależ wąteczek nam się rozwija, nononono
![]() Dziś mieliśmy ciężki upalny dzień, na lubelszczyźnie troszeczkę popadało i zaraz znów było duszno. Dziś niezbyt ciekawie się czułam a i Gabi była wściekła jak osa - idzie jej kolejny ząbek, dlatego jest chodząca histerią. Jak sobie pomyślę że będę drugi raz to przechodzić to ojej...włos na głowie się jeży, ale damy rade ![]() Na domiar tego wszystkiego mały bąbelek dawał mi się dzisiaj we znaki, ileż dziś dostałam kopniaków, ojjejjj, czasem myślę że to chłopiec będzie hihi USG już 9 maja, więc ginek sprawdzi czy aby na pewno będzie dziewczynka, chociaż 100% pewnośc co do płci będziemy mieli dopiero po porodzie ![]() Dziś przyjeżdża do nas mój ukochany, już nie mogę się doczekać stęsknionego męzulka i psa z ADHD ![]()
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczna ![]() Ja dopiero wróciłam, byliśmy na zakupach, no i małż kupił mi łańcuszek z zawieszką http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,1443 ![]() A teraz wcinam winogrona ![]()
![]() |
#68 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Jutro jak pogoda będzie to wypadniemy w plener. Na sobotę planów nie mamy, a w niedzielę mojej rodzicielki imieniny są. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
ładna zawieszka, mi podoba sie ta http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,zloto,4,1085
ale od kilku lat nosze delfinka z bialego zlota i raczej go nie zmieniam na inne wisiorki ![]() bylam na zakupach z mama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Witam w II częsci
![]() Joannah gratulacje córeczki ![]() Cytat:
![]() ![]() zagladałam wczesniej ale ucieklam bo burza u nas była ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, do kogo trzeba zgłosić, żeby stary wątek został zamknięty? Bo widzę, że jest jeszcze "aktywny".
mis.hot - ładna zawieszka. Ale do Apartu jestem zrażona. Wolę małe punkty jubilerskie. A my jutro jedziemy na majówkę do skansenu: http://www.muzeumkluki.pl/imprezy_fo...zne-1.htmlMoże potem wrzucę tu jakieś zdjątka z brzusiem w roli głównej ![]()
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Miss.hot bardzo ładna zawieszka
![]() Ja już jestem u mamy, nareszcie dotarlismy straszny ruch na drodze był. Uciekamy spać ![]()
#73 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też lubię mniejsze salony, nawet obrączki kupowaliśmy w takim mniejszym ![]() Dzięki ![]() A my dziś pospaliśmy dłużej w końcu (po dwóch dniach wczesnego wstawania ![]()
![]() |
#74 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie...
![]() ![]() nie było mnie, gdyż wczoraj w Holandii było święto narodowe- Dzień Królowej, cały dzień spędziliśmy z mężem w mieście, bo była muzyka , market, gdzie dzieci wyprzedają swoje stare zabwaki książeczki, market z innymi rzeczami, pogoda jak marzenie była ..ja oczywiście kupiłam spódnice...ale kosztowała jedynie 20 eu- a jest super lekka przewiewne no i ma gumkę którą można zawinąć pod brzuch a potem rozwinąć na cały brzuch... Dzień Królowej zaczął się pieknie, a potem...wróciliśmy do domu i słyszymy w TV, że jakiś debil wjechał w ludzi rozpędzonym autem...5 osób umarło...szok... Jutro rano jedziemy na cały weekend do Antwerpii do mojej siostry ![]() a w niedzielę mamy rocznicę zaręczyn, mieliśmy ją uczcić piknikiem w parku ( w taki sposób mąż mi się oświadczył wśród kwiatów w maju, w pięknym parku, tylko nas dwoje na polance..byłam kompletnie zaskoczona... ![]() Teraz was poczytam i nadrobię zaległości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
mozarella z pomidorkiem rukolą i sosem mniaaaaaam... ![]() fete w sałatce greckiej z grilowanym kurczaczkiem pycha............. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i wielkie gratulacja córeczki!!!!!!!! najważniejsze że zdrowa!!! Słuchajcie wczoraj wyprzątnełam szafę ![]() i wiecie co.... mój brzuszke naprawdę już wygląda jak ciążowy...nie da się go ukryć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do ubrań , ja w pierwszej wersji upchnęłam na dno szafy, po czym olśniło mnie, że siostre mam (!) i wywiozłam do niej. No i w końcu wczoraj u ginka byliśmy. Z dzidzią wszystko w porządku. Pięknie się rozwija. I według USG jest starsze o 12 dni niż było wyliczone na początku. Mierzy 22 cm i waży 400 g (ale byk ! ). ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Nam obrączki robił znajomy jubiler. Dał nam katalogi wszelkich możliwych salonów z obrączkami do wyboru i powiedział, że zrobi jakie tylko będziemy chcieli. Generalnie jeśli chodzi o obrączki to najbardziej podobają mi się klasyczne, gładkie półokrągłe i takie sobie zażyczyliśmy. Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-05-01 o 09:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my też mamy klasyczne złote obrączki, ja uważam, że obrączka to symbol, który wyraża tak wiele nawet w zwykłej prostej formie- tak jest najbardziej przemawiająca...w końcu to symbol... ja lubię symbole... mąż jak mi się oświadczał i wręczył pierścionek ( sam wybrał, to była kompletna niespodzianka...) i jak opadły emocje powiedział: ten pierścionek jest symboliczny, te dwie splatające się końcówki to my ( pierścionek ma dwa splatające się pasma, jedno z białego , drugie z żóltego złota) a trzy diamenty między nimi również mają znaczenie : najmniejszy to nasza przeszłość, bo nie wiele jaj było, średni to to, co teraz a największy to nasza współna przyszłość...no i poryczałam się wtedy, chyba dlatego że wszystko tak pięknie przygotował. nosił pierścionek miesiąc ze sobą czekając na dobrą okazję...mój kochany mąż... a co będziecie mięć wypisane na obrączkach? my mamy datę ślubu i słowa ( na obu takie same) "all of me" ( całego / całą mnie ) - tytuł naszej kochane jpiosenki "all of me" - to była przewodnia piosenka na naszym ślubie i tą piosenkę nagrał mi ( we własnym wykonaniu ) mój mąż aby mi wyznać miłość... wybaczcie, ta rocznica sięzbliża i mam wspomnienia w głowie... ![]()
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-05-01 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Prześliczne zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja fasolka na ostatnim USG w 16 tyg. ciąży ważyła niecałe 200 g i nawet nie wiem czy to dużo czy mało jak na jej wiek ![]()
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
to już nie fasolka
![]() ja jestem w 20tg i moje dzidzi na ostatnim usg nic nie pokazało ![]() wierciło się tak że nawet lekarz nie zmierzył... Za to 20 maja mam wizytę na 3D ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
no ja tak samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na obrączkach mamy datę ślubu, inicjały i słowa "Teraz i na zawsze..." Cytat:
![]() Ja idę we wtorek na kolejną ![]() A od wczoraj jakoś dziwnie mi brzuch wywaliło i jest taki całkiem duży ![]() Fajnie, że rośnie, ale zdziwiłam się, że tak nagle do przodu ![]()
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a netu przychodzi mi z każdym moim rozpoczynającym się tygodniem informacja o dzidzi i ciąży w tym danym tygodniu ale ze strony holenderskiej. czytam wtedy po holendersku co i jak. Cytat:
![]() ![]() mi też brzuszek wyskoczył ![]() ja właśnie ogarnęłam w domku, zmachałam się myciem podłóg , a teraz mogę myśleć o tym co bym zjadła na lunch.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj siedzę sama ze względu na brzuszek - czasami boli i non stop twardnie już zaczynam się tym martwić - szwagierka też miała takie twardnienia i urodziła wcześniaka .. ![]() My na obrączkach też nie mamy nic wygraderowanego - może kiedyś.. a obrączki mamy zwykłe ze wstęgą białego ( cienki pasek) zlota który biegnie po przekątnej obrączki ![]() ja tez zawsze sprawdzam w necie co i jak dzieje się u dzidzi, najgorsze jest to że dane są różne i tak naprawdę nie wiem ile może mierzyći ważyć dzidzia w 20 tygodniu ![]()
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przyjemnego weekendowania z mężami przy boku ![]()
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Nika ładny brzusio
![]() Cytat:
![]() To nasze http://www.jubiler-lublin.com/wzory/wzor_104.html A ja jestem właśnie po 2 godzinnej drzemce ![]() ![]() A samopoczucie jakieś dzisiaj dziwne ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
no to właśnie te - tyle że złoto zółte jest z połyskiem - nie chciałam piaskowanego bo to się wyciera- my obrączki robiliśy u jubilera z naszego złota - cała rodzinka coś dała babcie pierścionki teściowa i mama medalioniki kolcczyki a my daliśmy złote przywieszki jeszcze z komuni - więc cała rodzina jest w parze obrączek - miło tak czasem spojrzeć i wspomnieć skąd pochodzą
![]()
#90 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje zdjęcie mąz zrobił rano, ale wieczorem fakt, brzuszek jest jeszcze większy ![]() to prawda , że informacje w necie się różnią , dlatego ja ufam najbardzije książce, ale na necie też czytam a potem wyciągam średnią z wniosków hihi Cytat:
![]() u nas dziś niestety dzień pracujący ale weekend obiecujący ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wróciłam ze spacerku , prawie dwie godziny wow... a teraz jem brzoskwinkę i gruszkę , a mam taką ochotę na czekoladkę albo ciastko...to moje dziecko to się jednak ze smakiem we mnie wdało hihi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.