![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Clinique i Sephora, kilka drobiazgów
Dorzucam i przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
interesuje mnie roz innocent peach, znalazlabys cos? Pryzm sypkich raczej nie oddam narazie bo chcialam je wymienic na innego sypanca.
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
asik, innocent peach wymienię tylko na inny róż, w ciepłym odcieniu
![]() poza wątkiem mam jeszcze krem do loków tigi, którego szukasz ![]() oolong, podobają mi się te zielono-różowe cienie YSL, chyba ostatnio takie oglądałam (jeśli to te same)- czy kolor w rzeczywistosci jest ciemniejszy niz na zdjęciach, bardziej zielony niż szary? I czy one mają jakiś kod, datę wazności? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Z rozy mam tylko dandelion benefitu. A widzisz w ogole cos w moim watku?
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
moglabys jeszcze napisac jaki jest ten nowy tusz clinique? Podkreca wyraznie? I czy rozdziela?
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Kurcze, ten Benefit będzie zbyt różowy
![]() Co do Clinique, moim zdaniem pogrubia bardziej niż Lash Queen i Hypnose, które też własnie testuję, wydłuża i lekko podkręca, ładnie modeluje rzęsy. Troszkę skleja jeśli nakłada się więcej niż 1 warstwę, ale nie robi pajęczych odnóży. Zostawiłabym go, gdyby nie to, że sposób demakijażu mi nie za bardzo odpowiada ![]() Oprócz pryzm raczej nic mi się nie przyda i tak. A pudru sypkiego na wymianę nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
to moze poczekamy, bo ja czekam za jedna odpowiedzia dotyczaca wlasnie pryzm-nie wiem czy moge oddac. Moze jak sie dowiem to jeszcze bedziesz miala ten roz
![]() a za aglow nic nie znajdziesz? ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
No to nie wiem, co z tym kodem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
wiem, że tak pokazuje
mam z tegorocznej wymianki od dobrej wizażanki używałam kilka razy i dla mnie są zbyt delikatne, nic mi po nich nie spuchło, a mam skłonności do podrażnień ![]() a może znajdziesz coś innego za ten podkład? kończy mi się Shiseido, co prawda mam drugie opakowanie w zapasie, ale chętnie wypróbowałabym jakąś nowość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za róż blushing blush, kolor: aglow; jest praktycznie nieużywany, co widac na zdjęciu, kupiony i otwarty latem 2008, ale kod A36 sugeruje, że jest juz dośc wiekowy... Mogę dorzucić do czegoś, jeśli ktoś ma ochotę przetestować kolor
?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() róż-rozświetlacz blush me! w kolorze "abricot". - róż blushing blush, kolor: aglow; Czy widzisz cosik innego oprócz cieni Chanel? Ja myślę,że one są raczej delikatne i ciepłe/ pastelowe oprócz brązu, bo jest mocniejszy oczywiście ![]() Czekam na wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() ![]() Nie wiem, jak go wyceniasz, bo mimo ,że jest już wiekowy, to jednak kiedyś jakieś pieniążki na niego wydałaś ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-28 o 20:08 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
tompola, oprócz cieni i różu już nic. Nie wiem też, co z tym aglow, bo jedna wizażanka zaproponowała mi puder sypki, jakiego szukam i też była nim zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U Ciebie podobają mi się: Sephora: - cień podwójny nr 11, delikatna śliwka i pomarańczowy rozświetlacz, - cienie pojedyncze n 15 i 06 ( tylko ten ciemniejszy, nie wiem czy to 15 czy 06 ![]() - róż-rozświetlacz blush me! w kolorze "abricot" znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za cienie stila?
![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się paletka z 1 zdjęcia - Sephora, 3 kolory - beż/róż/cappuccino
![]() Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Zapraszam raz jeszcze do wątku, może coś jeszcze Ci się spodoba oprócz L'Oreala różu ? ![]() Mnie bardzo interesują : Clinique Aglow róż. róż-rozświetlacz blush me! w kolorze "abricot". ten różowy cień to Sephora w okrągłym pudełeczku??? Może na cos się wymienimy? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-30 o 21:21 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Say hello, podoba mi się tylko zielony cień.
Tranqil babe, fajnie brzmi ta kredka do oczu, ale nie wiem, jaki to dokładnie kolor. Nicole, niestety nic. Tompola, nie wiem, co jest nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za róż blushing blush, kolor: aglow; jest praktycznie nieużywany, co widac na zdjęciu, kupiony i otwarty latem 2008, ale kod A36 sugeruje, że jest juz dośc wiekowy... Mogę dorzucić do czegoś, jeśli ktoś ma ochotę przetestować ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a co byłabyś w stanie oddać za zielony cień Clarinsa?
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
certina, nic
say-hello, może podwójny cień i róż-rozświetlacz Sephory? Czy ten zielony kolor jest trawiasty czy bardziej taki w stronę koloru khaki? Ma jakieś drobinki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ach, widzisz..robiłam porządki w wątku i wszystko jest na "czarno" bez wyszczególnienia na czerwono -co dodałam..A dołozyłam tylko cień Max Factor taki lemonkowy, jasna zieleń, krem Iwostin Sensita fajnie nawilża do cery wrażliwej(własciwie każda cera powinna byc zadowolona ![]() puder mineralny Revlona ze znikomym zużyciem. Może wymieniałabyś rozświetlacz Revlona za blush L'oreala? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.