|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Cytat:
na UM fizjoterapię
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, ja też się na Lublin czaję
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
I tak siedzimy przyczajone
ciekawe czy wyjdziemy w końcu z ukrycia![]() Dla relaksu oczyszczam pokój z makulatury.. znalazłam stare pamietniki i pele-mela
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
a na którą uczelnię się panienki czają w tym Lublinie?
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
uniwersytet przyrodniczy
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się UMCS zamarzył
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
no to tylko teraz wystarczy sięgnąć po te marzenia
![]() powodzenia dziewczęta! pokażcie na co Was stać ![]() (nie dziękować! coby nie zapeszyć )
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny (i chłopaku
) opaliłam się! tyle siedziałam na tym słońcu i mnie ruszyło wreszcie teraz to z górki kurde, ostatnio tak naprawdę byłam opalona ze dwa lata temu. tego lata robię się na Mulatkę XD jaka frajda ![]() dziś powtórzyłam: lalkę, chłopów, mendla, ludzi bez domu, wesele, świętoszka i edypka ufff trochę z głowy
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uf koniec ![]() I bez obrazy ale nadal uważam że ci moi koledzy i koleżanki ze studiów chcą pokazać jacy to oni nie są bo oni są już na STUDIACH. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- też chcę Lublin. Albo Rzeszów. Politechnika się rozumie i dzięki za wsparcie. Bo to ważne
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
A jak pytałam kto do Lublina to żadna się nie ujawniła
![]()
|
|
|
|
#3102 |
|
Konto usunięte
|
ja nalesniki z serem
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pozniej zwidy chocholy i duchy(albo nacpali sie )
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
mmm kusząca propozycja
ale za dużo stania przy kuchni a musze jeszcze posprzątać parter i suterunę/piwnicę/pomieszczenia gospodarcze kto jak woli i jeszcze coś upiec to raczej odpada to wykwintne i pracochłonne danie![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę nie obrażać wesela, bo to moja ulubiona chyba młodopolska lektura
![]() co do sesji i poziomu jej trudności - to już chyba zależy od kierunku i uczelni ![]() znajoma z fizjo na UJ opowiadała nam jak u nich wygladał egzamin chyba z anatomii to cyrk na kółkach jakieś wbieganie do sali, rozpoznawanie kości w 5 sekund po czym wbiega kolejna osoba ![]() albo znany już sposób, też na ujcie - podrzucanie kartek do góry, które spadną na stół - jest zaliczenie. albo odwrotnie. więc.... studia to też czasem loteria.
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-05-01 o 19:39 |
|
|
|
#3108 |
|
Konto usunięte
|
ja nie lubie wesela hihi
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowilismy ze banie ostra mieli na tym weselu albo im trawka zaszkodzila. Nasi chlopacy nie mogli sie przestac smiac jak zobaczyli tego chochola ![]() Nie lubie ksiazek jakies fantasy gdzie sa jakies zwidy duchy itdWole cos realnego jak np "Inny swiat"
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie jedna
ale chochoł miło mi się kojarzy.. moze dlatego, ze akcja dzieje się w krakowie, a moze to że symbolika jest ciekawa. dobra, ja też wracam sprzątać bo tylko rozwalać umiem wszystko.
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
Ile nowych stron, ile nowych twarzy w wątku. Czuć maturę nawet tu
grudniowa, nie przejmuj się mój pokój wygląda jak pobojowisko, wszędzie kserówki, książki.. no i cukierki ![]() PS: W filmie najlepsza była ta chłopka z kiełbasą i Rachela
|
#3113 |
|
BAN stały
|
czym bliżej matury to wy sie coraz bardziej rozgadujecie
aż strach pomyslec co bedzie w nedziele wieczorem ![]() wiadomosc o kluczu mnie przeraziła... wydaje mi sie, że moja polonistka nigdy tych naszych wypracowań tak do konca z tym kluczem nie sprawdzała bo hcyba nie chciała nam zanizac ocen, ale tam przed nosem go miała niby a jaka była moja satysfakcja gdy w mojej klasie (najlepsze liceum w miescie.. srednia klasy 4,5 i w ogole oh i ah... - sama se wybrałam i teraz załuje ![]() no ale... nie zwasze ma sie szczescie i polonistke "tesciową" ale to długa historia...
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szalona
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze w ogóle w temat z polskiego nie trafiłam, bo Lalki nie przeczytałam także co do tego polskiego: piszcie wszystko co wpadnie Wam do główek, niekoniecznie na temat. Ad1. hmm, są naprawdę różni ludzie na roku, sama się o tym przekonasz ![]() ad2. tak rok w plecy. tylko hmm, na różnych kierunkach jest masa osób, które np. zaczynają drugi kierunek, albo zwyczajnie też nie dostały się za pierwszym razem. tam nie będzie tak, że będą wszyscy z Twojego rocznika. jeśli noga się powinie i dostaniesz się w drugim roku nie powinnaś się przez to czuć jakaś gorsza. oczywiście życzę Ci z całego serca, żebyś dostała się na pierwszą listę na wymarzony kierunek (tu wpisz jaki xD)ad3. nie rozpatruj nawet trzeciej opcji. czasem warto zostać w domu rok, pójść do pracy i uczyć się, niż iść na kierunek, który w ogóle Ciebie nie interesuje. u mnie z byłej klasy licealnej bardzo dużo osób poszło na coś co nijak miało się do ich marzeń. w dodatku teraz chcą poprawiać maturę i naprawdę nie mam pojęcia jak oni to zrobią: poprawią maturę i pociągną sesję, bo to już naprawdę jest kumulacja. powodzenia ;* będę trzymała kciuki i za Was i za komisje rekrutacyjne ;**
|
|
#3116 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! jak Wy piszecie wypracowania maturalne (zeby nie było mniej niz 17punktów);] wypracowania -to moja najciemniejsza strona:| moze jakies radyyy? we wstepie z jakiej epoki jest ksiazka w jakich latach została napisana przez kogo i co jeszcze ? pozniej w rozwinięciu kazde zdanie po kolei analizowac na mx25punktów (co u mnie jest nie osiągalne!) noi zakonczenie (zawsze jakies od siebie) . Nie lubie polskiego
((((((((((( zawsze za wypracowanie mam max 20 punktów az wstyd!!!!!!!!!!
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
|
|
|
#3117 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Moze akurat sie przebijesz.W sumie moj kolega ktory ma problemy z napisaniem matmy ók .70% klepal kody po nocach (tak to nazwe), stworzyl apre algorytmow, stron, wybil sie i teraz bez matury zarabia pieniadze o jakich moze pomarzyc wiele osob z wyksztalceniem, ktorego on nie ma. Kwestia szczescia i umiejetnosci. A co do matury to zgadzam sie ze jest ona ciezka wlasnie przez te ogromna presje. Alonka, spili sie, to widzieli zjawy i tyle XD Najprostsze wytlumaczenie. Poza tym wesele rox! Wyspianski wielkim artysta byl! A co do egzaminow to u nas na woku smialismy ze wlasnie tak bylo... Oddawalismy sprawdzian, trzy pytania, opisowka. Ocena zalezala od tego ile ktos napisal, nie liczyla sie tresc oraz ilosc losowo podkreslonych slow przez nauczyciela xD 3 strony i jedno slowo to byla minus piatka Kingak, na to nie ma recepty. Ja za tresc mialam najmniej 10 najwiecej 19 punktow chyba, ostatnio wyrabiam maksa za style, zakonczenia itd, wiec cwykle mam kolo 36, ale dlatego, ze nadrabiam stylem. Chcialabym pisac jak w pierwszej klasie, po 41 punktow. Ale to sie chyba nie zdarzy. Jak bedzie 36 to bede zadowolona. Plus 16-19 z zamknietych (20 malo kto ma). Pomodle sie w niedziele w intencji trafienia w klucz^^
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-01 o 19:52 |
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale nic, co uczelnia to inna magia
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
kingak19, nam zawsze nauczycielka mówiła by umieścić scenę w utworze (czego jest wynikiem, albo zapowiedzią), no i ewentualnie kontekst historyczny + założenia epoki.
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowili to moi znajomi studenci ktorzy po 1 sesji przestali sie uczyc i obecnie sa na 2 roku.. ![]() Mowili ze maja tam takiego robokopa ktory tylko sie uczy i..widuja sie z nim na poprawkach ![]() I mowili ze nie raz wszystko sciagneli i poprawka..nie raz nic nie napisali i zdane
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

no ale, chodzi o tą presję - cała rodzina pyta ciagle o maturę, Ty chcesz dostać się na wymarzone studia i tak się to kręci.
INSTAGRAM: 

((((((((((( zawsze za wypracowanie mam max 20 punktów az wstyd!!!!!!!!!!