|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Gosiak na pewno ktoś sobie 'żarty' robi i dobrze się przy tym bawi! zablokuj i się nie przejmuj!
![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze szkoda, że wymieniłaś w takiej kolejności (ps poznań po wrocławiu a przed inem;D) bo opis jest identyczny do mojej dzisiejszej podróży! ![]() ja jechałam gdynia, sopot, gdańsk (tu wsiedli ostatni ludzie, którzy mieli możliwość stać na korytarzu;P), tczew, laskowice, bydgoszcz, inowrocław, poznań, wrocław. tra-ge-dia. ale nic nie przebije kobiety z dzieckiem, która przyszła do naszego przedziału (przedział dla dzieci do lat 4 z opiekunami) i kazał wszystkim wyjść bo to nie jest przedział dla nas i ona sobie pojedzie z dzieckiem w pustym przedziale. ale oczywiście nawet nie mielibyśmy gdzie wyjść (chyba, że za okno...) bo nie było miejsc na korytarzu i po awanturze i wzywaniu konduktora w końcu łaskawie usiadła na dwóch miejscach, które jej dali. ![]() a na koniec walizke mi przez okno podawali bo nie dałoby się przejść z nią do wyjścia ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-04-30 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zablokowałam... ale to był i jest szok... Jak można być takim kretynem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, nie warto zaprzątać sobie głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój organizm toleruje autobus mniej więcej do 1,5h jazdy. Dalej już może być kiepsko, dlatego Aviomarin zawsze mam w pogotowiu ![]()
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Nija ale przewaznie pociag czy autobus sa tansze :P no ale jak mala odleglosc to sie oplaca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Co do jazdy autobusami: kocham i uwielbiam! Mogłabym przejeździć całą Europę autobusem, mogłabym mieszkać w autobusie
![]() Zostały mi dwa odcinki do końca pierwszej serii. Obejrzeć czy zostawić na jutro? Obejrzeć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Lele: Niestety nie mogę Ci powiedzieć co to jest te moje zarządzanie bo byłam na jednym wykładzie od początku semestru i ani razu nie zajrzałam do notatek, ale napewno nie jest to to samo co nauka administracji, bo to o czym pisałaś miałam w pierwszym semestrze własnie na na nauce
Pretty: Gratuluję ![]() Małgosia: Dobrze zrobiłaś, zablokuj i nie przejmuj się, różnych wariatów można na świecie spotkać. O 10 rano zaczynam majówkę, a wstać muszę o 8 i posprzątać mieszkanie, póki co czekam aż zaczną działać leki, bo boli mnie straaasznie brzuch. |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() A życie z routerem już nigdy nie będzie takie jak było wcześniej. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nienawidzę jeździć autobusem, za to do pociągów mam sentyment i lubię je. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
hmm, jak wylece ze studiow to tez bedzie decydowalo o moim nastepnym roku, tak samo jak gdy bede miala repete. matura ma wyzsza zdawalnosc.. no i sa poprawki w sierpniu ktore sa latwe (wiem, bo zdawala bliska kolezanka w ubieglym roku)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
|
Chodzi mi o to, że na studiach nie ma jednego terminu. I tak naprawdę, nie liczy się wynik, ważne, żeby zdać. Matura zdana na 30% to i tak będzie porażka, a 3.0 to po prostu ocena i zdany egzamin.
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
ale zawsze sie gdzies dostaniesz ze zdana matura. z wyleceniem ze studiow moze byc wiekszy problem. owszem, do matury jest jedno podejscie, ale i mozna bylo cos oblac by zdac mature. no i do niej czlowiek sie przygotowywal 3 lata. ja mam wielki zal do tego co bylo na maturze ale i tak egzaminy na studiach uwazam za gorsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
|
Jeśli komuś wystarczy gdzieś się dostać, to jasne, że wielkiej presji nad nim nie ma. Ja wiedziałam, że muszę maturę zdać super, żeby spełnić swoje marzenia, a nie studiować coś gdzieś.
![]()
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam jechać do Warszawy, ale dziś nie miałabym szans - zero autobusów ani nic. No cóż, następnym razem.
Jeszcze pojadę ![]() Przyzwyczajam uszy do kolczyków, założyłam ciężkie, złote i świecące. Czuję się jak księżna ![]() "Seks w wielkim mieście" - seria 2. |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
ja uwazam ze matura jest trudniejsza niz sesja ; ]
do matury uczylam sie dzien w dzien przez 8 miesiecy po 5/6h ; ] on and on do sesji.. ![]()
#1995 |
Zakorzenienie
|
a ja do matury nie uczyłam się w ogóle. przynajmniej w sensie takim, że sama siedziałam nad książkami i powtarzałam. no bo wiadomo, że uczyłam się czasami do klasówek i w ogóle. Sama ani jednego arkusza nie przerobiłam
![]() a co do sesji, to pierwsza była w porządku, ale ta już taka nie będzie ![]()
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym się tyle uczyła do matury to musiałabym ją chyba zdać na 150% ![]() z perspektywy czasu wiem, że matura jest strasznie przereklamowana pod względem "łoooo jakie to trudne" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i angielski, z ktorego tez mistrzem nie bylam wiec musialam duzo pracy wlozyc, a efekt taki sobie maturowo, bo w praktyce jest ok ![]() jest przereklamowana, ale mowie o trudnosci wlasnie przygotowawczej ![]() moja sesja to zaden stres ![]() sa warunku, komisy, itp ![]() chociaz ludzie ode mnie z roku powiedzieliby Ci co innego - bo mikro, bo matma a ja akurat lubie i to i to ![]()
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Vill kilka dni do egzaminu?^^
poczekaj na finanse, rachunkowość, makro ^^ choć w sumie do mikro też się uczyłam dłużej. jaki dzisiaj piękny dzień! od 11 leżę w ogrodzie na wielkim materacu (takim ogrodowym) ![]() słońce świeci, mam winogrona, książki i notatki (to najprzyjemniejszy moment dnia ![]() ![]() ![]() a za moment idę na grilla ![]()
#1999 |
Zakorzenienie
|
Matura, już nie pamiętam, było minęło. Nie chce mi się nawet nad nią zastanawiać, już o tym zapomniałam. Za rok poprawiam, ale to już nieobowiązkowo, więc sądzę, że stresu nie będzie.
Ja idę popołudniu do babci, bo koło mojego domu będzie odbywać się dyskoteka dla młodzieży, nie wytrzymam psychicznie, muszę emigrować. Tęsknota mnie nadal zżera i nadal potrzebuję 2 tysiące złotych. |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
padam, caly dzien z mama rpzed kompuerem wybierajac ozdoby slubne kosciola, domu, samochodu. koncepcji wiele, ale wyszlo dobrze i tanio wbrew pozorom. uff |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do matury sie uczylam sama, bo niemiecki i geo niestety nie byly u nas na jakimkolwiek poziomie ![]()
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
mojego ukochanego starszego brata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Lele no to szykuje sie imprezka widze
![]() Ja to w najblizszym czasie jade z TŻtem do jego siostrzenicy na komunie :P Wszystkie chyba wybyly gdzies z domow, bo tu takie pustki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
ale super pogoda dzisiaj
![]() chociaż mógłby wiatr lekko wiać ;P moje plany naukowe na długi weekend lekko mówiąc się opóźniają... i za moment ruszam na kolejnego weekendowego grilla! ![]() miłego popołudnia! ![]()
#2006 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do matury: wiem, że sobie przebimbałam. Nie uczyłam się za dużo, wiem, że mogłam o wiele więcej, ale... Nie miałam sprecyzowanych planów, jeśli chodzi o studia, u wiedziałam, że raczej chcę studiować w CK. Gdyby moim celem było np. prawo na UJ, to na pewno uczyłabym się więcej, żeby osiągnąć cel. A tak... Ale i tak jestem zadowolona z matury
![]() lele, zazdroszczę wesela. Chciałabym gdzieś iść i chyba dlatego, że chcę się ładnie ubrać, uczesać, umalować i założyć wysokie obcasy. Po prostu mam taką potrzebę, a nie widzi mi się zakładanie eleganckiej sukienki do sklepu ![]() A nauka... Jutro. Nie chce mi się dziś, jutro będę musiała, więc będę. Chciałabym zmienić swoje życie. Nie chcę rewolucji, ale zmiany drobnych elementów, które pozwoliłyby mi lepiej się poczuć. Tylko nie wiem, co właściwie chciałabym zmienić. Od czego zacząć. Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-05-02 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
eee ale tu spokojnie
![]() ucze się bo nic innego mi nie zostało bo nie mam gdzie i z kim wyjść, szkoda ![]()
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym mieszkała w większym mieście, to coś może znalazłoby się do robienia, ale u mnie... Jedyną rozrywką jest spacer, na którym już byłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie troszeczke czasem wieje cieply wiaterek. opalam sie 3 godiznki anwet- raczej czytalam ksiazke na lezaku w storju kompielowym i teraz wygladam jak debilka bo sie mocno opalilam, ale nie tam gdzie mialam okulary ![]() Cytat:
![]() ja wlasnie etz zaraz zaierzam, bo sie nie wyrobie, ale tak mi sie nie chce. zrobilam sobie, rodzicom i sasiadce orzezwiajace biale wino z sokiem i sie ludze, ze mi pomoze w nauce ;P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam takie sytuacje, gdy słyszę rozmowę o zaproszeniach na śluby itp i ktoś mówi (mama, ciotka, nieważne) o zaproszeniu dla mnie: "Nie, bez osoby towarzyszącej, Ewelinka jeszcze taka młoda...."
Młoda, owszem. Ale jednak 19 lat jest, a moja siostra otrzymywała zaproszenia z os. towarzyszącą w wieku 14. Ta "opinia" młodszej siostry, jak już pisałam, jest straszna. Nawet jak będę mieć 25, to i tak będę ta młodsza, która bawi się lalkami, sama sobie nie odgrzeje obiadu, nie może jechać sama gdzieś, bo się zgubi i coś jej zrobią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.