|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#3212 |
|
DOMator
|
Ja dostałam dermablend w odcieniu nude czyli jaśniejszym. Tylko, że dla mnie ten odcień i tak jest za ciemny. Szukam w aptekach próbek najjaśniejszego, ale z nim jest problem, więc już jedną próbkę nude dostałam do wypróbowania.
Edit: próbka sand jest chyba z apteki, bo zajrzałam do szuflady i sand też mam. Blee..po co mi takie ciemne podkłady, jeśli w ankiecie zaznaczałam jasną karnację. Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2009-05-01 o 10:59 |
|
|
|
#3213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ok dzieki,pocieszylas mnie bo juz myslalam ze nie bede mogla brac udzialu w akcjiach tylko jakis dziwnych konkursach :/
blog biochemiczno kosmetyczny http://biochemiakosmetyczna.blogspot.com/ "Samotność jest złudzeniem.Myśli człowieka krążą zawsze koło innych ludzi i łączą go z ich obcym losem,który na próżo strara się odepchnąć." Z. Nałkowska ("Granica") |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prawie każda z Was narzekała, że odcień jest za ciemny. Ciekawe, czy ja dostanę ten zestaw. ![]() Dostałyście jakąś wiadomość, że go otrzymacie? Czy po prostu niespodzianka?
|
|
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie do tych ktore dostaly kosmetyki Yoskine, czy kazda z was dostala maila ze zostala wylosowana? bo ja nie dostalam maila a przyszly kosmetyki, i nie pamietam jak to teraz ma byc, ze ja mam napisac recenzje po ilu tygodniach,4? i gdzie mam to napisac?
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Żadnej wiadomości nie wysyłają na maila. Cytat:
Prosimy o testowanie produktów przez okres czterech tygodni. Pod koniec maja, otrzyma Pani na maila zaproszenie do elektronicznej ankiety recenzji produktów Yoskine, którą zamieścimy na łamach serwisu wizaz.pl. |
||
|
|
|
#3217 | |
|
DOMator
|
Cytat:
A co do odcieni podkładów vichy, to jest ich zbyt mało, ciemniejsze występują w różnym natężeniu brzoskwinki, ogólnie są zbyt ciepłe na nasze karnacje (Polki to w dużej mierze typ lato, czyli cera i włosy lekko szarawe, chłodne). Do tego jeszcze te próbki podkładu... Dla połowy wizażanek najjaśniejszy odcień byłby odpowiedni. Chyba aż tak dużo Polek nie smaży się na solarium, zebyśmy potrzebowały ciemnego podkładu. |
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Ale gapa ze mnie... Myślałam, że pisząc 'ZA TYDZIEN MOZESZ DOSTAC..." chodzi im o to, że szybko wyselekcjonują testerów
![]() Odkąd wysłałam im pismo z podpisem to nie mam żadnych nowych kampanii, ale widocznie to tylko zbieg okoliczności. Dzięki
Edytowane przez czesterka Czas edycji: 2009-05-01 o 12:38 |
|
|
|
#3219 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
A napisali, że wysyłają próbki kosmetyków indywidualnie dobranych do skóry.
|
#3221 |
|
DOMator
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Raczkowanie
|
A tą paczke z Yoskine nie mozna odebrać na poczcie ? Bo mnie zazwyczaj nie ma w domu i raczej nie trafie na tego kuriera
|
|
|
|
#3223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurier powinien wczesniej zadzwonic do Ciebie-jesli to możliwe, a jak np. nie zastanie Cie w domu to zostawia informacje ze swoim numerem telefonu, oddzwaniasz i umawiasz sie na konkretny termin (godzine).
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie też przyszło już vichy
ale nie wiem co dokladnie bo nie ma mnie w domciu przyszło do mnie jeszcze coś z vizira ?? brat mowi, że jakies białe szaliki czy coś? dostała któras też i może mi powiedzieć co to jest??
|
|
#3225 |
|
Rozeznanie
|
http://www.nmamicrosites.com/walgreens/mainLogic.lasso
Nie wiem czy sla do Polski, ale nie ma napisane ze to tylko dla USA. pierwsze 10 tysiecy.
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
A co się dzieje z U-U?? żadnych kampanii nie mają
a mam pytanie czy po zarejestrowaniu sie na u-u musiałyscie tez cos podpisac i wysłac ?? bo własnie nie wiem .. moze dlatego mi sie zadne kampanie nie pokazują.. nie wiem czego to powodem |
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś ok. 90 próbek! Byłam z koleżanką w starym Kraśniku i widać efekty pochodziłyśmy 2 godziny po aptekach ;DD
|
|
|
|
#3228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakie dostałaś? ![]() U mnie w czwartek przesyłka z Ziaji. Byłam strasznie zdziwiona, bo po dwóch dniach od prośby mailowej, którą do nich wysłałam dostałam materiały reklamowe wraz z próbkami. Balsam kokosowy, krem oliwkowy do twarz i krem z serii Kozie Mleko również do twarzy. Tylko 3 próbki ale trafili idealnie w moje gusta
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
w żadnych aptekach nie mają La Roche Posay ;/ kurcze ja z tego może z 4 próbki mam
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam 4 białe szaliki od "Vizira".
|
|
|
|
#3233 |
|
Zadomowienie
|
dawno je dostałaś? i jak wyglądają?
![]() bo ja tak w sumie czekam na te szaliki bo też się zapisywałam do klubu
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie tez dostalam te szaliki , ale nie widzialam ich jeszcze, ...o są jakies sensowne?? czy takie szmatki??
|
|
#3235 | |
|
Raczkowanie
|
oh xdd mi już dawno przyszły xp
są całe białe z frędzelkami na końcach i mają napis 'Vizir' xd ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
z polaru ;D ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- O! Nowa strona xd jak chcecie próbki z La Roche Posay http://www.laroche-posay.com.pl/discover/index.html |
|
|
|
|
#3236 |
|
BAN stały
|
Cześć ;]
Póki co jeżeli o próbkomanie chodzi, to jestem nowa Na razie wysłałam tylko kilka Maili. Dostałam kilka pozytywów więc czekam na paczkę ![]() PS Zarejestrowałam się tutaj, bo podoba mi się atmosfera Jest miło i fajnie z mojego punkty widzenia, nie co niektóre portale..
|
|
|
|
#3237 | |
|
DOMator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam to samo co ty. Jest Gdańsk, Gdynia, nawet Rumia a Tczewa ani śladu Ale przynajmniej bede miala pretekst żeby się przejechać do Galerii Bałtyckiej
|
|
|
|
|
#3239 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam niedaleko domku jedną z sptek, mam nadzieję, że będą wiedzieli o co chodzi jak przyjdę tam do nich...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Kurier powinien wczesniej zadzwonic do Ciebie-jesli to możliwe, a jak np. nie zastanie Cie w domu to zostawia informacje ze swoim numerem telefonu, oddzwaniasz i umawiasz sie na konkretny termin (godzine).

Szczególnie zazdroszczę La Roche Posay i Ziaji bo pewnie masz dużo próbek różnych produktów a nie tylko trzech tak jak ja
Jest miło i fajnie z mojego punkty widzenia, nie co niektóre portale..